Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
EDF er en spændende profil, jeg kan dog have mine bekymringer om hvorvist han er gearet til at lede et "storhold". Mange trænere gennem tiden, har vist sig at have sine styrker i at få det maksimale ud af mindre hold, men fejler når de kommer til et hold der skal skabe kampene og hvor "indsatsen" er lidt højere hver weekend.

Conte (fra Siena), Sarri (fra Empoli)...?

Jeg forstår godt, hvad du mener. Men enhver stor træner starter jo et sted, og det er som oftest i en mindre klub og yderst sjældent med et storhold fra starten.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Old Bull Lee
@Rosso
4-3-3 er heller ikke min foretrukne, og 4-2-3-1 er da, på linje med dig, også min foretrukne formation men det virker som om at Miha kun ser 4-3-3 som en mulighed.
Bertolacci-Menez bagved Bacca ville også være en mulighed, det ville dog være et problem ifht. omstillingsspil mod os. (Det er klart den fase vi har været svagest i defensivt)

Mht. Brocci/Lippi konstellationen så bliver jeg helt ræd. Med tanke på Inzaghi så bliver jeg helt nervøs hver gang Brocchi kommer på tale. Dernæst så har jeg aldrig været fan af Lippi, han er måske dygtig jeg er bare ikke til hans person... Ligesom Conte.

Donadoni er så den 3. mulighed, men det er nok ikke en mulighed pt. da han har tur i den i Bologna og nok ikke forlader klubben efter 1/2 år.

EDF kan gå begge veje, han har haft en sportslig sektor bag ham som både har kunne lave nogle gode handler på transfermarkedet (vha. Mapei-familien) både ifht. løn og transfer budget. Hvis han skal motivere en bunke uduelige Zio Fester has-beens kan det godt komme til at virke som en mission impossible. Læg så Berlu oveni der lige skal diktere formation på trods af at han ikke er med til træningerne hver dag, ej heller har nogen træner uddannelse bag sig.

@Mag:

Det er klart at mange starter i det små, men det kan gå begge veje og vil være et sats ifht. andre trænere som har gjort det godt i klubber af forskellig størrelser, og nej jeg vil ikke have en Zeman :). Pioli f.eks. gjorde det også godt, men har haft en skodsæson med Lazio og i denne sæson syntes jeg han ikke har givet holdet nok ro.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Nu er Conte i mit univers ikke en stor træner - han har "bare" trænet nogle store hold. Havde det ikke været for hans fortid i Juve, var han jo næppe hellere blevet hentet dertil.
Han vandt med et mandskab der var klasser bedre end konkurrenternes. Det ser jeg ærligt talt ikke som den store bedrift.

Du har dog klart ret i at alle skal starte et sted og EDF kan jo meget vel gå hen og blive den næste store italienske træner.

Vi har bare ikke rigtigt rum til at eksperimentere for meget lige nu. Derfor er jeg personligt mest tilhænger af en konstellation der involverer en rutineret ressource som Lippi.
Skrevet af Rossoneri
Apropos Miha dialogen, så er nedenstående et udpluk fra et blog post på Football Italia i dag. Synes pointen er ret god.

From Napoli’s spendthrift Aurelio De Laurentiis and the unpopular Della Valles at Fiorentina to American-owned Roma or Inter (of course), is it so ridiculous to expect these teams to shoot themselves in the foot?

If only Milan can stop themselves from being Milan, they can just wait for their opponents to slip up and build some foundations for the future.


http://www.football-italia.net/81068/whats-mihajlovic-ever-done-milan - til dem der måtte have lyst til at læse hele indlægget.

Jeg synes der er rigtigt mange gode pointer. Ingen tvivl om at Miha har gjort et rigtigt godt stykke arbejde og ikke mindst også har været med det til at støbe et fundament - det tror jeg nu egentlig også der er meget god konsensus om "herinde".
Personligt kan jeg nok heller ikke sige mig helt fri for at have været / være overkritisk over for den iltre serber. For fanden - han har jo endda lyttet til mig og skiftet til 4-4-2 :)

Jeg fastholder at han mangler noget i sin taktiske formåen - ikke mindst på kampdag. Men det var jo nok noget man kunne arbejde med. Her kunne Lippi i en eller anden funktion jo stadig være relevant. Eller måske med Maldini med på sidelinjen. Jeg har ikke lige det store begreb om hvad Sakic tilfører - han er uhyre meget i baggrunden.

Og skal man udfordre ovenstående citat, så er det også en meget risky (nogen ville mene useriøs) strategi at fundere ens egen strategi på at andre fejler. Milan skal naturligvis have en plan for at overhale vores konkurrenter - uanset om der (også) er rod i organisationen hos dem.

Min pointe er ultimativt at jeg faktisk mener at Miha skal have lov at videreføre sit arbejde, men at man ikke skal være blind for hans mangler.
De ting han har bibragt holdet - gejst, hieraki, respekt, fan rapport - er bestemt ikke noget man kan eller må tage for givet.
Hvis dette ikke eksisterer, mener jeg grundlæggende ikke der er basis for succes.

EL næste år, med et klart krav om CL i ´18 - det bør være opnåeligt med det nuværende fundament.
Skrevet af Gustenv@rius
Du mener ligesom jeg ramte rigtigt angående Inters straf for brud på FFP reglerne?

Men det står dig selvfølgelig frit for at køre strudse-taktikken og håbe på endnu et mirakel i form af yderligere regelændringer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Umiddelbart ligner det en 4-3-3 imorgen i Verona. Formentlig tvunget af omstændighederne snarere end lyst pga de mange skader vi har haft i angrebet. Mario overbeviste ikke imod Sassuolo at han indeholder en kapacitet arbejdsmæssigt som Niang og de offensive indslag var ikke af en styrke hvoraf man kan vende det blinde øje imod den sløje defensive indsats.

Bertolacci ser ud til at få rollen som dirigent på midtbanen og det ville være dejligt hvis han endelig viste en smule karakter der bare giver lidt tro på han en dag kan opfylde sit høje prisskilt.

Romagnoli indtræder i defensiven igen mens den ligegyldige Poli kommer til at løbe frem og tilbage uden gevinst ved siden af Kucka og Bertolacci. Og dermed er det endnu mere essentielt at Bertolacci fungerer i det han er eneste kreative tekniske indslag på den centrale midtbane. Han skal dødpinemig vise karakter imorgen.

On another note har vores unge De Santis nu nettet 10 gange for Primaveraen, som central stopper. Det må siges at være ganske udemærket.
Skrevet af Pirlo21
Forventede startopstilling:
Milan 4-4-2: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Menez, Bacca.

Håber den holder, selvom jeg har mine bekymringer i forhold til Menez som lavede et dårligt indhop sidst!
Vi har 10 kampe igen og målet er selvfølgelig at nå EL, men også at slutte godt af så fansene samt spillerne kan se vi er et fremtidens hold, som langsomt, men sikkert vender tilbage til top 3 i serie a og som kan gøre sig gældende i europa igen. Meget meget vigtigt at vi slutter godt af.
Kigger man på vores sidste 10 kampe, så er kampprogrammet ikke håbløst og jeg syntes at vi bør sætte næsen op efter 7 sejre og ikke flere nederlag. Det er ambitiøst og optimistisk, men i mine øjne ikke umuligt.
Når sæsonen er slut skal der være en god følelse i maven omkring holdet, det kræver altså en god slutspurt - jeg tror på at det vil lykkes os, at slutte godt af.

Dagens kamp er selvfølgelig sindsyg svær og fremfor alt skal vi stå bedre på banen end sidst og være effektive og kyniske foran deres mål. Bacca må meget gerne begynde at lave mål igen og Bertolacci skal bevise sit værd nu.

Kampen bliver vist på tv3 sport2, god kamp til alle - kom så AC Milan :-)
Skrevet af La Mir!!
Når sæsonen er slut skal der være en god følelse i maven omkring holdet, det kræver altså en god slutspurt - jeg tror på at det vil lykkes os, at slutte godt af.


Er det ikke lidt ligemeget med den gode følelse , hvis Berlusconi får hjerneblødning og vælger at fyre Miha?
Daje!
Skrevet af Pirlo21
Milan starting XI: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Poli, Bertolacci, Kucka; Honda, Bacca, Bonaventura

Nå mere defensivt udgangspunkt. Men fint nok, vi har set tynde ud på midten uden Monty.

Til @LaMir Nej, for slutter vi godt af tror jeg ikke Mihaj bliver fyret.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor kommer Abbiati ind i stedet for Donnarumma, og ikke Lopez?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Lopez er tilsyneladende færdig i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Niveauet er sørgeligt de første 45 minutter.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Lopez er ikke helt klar endnu. Tror på han kommer ind om et par kampe. Det er tydeligt at vores trup har for mange som ikke kan bidrage med noget. Fint at vi er kommet ned på en normal størrelse trup, men sommeren bør bruges på at skifte spillere ud der ikke skaber noget. Vi har lidt skader nu, og så skal reserverne være bedre. Poli, balo, boateng, ser jeg gerne byttet med 3 stærke midter, der kan skabe noget og som kan spille på kanterne til aflastning for både honda og Jack, og så en kvalitet centralt, der har et højt bundniveau. Ellers beholder jeg gerne resten af holdet som det er. Håber ikke vi skifter alt for mange ihvertfald.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Sløj indsats, ved ikke om der er varmt i dag - hele holdet mangler energi!!! De skal have noget af en opsang her i pausen. Så sløjt...

Honda, poli, Abate og abbiati kan være deres indsats bekendt, Menez kom bedre med. Resten skal i den grad step up, hvor er viljen og hvorfor er Jack ikke mere toneangivende. Kom nu Jack, du skal skabe chancer og gå forrest offensivt, kom nu mand.

Kan kun blive bedre efter pausen.
Vi skal vinde denne kamp

NB ved godt vi har skader på midten, men nu må holdet sku steppe up!
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Lopez er ikke helt klar endnu. Tror på han kommer ind om et par kampe.

Du kan vel næppe seriøst mene at du tror Lopez fortsat er den foretrukne mand i målet?
Det må vel være hævet over enhver tvivl at Donnarumma er førstevalg.

Samtidig kan fravalget i coppa´en og her i dag, næppe tolkes som andet end en "fyreseddel".
Skrevet af Serpente
I så fald rosso, så fryser de ham ud, og det tror jeg er mere usandsynligt. Jeg siger ikke at han er førstevalg, men når han lige kommer lidt mere i form, tror og håber jeg at han er andet valg. Synes ikke vi skal glemme at lopez samlet set har været utrolig stærk, og vigtig for os. Han er en klassemålmand, og jeg håber at se ham få en værdig sidste tid. Nægter at tro vi bruger abbiati for at fryse lopez ud.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af La Mir!!
Hvad er det lige Bacca har gjort i denne kamp for, ikke at blive pillet ud? Menez var vel den eneste af jeres profiler, der prøvede at sætte noget op.

Daje!
Skrevet af Serpente
Menez kan ikke spille en hel kamp endnu, grundet sit lange skadesforløb. Desuden er bacca vores nøglespiller i år, og jeg er sikker på sinisa prøver at give ham snor så han kan få hul på bylden.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Det er vel ikke nødvendigvis et spørgsmål om at fryse ham ud. Det drejer sig bare om at han ikke er en del af planerne for fremtiden. Det forventes at det også næste år bliver med Donnarumma som førstevalg og Abbiati som reserve.
Skrevet af MaggiMagg
fantastisk. typisk os
annonce
0