Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
@ Viola

Jeg så det meste af kanpen. Og jeg har aldrig påstået at Tottenham stillede i stærkeste opstilling, jeg kender ærlig talt ikke Tottemham godt nok til at vide hvor gennemarbejdet deres system er og hvor mange nye hoveder de har fået ind. Men til gengæld ved at jeg vi nu står med tredie nye træner siden Januar 2014 og mindst lige så mange nye systemer, holdet er milevidt fra at have noget der bare minder om et gennemarbejdet system. Det siger sig selv at et hold med en rød tråd og et gennemarbejdet system har en del lettere ved at stille med et reservespækket hold.

Jeg påstår ikke at Tottenham ikke var bedre, jeg påstår bare at jeg ikke havde forventet andet. Og som jeg også skrev så håber jeg at Sinisa nu i de resterende træningskampe vil stille med den forventede startopstilling, således man kan få bare en smule kontinuitet inden sæsonstarten.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg er for doven til at google.
Nogen der har en oversigt over hvad i har af træningskampe inden sæsonstarten?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Jeg ved ikke om der andet end Trofeo TIM?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg himler sgu lidt, hvis Galliani har samme tankegang som de italienske medier, der nu mener at vi skal ud og hente en erstatning for Niang. Hvorfor dog det? Vi har Bacca, Luiz Adriano, Ménez, Cerci og Matri – hvad pokker skal vi med en ekstra mand, bare fordi Niang er blevet skadet i tre måneder? Cerci eller Matri, der begge er med på yderste mandat, kan fint agere 4. og 5.valg i frontlinjen. Jeg har allerede et problem med vores cocksucking på Zlatan, og hvis vi vitterligt vil hente nye angribere fordi Niang er ude til oktober/november, har man da fuldstændig tabt sutten. Vi vil sagtens kunne afsætte Cerci eller Matri til vinter, når Niang forhåbentlig er returneret vel ovenpå sin skadespause.

Nu får romerne endelig noget strikepower i form af Salah og Dzeko, så forhåbentlig får det sat lidt skub i Romagnoli-handlen. Den har efterhånden kørt så længe, at jeg er ved at blive en smule træt af manden.

To spillere falder mig særligt i øjnene på den opstilling, Bishop smed op omkring dem som havde performet bedst hidtil i træningskampene – Andrea Poli og Suso. Poli, fordi han egentlig ikke har haft noget konkurrence og Suso er kommet i betragtning fordi den italienske Ronaldinho og PR-japaneren kæmper en intern hård kamp om at blive bænket mest i forekommende sæson.

Der går også lidt forlydender om at Sinisa ikke er synderligt begejstret for PR-japaneren, alt imens spilleren er i kontakt med sin agent fordi han ikke bare vil være en trøjesælger for Milan, men en vigtig brik på holdet. Man kan da håbe at vi kan få ham solgt til en eller anden ligegyldig subtopklub i England eller Tyskland.

Nu var vi så glade for hollændere førhen, hvorfor så ikke satse belgisk? Udover Witsel er der et par spændende belgiske midtbanespillere i Anderlecht i form af Dennis Praet og Youri Tielemans. En 10’er-type og en slags balancerende mezzala.
Skrevet af Flying Dutchman
Praet er efter alt at dømme på vej til engelsk fodbold, med Arsenal, Southampton og Everton som frontløbere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Arsenal har et hav af hans type, så det bliver det næppe. Arsenal skal have en 6´er - det er faktisk det eneste de står og mangler, for at have et komplet hold på mange leder og kanter.

Men jeg kan sagtens forstå Sotons og Evertons interesse i ham, fordi han er også en spiller, der for dem, har videresalgspotentiale. Særligt når han ligger i omegnen af 10-13mio€.
Skrevet af Lentini
Ikke desto mindre skal det dog blive interessant at se om Mihajlovic/Galliani formår at identificere manglerne på holdet. En centerforsvarer og central midtbanespiller er et minimum for at kunne levere en konkurrencedygtig trup. I min optik, målt ud fra spillernes individuelle niveau, trænerskifte etc., så er Juventus, Roma og Inter foran os – hvis man gerne vil forkæle os Milan-fans, så kigger man sig også om efter en trequartista. Min benævnelse af Dennis Praet fra Anderlecht ligger egentlig i at han yder et meget stort stykke løbearbejde udover sin kreativitet og tekniske kunnen, hvorfor han på den vis matcher meget godt den måde Mihajlovic gerne vil spille. Det som trækker ned er at også Praet er lidt klejn i det rent fysisk.

Yderligere bliver det også interessant at se hvad de andre topklubber kommer til at bedrive tiden med. Juventus ser ud til at køre på en venstreback samt 10’er i form af Siqueira og Draxler. Nu skød jeg voldsomt ved siden af med hensyn til Morata, men jeg er lidt forundret over Draxler, som udover at være langtidsskadet seneste sæson har det bedst som venstre kant – Paratici er dog indrømmet langt bedre til at bedømme Juves eventuelle mangler.

Roma skal ud og fiske en venstreback et sted, da jeg egentlig har den forventning at Florenzi bliver en permanent højre back i det romerske. Jeg har set Adriano nævnt flere gange – han virker dog til at have toppet.

Jeg forstår heller ikke hvad Inter skulle få ud af at bytte fx Guarin og Shaqiri med Felipe Melo og Perisic. De vil også gerne have en venstreback, men har usandsynligt svært med at afsætte sine spillere for øjeblikket.

Lazio ser ud som om de allerede er færdige efter Savic og Kishna kom til fornylig. Måske de falder for Balotelli-fristelsen?

Napoli er lidt ubekendt med Sarri som træner. Umiddelbart leder de efter en højre back, og vel også en angriber. Særligt hvis stortudende Higuaín skrider.

Hos de lilla ligner det Wallace fra Gremio til midtbanen – et spændende bekendtskab. Det er senest rygtet Nikola Kalinic ikke, derimod. Synes de ser svage ud på venstrebacken når de spiller med en 4-linje bagved. I min optik mangler de også noget power til kanten. Igen målt udfra Sousa 4-4-1-1 system, selvom han også anvender 3-5-2.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Sousa har ikke spillet 4-4-1-1 i nogen af træningskampene.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Nå okay - han vekslede bare meget mellem det i Basel, hvorfor jeg var i den tro at det var noget han ville fortsætte med.
Skrevet af Bishop
"To spillere falder mig særligt i øjnene på den opstilling, Bishop smed op omkring dem som havde performet bedst hidtil i træningskampene – Andrea Poli og Suso. Poli, fordi han egentlig ikke har haft noget konkurrence og Suso er kommet i betragtning fordi den italienske Ronaldinho og PR-japaneren kæmper en intern hård kamp om at blive bænket mest i forekommende sæson."

Hvis nu man loige nossede sig sammen og helt droppede Zlatan, så kunne man hente Romagnoli, Witsel, og offensiv midt. Altså hvis der er 50 mil tilbage, og man samtidig får afskibet et par stykker, heriblandt Honda, så burde man kunne finde pengene.

Og Apropos, så skulle Galliani eftersigende have et møde med Genoas præsident, vedr. netop Honda og Suso
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Palletta\´s agent udtaler at de vil bede om en transfer såfremt vi henter Romagnoli.

Det ville da være skønt at slippe af med ham - han har på intet tidspunkt vist at han har niveauet til at spille på et hold der gerne vil blande sig i toppen af Serie A.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lej Suso ud til Genoa, og Honda? Med den opstilling vi kommer til at have, så mangler vi i den grad noget speed og derfor er det fint for mig hvis Honda bliver ofret.

Og her er det vel nu jeg skal sige hvad sagde jeg angående Saponara, han er en spiller jeg tror netop ville få stor succes med den her opstilling, da han har hurtigheden og teknikken vi mangler.

Bonventura synes jeg er overvurderet, han har scoret et par mål og arbejder stenhårdt. Men han har hverken teknikken eller hurtigheden på et hold som Milan.

Menez vil jeg ikke være glad for som 10´er, han har hurtigheden og teknikken ja men synes oftest han træffer mange dumme beslutninger.

Glem Zlatan, vi har akut behov for en 10´er, der kan gå direkte ind i vores start 11´er. Witsel, Romagnoli også en 10´er
Skrevet af Lentini
Ingen af Suso elle Honda skulle have lyst til et skifte til Genoa - de har jo heller ingen penge. Lidt engelske klubber skulle dog overveje Honda. Det må meget gerne effektueres.

Idag skal Galliani mødes med Sabatini omhandlende Romagnoli. Jeg er så latterlig træt af at læse om den handel, så den må meget gerne blive til noget idag.

Så er der den famøse midtbane og hvad man har tænkt sig. Det skulle ikke undre mig hvis vi ender op med Soriano alene fordi manden har en klausul på 10mio. - i så fald har vi så igen lavet en fed streg under at vi har store mangler i rettidig omhu.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…paletta-out

Ser ud til Romagnoli nærmer sig.
Mojn do!
Skrevet af TR1986
Jeg tillader mig at gøre lidt reklame for Serie A Tipstråden:

http://www.bold.dk/snak/…095441&vi-s=

Held og lykke i den kommmende sæson!
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Romagnoli er sikret. Godt videre til Witsel.
Skrevet af Lentini
25+5 for Romagnoli. Så er han vidst også betalt! Man undres hvorfor det skulle tage 14dage ekstra for Galliani at smide 5mio i bonus på?

Så må der gerne komme run på i tilgangen til midtbanen.
Skrevet af Lentini
Både Sabatini og Galliani har udtalt sig. Romagnoli er vores til en ret heftig sum af 25mio. Jeg forventer vi kaster yderligere pres på den kun 20-årige ved at give ham trøje nr.13.
Skrevet af Rossoneri
Det er fantastisk nyt, omend man kan diskutere det økonomiske aspekt i handelen.

Men vi får et at landets største talenter i truppen, som tilmed kender Miha - og vice versa.

Og at vores Henrik Voldborg look-alike så efter al sandsynlighed pakker kufferten, er jo kun ekstra glædeligt.

Vi skal jo nok ikke forventer præstationer af allerhøjeste kaliber i første omgang, men vi har sikret den ene halvdel af fremtidens midterforsvar. Måske vi med tiden har en midterakse med ham og Di Santis. Sidstnævnte spås i hvert fald også en stor fremtid.

Jeg er spændt på at se hvem Miha foretrækker til 10\´eren. Honda synes i hvert fald på vej ud. Lidt trist da jeg egentlig godt kan li\´ ham og havde håbet at se ham få chancen på din favoritposition.

Personligt tror jeg at valget falder på Menez.

I hvert fald er der ingen forlydender om forstærkning (så vidt jeg er orienteret) til dén position. Dermed hedder kandidaterne Bonaventura, Suso og vores førnævnte franskmand. Suso har ikke niveauet - det er for meget \"trylleri\" og for lidt resultat. Bonaventura ser jeg heller ikke dom starter omend jeg faktisk personligt er ret positiv omkring ham.

Den eneste joker er naturligvis Zlatan. Omend mange her ikke mener han er en reel mulighed som 10\´er, så synes diverse såkaldte eksperter og kommentatorer at dette kunne være en mulighed.

Jeg hæfter mig stadig ved Cavani\´s udtalelser om at han var lovet pladsen som 9\´er. Sjovt nok spillede Zlatan den plads i Super Cup\´en. Det ville undre mig hvis Cavani offentligt ytrede den slags uden at der var hold i det.

Samtidig har Galliani udtalt at vi er favoritter HVIS svenskeren forlader Paris. Det kunne unægteligt lugte lidt af af den gamle har støcet nogle af sine gamle medie tricks af.

Skrevet af fedtfjæs
@Lentini

Lad mig lige referere til et af dine indlæg, hvor du foreslået 2 belgiere.

Først og fremmest er Tielemans vel 17 år, eller lignede.... Dernæst, er springet fra Anderlecht til Milan alt for stort i mine øjne. Jeg ser simpelthen ikke dem som seriøse kandidater. I så fald skulle det være kæmpe profiler i de pågældende ligaer, hvis vi snakker Holland/Belgien.
annonce
0