Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
"Som sagt mange gange før er det ikke udelukkende de centrale forsvarsspilleres individuelle niveau, der fejler noget, men derimod boldomgangen og de utallige omstillinger vi indkasserer, som var hovedtemaet hele sidste sæson hvor vi konstant blev fanget på bagkant og i ubalance, fordi vi ganske enkelt ikke havde en ordentlig teknisk omgang med bolden."

Ja boldtab fra midten igår, var ganske så i øjnefaldene, og sætter vores forsvar under unødigt stort pres, især Honda havde nogle slemme fejlafleveringer. Apropos Honda så er han godt og grundigt igang med at spille sig af holdet.

Jack bag ved angriberne igår og Poli på Midten havde givet en del mere mening igår, og jeg er ligeledes enig med Serpente, harmonien oppe i front nok været bedre med Niang i stedet for Adriano.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Honda er ved at udvikle sig i samme retning som Nakata gjorde.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Nu havde jeg jo, selvfølgelig, fra dag 1 kaldet at han ikke ville slå igennem i Milan. Men det er sgu alligevel en mystisk omgang Honda har leveret, starter usikkert op, og spiller en skidt første halvsæson. Så har han lige nogle ret gode måneder under Pippo, hvorefter han går fuldstændig ned.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Montolivo kørt til hospitalet til undersøgelse som følge af en skade - få så fingeren ud, Galliani.
Skrevet af Serpente
Endnu en skandaløs præstation fra holdet. Vi ligner mest af alt holdet fra sidste season. Jeg er temmelig bekymret over de 2 kampe. Monty er færdig i klubben nu håber jeg. Spørgsmålet er om vitsel overhovedet er nok til midten. Sinisa har meget at gøre med dette hold inden 3.pladsen er sikret.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Og Niang har et brud på foden... Det betyder forhåbentlig ikke at vi leder efter flere angribere! Det gør det nok, fordi vi har med fæhovedet Galliani at gøre.

To simple brikker er han fra at konstruere et fint hold.
Skrevet af Lentini
Audi Cup slog i hvert fald holdet tilbage til punkt nul igen, efter den lidt mere succesfulde Kina-tur. Jeg spekulerer på at varmen gjorde, at spillet blev så tilpas langsomt at vores hold dermed havde bedre forudsætninger for at lykkedes fremfor i Tyskland.

Signingen af Romagnoli kan iflg Sky betyde at Paletta må lade livet. Galliani har snakket med hans agent for at finde den bedste løsning – det kunne tyde på at man er meget optimistiske omkring erhvervelsen af Romagnoli. Jeg troede ærlig talt ikke at en afgang af Paletta kom på tale, fordi han først stødte til Milan i vinters. Jeg skal dog ikke ligge skjul på at jeg aldrig har været synderligt begejstret for Paletta.

Midtbanen er dog en endnu større hovedpine – kigger man på det fysiske attribut på den del af banen efterlades man med et indtryk af klejne spillere. De Jong er, trods sin højde, et fysisk pragteksemplar – meget lig Rino. Montolivo er trods sin gennemsnitlige højde faktisk udstyret med en ganske habil fysik, men der stopper legen så. Ingen af de øvre spillere i den afdeling, og det er inkluderet med Poli, Nocerino, Bertolacci, Mauri, Bonaventura, Suso og Honda, er særligt stærke rent fysisk. Og det blev i den grad udstillet imod Bayern – jeg så ikke dagens kamp imod Spurs.

Et andet sted midtbanen scorer lavt er i højde og luftstyrke – der er slet og ret ingen af midtbanespillerne som er særlig excellente i luftspillet, hvilket naturligvis gør os sårbare imod defensive dødbolde – specielt når man kombinerer det med en underdanig fysik. En lille mand som De Jong er trods alt svær at komme henover, fordi han er så dygtig til at gå på kroppen af modstanderen trods sin manglende højde. Det er der ingen af de andre ”små” spillere fra midtbanen der kan.

Med fare for at gentage mig så skal der en prototype ind til den centrale midtbane, som har en stor fysisk tilstedeværelse, som har et teknisk god boldomgang – Witsel er naturligvis oplagt. Andre som passer på den beskrivelse er spillere som Rabiot, Herrera osv.

Ift. selve det centrale forsvar er det vigtigt at hente en central forsvarsspiller ind, som rent faktisk formår at slå en pasning frem i banen. Mexés er pt. den bedste til det i vores trup, men konkurrencen er sand for dyden heller ikke stor, nærmest usynlig, fordi hverken Aléx, Paletta, Zapata eller Ely har det som noget i deres værktøjskasse. Sidste sæson blev vi konstant straffet af sløset boldomgang – Romagnoli har den evne til at slå pasningen op i banen langs plænen. Kigger vi udelukkende på det opbyggende spil, så vil et centerforsvar af Mexés-Romagnoli gøre Milan mere kompetent i den afdeling. Zapata er på hans gode dage meget stærk i det defensive spil – problemer er bare når modstanderen med vilje lader ham føre bolden frem, fordi han er noget let at stresse i det aspekt af hans spil, og til tider giver han bare ”aben” videre til backs med en ”herlig” presset aflevering, hvorefter vi kommer i problemer og bliver fanget i ubalance.
Skrevet af Lentini
Jeg tror i øvrigt at Sinisa har besluttet sig for at beholde Suso, fordi hverken Jack eller Honda hidtil har leveret noget der minder om godt spil fra trequartista-positionen – den virker ufattelig billig til salg pt.

Det kunne være meget fedt hvis Suso greb chancen, fordi jeg har godt nok fået lange løg af manwithoutaplan-Honda og tusindberørings-Jack. Det er næsten en hån imod de gode gamle 10’er at sådan to skvat rent faktisk har mulighed for at spille en så prominent position i så stor en klub.

Edit: Niang i øvrigt ude 3mdr grundet det brud på foden, som han fik imod Bayern.
Skrevet af Viola 4 Ever
jeg så ikke dagens kamp imod Spurs.


Det skal du være glad for Lentini. Det var faktisk lidt pinligt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Serpente
Det er dog lykkedes sinisa at få holdet til at spille med 2 berøringer. En hvor de modtager den og den som fejlaflevering. Jeg har tænkt lidt på om sinisa er lidt naiv med den ide. Som du nævner lentini, så kan vores bageste kæde ikke mestre pasningsspil, og det er vel reelt set kun bacca, menez og adriano der potentielt set vil kunne udføre det. Måske også bertolacci, dog har han ikke imponeret indtil videre.
Nu er niang ude, og det betyder at vi nu også er svage på bredden. Bacca og adriano skal spille fremme hver gang, ellers har vi kun matri, og han skal helst ikke have for meget spilletid. Der er selvfølgelig cerci men ham tror jeg ikke længere på. Menez bliver manden bag angrebet da han er den eneste der kan skabe noget til angrebet, med bona og suso som reserver. Honda skal en tur på værksted og justeres, ellers får han ikke mange kampe.
Der er i øvrigt sjovt som sinisas pressemøder lyder nøjagtig som inzaghis for et år siden.
Samme sang om de andre er længere fremme i forberedelserne ,
jeg prøver ikke at finde undskyldninger,
jeg har ikke en tryllestav,
vi skal bare lære af vores fejl,
vi er på rette vej,
vi skal arbejde hårdt så skal vi nok blive bedre.
Så mangler vi bare - the players are angry about the lost games and want to bounce back, og til sidst - the players stay at milanello to analyse what we do wrong.

Nej ærligt talt så tror jeg stadig sinisa får sat lidt mere styr på tingene, men det kræver at vi får en klasse midt, ellers tror jeg ikke på konseptet. Måske har du ret lentini i forhold til at få bedre boldomgang i forsvaret også. Noget skal der ske, for lige nu sidder jeg med fornemmelsen af at vi har brugt 50 mil uden at blive voldsomt stærkere, fordi vi ikke har løst problemerne fra sidste season. Vi talte tidligere om mindst en klassespiller i hver kæde. Vi må håbe romagnoli kan være den i forsvaret, vitsel på midten, og zlatan fremme. Så må de så bare ikke blive skadet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så den hellere ikke, men nej hvor ærgerligt at Niang er ude i 3 måneder, det må vel næsten betyde at Cerci bliver her til Januar. Synes virkelig han har haft en god pre-season, men ja offensivt så mangler vi altså en 10´er, der kan sætte en mand eller slå den rigtige aflevering. Det gode er at ledelsen nu indser at der skal forstærkninger til.
Skrevet af Bishop
Det er surt med Niang.

Det er skræmmende at se hvor dårlige spillerene er til simple pasninger. Der skal minimalt pres fra modtanderen før det bliver til en fejlaflevering fra en Milan spiller.

Dog skal man altså lige have startopstillingen igår in mente når man snakker pinlingheder.

Abbiati; Abate, Alex, Mexes, Calabria; Poli, Montolivo, Jose Mauri; Suso; Cerci, Matri

Der er 2, 3 spillere man kan forvente skal være faste startere, der er sgu ikke noget at sige til at man ikke hiver et godt resultat hjem når man stiller med den midtbane og det angreb, det er sgu en dødfødt opstilling.

Forhåbentligt har Sinisa fået lidt ud af træningskampene og har nu i de resterende træningskampe tænkt sig at stille med de foretrukne 11

Der pt, med henblik på de foregående kampe burde hedde

Lopez
Abate Mexes Zapata Antonelli
Poli Jong Berto
Suso
Menez Bacca

Især Poli skiller sig ud som en spiller der meget gerne skal erstattes, og Zapata med henblik på hans fodspil skal også meget gerne erstattes. Berto er på så kort tid svær at blive klog på, men han ligner immervæk ikke en der fra dag et gør en forskel.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Bishop
Det er rigtig at opstillingen var reservespækket, men de er jo alle tiltænkt spilletid i et pasningssystem, hvor konceptet vil blive ødelagt hver gang vi skifter ud. Sinisa fortæller at han har været rundt og studerer mourinho kloop og en række andre toptrænere. Problemet er vel at vi ikke selv med vores nye spillere kommer i nærheden at de hold han vil inspireres af. især vores reserver er jo bare ikke gode nok. Selv juves midter reserver kan jo gå i vores startopstilling.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Derfor er nu stadigvæk utopisk at tro at der skulle komme noget godt ud af at spille med samtlige reserver på en gang. Det er vores trup jo på ingen måde god nok til, og slet ikke med tanke på at det igen igen arbejdes på et nyt system og ny taktik..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"Selv juves midter reserver kan jo gå i vores startopstilling."

Det ved jeg nu ikke, eller sagt på en anden måde, Mexes og Zapata ville sikkert også gøre det en del bedre spillede de for et sammentømret hold som Juventus. Som det er PT må man forvente at samtlige spillere vi henter kommer til preforme under niveau indtil at der kommer ordentlig styr på systemet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Stankovic
I må nu gerne sende Cerci til Inter, da jeg stadig mindes hans fine niveau i Torino.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Stankovic

Værsgo og tag ham, han har intet vist i Atletico og i Milan og han har haft massere af muligheder for at vise sit niveau.
Skrevet af Stankovic
I kan få Schelotto i et direkte byt?

Deal?
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Bishop

Jeg ved ikke om du så kampen mod Tottenham, eller om jeg var den eneste herinde der så den.
Milan var ganske vidst ikke i stærkeste, men det var Tottenham sandt for dyden heller ikke, bl.a. med deres U21 målmand fra start og vel kun tre mand der indgår i deres A-kæde (Bentaleb, Verthongen, Fazio) krydret med nogle 18-årige.
Tottenham var klart bedre, også efter at Sinisa skiftede flere "startere" ind.

Jeg havde planer om at se på pasningsspillet frabagkæden, men det sprang ikke i øjnene. Det gjorde de generelle defensive problemer til gengæld. Hold nu op hvor er der noget at arbejde med for trænerteamet. Ikke kun for bagkæden vel at mærke.
Hvis det så var fordi at man offensivt var farlige... Det var man ikke. Et ufarligt forsøg fra 25-30 meter fra Suso, Matri der lige fik støvlesnuden foran en Tottenham stopper og prikkede bolden en halv meter forbi mål i første halvleg og et hovedstød over og forbi mål fra Bacca var alt man magtede på 90 minutter. Lloris kom på banen i anden halvleg og han behøvede overhovedet ikke at tage med hænder én eneste gang.

Nogen gange handler det ikke så meget om at man har tabt en kamp, men om hvordan man tabte den. Kampen igår må have givet Sinisa nogle ekstra dybe panderynker, ligesom den umuligt kan have været god for spillernes tro på tingene.

Cerci er slet ikke til at kende. Han viste talentet i Fiorentina og var efterfølgende fremragende i Torino. Nu virker han ordinær og vælger nærmest konsekvent den forkerte løsning.

Montolivo er heller ikke "sig selv" i øjeblikket. Han skal nu nok finde tilbage til formen, selvom det tager tid ovenpå de grimme skader. Han fik et knæ i nakken, da en Tottenham spiller landede uheldigt ovenpå ham.

Friskt at sætte en 16 årig målmand ind på et hold hvor defensiven slet ikke fungerer. Han kunne nu ikke lastes for scoringen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fossa dei Leoni
Mod Bayern, der blev vi bare kørt over af et bedre hold, men vores midtbane var chancesløse. Zapata og Ely gjorde det ikke dårligt, men forstærkninger i alle kæder skal vi stadig have før vi kan sætte os mål i top 3.

1 eller 2 midterforsvarer
Witsel
En 10´er (Honda og Bonventura kan ikke)

Niang er skadet og meldes ude op til 10 uger, hvilket er elendigt, da han om nogen bidrager med noget speed og teknik oppe foran.
annonce
0