Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Goi

Det er jo ikke fornylig at Ultras er blevet utilfreds med Galliani - det har de været igennem meget lang tid, fordi Galliani med tiden er blevet mere og mere egenrådig. Nok synes jeg de er kværulante til tider, ultras på Curva Sud, men de har flere valide pointer.

Braida blev syndebukken da det kølige forhold mellem Barbara og Galliani brød ud i lys lue. Det var den forkerte mand, der blev sat på porten fordi Braida er langt mere kompetent end Galliani, der har mere end travlt med at mænge sig hos den europæiske elite. Kig engang på Braidas afløser; Rocco Maiorino? Who the fuck is he? Hvad er overhovedet hans funktion udover at være Gallianis tjener? Tasotti har ansvaret for udlån af spillere der kommer op fra Primavera-funktion - det burde vel egentlig være Maiorino der skulle varetage dette - Maiorino har endda funktion af sportsdirektør, men ikke en gang har jeg set ham være tilstede eller i forhandlinger omkring de spillere Milan gerne vil erhverve.

Leonardo havde også en pondus i sit virke som teknisk direktør i Milan. Han lyttede til sit scoutingnet, og var manden der trykkede på knappen mht Kaká, Pato og Thiago Silva. Det var ingenlunde Galliani der gjorde det.
Skrevet af Martinovic
Har vi overhovedet en scout i Sydamerika? Han kan i så fald ikke lave meget for sin løn.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Det var ikke kun Milan der scoutede sig frem til Kaka, men dem der var i stand til at lande ham.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Jeg mener at vi har et form for samarbejde med Cafu og mener også at Serginho er udstedet af Milan i den region. Det må være en fed pensionsordning da han reelt set ikke behøver at lave noget i det Galliani alligevel skrotter ideerne.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Tror du får mig forvekslet med en anden. Jeg har skam intet imod Witsel. Jeg synes han er en glimrende spiller - til trods for det begrænsede kendskab jeg har til ham. Generelt set synes jeg i øvrigt at der er mange Witsel-eksperter i denne tråd, uanfægtet at der nok ikke er så mange der følger russisk fodbold tæt.

Jeg er samtidig ganske uenig i at det ville være at spille Bacca og Balo ude af position. De skal jo være angribere med et lidt dybere udgangspunkt end 9´eren. Det har de i begges tilfælde glimrende forudsætninger for.
De vil jo næppe blive sat til at udføre en rolle a la SES i en 4-3-3 alternativt Kaká hvis det var 4-3-2-1.

Jeg er dog naturligvis enig i at det stiller ganske store krav til robustheden af vores tre centrale, samtidig med at de skal kunne levere en bold frem i banen.

Skrevet af Lentini
@ Rosso

Vi må være enige om at være uenige omkring positionering af Mario og Bacca. Jeg kan ikke se det skulle være løsningen på noget, særligt med henblik på hvor uorganiseret midtbanen er. Men lad det nu ligge.

Jeg er dog også typen som går meget op i en ordentlig balance via forskellige kompetencesæt hos den enkelte spiller. Og min stil ligger i øvrigt en del fra det Sinisa gerne vil praktisere. Hvis vi endelig skal skævvride balancen ville jeg gøre det med Menez som 10\´er bag to angribere og en betonmidtbane a la Kucka, De Jong og Witsel. Udgangspunktet for de tre angribere, vil rent defensivt ligge sig centralt. I et juletræ vil to af angriberne skulle ligge og jagte backs. Det vil jeg helst undgå.

Sidste nye er at Zenit skulle acceptere en betalingsordning over fem år på Witsel. Jeg bliver sgu skuffet hvis han ikke landes.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Menez kan om nogen blive endnu vigtigere end sidste sæson, da han er den eneste sammen med Niang der har speed og teknik på sin side, der kan være med til at sætte angriberne op.

Nu har jeg kun set anden halvleg af Milan-Empoli og som jeg ser det, så er vi for ringe til at styre kampene og det problem falder tilbage på midtbanespillerne og især Bertolacci. Witsel er vigtig fordi han er fysisk stærk og vinder sine dueller og kan bidrage begge veje og være med til at stabilisere midtbanen og forsvaret yderligere, hvilket gør vi får nemmere ved at selv tage initiativet i kampene.
Skrevet af Gustenv@rius
Apropos Milan og Genoa, så har Milan over de sidste 8 år hentet spillere i Genoa for €65M.

http://oi62.tinypic.com/2it6b6r.jpg

En rædsels start 11´er om man vil.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Shaarawy, Borriello, Boateng, Antonelli, Amelia og Kucka ser jeg ikke som dårlig spillere.

Paloschi, Di Gennaro, Birsa, Sokratis og Constant har til gengæld ikke været pengene værd.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Mener faktisk det var den liste, som Gusten refererer til, der var grundlaget bag Curvaens mindre søde ord til Galliani.

Jeg havde i øvrigt lykkelig glemt Constant en stund. Prøv at tænk sig hvad vi er blevet herpet igennem på den back? Mesbah, Antonini, Constant, Jankulovski etc.
Skrevet af Stankovic
Lige Jankulovski mindes jeg præsterede ganske fint i hans første par sæsoner.
Skrevet af Martinovic
Ja, han var OK, men ikke prangende.

Nu har vi heldigvis en fin løsning med Antonelli på venstre back, men Galliani burde måske have udnyttet sit gode forhold til Real Madrid og lejet Coentrao. Han kan lige så godt spille i Milan som i Monaco.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ja, han var OK, men ikke prangende.

Nu har vi heldigvis en fin løsning med Antonelli på venstre back, men Galliani burde måske have udnyttet sit gode forhold til Real Madrid og lejet Coentrao. Han kan lige så godt spille i Milan som i Monaco.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jankulovski var en skandale fra dag1, hvilket egentlig var overraskende. Han var i min bog en af ligaens bedste da han var i Udinese.

Læg i øvrigt lige Taiwo til den liste
Skrevet af Nerazzurri
Jankulovski blev da hentet i Udinese eller var ejet af Pozzo.

Edit: Havde ikke lige læst Lentinis post om elendige backer i Milan.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Var det første eller anden sæson Jankulovski var god i Milan? Kan ikke huske hvilken en af sæsonerne han var skadesplaget. Men efter de to første sæsoner var det en lang ørkenvandring med mange virkelige dårlige præstationer. Han slog ret skarpe indlæg, men var knap så dygtig i det defensive spil.
Skrevet af Milanisti
Prøv at tænk sig hvad vi er blevet herpet igennem på den back? Mesbah, Antonini, Constant, Jankulovski etc.

What.. Og du glemmer legenden Taiwo?

EDIT: Havde ikke set at Rossoneri, havde nævnt ham.
Skrevet af Milanisti
Men at Draxler er på vej til Wolfsburg betyder så, at Juventus henter Witsel?
Skrevet af Lentini
Taiwo havde jeg også lykkelig glemt. Ham havde jeg faktisk nogle forhåbninger til, men han floppede totalt.

Mht Witsel, så ser det umiddelbart ikke ud til Juve rykker på ham - der ville også undre mig, hvis de gjorde. De leder efter en reserve til Marchisio og smider ikke 25mio på det. Lemina er nært et skifte til Juventus og han dækker den position. Så vidt jeg ved kigger zebraerne imod Lamela nu hvor Draxler glipper.
Skrevet af Nerazzurri
Der var også Emanuelson og Didac Vila.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0