Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Vi kunne også lave et angreb med Di Natale og Luca Toni. Det er bomber-garanti!
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Jeg er ikke så bekymret over vores midtbane, Meget handler om hvad Sinisa kan få ud af spillerne. De Jong har været serie a bedste på sin position 2 år i træk, med Berto så er vi allerede et godt stykke videre. En til klassespiller er selvfølgelig det optimale, men at udelukke top 3 på den baggrund vil jeg ikke.

Inter har på papiret gjort det bedre end Milan, i hvert fald indtil videre. Men lad os nu se. Måske Sinisa er lige det vi har brug for.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Paulinho har vi tidligere nævnt, og han vil også væk fra Spurs. Han vil gå lige ind på højre side af midtbanen og kan formentlig fås for 10-12 mio. euro.

Har vi kun Galliani, der kan købe spillere, efter Braida er endt i Barcelona?
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…itsel-talks

Komplet hjernedødt hvis Galliani giver 300 mio. kr. for Witsel. De penge kan bruges meget bedre.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hent dog Imbula som er yngre og med garanti også billigere? Inter henter ham til 18-20 millioner, giv 25 og han er vores?

Dog positivt med Carlos Bacca.
Skrevet af Flying Dutchman
Hent dog Imbula som er yngre og med garanti også billigere? Inter henter ham til 18-20 millioner, giv 25 og han er vores?

Imbula har takket nej til vores projekt - mon ikke han vil gøre det tilsvarende til jer? Ligesom ved os, lugter det ikke just af mesterskaber og CL-bold indenfor et par sæsoner.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Enig - 300M for Witzel er helt i skoven.

Jeg håber på Rabiot.

@Lentini
Er vi sikre på at Miha satser på 4-3-1-2? For mig ville det bare give god mening at vælge en 4-3-3 (som Miha jo også har yndet at bruge) udfra det materiale vi har.
SES har gang på gang bevist at han ikke fungerer centralt i banen.

Jeg indretning også over at Montolivo ikke regnes som starter. Nej, han havde - ligesom resten af holdet - ikke en god sidste sæson. Når dagen er omme, er han dog stadig en klassespiller.
Skrevet af Rossoneri
Damn you auto correct. Indretning = undrer.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Måske, måske ikke Flying. Men lad os da alligevel prøve at give det et forsøg. Witsel vil være god, men sådan en boks til boks midtbanespiller er ikke der, jeg ser vores største problemer. Det er først og fremmest at få renset ud i truppen også hente en kreatør, klasse angriber og midterforsvar.


Mauri
Bertolacci
Basselli
Bacca
Maksimovic

Ville være en start. Egentlig så jeg gerne vi beholdte Van Ginkel, da jeg synes han gjorde det fint og har et stort potentiale. Det hold vi har lige nu er top 5 værdig med den rette træner, med disse spillere ville vi skulle kæmpe med om top 3 placeringerne. Men er ambitionen at vi SKAL i top 3, så skal der mere til. Egentlig ville jeg ikke ha noget imod at Menez smuttede, ja han har scoret vigtige mål og lavede vigtige assist, men hans arbejdsmoral er for ringe efter min smag og han har haft mange dårlige kampe.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mauri
Bertolacci
Basselli
Bacca
Maksimovic

Ville være en start. Egentlig så jeg gerne vi beholdte Van Ginkel, da jeg synes han gjorde det fint og har et stort potentiale. Det hold vi har lige nu er top 5 værdig med den rette træner, med disse spillere ville vi skulle kæmpe med om top 3 placeringerne. Men er ambitionen at vi SKAL i top 3, så skal der mere til. Egentlig ville jeg ikke ha noget imod at Menez smuttede, ja han har scoret vigtige mål og lavede vigtige assist, men hans arbejdsmoral er for ringe efter min smag og han har haft mange dårlige kampe.


Jeg er enig med dig i at det er en fin start, men er ikke overbevist om, at det helt er nok til at kæmpe med om top 3. Juventus og Roma er vel stadig forhåndsfavoritterne til at snuppe de to første placeringer. Hvilket gør at der vil være en tredie plads tilbage at spille om for de resterende 4. I øjeblikket har Inter en smule bedre kort på hånden end i har og kan Napoli få gang i spillet igen, så er det nok de to der er de største bejlere til 3 pladsen, med Lazio som en meget solid outsider, altså hvis Lazio kan levere noget der minder om det de leverede i den netop afsluttede sæson. Med Fiorentina som en Dark Horse.


Men vi kommer formentligt til at se at 3-6 pladsen komme til at ligge tættere i den kommende sæson, end de forgående 3. ville ikke overraske mig hvis de kommer til at ligge indenfor 6-9 point. Det der taler til Milan og Inters favør er at ingen af de to skal bruge kræfter i Europa, hvorimod især Lazio kan løbe ind i problemer hvis de kvalificere sig til CL.


Skrevet af Lentini
@ Foggy

Først og fremmest er jeg enig i at Milan helst ikke skal smide 40mio€ ud på Axel Witsel. Det er et for voldsomt beløb. Tidligere på ”sommeren” læste jeg at Zenit havde sagt til Juventus at de ikke vil sælge Witsel for under 30mio€. Chelsea ville også kun strække sig til 25mio€ iflg nogle nyhedsredaktioner. Det skal naturligvis også ses som et forhandlingsudgangspunkt fra russernes side. Med det i mente, giver det også god mening at Galliani lægger pres på via Witsels agent(som også er hans far). Ved at opnå en aftale derigennem lægger man naturligvis pres på Zenit, og Witsels tidligere udmelding om at han ville væk denne sommer, hjælper også i den henseende.

Der hvor Galliani så har skudt sig i foden, er at ifbm Kondogbia-handlen fortalte han offentligt at Milan ville give 40mio€ for Kondogbia – det er formentlig noget som russerne også har set, hvorfor denne vanvittige prisstigning. Milan viste at de var klar til at betale overpris for Kondogbia – dermed kan russerne sagtens forlange at Milan skal gøre det samme for Witsel.

@ Rossoneri

Alle medier har stort set skrevet at Milan som udgangspunkt spiller 4-3-1-2 med 4-3-3 som alternativt. I interviewet med El Shaarawy fremgår det også at hans udtalelser at systemet de har snakket om er diamand-midtbanen. Netop på denne trequartista-position i Padova var det at El Shaarawy slog igennem. Jeg er skeptisk overfor brug af El Shaarawy på denne position, og i det hele taget at beholde ham når det foretrukne system ikke synes at give ham de optimale vilkår til at blomstre. Vi er dog rimelig godt dækket ind på den offensive midt, fordi udover El Shaarawy som naturligvis kan forsøges på positionen i træningskampene, har vi allerede Jack, Bertolacci og Honda som kan besætte denne position.

Grunden til at jeg ikke nævner Montolivo som fast starter, er med baggrund i at jeg ikke aner hvor henne han er rent spillemæssigt. Han har haft brækket benet, og er blevet opereret hele to gange for samme skade. Han var også slemt elendig da han kom tilbage efter første operation. Jeg synes det ville være meget farligt at satse på at det er den ”gamle” Montolivo som returnerer, fordi det er et usikkert statement at hænge sin hat på.

Det er derfor jeg argumenterer så ”voldsomt” for endnu en stærk midtbanespiller som gør en forskel. Fungerer Montolivo ikke, har man fx Witsel, kører man efter min plan. Satser man på det er den ”gamle” Montolivo der kommer tilbage, og han ikke rammer niveau, mens garderingen fx hedder Baselli, så er man klasser fra det niveau Witsel ville bringe. Og vi har nu i flere sæsoner været meget afhængige af at De Jong og Montolivo ikke blev skadet, fordi niveauforskellen til reserverne har været en dyb kløft. En sådan dyb kløft, vil jeg meget gerne væk fra. Henter man Witsel og Montolivo rammer samme niveau, som vi kender ham for, er det derimod godt fordi så øges konkurrencen på midtbanen, og det er lige den situation Milan skal være i. Hvor vi ikke skal være bange for at benytte bredden til tider.

Og til det andet der blev skrevet må Milan meget gerne hente Baselli og Mauri, men så skal Poli væk, fordi hvis Milan vil noget næste sæson, skal der yderligere ekstra klasse ind på midtbanen – lad det være Witsel, Rabiot etc. – jeg er sådan set ligeglad. Bare vi ikke skal hænge vores hat på at Mauri og Baselli pludselig skulle tage enorme kvantespring i deres udvikling, for at være konkurrencedygtige.

Forhandlingerne med Sevilla fortsætter. Milans bud på 23mio€ + Rami er de ikke helt tilfredse med, selvom de har givet Milan lov til at snakke med Bacca. Det handler om at de gerne vil have lidt ekstra for Bacca, fordi Rami er dyr i løn. Smid 2mio€ oveni og giv dem 25mio€+Rami – så burde den pot være ude af verdenen. Galliani skulle desuden have is i maven mht en anden angriber, Luiz Adriano, som han helst vil signe til klubben ved årsskiftet hvor brasilianeren som bekendt er kontraktfri.

Ift. forsvaret ser det ud til at navnene er skåret betydeligt ned: Nikola Maksimovic, Kamil Glik, Aymeric Laporte og Aymen Abdennour. En spansk avis mener vi har lagt et bud på 15mio€, men Bilbao vil ikke sælge for andet end klausulen på 50mio€. Jeg tror ikke engang vi har lagt et bud på dem, fordi der er intet om det i de italienske medier. Så det virker som typiske obskure ævlerier fra den spanske sportspresse. Men Bilbao er kendt for at sælge dyrt, og 50mio€ er vanvittigt. Ingen forsvarsspillere i hele verdenen er den sum penge værd, så ham kan man hurtigt slette fra listen. De resterende tre kan gøre det fint for Milan – Abdennour vil nok være dyrere end de to Torino-spillere – det er egentlig også de to jeg hælder mest imod. Men det lader jeg være op til Mihajlovic – han virker ret klar i sindet om hvilke forsvarsspilere han ønsker.

Slutteligt så siges det at Milan overvejer, på anmodning fra Berlusconi, at forlænge Mexés kontrakt med et ekstra år. Skulle det blive tilfældet, så bliver Zapata sat på markedet. Og beslutter man sig ikke for at forlænge aftalen med Mexés, så bliver Zapata. De to udelukker hinanden.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ikke så sikker på at Juve spadserer igennem sæsonen igen.
Et salg af Pogba skulle efter sigende være tæt på. Det rygtes at Vidal allerede er solgt og destinationen afsløres efter Copa Libatidores. Sidst men ikke mindst, forventes det at Pirlo skriver med New York.

I dag blev det ligeledes officielt at Tevez rykker hjem til Boca. Dybala er naturligvis en glimrende spiller, men han skal først nu til at bevise sig på højeste plan.

Det er meget markante udskiftninger.

Napoli har jeg heller ikke den store fidus til. Callejon er på vej tilbage til Spanien. Higuain ligner også en mand der søger nye græsgange.

Jeg kunne egentlig godt se dette være Romas år, med de efterfølgende pladser up for grabs.
Skrevet af Goikoetxea
"I dag blev det ligeledes officielt at Tevez rykker hjem til Boca. Dybala er naturligvis en glimrende spiller, men han skal først nu til at bevise sig på højeste plan."

Så er det alligevel meget heldigt Mandžukić er hentet.
Wise Men Say...
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg ved ikke helt om Roma slutter på anden pladsen, synes slet ikke de har været imponerende i foråret. Men retter de op på den formkurve, så er de næsten sikret på den anden plads. Napolis profiler rygtes væk, uden Higuain & Callejon var de ikke engang i nærheden af at slutte i top 3, begge muligvis fortid i klubben. Jeg forudser napoli slutter mellem 4-7 og lidt det samme med Lazio, jeg er meget tvivlsom om de kan fortsætte deres imponerende sæson.

Inter har bedre kort i hånden end Milan har lige nu, men jeg har aldrig været overbevist om Mancinis evner som træner, i de klubber han har trænet og har haft success har han også haft spillerne til det. Selv i foråret med en masse nye spillere var det ikke imponerende de i leveret. Nu har han så spillerne til at kæmpe om top 3 og jeg ser det stadig at Milan og Inter med de investeringer SKAL slutte i top 3 i den her sæson, mest Inter fordi i har investeret så meget. Og det at i ikke har været i et gruppespil siden 2011 gør det ekstra ondt at hvis i skulle undevære endnu en sæson uden Champions League, det gør det sådan set for begge klubber. Selvom Inter er vores rivaler, så synes jeg stadig det er sørgeligt at se en tidligere storklub i forfald, så håber at de traditionelle storklubber i Italien slår tilbage og selvfølgelig først og fremmest os selv i top 3:)
Skrevet af Rossoneri
Jeg tvivler på at Mandzukic bliver nogen større succes.
Desuden må han jo ses som afløser for Llorente som formentlig er fortid.
Skrevet af Goikoetxea
"Jeg tvivler på at Mandzukic bliver nogen større succes."

Bedømt på hvad? Han har lavet mål i Tyskland og i Spanien som indskifter, så hvad skulle grunden være for, at han ikke gør det i Italiens bedste klub?
Wise Men Say...
Skrevet af Gustenv@rius
"Et salg af Pogba skulle efter sigende være tæt på. Det rygtes at Vidal allerede er solgt og destinationen afsløres efter Copa Libatidores."

Kildekritik er ikke noget du gør meget ud af kan jeg ligesom fornemme.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Min pointe kort: Kan Mancini for engangs skyld levere noget godt trænerarbejde, så er Inter en af favoritterne til top 3. Men det tvivler jeg.
Skrevet af Rossoneri
Bedømt på hvad? Han har lavet mål i Tyskland og i Spanien som indskifter, så hvad skulle grunden være for, at han ikke gør det i Italiens bedste klub?

Det er naturligvis subjektivt hvad man bliver imponeret over.
I min optik er hans statistik ingelunde fantastisk.

Han scorede 12 mål i 28 kampe for Atletico, hvilke gjorde ham til den 15. mest scorende i ligaen.

I wolfsburg scorede han gennemsnitligt et mål hver tredje kamp.

Det er i mine øjne ikke en topangriber og jeg ser ham ikke som en forstærkning ift. Llorente.

Det er jo ikke fordi han er decideret dårlig, jeg mener blot ikke at han hører til som førstevalg på et tophold.

I Tevez vidste man at han man havde en mand med 20+ mål pr. sæson. Det skal Dybala først til at bevise at han også kan.

Derfor anser jeg Juve som svækket - også i de forreste rækker.

Skrevet af Goikoetxea
Mon ikke Gusten kan bekræfte, at han er en kæmpe forbedring end Llorente.
Wise Men Say...
annonce
0