Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Lentini
Jeg er sådan set ikke uenig i noget af det du skriver, for jeg ønsker som du at vi enten stepper op og bliver bedre til at håndterer unge, hvilket vi godt kan gøre uden i retning af ajax uden at jeg sige vi sal synke til deres niveau. Kan vi ikke det mener jeg ligesom du også skriver at vi skal satse på dyrere etablerede istedet for eksempelvis romagnoli der er et talent vi sikkert også fejler på. SES slutter af med et niveau der kunne indikerer at han kunne nå højt igen i år. Derfor bør vi vente og se et år mere. Jeg tror sagtens man teoretisk kan blande talenter og stjerner, men vi lykkedes bare ikke med det. Derfor vil jeg hellere se at vi tager en beslutning. Vi har alt for mange talenter af en klub der ikke forstår at bruge. Hvad gør vi hvis romagnoli, niang, bertolacci og mauri falder igennem? Så har vi stadig 10 spillere i overskud.
Det er muligt at jeg har lyttet for meget til galliani omkring youth, men jeg tror måske også i ser hvad i vil se med den pengeindsprøjtning. Vi er stadig langt fra toppen af europa, og måske i bliver lidt mere realistiske efter næste sæson. Jeg tror stadig ikke vi får økonomien til at nå europas top. Det vil kræve mere end et stort transfervindue.
Kald det bare æbler og pærer men hvis vi ikke henter witsel og hummels(eller lign.) , tror jeg vi har sat os mellem to stole. En med talenter vi ikke kan udløse potentiale i, og en anden med vores stærke angreb af sikker kvalitet. En plads hvor jeg ikke tror fuldt ud på projektet om top3. Tiden vil dog vise os hvordan det vil gå os.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Jeg vil i øvrigt være lige så glad for milan hvis vi erklærede os ud af topptop med et youth projekt. Hvis vi kunne have et hold ala arsenal, hvis vi ser 5 år tilbage. En klar plan med en sund økonomi. Så kunne vi spille med om scudettoen og en gang imellem også klare os godt i cl. Den kurs vi er på nu med at skifte 10 spillere hvert år, i håb om et mirakel, er jeg ikke vild med. Abate og de jong, monty og sciglio er vel de eneste der har 50 kampe for klubben. Kulturen omkring klubben forsvinder. Det er jo umuligt at have en yndlings spiller i dag, for de er væk næste sommer. I de gode dage som flere husker, holdte vi spillere ofte i 10 år, og det savner jeg mere end metal.
Prøv at nævn hvad der gør jer glad og stolt ved milan. Er det det evige håb om toppen af europa? Eller er der andre, der som mig ser noget i familien milan med trofaste spillere med kærlighed til klubben.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Jeg synes du har en virkeligt god pointe her. Klubben udgøres naturligvis først og fremmest af spillerne. For mit eget vedkommende begyndte jeg at holde med Milan pga de tre hollændere. Senere blev Gattuso min favorit fordi han med sit enorme hjerte, for mig, viste hvad dedikation er.
Jeg har flere gange siddet på San Siro hvor han løb ud til lægterne og med sit karakteristiske sammenbidte ansigt og viften med armene satte en euforiske stemning i gang blandt fansne. Og det samspil han havde med Curva Sud var ubeskriveligt. Sidder faktisk og får gåsehud af at tænke på det.

Derfor elsker jeg også Zlatan. Han er ikke nogen klubmand - men han er et ikon så snart han træder i d på banen.

Det er også derfra min evindelige romantik - som Lentini meget præcist beskriver det - kommer fra. Jeg ønsker mig inderligt at der kommer en ny Maldini, Gattuso, Baresi eller for den sags skyld Pato. Sidstnævnte elskede klubben og hvor tit har man ikke set ham overvældet af følelser når han scorede.
Når dagen er omme, er det jo dét fodbold handler om - følelser.
Skrevet af Serpente
Netop gattuso, pato og zlatan og så indskyder jeg lige inzaghi, er alle spillere der med deres passion har været mine favoritspillere. Det er åbenlyst at de var af en helt særlig støbning. Men også spillertyper som ambrosini, der aldrig var sjernen, men som havde mange gode år i klubben, til tider som reserve. Et velkendt ansigt, der gjorde sit bedste for klubben. Nu har vi kun abate i den kategori
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Serpente hvornår har Milan sidst købt etableret talenter og mislykkes, hverken SES eller Pato synes jeg skyldes Milans dårlige evne til at udnytte talenter, især Pato havde vi jo ret stor succes med, indtil skaderne ødelagde alt. At vi ikke har været gode til at avle spillere, er ikke det samme som at vi ikke kan få et etableret talent som f.eks Romagnoli til at shine i milantrøjen. Forskellen fra tidligere er jo at man nu rent faktisk køber talenter der allerede har taget skridtet videre fra ungdomsholdet og vist at de er dygtige nok.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
La Vecchia Signora

" i øvrigt, så tror jeg, at I skal være glade for, at det ikke blev til noget med hverken Kondogbia eller Martinez, selvom hele situationen virkede lidt amatøragtigt fra jeres side."

Martinez kan jeg forstå, da Bacca er en bedre angriber, og passer bedre ind i Milan. Hvorfor mener du, at vi skal være glad for ikke at få Kondogbia?
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Altså Serpente – don’t jump the gun. Vi er først lige kommet til penge igen, hvorfor det godt nok er en hurtig konklusion at man ikke kan få det hele til at passe sammen, når vi ikke engang har spillet én betydende kamp efter kapitalindsprøjtningen. Hvordan kan du vide at Romagnoli, Mauri, Bertolacci og Niang vil falde igennem?

Kunsten er jo at Milan skal kunne det hele. En god transferstrategi handler om her-og-nu-løsninger, samtidig med at man erhverver sig spillere med fremtiden foran sig som fx Ely, Mauri, Bertolacci og Romagnoli + helt unge spillere med et vist talent til Primaveraen, eksempelvis Pessina, som dog kunne se ud til allerede at ryge videre til en Serie B-klub i dette vindue.

Derudover har Milans trup været så tilpas elendig, at man ikke kan rette det hele op på bare et transfervindue. Så hvis man har gået med den forventning at Milan på et transfervindue bare kan hoppe direkte tilbage i toppen af europæisk fodbold er man noget naiv. Derimod kan man tage et godt skridt i den rigtige retning, men i mål endnu, er Milan da så langt fra.

Og det er altså noget vrøvl at sige vi sætter os mellem to stole. Fordi Milan skal jo netop beherske flere ting på en gang – det ene udelukker ikke det andet, som skrevet mange gange nu.

- Milan skal investere i her-og-nu-løsninger for at være konkurrencedygtige(Bacca, Witsel etc.).
- Milan skal investere i spillere med fremtidige perspektiver(Romagnoli, Mauri, Bertolacci etc.).
- Milan skal investere i ungdomsspillere med et vist talent(Pessani).

De tre ovennævnte ting er altså ikke noget som udelukker hinanden.

Og erklære sig ude af toppen, er saftsusme noget af det dummeste Milan kan gøre på nuværende tidspunkt. Sådan en udmelding vil da skade Milans brand helt vildt kommercielt. Du tager jo overhovedet ikke højde for den kapitalindsprøjtning der lige er kommet, og de mange kommercielle planer samt stadionbyggeri, der skal igangsættes(en forventet stigning på 400% på matchdayindtægter). Det er jo en udmelding der står i skærende kontrast til det man vil rent kommercielt, og medmindre man har tænkt sig at spænde ben for sig selv, så er det bestemt ikke nogen gangbar idé på noget punkt.

Så er det skelsættende at du nævner Pato, Pippo og Zlatan som yndlingsspillere. Hvor meget var det de kostede? Milan smed en enorm sum efter en ung Pato for næsen af Chelsea – Pippo kostede i omegnen af 300mio danske kroner.

Milan er heller ikke elendige på førsteholdsniveau til at udvikle spillere – Pato, Kaká, Thiago Silva osv., blev alle sammen verdensklassespillere i deres tid i Milan. En forfejlet transferstrategi fra hr.Galliani om foryngelse af Milan, var i høj grad grunden til Milan stod som de gjorde. Samtidig var der ingen rød tråd mellem ungdomssektionen og førsteholdet.
Skrevet af La _Vecchia_Signora
@ Great Milan


Var prisen ikke 40 mio€ og 5 mio€ i løn. Godt nok er knægten talentfuld og jeg er da sikker på at Milan vil kunne bruge ham, men det er måske lige i overkanten til den pris. Det synes jeg godt man kan gøre bedre, også selvom at Milan formentlig skal betale overpris i de fleste handler de foretager, grunden manglende sportslige resultater(CL osv)
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af Great Milan
Okay, jo han er dyr, men tænker han er pengene værd. For mig at se en spiller type, som nemt vil falde til rette hos Inter. Synes ikke det vrimler med typer som ham. Håber dog han skuffer fælt.
Grande Milan!
Skrevet af fedtfjæs
Lige et våget rygte. Læste Shaarawy skulle have haft et kokain problem. Kunne være skyld i hans skader. Kunne være en italiensk journalist der skulle finde hjem til hospitalet.

Anyway synes jeg det var en interessant diskussion angående hvem man husker, og med ungdomsspillere osv. Mine favoritter er som nogen af jer siger, spillere som tydeligt viser stolthed for trøjen, og nyder at spille for klubben. Dem er der meget få af tilbage, hvor jeg egentlig nok konkluderede for mig selv, at Shaarawy var en af dem. Måske var det forkert, men der er simpelthen så få tilbage, at det skærer mig i hjertet når vores bedste forsøg på én, De Sciglio, bliver haglet ned af en af jer.

Jeg er ikke i tvivl om, at Zlatan vælger Milan, og jeg er ikke i tvivl om vi kommer i Champions League. Jeg var tidligere fortaler for, at Galliani skulle ud, men han har endelig vist format, nu hvor han rent faktisk har penge at rykke rundt med. Jeg er yderst optimist, hvor jeg tidligere var været pessimistisk overfor ALT hvad de har købt. Inklusiv Honda, Monto mv.
Skrevet af Sheriffen
Er noget uenig - synes ikke vi har forvaltet pengene ret godt. Eneste nogenlunde fornuftige køb - set i forhold til prisen - er vel Adriano, og det er ikke engang sikkert, at han kommer til at spille grundet indkøb af Zlatan og Bacca.

+200 mio for Bacca som er 28 er derimod ualmindeligt idiotisk. Om 1 og 2 måneder er han 30 år, hvor markedsværdien formodentlig er tættere på 50 mio.

Zlatan er ligeledes en dyr - lønmæssig - og kortsigtet investerering.

150 mio. for Bertolacci er imo ligeledes mere end almindelig dumt købmandsskab og en pæn overpris. Desuden tror jeg ikke, at han vil kunne forstærke holdet.


Så alt i alt synes jeg, at Galliani igen har gigant fejlet. Det tenderer til en skændsel, som pengene er forvaltet.

Og de priser, der konstant nævnes omkring Romagnoli, giver mig kronisk diarre.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi betaler også for Romagnolis potentiale og Bacca kan sagtens have 3-4 gode år i sig nu, han er ikke en spiller, der nødvendigvis lever på sin hurtighed, men sin kynisme foran målet. Han skal bare serviceres ordentligt.

Bertolacci er overpris, det vil jeg give dig, men igen fortsætter han sine positive takter så kan de penge muligvis også være godt givet ud. Romagnoli for 20 er det maks jeg vil give ham, hvis der er nogen der kan få ham til at udvikle sig, så må det vel være Sinisa Mihaljovic.

Overall vil jeg sige at transfervinduet har været fint nok, vi har fået afsat noget dødsvægt og samtidig har vi fået hentet noget kvalitet til her og nu og sågar også til fremtiden. Men der er stadig massere der skal væk: Cerci, Menez, Zaccardo osv.. (Dem som jeg har nævnt før) mener jeg skal sælges. SES bliver jo også solgt. Dernæst vil jeg mene at det ikke kun er nok at hente Romagnoli, så gerne vi hentede en fast makker til ham (Maksimovic, et realistisk bud)

Witsel og Romagnoli tror jeg bliver milan spillere her til sommer og nok også Zlatan.

^^ Sker det. Så har vi hentet, ja 5-6 stykker som burde træde ind i start 11eren. Mauri kan spille sådan 50-50

Når det så er sagt, så kunne det evt tænkes at Sinisa vil hente nogle Primavera spillere op til en fast del af første holdet (håber) Og dejligt at se klubben bliver mere seriøs om talentarbejdet.

Rom blev ikke bygget på en dag og selvom vi er et stykke væk fra en fornuftig trupsammensætning, god talentudvikling og økonomisk ansvarlighed, så ser det da ud til at gå i den rigtige retning.

Dog går der rygter om at Milan vil bytte Cerci med Boateng, hvilket er et stort nej tak herfra. Så meget hellere Soriano.
Skrevet af fedtfjæs
@Sheriffen

Det er jo den naturlige konsekvens af, ikke at spille Europa.
Skrevet af Serpente
Lentini
Jeg spurgte blot hvad gør vi hvis de unge ikke slår til. Jeg har ikke påstået at de ikke kan blive en succes. Det håber jeg da, men jeg er stadig af den holdning at vi ikke skal regne med top3 hvis vi ikke får en klassespiller både i forsvaret og midten. Skal vi smide 22 plus bonus for en forsvarsspiller bør vi kunne få en bedre spiller. Romagnoli har vel kun spillet en god sæson, hvor hummels ville vi bedre kunne regne med.

I øvrigt har psgs træner udtalt at zlatan bliver i paris, og at der aldrig var tvivl om dette. Håber ikke han har ret.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Bishop
Jeg synes ikke Ses tager herfra som vellykket. Det samme med balotelli selvom han var lidt et håbløst projekt. Pato blev ødelagt af skader, og det kan man selvfølgelig sige om flere andre. Silva var en succes helt enig. Derimod niangs første ophold, var ikke godt, og de sciglio er heller ikke imponerende. Samtidig har vi ikke rigtigt kunne trække primaspillere op. Men når jeg tænker over det, har vi jo heller ikke haft så mange unge, og jeg er nok også lidt ekstra negativ på grund af Ses og samtidig rygtes mastour væk. Det handler også om skuffelsen over at ingen af dem bliver vores næste stjerne. Jeg håber vores fremtidige budget, vil tillade ligende transfersum, så vi igen kan holde på vores bedste, og bygge en stærkere grundstamme som tillader unge talenter at blomstre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu tid til lidt rygter:

Ifølge Football-Italia, så vil Roma kun sælge Alessio Romagnoli for 30 millioner € (Har de efterhånden kørt med 30 millioner fra dag 1 af) Og vi retter vores opmærksomhed imod Torinos og Serbiens 23-årig midterforsvarer Nikola Maksimovic. Torino har i forvejen afvist et bud på 12 millioner + bonuser af Napoli. Så personligt gerne vi hentede begge. Det går også på at Milan vil forsøge at lukke Romagnoli handlen inden Roma rejser til Australien, åbenbart i slutningen af næste uge.

Villareal og Sevilla skulle havde spurgt ind til Suso. Men Sinisa har jo efter sigende været ret glad for ham og forudser ham som 10´eren i hans nye fortrukne 4-3-1-2. (Football-Italia)

De næste par dage bliver afgørende om Witsel kommer eller ej (CorSport)
Skrevet af Bishop
Serpente, at SES ikke har været en ubetinget succes, skyldes jo ikke at Milan ikke har givet ham chancer eller noget i den stil, jo måske har han i virkeligheden fået for mange kampe, og så er der selvfølgelig alle skaderne. Jeg kan bare ikke se at det skulle skyldes at Milan ikke kan håndtere talenter, eller hvad din agenda er. Det samme kan siges om Niang, han har fået masser af chancer, men slog aldrig til, dog har milan jo netop håndteret ham korrekt ved at leje ham ud, hvilket har været en succes, og nu hevet ham hjem, hvor han så forhåbenligt kan slå til.

Jeg personligt bliver helt trist til mode når jeg tænker på Pato, han havde potentialet til at blive en verdens allerbedste, sindsyg målfarlig og utrolig alsidig i en meget ung alder. Men ja resten er historie. Milan kan dog ikke bebrejdes her.

Men jeg savner da også tiden hvor det at finde en yndling blandt spillere var svært, fordi der var så mange og vælge imellem. At næsten alle sluttede på samme tidspunkt, uden at Galliani havde hentet erstatninger ind var jo en klar fejl fra ledelsens side. Men sådan er det nu engang, vi kan dog håbe på at med det forhåbentlige nye stadion og Mr Bee på sidelinjen, at så er vi i stand til at holde på vores bedste spillere og derfor igen kan få et forhold til truppen og de enkelte spillere.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er næsten ligefør jeg heller vil give 50 mio for Laporte end 30 for Romagnoli, på trods af at sidstnævntes nationalitet, så er Laportes potentiale meget større og tættere på at være fuldendt.
Skrevet af Serpente
Jeg synes også 30 lyder vanvittigt. Dog skal det siges at jeg ikke ved meget om hverken ham eller laporte. Der må være bedre og billigere løsninger? Selv maximovic er på vej i vilde højder. Hvis forsvar er så dyrt, hvorfor fik vi så så lidt for rami? Det virker som udnyttelse af vores situation, og ligesom med kondogbia så bør vi se andre steder.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Hvor er det i øvrigt pinligt at vi lejer Ses ud for sølle 2 med option på 15. Det vil sige at hvis han falder igennem i monaco, får vi ham retur med sølle 2 mil i hånden. Bliver han en succes kan monaco tjene på at have forløst potentialet. Altså en sikker kupon for monaco uanset hvordan det går. Det modsatte for os. Sikke en lortedeal. I øvrigt utroligt at vi ikke formåede at gøre det til en del af handlen med kondogbia. Ses skulle allerede have været på vej til monaco i vinter, hvorfor vi sagtens kunne have slået det sammen. Synes viRkelig monaco har gjort os til grin.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0