Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af saglighedens_portal
Haha!

Et Syditalien ville i hvert fald aldrig fungere særlig godt, hvis det en dag blev selvstændigt. Det kan vi sagtens blive enige om.
Skrevet af Bishop
Galliani og Berlusconis plan, må ret og slet være at Milan ender uden for CL pladserne, således at man med accept fra alle, kan fyre Allegri, og så ansætte Inzaghi, der på grind af Allegris dårlige resultater kun kan overraske positivt.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
HENT-LIPPI-NU!!!!
Skrevet af Borger Louis
Klinsmann!!1!

Eller Frank Pagelsdorf.
Skrevet af Bishop
Olsen FFS
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pizarro
#Allegristay!
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Lentini
Mon ikke Berlusconi har andet at se til pt end Milan. Det ser sådan ud efter hans politiske nedgang. Jeg ved heller ikke om en fyring vil hjælpe, for Allegri har stadig spillernes opbakning. Derudover har vi pt ikke meget at skyde med fra bænken, der kan ændre kampformat. Jeg er dog ikke blind for problemeene med Allegri.

Mexes karantæne må desuden betyde at den unge Vergara får sin debut mod Udinese. Det går bare ikke at generalen i forsvaret taber hovedet, son han gjorde igår. Til gengæld er Chiellini vil den mest hykleriske og dobbeltmoralske cunt længe set, når han kritisere Mexes. Hvis der er en son konstant anvender små unoder er det sgu ham selv. Ærgeligt at Zlatan ikke længere er i ligaen til at hive lidt fat i ham efter kampene. Dermed ikke sagt at Mexes skal koge så meget over.

Saglighed,
Jeg ved ikk hvad planen er med Niang. Ift det jeg har kunnet støve frem er han mere en second striker end udpræget wing. Han har nogle spændende kvaliteter, og jeg synes at han skal præves af helt på toppen før man kan sige at han ikke kan det, inden han overhovedet har været forsøgt.

Med Allegri, synes jeg han sejler. Offensiven er letlæselig og tung, forstået på den.måde at det går langsomt med pasningerne. Defensiven er helt til rotterne hvor boldpres ikke engang anvendes, hvilket gjorde tingene meget lettere for et ellers tandløst Juve hold. Samtidig peger Matri købet på han, da han insisterede på den impotente Matri fordi han som den ENESTE mente at vi var gode i forsvaret. Galiani forsøgte lidt studehandler efterfølgende, dog desværre uden held.
Skrevet af El Rifle
Det er ikke Allegris skyld at vi ligger så dårligt, han bruger det materiale han har til rådighed. Det kan godt være han måske ikke giver Niang start chancen, men hvor stor en forskel gør det alligevel når vi har halvdelen af holdet ude?
Det bliver spændende hvor vi står henne, når vores mange skadet spillere kommer tilbage. Kører vi videre med 4-3-3 eller bliver det den klassiske 4-3-1-2?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Borger Louis
Vi skulle have hente Kannibalen i stedet for at lade ham smutte til BIF.
Skrevet af Bishop
"Det er ikke Allegris skyld at vi ligger så dårligt, han bruger det materiale han har til rådighed."

Det er jo bullshit, så kunne vi jo lige så godt bare droppe træneren, vi har jo det materiale som vi har.

Det er jo netop trænerens job at udnytte materialet til fulde, og det tydeligt for en hver, at Allegri har store problemer. Han har ingen rød tråd, kokser rundt i formationer, spiller overdrevent defensivt mod et dårligt Ajax hold den ene dag, hvorefter at han kører på med fuld damp mod Juventus ugen efter.

Det er selvfølgelig fint at variere sit spil, problemet med Allegri er bare at det på ingen måde ligner en bevist taktik.

Han famler i blinde, og det er sgu det sidste et usammenspillet hold som Milan har brug for.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Jeg er meget enig - det er i allerhøjeste grad Allegris skyld og ansvar.

Vores offensiv er tandløs fordi det er spillere som Muntari der spiller, fremfor Poli. Nuvel, Muntari scorer to fine mål i går, men bidrager ikke til noget fremad banen. Vi skal have en midtbane bestående af en terrier (de Jong) og to kreative spillere på siden af ham (i skrivende stund har vi kun Poli og Monty). Efter alt at dømme kommer Honda til vinter som ville kunne være et alternativ.
Skrevet af Lentini
Den Honda som spillede mod Plzen sidste uge har ingenting at gøre på vores 3-mands midtbane. Dertil er de defensive egenskaber og disciplin slet ikke i nærheden af at være god nok. Han kan fungere søn trequartista eller hængende angriber med udgangspunkt i højre.

Nu ved jeg ikk hvorfor der hetzes mod Muntari, da han scorer to gange og samtidig brød bolden mange gange. Muntari spillede en god kamp igår. Hvis ikke den bedste af vores midtbanespillere. Nuvel, jeg så også gerne at der kom mere kreativitet på midten, men at det altid er Muntari der skal bashes er jeg uforstående overfor. Han er vel en af få der har flere acceptable præstationer i den her sæson.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg har som sådan ikke noget imod Muntari. Og han gjorde bestemt en god personlig figur igår - ikke mindst i kraft af to mål.

Problemet er bare at der er behov for noget kreativitet på midten for at resten af offensiven skal fungere. Igår så man både Montolivo og Robinho være helt nede og hente bolden frem fra forsvaret - det resulterede i at Matri stod helt alene fremme og skulle i hovedstødsdueller med Juves tre centrale i forsvaret. Selv sagt en kamp han 99 ud af 100 gange taber.

Af den årsag mener jeg ikke at Muntari passer ind på holdet. Selvom han præsterer godt, bliver holdet overordnet set dårligere pga hans spillestil.

Han har fx ikke egenskaberne til at finde Robinho eller Matri i et dybdeløb. Han burde, i min bog, i højere grad ses som et alternativ til de Jong.
Skrevet af Gasbarroni
Umiddelbart har jeg svært ved at se ham være tilstrækkelig taktisk intelligent og disciplineret til at kunne udfylde de Jongs rolle?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Sheriffen
Hvornår forstår folk, at vores spillere er pivringe?

Jeg er enig i, at Allegri har en del af skylden, men spillermaterialet er fandme også ringe.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Farsopoli2006
Dårligt nyt for Milan:

Milan skal spille næste hjemmekamp mod Udinese uden tilskuere på grund af tre tilfælde af racistiske tilråb fra holdets fans før og under kampen i går.

Derudover får Mexes fire spilledages karantæne. Én for udvisningen plus tre for episoden med Chiellini. Han må derfor sidde over i kampene mod Udinese, Parma, Lazio og Fiorentina.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Bishop
"Hvornår forstår folk, at vores spillere er pivringe?"

Nu ved jeg ikke om jeg er folk?, men pivringe? Ja vi er har et pivringe hold i forhold til toppen af poppen, men i forhold til serie a niveau, så er det sgu ikke et pivringe hold, holdet burde ligge, i hvert fald top 6 og også top 3, hvis ikke halvdelen af holdet var skadet. Så det afhænger sgu hvad vi skal måles imod.

Der er ingen der forventer en CL pokal, men come on? en 12 plads?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Wow, hvilken overraskelse.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Sheriffen
Vi er ikke - selv med et fuldt hold - i nærheden af top 3.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Farsopoli2006
Mand for mand har jeg stadig svært ved at se at Milan skulle være dårligere end Inter og Fiorentina. Jeg mener at holdet har potentiale til at lægge omkring de to hold og slås. Men lige nu er Roma, Napoli og Juve i en klasse for sig i ligaen.

Selvfølgelig kommer Milan også til at kravle op i tabellen, men lige nu har jeg svært ved at set det blive til mere end en 5-6 plads og dermed EL-kvalifikation. Jeg tror at man skal satse på at klare sig godt i CL og i Coppa Italia og så forsøge at spille et nyt hold sammen i ligaen. Bruge kampene til at se, hvem som er gode nok - plus måske eksperimentere med et par spilsystemer for at se hvad der passer bedst til holdet. For 3. pladsen giver jeg jer ret i, at det er utopi at nå i år. Sidst år lykkedes det, men i år er konkurrencen langt hårdere.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
annonce
0