Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg tænker også at Miha stadig pønser lidt på hvilken taktik han primært vil vælge.
Ender det med 4-3-3 skal vi \"blot\" have fingrene i Zlatan og have Niang som backup.
Niang skulle i øvrigt nyde stor tiltro fra Miha.
Skrevet af Lentini
Vi kan bare ikke arbejde ud fra et scenarie om at PSG muligvis køber en angriber, så Zlatan bliver frigivet. Det vil i så fald være hamrende uprofessionelt. Det ville være langt bedre at arbejde ud fra den formodning at Zlatan er utilgængelig - så kan man altid lade sig overraske. Hvilket forhåbentligt vil ske.

Jeg tror desuden ikke at Mihajlovic ligger sig fast på et system. Han skulle have 4-4-2 med diamand som det foretrukne spillesystem, med en 4-3-3 som alternativ. Og det er ganske fint at være fleksibel, og fordelen lige ved Niang er at han kan spille i begge systemer, og desuden tilbyde en alsidighed som kan være meget bevendt. Jeg håber virkelig at denne sæson bliver den hvor Niang slår igennem, fordi han kan rigtig mange ting, men han skal også have tilliden til at kunne fejle, fordi han er immervæk stadig kun 20 år.

Derimod har jeg svært ved at se El Shaarawy, Cerci og Suso gøre sig gældende, fordi de har det bedst på wingen. Og da 4-3-3 skulle være alternativet, synes jeg det er lige dyrt nok at have en 6mio€ brutto-mand i Faraoen siddende ude på bænken eller 4.5mio€ brutto-Cerci. Faraoens manglende fleksibilitet som offensivspiller kan sagtens koste ham fremtiden i Milan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Borchetti ville være en fin reserve. Det meldes at Napoli er kommer ind i kapløbet om Imbula, sign ham nu bare! Han har fremtiden på sin side og er på visse bedre end Kongdogbia, han ville være De Jongs arvtager og han kan lidt opad banen.

Van Ginkel så jeg blive og SES og Niang håber jeg finder det niveau de havde i 2012-2013, så skal det nok se lovende ud offensivt.

Desuden så er Chelsea sat i forbindelse med vores store målmandstalent Gianluigi Donnarumma, det kunne lige være typisk Milan at sælge ham fremfor eksempelvis at leje ham ud også satse på ham i fremtiden.
Skrevet af Great Milan
Carlos Bacca kan godt lave mål i Italien. Han er hurtig på fødderne, utrolig skarp foran mål, snu som en ræv, og så er han en holdspiller. Lige noget vi står og mangler. Lad os bare hente manden, der for blot 6 år siden var en lokal fisker, der arbejdede for føden via havet.

Håber sgu vi går helhjertet efter ham!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Problemet ved Bacca er at Roma også er interesseret og skal spille Champions League. Det vejer nok mere for Bacca, mens Milan har Rami at tilbyde selve Sevilla. Jeg frygter endnu et nederlag på den front.
Skrevet af Bishop
Det ser unægteligt ud til at penge ikke er nok, Witsel skulle eftersigende heller ikke hungre efter at komme til at spille i Milano.

Om vi vil det eller ej, så ser kommer vi nok til at nøjes med krummerne fra de riges/attraktives bord.

Ancelotti på trænerbænken havde unægteligt gjort det en del lettere at hente de attraktive spillere til.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Tydeligvis ikke den samme tiltrækningskraft, som der var engang.

Gå all ind på Zlatan. Det kan måske lokke andre profiler til.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror ikke nødvendigvis at signe en stjerne er nok. Som Kondogbia selv udtalte at han troede mere på Mancinis projekt. Måske er det bare en udtalelse for fansne, men han har en pointe.

Vi skal fremlægge et projekt som spilleren eller spillerne kan stole på og engagere sig i. Vi har intet projekt udover at "gen-etablere" det store Milan og der virker det til at bestyrelsen frem for alt hyrer og fyrer trænere og spillere på rad og række.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Sassoulo får 100% ejerskab af Berardi - Go fetch!

Det ville være en fantastisk signing.
Skrevet af Rossoneri
Sassoulo får 100% ejerskab af Berardi - Go fetch!

Det ville være en fantastisk signing.
Skrevet af Lentini
Agent til Bacca har er i Milano idag. Mon ikke han har haft en snak med Galliani.

Det virker som om at Galliani bruger rigtig meget tid på agenterne til vores mål, såsom Witsel, Bertolacci og Bacca.
Skrevet af Lentini
Vi fortsætter med storindkøb: Verdi signet for 0.5mio.
Skrevet af Gustenv@rius
Berardi ville passe godt ind, hvis formationen hedder 4-3-3 eller 4-2-3-1 næste sæson. Derudover kan i jo trække 3-4 mål fra jeres målscorer mod Milan hver sæson ved at have ham på holdet.

Men han bliver med garanti hentet tilbage til Juventus næste sæson, så I må lede andetsteds.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Hvis Juve var så forhippede på at gære Berardi til en del af fremtidens hold, havde de nok gjort brug af deres option.
Berardi er efter min bedste overbevisning bedst med udgangspunkt i højre wing, der trækker ind i banen. En rolle der ikke spilles med i Juve.

Jeg ser ikke hans fremtid ligge i Torino.

Vi skulle i øvrigt være kommet til enighed omkring køb at Bertolacci omend der hersker lidt uenighed om beløbet.
Skrevet af La Mir!!
Det sidse jeg har læst skulle være på 20 mio euro.

Det er godt gået af Roma, hvis beløbet skulle holde vand. Men mon ikke, vi lander et sted mellem 13-15 + Bonusser.
Daje!
Skrevet af Gustenv@rius
Vrøvl.

Hvis Juventus IKKE havde nogen interesse i Berardi, så havde det været unødvendigt med den frikøbsklausul man har indført i handlen. Ligesom man i øvrigt gjorde det med Zaza, som nu er hentet tilbage, så bliver Berardi det samme i sommeren 2016.

Derudover har ledelsen også offentligt gjort det klart at Berardi ses som en af de vigtigste brikker på fremtidens Juventus hold.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke både Berardi og Zaza ses som salgsobjekter?

Sidstnævnte ser jeg dog som et bedre bud på en spiller der for fremtiden kan slå sine folder i Torino. Han passer i hvert fald ind i systemet.
Skrevet af Gustenv@rius
Det er der intet der tyder på de skulle være.

Man sælger jo ikke et talent som Berardi bare fordi han ikke lige passer ind i det system træneren praktiserer. Derudover står det ikke skrevet nogen steder at Juventus for evigt og altid skal spille uden kanter. Den slags kan jo ændre sig når man rent faktisk henter kantspillere til klubben, som f.eks Berardi.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Har i ikke begge ret? Det virker højst usandsynligt at Milan skulle kunne få greb i Berardi i og med at Juventus har en tilbagekøbsklausul.

Samtidig ligner det ikke en spiller, der umiddelbart ville kunne spille i Juve, da Allegri anvender et andet system. Og Allegri opfinder ikke nye roller til spillere, så mon ikke at han vil forsøge at mase Berardi ind som en slags second striker ved en mere stationær angriber. Så er spørgsmålet om Berardi kan det, fordi han har det noget bedre med at få plads på kant som udgangspunkt og trække ind i banen. Derudover har han så en massiv konkurrence at slås med også.
Skrevet af Bishop
"Man sælger jo ikke et talent som Berardi bare fordi han ikke lige passer ind i det system træneren praktiserer."

Det må du sgu gerne sige videre til ledelsen i Milan
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0