Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Nå, 0-0. Det skal vi være mest tilfredse med.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Pinligt.
Skrevet af Martinovic
Godkendt kamp af Donnarumma, Antonelli, Romagnoli og Montolivo. Kucka gjorde det også OK. Resten var elendige.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det blev desværre for tydeligt at vi manglede noget offensiv power idag. En jævn Cerci og en rusten Niang kunne ikke opveje fraværet af Bertolacci og Jack.

Den eneste ting jeg kan glæde mig en lille smule over efterfølgende er at vores målmand endelig redder point for os. Der var ikke meget der ellers hang sammen. Vores reserver er enten ikke dygtige nok eller ude af form. Og her tænker jeg især på midtbanen når vi skal skifte ud af de startende.
Skrevet af Serpente
Dagens kamp var godt nok en skuffelse. Her har vi et hold, vi bør kunne klare, især på hjemmebane. Vi så dog tydeligt at bredden i truppen mangler kvalitet. Vores midt er bare ikke god nok når jack ikke spiller. Derudover er bertolacci købt til at forstærke holdet, og han har kun momentvis gjort det godt, dels grundet skader. Vi mister for mange point på en sæson, når vi spiller med poli og kucka og for den sags skyld cerci på kanten. Det render ud i sandet, og ingen af dem er involveret i mål. Niang er lidt samme type som kant. En masse lige ved og næsten, og for lidt afgørende ting. Jeg håber niang bliver rykket frem som angriber, når vi igen spiller 4-3-1-2, hvor han med sin kropsstyrke kan holde forsvaret væk. Score han ikke må han dog ud på bænken igen.
Pointet og clean sheet skal kun æres til Donna. Forsvaret spillede også en ganske fin kamp på trods at atalantas chancer, som jeg synes midten igen må tage skylden for. De taktiske ændringer sinisa lavede som ifølge ham selv skaffede sejrene i de seneste kampe, var godt nok svære at se i dag. Vi må håbe at Jack kommer tilbage og bliver løsningen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Det er ikke kun gårsdagens resultat vi kan være skuffede over. Kollektivt fungerer holdet ikke og meget få kan være deres indsats bekendt.

Der må også være sat en tyk streg under hvorfor vi ikke skal spille 4-3-3. Vi skaber absolut intet andet end et par træk på kanterne og derefter et direkte løb ind i 2-3 modstandere. Alternativet er en høj bold op til Bacca som skal tage den ned med ryggen (og i øvrigt 35 meter) til mål.

Straks da han (Bacca) fik en partner ind, blev han klart mere synlig. Personligt glæder jeg mig meget til vi igen kan stille et hold med to angribere.

Tænk sig at vi efter et Lombardiet-derby, på hjemmebane, skal sidde og være en 16-årig keeper, taknemmelige for at vi fik det ene point. Det er bare ikke Milan værdigt.

Skal man dog omvendt rose Mihajlovic for noget, så må det være at han har fået vores wings til at deltage godt i defensiven. Noget som både Allegri og Inzaghi fejlede med.

Det samlede billede bliver naturligvis hellere ikke bedre af at så mange spillere, slet ikke rammer niveau.

Mexes er tilbage på vanligt niveau - flere gode aktioner, masser af fejl, krydret med et hjernedødt gult kort. Han fik i hvert fald lige mindet mig om, hvorfor han ikke er den leder i forsvaret vi så inderligt savner.

Cerci lykkes med enkelte aktioner, men når han gør, er det bare alt for let for modstanderen at lukke ham ned. I 2. halvleg var han fuldstændig usynlig.

Antonelli bidrager fint offensivt, men igen så mangler der folk i boksen der skal omsætte hans indlæg til chancer. På den negative side, smider han alt for mange bolde væk og har endog meget svært ved at placere sig. Samlet set, spiller han ikke en god kamp.

Kucka er, ja Kucka - desværre. Niveauet, og specielt spilforståelsen, er bare ikke til topfodbold.

Poli lagde ganske godt ud. I tillæg til hans vanlige gode energi, krydrede han det med flere gode offensive aktioner. I 2. halvleg viste han dog hvorfor han som oftest er at finde på bænken.

Montolivo synes jeg omvendt spillede en rigtigt flot kamp. Før weekendens runde, var han den spiller med flest interceptions. Jeg er ret sikker på at den position er udbygget efter gårsdagens kamp. Dertil kommer at han spiller med ro og ikke mindst rigtigt godt overblik.

Niang kommer også ind og gør en ganske fin figur. Tydeligt var det dog at han ikke havde luft til 90 minutter. Som han udtalte efter kampen, er hans foretrukne position som angriber. Personligt tror jeg også at han vil få meget mere ud af det, længere fremme i banen.

Lyspunktet må naturligvis være Donnarumma. Det var en meget modigt træk af Mihajlovic at forsøge sig med ham - et træk der synes at have give pote.
Han har 3-4 essentielle redninger, der gør at vi trods alt kunne tage 1 point med.
Meget kunne tyde på at vi har fundet en ny #1. Lopez må nok begynde at se sig om efter en ny klub. Det bliver meget svært at slå Donnarumma af igen - ikke mindst fordi sidstnævnte har et kæmpe "politiske" forspring ved at være ung og italiener.

Alt i alt sidder man dog med en kedelig smag i munden - ikke mindst i lyset af at der nu er 14 dage til at rode rundt i et skuffende resultat.
Skrevet af Serpente
Det er noget sjovt noget med ham kucka. Han er egentlig god til at holde i bolden, og han ligger en udmærket indsats, og ofte får han brudt gennem en kæde, og ligner en som har styr på situationen, og så kommer den sidste aflevering, eller en afslutning, der bare skriger til himlen. På den sidste 3.del af banen er han værdiløs, og det har været vores største problem gennem de sidste 4år. Alt for mange udmærkede boldflyttere, som ikke kan bidrage til scoringer. Jeg ville også ønske at ludwig augustinson kunne komme ned og lære vores backs og kanter at slå et indlæg
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Indlæg spiller vi ikke rigtig med, når der ikke er nogen i boksen.

Kucka lavede nogle fine dybdeløb, som vi har savnet. Desværre formåede ingen af medspillerne at ramme ham.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Der må også være sat en tyk streg under hvorfor vi ikke skal spille 4-3-3."


Beklager men jeg stoppede allerede med at læse her, så du ikke kampen mod Lazio?

At en kamp hvor man er ramt hårdt at både skader og karantæner skulle være rettesnoren for hvornår man skal skifte system, er måske ikke ligefrem bedste praksis..


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Men du mener at vi skal holde fast i et system der (offensivt) på ingen måde har fungeret i andre kampe, på baggrund af én kamp....
I øvrigt en kamp hvor målene kom fra en brøler fra Marchetti, en dødbold og et kontramål da Lazio skulle jagte point.
Jeg antager du kan se modsigelsen i det.
Skrevet af Bishop
Jeg ser på helheden, og vi har generelt præsteret markant bedre efter vi er gået over til 4-3-3. Særligt defensivt lukker vi jo ikke mål ind på stribe længere. Og Ja Lazio kampen er resultatet når det hele går op i en højere enhed.

At man med flere skader og karantæner ikke preformer til UG kan da ikke komme som en overraskelse? Og vi holder endda nullet.

Du har fra dag 1 været imod 4-3-3 uagtet hvordan spillet er på banen er, derfor klinger det hult når du efter en 0-0 kamp buldrer frem med at NU må det være skåret ud i pap at 4-3-3 er helt forkert.

I mine øjne så beviser kampen igår at vi i aller højeste grad mangler en 8´er med højt niveau.


Desuden er det omsonst at du udelukkende kigger på hvordan målene blev scoret i Lazio kampen, offensivt skabte vi jo mange chance.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af La _Vecchia_Signora
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af Martinovic
Jeg vil altid hælde mest til 4-3-1-2, men vi er i øjeblikket uden en 10´er med kvalitet. Menez er ude, og Honda er ikke god nok. Bonaventura er bedre længere tilbage.

Antonelli er en fin back, mens det halter i højre side. Det virker noget tilfældigt, hvad der sker på den sidste tredjedel af banen.

Miha har skabt en stærkere disciplin, men Milan savner vindermentalitet. På papiret har vi mindst et lige så godt hold som Fiorentina, hvis ikke bedre, men vi har ikke deres vindermentalitet. Den forsvandt med Zlatan og Silva.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser på helheden, og vi har generelt præsteret markant bedre efter vi er gået over til 4-3-3. Særligt defensivt lukker vi jo ikke mål ind på stribe længere.

Jamen der er vi sådan set enige.
1) det er derfor jeg skriver at det ikke fungerer OFFENSIVT.
2) jeg har tidligere rost MIhajlovic for at få vores wings til at fungere defensivt - noget som både Allegri og Inzaghi fejlede med.

Men min kritik går jo netop også på at vores offensiv ikke fungerer når vi spiller 4-3-3. Det antager jeg ikke at vi er uenige i - eller?

Du har fra dag 1 været imod 4-3-3 uagtet hvordan spillet er på banen er, derfor klinger det hult når du efter en 0-0 kamp buldrer frem med at NU må det være skåret ud i pap at 4-3-3 er helt forkert.

Ja, jeg har hele tiden været imod 4-3-3. Det hænger primært sammen med at det aldrig har fungeret i klubben.

Der er vel ikke mange i dette forum, der ikke har bandet og svovlet vores offensive spil væk når vi har spillet 4-3-3. Den eneste spiller der har præsteret i systemet i nyere tid, er vel sagtens El Shaarawy - og han er som bekendt ikke at finde i klubben længere.
Skrevet af Bishop
Både Jack og Cerci har da spillet nærmest fremragende i en 4-3-3, og nej jeg er ikke enig i at vores offensiv har været så dårlig som du vil have det til at lyde. Bacca har ikke haft ige så mange chancer, men nu er Bacca jo ikke lig med hele offensiven.

Edit: jeg er som tidligere også nævnt enig i at Bacca fungere eb del bedre med f.eks Adriano ved siden af, men som også nævt så er man jo nød til at se på helheden, og her er der pt bare bedst harmoni i en 4-3-3. Og offensivt er Laziokampen netop et bevis på at det godt kan komme til at fungere der også.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Både Jack og Cerci har da spillet nærmest fremragende i en 4-3-3...

Det er så her vi er uenige. Jeg synes at begge har spillet rigtigt godt defensivt, men offensivt har der ikke været meget af et "slutprodukt" - som det så fint hedder nu om dage.

jeg er som tidligere også nævnt enig i at Bacca fungere eb del bedre med f.eks Adriano ved siden af, men som også nævt så er man jo nød til at se på helheden...

Så ser du vel i virkeligheden isoleret på det.
Jeg er som sagt enig i at der har været en forbedring af holdet at spille med wings. Det har givet god støtte til vores backs, der ellers har set skrøbelige ud. Men hvorfor kan det udelukkende rime på 4-3-3?
Hvorfor ikke både spille med wings og to angribere? Det hedder 4-4-2. De to wings arbejder alligevel så meget baglæns at det næppe vil skabe ubalance.
Kucka fjoller rundt og bidrager alligevel ikke med meget. Og så kunne vi måske få lov at se vores to (på papiret) bedste midtbanefolk - i skikkelse af de Jong og Montolivo - sammen. Noget der var en fin succes sidst det blev prøvet - i Seedorfs 4-2-3-1.

Jeg synes der går lige lovligt meget ergo-sum logik i den, når man bare konstaterer at vi fik et fantastisk resultat med hjem fra Rom og derfor må systemet være det bedst mulige.
Hvis man besværer sig med at analysere lidt på hvad der fungerer og hvad der ikke gør, mener jeg faktisk godt man kan tillade sig at konstatere at de tre forreste ikke fungerer særligt godt offensivt.

Det understreges af af der kun er scoret to mål og lagt to assists fra de tre forreste i de fem kampe hvor opstillingen har heddet 4-3-3.
Ét mål og én assist er i øvrigt fra Lazio-kampen hvor hjemmeholdet var helt ude af balance.

Mod både Torino, Sassuolo, Chievo og Atalanta har vi haft yderst svært ved at få offensive til at fungere.
Skrevet af Bishop
Det handler slet og ret om at holdet har brug for kontinuitet og stabilitet, at ændre på formation og spillere igen igen, skaber uro, hvilket dette hold for alt i verden ikke har brug for, det kan du vel også godt se?

Hvad så hvis 4-4-2 ikke fungere i de 2 første kampe man prøver det af? Skal man så fortsætte og vente på at det giver resultater, eller skal man gå tilbage til 4-3-3... Som det er lige nu har man ikke råd til at satse hvert et point tæller.

Og uanset hvor meget du prøver på at tale 4-3-3 ned så er vi ubesejret i de sidste 5 kampe har vundet 3 og scoret 7 mål. Det er ikke fantastisk, men det er samtidig nok til at vi stadig er med i top 3 kapløbet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Det holder jo ikke det du siger. For det har jo netop gavnet (i hvert fald defensivt) at skifte system. Det har netop IKKE skabt uro og ustabilitet. Præmissen er én du har opfundet til lejligheden og det holder selvsagt ikke.
Udfra din tankerække, så burde vi stadig spille 4-3-1-2.

Som med enhver ændring, så kan man ikke på forhånd spå om udfaldet. Det kunne man heller ikke da vi skiftede til 4-3-3. Det havde nogle positive effekter og nogle negative. Derfor giver det selvfølgelig god mening at prøve at justere det der ikke virker.

Måske vores målestok for begejstring bare er forskellig. Jeg synes bestemt ikke det er imponerende at vi yderst knebent slår Sassuolo og Udinese mens vi er presset i bund af Atalanta på hjemmebane.
Tager man Lazio kampen ud af ligningen, som isoleret set, var en super kamp, har vi formået at score fire mål mod førnævnte modstandere plus Torino.

Det er i mit univers ikke en potent offensiv - ikke mindst set i lyset af at vi har stærke offensive spillere.

Selvfølgelig er vi stadig med i spillet om en 3. plads - vi er jo ikke engang en tredjedel inde i turneringen. Vi er dog allerede seks point efter og har også Napoli med en fem points forspring foran an os.

Personligt er jeg på ingen måde fortrøstningsfuld over at skulle høre CL hymnen på San Siro næste år - altså lige udover i finalen.
Skrevet af petesey
Der er mange ting i det. For det første er vi hårdt plaget af skader, men selv med den trup vi har til rådighed pt., burde vi naturligvis kunne slå en modstander som Atalanta på hjemmebane.

Jeg synes Milan spillede rigtig fornuftigt i første halvleg af dén kamp, imens det faldt helt sammen i anden.

Men for mig at se, handler det ikke om formationen. Det er ikke dér problemet ligger lige i øjeblikket. Sådan som spillerne agerede imod Atalanta i anden halvleg, og sådan som vi har set dem i mange kampe i denne sæson, kunne vi have spillet i en hvilken som helst formation uden at vinde.

Det er oppe i hovedet på spillerne at der mangler et eller andet. Gejst, selvtillid.. troen på at det kan lade sig gøre. Det står rigtig skidt til, når man i en relativt overkommelig hjemmekamp begynder at tvivle på sig selv - og det var helt åbenlyst hvad der skete. Frygten for at tabe blev større end lysten til at vinde, og så gik det hele i stå for Milan. Vi forsøgte jo ikke engang at angribe dem, og når man ikke tør satse noget som helst i tacklingerne bagtil, bliver det alt for let for modstanderen.

Mihajlovic har et bjerg at bestige på den mentale front. Først når der er rettet op dér, begynder det at give mening at snakke om spilsystemer. Selvfølgelig kan de skadede spilleres tilbagekomst have en vis effekt, fordi tilstedeværelsen alene af en spiller som Balotelli måske giver de andre en vis tro på tingene, men det er ikke kun et spørgsmål om skader og systemer.

Det er hele truppen der er syg. Det er ikke dårlige fodboldspillere vi har, tværtimod. Ser man på bredden, synes jeg nærmest Milan har den stærkeste trup i Serie A. Det er simpelthen vindermentaliteten der skal graves frem igen, og troen på at tingene kan lade sig gøre. Den har vi manglet i årevis efterhånden, og det spøgelse er ikke sådan lige at ryste af, åbenbart.
AC Milan siden 1987.
Skrevet af Bishop
"Det holder jo ikke det du siger. For det har jo netop gavnet (i hvert fald defensivt) at skifte system. Det har netop IKKE skabt uro og ustabilitet. Præmissen er én du har opfundet til lejligheden og det holder selvsagt ikke.
Udfra din tankerække, så burde vi stadig spille 4-3-1-2."

Stop nu, vi har sejlet rundt i formationer de sidste 3 år, det er da ikke raketvidenskab at kontinuitet er grobunden for succes. Ja hvis holdet får klø of præstere dårligt i flere kampe i træk, så er der selvfølgelig incitament for at tweake sin formation. Men det er jo ikke tilfældet?

"Som med enhver ændring, så kan man ikke på forhånd spå om udfaldet. Det kunne man heller ikke da vi skiftede til 4-3-3. Det havde nogle positive effekter og nogle negative. Derfor giver det selvfølgelig god mening at prøve at justere det der ikke virker."


Justere ja det er da fint nok, men en radikal ændring når det hovedsageligt fungere er ikke smart. At vi så ikke er enige i at det er en radikal ændring er så hvad det er.

"Måske vores målestok for begejstring bare er forskellig. Jeg synes bestemt ikke det er imponerende at vi yderst knebent slår Sassuolo og Udinese mens vi er presset i bund af Atalanta på hjemmebane.
Tager man Lazio kampen ud af ligningen, som isoleret set, var en super kamp, har vi formået at score fire mål mod førnævnte modstandere plus Torino."


Når man går direkte fra få store klø til rent faktisk at få styr på defensiven og vinde kampe, så ja, så synes jeg det er en succes. Og at man så i den efterfølgende periode oplever en fremgang i hvordan holdet præstere, altså en stærkt opadgående kurve, så er det da nærliggende at fortsætte.

"Det er i mit univers ikke en potent offensiv - ikke mindst set i lyset af at vi har stærke offensive spillere. "


Jeg aner ikke hvorfor du mener at offensiven død og pine ikke kan fungere, når det modsatte er bevist.

"Personligt er jeg på ingen måde fortrøstningsfuld over at skulle høre CL hymnen på San Siro næste år - altså lige udover i finalen."


Næ det er jeg da heller ikke, men at et formationskifte på nuværende tidspunkt skulle være svaret på vores bønner er jeg stadigvæk ikke enig i.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0