Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Nu skal man som grundregel ikke tage alt seriøst, hvad Galliani siger – manden er indbegrebet af bullshit.

Men hvis han rettelig mener det han siger, så har man jo ikke forstået en kæft af noget som helst i Milano. Hvis man ikke engang kan finde ud af at adressere problemet på den centrale midtbane, er man rettelig nogle amatører og inkompetente idioter. Hvis man tror man hjælper vores forsvar ved at smide knap 40mio€ efter angribere, er man nogle infantile tåber.

Jeg er på nej-siden af Romagnoli købet. Jeg synes man har strukket sig alt for langt til et bud på 25mio€ for ham, og det selvom jeg er udmærket klar over at Milan kommer til at betale overpris på stort set alle dem man gerne vil hente ind – Luiz Adriano-købet stod man i en gunstig situation fordi Donetsk ville som det mindste have bare en smule for ham, inden kontrakten udløb.

Jeg kan fint leve med et køb af Maksimovic, men så skal der dæleme også investeres i en midtbanespiller af en vis kvalitet.
Skrevet af Yetilover
Jeg håber inderligt at udtalelsen omkring Witsel ikke kommer til at holde vand. Berto og Mauri er ikke en løsning til næste sæson på midtbanen.
Skrevet af Lentini
Ja, det håber jeg ved gud heller ikke den er.

Det kan jo også være at Galliani er en lille smule tilbageholdende med informationer, eftersom han blev godt og grundig røvpulet i Monaco, efter han havde været for stor i munden. Det håber jeg ihvertfald.
Skrevet af Serpente
Jeg er lidt bange for at han mener det lentini, og det går i tråd med berlusconi s kommentar for en uge siden, hvor han sagde at vi nu bare skal rense ud. Zlatan lurer, men midten bliver snydt er jeg bange for. Det samme gør forsvaret, uanset om vi henter et talent eller ej.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
I så fald beviser de så bare endnu engang, at de ikke er deres ansvar voksen.

Zlatan er the shit i mine øjne – misforstå mig ikke – men jeg ville ikke være udpræget tilfreds hvis Zlatan bliver hentet ind sammen med en ny yngre centerforsvarer, alt imens midtbanen syltes og Ménez sælges. Det vil for mig være en skævt sammensat trup.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er målet top 3 i Italien, så er ikke en men to midterforsvarer nødvendigt.

Savic? Nej tak.
Skrevet af Bishop
Jeg synes ikke der er noget odiøst i udtalelsen fra Galliani, han har jo fuldstændig ret når han proklamere at fokus skal ligge på en ny CB. Og med nuværende trup in mente så er der ikke plads til endnu en midtbanespiller, altså man må ud og sælge før der kommer en ny til.

Lad os nu lige få sendt Nocerino, Cerci og Matri afsted. Som nævnt tidligere så er der lang tid til transfer vinduet lukker. Det er da fornuftig at man nu og her fokuserer på en CB og på at sælge spillere.

Derudover så så er det ikke jordens undergang hvis der ikke kommer en Witsel eller lignende. Forstå mig ret, det ville være skønt, men jordens undergang er det ikke

Ja vi har kun hentet Berto og Mauri, men Monty er også forventet at være tilbage i form. Han er selvfølgelig et stort spørgsmålstegn, men stadigvæk så ser jeg vores midtbane en del stærkere end sidste år. Og angrebet er selvfølgelig langt bedre.

Men summa summarum, forsvaret er vores helt store svaghed pt, og at man netop ligger fokus der, tyder trods alt på at man rent faktisk har lært en del. Personligt der tror jeg dog, at vi når vi rammer slutningen af august, har hentet 3 yderligere spillere, en CB forhåbentligt Romagnoli, Zlatan og Witsel.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Jeg er uenig i at forsvarsspillernes individuelle niveau som sådan er akilleshælen. Jeg synes langt mere det var dårlig organiseret defensiv, som oftest fik vores forsvarsspillere til at se dårligere ud end de reelt set er, fordi de meget ofte blev efterladt i stikken. Og hverken Romagnoli eller for den sags skyld Maksimovic er ledere i defensiven, endnu. De har begge været styret af hhv. Silvestre og Glik i forgangne sæson.

Og ja, midtbanen er forstærket, men der skulle godt nok heller ikke meget til. Og skæver jeg mod konkurrenterne i toppen, gør Mauri og Bertolacci altså ikke den største forskel. Det ville være voldsomt at kræve en enorm niveauændring fra Mauri, og Bertolacci skal først til at bevise at han rettelig indeholder niveauet til at spille i en topklub. Jeg vil have flere garantier og ikke mindst niveau/klasse – derfor Witsel eller en mand af hans kaliber.

Jeg er nu også ret sikker på at der kommer til at ske mere end et køb af en centerstopper, og tager gårsdagens udtalelser fra Galliani som hans sædvanlige ævlebævle.

Og der er trods alt bud efter vores overskudslager. Bologna er interesseret i Nocerino – Leverkusen og Schalke på Cerci og Sampdoria lurer på Matri såfremt de får skudt Okaka afsted.
Skrevet af Bishop
Det kan du have ret i, men i og med at Alex havde så mange skader sidste år så var der aldrig en længervarende konstellation med kvalitet i bagkæden. Med Romagnoli får man en forsvarspiller med en vis form for kvalitet, der forhåbentlig ikke går i stykker hvert øjeblik. For min skyld ville det da også være fint at beholde Alex endnu et år så vi også har noget kvalitet på bænken. En luksus udgave af yYpes kan du kalde det.

Mht midten, så var Monty jo ude stort set hele sidste sæson. Selv om han ikke finder sit tidligere topniveau, så er han stadig en opgradering i forhold til dem vi havde sidste sæson. Ligesom at sammensætningen med Berto, De Jong og Monty i mine øjne er en del mere homogen end hvad vi har været vidne til sidste sæson. Og derfor vil Poli forhåbentlig nu kun blive brugt som indskifter, hvilket synes at være ok, ligesom at Mauri forhåbentligvis kan være en udmærket erstatning for De Jong. Selvfølgelig er Witsel eller lignende klart at foretrække, således man ikke ligger sig fast på at Monty finder topformen frem.
Men Berto, Jong og Monty er altså en del stærkere end. Van Ginkel, Jong og Poli

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Midtbanen er absolut bedre stillet, men som sagt tidligere, skulle der heller ikke meget til at gøre den bedre. Og jeg synes stadigvæk at Juventus, Roma og Inter er bedre stillet på midtbanen end Milan er – Inter måler jeg på individuel kvalitet i og med at de også er i gang med et større indkøbsforetagende hvilket efterlader en usikkerhedsfaktor. Nøglen for Inter er at få Kovacic til at fungere, og jeg kan da håbe Mancini failer fortsat på det punkt han har gjort i et halvt år nu.

Ift Mauri skal du se ham som 8’er, fordi det er det han har spillet gennem sæsonen i Parma. Så han er på til mezzala-positionerne, og jeg kan da håbe at han står foran Poli i køen. Hvis De Jong bliver skadet eller ryger i karantæne, er jeg ret sikker på at Montolivo så vil overtage positionen.

Jeg er ret sikker på at planen med Aléx er at han skal videre i gamet. Skader ødelagde sæsonen for ham, hvor han faktisk startede ud ret stærkt.

Men jeg er overbevist om at kan Sinisa skabe et kollektiv vil vores centrale forsvar ikke ligne nogle idioter, så ofte som de gjorde i sidste sæson. Man kan naturligvis sige at hvis man havde en topklasse centerforsvarer ville flere af de dumme fejl være blevet afvægret grundet dennes klasse, men umiddelbart er der bare ikke én derude vi tilnærmelsesvis kan håbe at komme i nærheden af. Derfor synes jeg også man skal være forsigtig med at forvente et kæmpe niveauhop ved erhvervelse af enten Romagnoli eller Maksimovic, fordi pt. er de ikke bemærkelsesværdig bedre end dem vi allerede har, men de har potentiale til at blive det meget bedre. Og det er endnu et argument for min side, at kvaliteten på den centrale midtbane skal have topkvalitet, så centerforsvaret er meget bedre beskyttet og unge spillere som eksempelvis Romagnoli stille og roligt kan fylde på.
Skrevet af Bishop
Juve og Roma er tydeligvis bedre, men Inter står med samme ubekendte som os, Hvis Monty finder topniveauet De Jong forsætter med dominere sin plads og Berto lver op til hypen, så er vi jo bestemt klar til top 3.

Jeg synes at have læst at Mauri var tænkt til 6´er pladsen, men uanset så er det stadig en opgradering af bredden på holdet.

Jeg tror også Alex er fortid.

Jeg er enig i at der som udgangspunkt blot skal rettes op på nogle helt elementære fejl, og så er forsvaret allerede der en del stærkere. Vigtigt er det dog også at vi kan finde en fast konstellation, således man slipper for de utallige udskiftninger, der alt andet lige fordrer fejl og misforståelser.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det er jeg helt enig i. Godt nok blev Aléx tidligt skadet i sæsonen, men jeg synes Pippo skiftede alt for meget i konstellationen i midterforsvaret. Mener også jeg påtalte det ret tidligt. Særligt fordi første kamp imod Lazio viste et stærkt samarbejde mellem Aléx og Zapata, hvor han til Parma-kampen næstefter fik den pludselig idé at bænke Zapata og indsætte numbuts Bonera(?) – Bonera sejlede naturligvis rundt og blev endda udvist, hvorfor man så kunne skifte konstellation til næste kamp igen hvor jeg tror det blev Ramis tur til at spille.

Mauri kan også godt spille 6’eren, men hans naturlige position er som 8’er.

Din kommentar til midtbanen afspejler faktisk meget godt min forbehold imod den nuværende konstellation på midtbane. Hvis Montolivo finder sit gamle niveau – Hvis Bertolacci hiver niveauet en ekstra grad op, hvilket er to forhåbninger jeg absolut deler. Men jeg synes der er for meget risiko over det. Hvis man vitterligt har pengene skal der investeres i en spiller, der giver garantier og har vist det over en periode. Hvis de to forhåbninger omhandlende Montolivo og Bertolacci viser sig med et positivt udgangspunkt er man særdeles godt stillet(jeg tror absolut på Bertolacci).

Investerer man ikke og særligt Montolivo ikke finder niveau, bliver der læsset en ordentlig spand ansvar over på spillere som Mauri og Poli. Mauri kan måske med tiden vise at være holdbar(ham har jeg også en tro på) – Poli er det ikke.
Skrevet af Lentini
I øvrigt så kunne jeg godt forestille mig at Davide Calabria bliver en del af dette års 25-mands trup. Ikke alene synes Sinisa rimelig begejstret for ham, men yderligere har han leveret nu to rigtige gode optrædener i disse træningskampe, der hidtil er blevet spillet. Naturligvis imod elendig modstand, men alligvel vises engagementet ret tydeligt. Også Ely og igen Niang fik store roser for deres indsats. Godt at se de unge gutter med noget gå-på-mod. Calabrias indtræden i truppen vil formentlig skære Zaccardo fra også, sammen med Albertazzi. Så der fattes kun denne famøse centrale stopper i geleddet…
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ingen tvivl om at forsvaret og organisationen burde fungere bedre under Sinisa, det er vel hans to mærkevare. Men kvalitet i midten det har vi ikke og ja jeg ser trods alt Maksimovic og Romagnoli opgraderinger i forhold til Paletta, Mexes, Zapata og hvad de nu end hedder.

Savic er også blevet nævnt som et alternativ, Fiorentinas forsvar er ikke noget at råbe hurrah for, men jeg kan se manden trods alt kun er 24 år gammel så der er vel lidt at bygge på eller hvad siger i?

I gårsdagens træningskamp skulle Ely, Niang og Calabria især være outstanding. Ja det er lorte modstand men er glad for at se de unge skinne igennem. Og jeg har en forhåbning om at Mattia De Sciglio bliver prøvet af i midten også kan Calabria være fremtidens højreback. Som sagt smid et par kg på i knægten og efter noget tid som midterforsvar under Sinisas forsvarsregime, mon ikke han nok skal blive forbedret. Ely håber jeg i det mindste kan gå ind og agere solid backup medmindre han bliver lejet ud til en mindre Serie A klub, hvilket jeg nok endnu mere håber, så han kan få mere spilletid.

Desuden, så forstår jeg slet ikke hvorfor man ikke gik efter Ron Vlaar som er på vej til Lazio nu. Han er kvalitet her og nu og burde ikke være så dyr i lønninger igen, han var en af VMs bedste midterforsvarer og udover skader ville han da være bedre end dem vi har nu.

Forresten hvad siger i om Simone Verdi? Nogen mener at han skulle være en god og ung backup?
Skrevet af Lentini
I min optik er Mexés’ og Zapatas topniveau ligeså godt, hvis ikke bedre, end Romagnoli og Maksimovic. Men igen betaler man som sagt for perspektiverne i 20-årige Romagnoli eller 23-årige Maksimovic – tilsyneladende giver man ikke op på Romagnoli, og vil hæve budet til svimlende 27mio€. Fuldstændig åndssvagt beløb, men man kan vel ikke løbe fra det.

Savic vil i min verden ikke give mening. Han er lidt som Nastasic, som var oppe tidligere på sommeren. De har egentlig et fint topniveau, men bundniveau uden bund. Nastasic er dog bare lige den grad mere tåbelig i sine handlinger end Savic er.

Mht. Calabria bliver det mere spændende, når Milan rent faktisk møder nogle ligeværdige eller bedre modstandere, fordi offensivt kan jeg sagtens se potentialet i ham. Det er snarere hans defensive niveau, som vækker min bekymring omkring ham. Men jeg kan dog fint leve med at han skal være tredjevalg til højre back efter Abate og De Sciglio, og ligeldes tredjevalg efter Antonelli og De Sciglio til venstre back.

Og så vil jeg opfordre til at vi kommer lidt ud af drømmeverdenen omhandlende De Sciglio som centerforsvarer. Hans eneste mission lige nu er at holde sig skadesfri, og genfinde det niveau som gjorde ham til et meget højt anset talent i Milan. Jeg har stadig forhåbninger til ham som back.

Ron Vlaar er jo overhovedet ikke ligeså god som dem vi allerede har. Han havde mere end almindeligt svært ved at komme på holdet i Aston Villa, hvor konkurrenterne hed Jores Okore og Ciaran Clark. Hans VM afspejlede sig i en meget ukarakteristisk defensiv hollandsk fodboldstil, hvor man stod dybt i banen. Det ville han ikke komme til i Milan. Så jeg har det ganske fint med at han formentlig havner i Lazio.

Verdi gjorde det egentlig okay i Empoli, men han blev bænket da en vis Saponara ankom til det toscanske. Ift. de positioner har vi allerede 2-3 spillere som kan dække dem bedre end ham, hvorfor jeg ikke anser at han har nogen chance for at komme på holdet. Så mon ikke han ryger på en lejeaftale til bundklub i Serie A.

I øvrigt så kan Witsel blive et endnu større problem nu. Di Marzio melder at Bayern og Juventus er tæt på enighed omkring en handel af Arturo Vidal til i omegnen af 40mio€ - Witsel kan meget vel blive hentet derefter, hvis ikke Allegri trumfer igennem og forlanger en udpræget 10’er til hans system. I øvrigt rigtig flot salg af Juventus i så fald, fordi Vidal har ikke haft samme niveau siden VM i Brasilien hvor han optrådte skadet og tilmed har de hentet en fuldgod erstatning allerede i Sami Khedira.
Skrevet af Bishop
Rokaden er fuldendt hvis vi så henter Pierre Emile.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Haha, dig og din skide Pierrot!!

Jeg vil kun acceptere det såfremt man sælger Poli og henter en spiller i Witsel-klassen. Men det begynder at tynde ud i dem, hvis Juventus blander sig og fucking Newcastle hentede Wijnaldum.
Skrevet af Bishop
Han bliver verdensklasse, uden tvivl den Dansker jeg helst vil have på holdet. Også et fornuftigt valg for ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Han har i hvert fald værktøjerne til at blive en klassespiller. Men hvorvidt det er realistisk at Milan kigger efter ham aner jeg vitterligt ikke. Jeg synes sgu det er sjældent Milan kigger imod Bundesligaen for at hente forstærkninger. Måske Christian Ziege og Jens Lehmann stadigvæk spøger i baghovedet? Det ville være synd at sige nogen af de to var udpræget successer.

Der er velsagtens ikke andre danskere, vi ville kunne bruge til noget? Hvis vi skulle opføre os nationalistiske en kort stund.
Skrevet af Geddar , moderator
Christian Eriksen....?
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0