Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Yes yes - så har vi balladen. Silvios valgkamps pis laver forstyrrelser i processen med kineserne.

Flot. Virkelig flot. Sælg nu bare klubben din gamle stodder.

Formøbler han det her, ser jeg ikke er sekund af hans all italian lort.
Skrevet af Martinovic
Hvis han vælger ikke at sælge, er han en kæmpe idiot. Jeg skubber ham gerne det sidste stykke ud over en skrænt. .
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, hans forbandede vejen frem og tilbage er skide irriterende. Det er sådan set ligegyldigt at Milan (igen igen) skal bruges som en del af hans valgkamp, fordi det undskylder ikke den manglende professionalisme.

Jeg håber virkelig at hans rådgivere ved Finninvest tegner et solidt regnestykke op for ham samtidig med at han slet ikke har tilnærmelsesvis stærk nok opbakning til hans All italian hold. Så kan han beklage sig nok så meget over fansenes hukommelse, men det er sådan landet ligger. Det er jo heller ikke fordi han ikke selv har slået stort brød op i tidligere tider.

Fansene er træt af de omskiftelige kurser der udstikkes efter forgodtbefindende. Ingen gider høre om historikken når man ikke har en solid platform for at ihvertfald have potentialet til at komme derop hvor navnet AC Milan retteligt hører til.
Skrevet af Lentini
Nå Galatioto siger der ingen problemer er. Jeg håber sgu det står til troende.
Skrevet af Magnifico
Pisa slår Foggia 4-2 hjemme i den første playoff-kamp (af to) om plads i Serie B fra næste sæson. Ser ud til at jeres gamle midtbanenæsehorn Gattuso - Simeone light - endelig får trænersucces, og så endda i det toskanske.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Det er der vel næppe den store "bombe" i. Det er offentligt kendt - og flere gange diskuteret af ledelsen - at Emery har været et interessant navn.

Desuden nævner artiklen blot at Milan skulle være interesseret mens der har været rygter om det samme fra PSG.

Historien blev i øvrigt bragt i flere medier allerede i starten af sidste uge.

Når det er sagt, vil Emery være et interessant navn. Og der opstår også en række spørgsmål ift transfermarkedet.

Emery sværger til 4-2-3-1.

Pladsen helt fremme, sidder Bacca formentlig tungt på. Forhåbentlig kan en genforening med Emery, få nogle lidt bedre attituder frem i ham.
Niang er den åbenlyse udfordrer til pladsen og jeg mener faktisk vi er godt besat med de to. Cutrone kan få lov at snuse til nogle minutter hvis behovet skulle opstå.

Det stiller åbenlyst krav til at vi finder en 10er. Min egen personlige favorit er umiddelbart Wijnaldum. Ikke mindst pga af hans situation i Newcastle. Bertolacci kan passende spille andenviolin, mens Honda og Bonaventura og kan dække pladsen til nøds.

På de to kanter ser jeg egentlig Bonaventura og Honda som glimrende bud på startere. Det er klart at vi skal se os om efter alternativer her.
Har hørt lidt snak om en ung interessant ukrainer ved navn Zinchenko. En hurtig venstrebenet wingtype, der ofte har sit udgangspunkt i højre side.
Vores gamle ven, Zaren fra Sortehavet, kunne passende agere mægler.

Til venstre side står vi jo med et nyindkøb i form af Vangioni. Egentlig er han venstre back, men man kunne forestille sig at han bliver lidt for offensiv og mangler taktisk forståelse. Jeg må indrømme at jeg ikke kender vanvittigt meget til ham, men har set ham omtalt som en type lidt a la Serginho.

I en offensiv udgave af formationen, har vi naturligvis og Niang.

Til den centrale midt kommer vi også til at mangle en spiller med god teknik, godt overblik og en vis portion defensiv forståelse.
Kovacic har været et varmt navn, men synes på vej til Juve. Man kan også stille spørgsmålstegn ved hans defensive forståelse og formåen.
Derimod har Lucas Silva også været et navn på rygtebørsen og ham ser jeg som et bedre bud på en holdende midtbanespiller.
Jose Mauri og Locatelli kan passende rotere, mens Mastalli også kunne være et bud til bredden.

Poli passer slet ikke til den rolle og jeg tror egentlig også Kucka kan blive lidt klemt i hierakiet. Han har et godt navn i Italien og jeg er ikke sikker på at han vil acceptere at bruge store dele af sæsonen på bænken.
Måske Mihajlovic kan bruge ham i Torino.

Indeværende sæson har vist os nogle helt tydelige ting. Én af dem er at vi mangler en stabil makker til Romagnoli. Alex har haft ganske fine kampe, men hans skadesfrekvens er ALT for høj, ligesom han i visse kampe dumper hele vejen ned igennem skalaen.

Meget tyder på at vi forlænger med Zapata og det er egentligt ganske fint. En OK backup.
Jeg er egentlig meget i tvivl om en oplagt kandidat her - det kunne også være interessant at se om der er store handler der kører et større navn lidt ud i kulden i nogle af topklubberne.

Anyway - lad os nu lige se om Silvio ikke fucker det hele op med flere toltalt over stregen kommentarer om Kina.
Skrevet af Lentini
Problematikken ved salget ligger ene og alene hos Silvio Berlusconi – it was the same shit sidste år, hvor han indledelsesvis fulgte rådgivningen fra familien og Finninvest, om at afgive aktiemajoriteten I klubben. Dengang var det 51% til Bee Taechaubol og hans konsortie. Da Silvio pludselig ikke ville afgive majoriteten längere satte han Bee I forlegenhed, fordi han skulle nu finde andre konsortmedlemmer som var interesseret i at väre minoritetsaktionärer. Det gik som bekendt noget trägt, selvom man undskyldte sig ofte med ’Black Monday’ på det kinesiske aktiemarked.

Selve valgkampen som han förer pt. For hans eget konstruerede parti, Forza Italia, er endnu et nederlag. Forza Italia går markant tilbage i alle byer – pånär Milano. Her er man faktisk gået frem, og på valgplakater rundt om i byen kan man finde FI’s slogan hvorefter der er skrevet ’Sälg klubben’ – altså en form for krav af välgerne til stemmerne.

Det som skulle väre det springende punkt for Silvio i hans horde af krav, er at han bliver givet en betydningsfuld rolle i Milan i hvad der skal väre rejsen tilbage til toppen af europäisk fodbold. Tidligere har Silvio villet vide hvem der var i dette kinesiske konsortie – det er blevet afklaret i forhandlingslokalet, alt imens medierne skyder til höjre og venstre blandt alle de rige kinesiske erhversfolk. Sikkert synes det dog at Evergrande Real Estate og Robin Li på en eller anden måde er involveret. Silvios krav omkring kraftige investeringer i holdet hvert år er også blevet mödt, med et tilsagn på i alt 400mio€ over en specifik årräkke er blevet öremärket til lige dette krav. Yderligere har kineserne fremlagt i finansiel holdbar plan for udgifterne til et nyt stadion(held & lykke med bureaukratiet) mens man derudover har fremlagt en udpenslende plan for en ekspandering af kommercielle interesse til det fjerne östen.

Man vil dog have nogle valg at träffe, fordi der vil blive indsat en ny CEO som vil få hovedansvaret for Milan. Altså er den bizarre og ödeläggende opdeling mellem Barbara og Galliani fortid, såfremt kineserne får overtaget i klubben. Barbara beholder dog en plads i bestyrelsen, alt imens Galliani vil få ansvaret for sommerens mercato. Derudover arbejder man på en träner(hvor Emery virker som en klar prioritet) alt imens en ny sportsdirektör söges(Monchi har väret nävnt).

Silvio har stolt sagt at kineserne vil beholde ham i Milan, fordi han er så frygtelig populär i Kina. Det virker ärlig talt som en gang vrövl, hvorimod beretningen om aktiemarkedet i Hong Kong virker noget mere valid. Men man forstår at han helst ikke vil tabe ansigt midt i en valgkamp. Idiotiske bemärkninger om kannibalistiske kinesere er dog om end ekstremt unödvendig.

En mand på Il Soro 24, Bellinazzo, hvis artikler jeg har läst gennem hele dette show fra förste interesse vist af Bee for snart halvandet år siden, siger at han aldrig har haft indtryk af at Silvio rent faktisk önsker at sälge klubben. Det er ikke så dejlig läsning, men man kan jo se forskellen i disse dage, hvor Thohir gladelig afgiver Inter i löbet af ingen tid. Med Milan er det omständigt og taget ekstremt lang tid, og man undres over om Silvio rent faktisk pröver at köbe sig tid til et eller andet typisk stunt fra hans side..

Faktum er dog at Silvio ikke har de ökonomiske ressourcer til at skaffe Milan tilbage til topplan i löbet af en kort årräkke. Faktum er at Silvio heller ikke har nogen skräddersyet, langsigtet, plan for at tage det lange släb med Milan(jeg vil påstå sådan en ikke findes i hans hoved). Faktum er at et all italian hold overhovedet ikke tiltaler nogen som helst i fanskaren, og hvem siger at ny ejere ikke også kan köbe italiensk? Det er i min optik en omgang politisk propaganda som flyder ud af äteren. Faktum er også at Milan blöder penge hvert år. Faktum er også at de störste sponsorer ikke kan se det spändende i et langsigtet projekt med all-italian – vi er i en global verden. Ergo vil man tabe penge.

Der er rigtig mange ting som taler for et salg. Det eneste som ikke taler for et salg, er Silvios liderlighed for absurde impulsive beslutninger. Den faktor er dog den som jeg tror gör udfaldet i dette.. Min skepsisme er enorm fordi man i Milan er i en negativ spiral, hvor man har gjort det til en dyd at tage en dårlig beslutning hver evig eneste gang, det er essentielt at man tager den rette beslutning, begrundet ud fra et grundig rationelt, og solidt beslutningsgrundlag…
Skrevet af Lentini
Med hensyn til Emery, hvis vi nu beväger os I drömmenes verden hvor Silvio agerer rationelt, hvilket jeg er skeptisk overfor, synes jeg han anvender dynamiske spillere. Så vidt jeg husker har han brugt Vitolo og Iborra som 10’eren. Dem vil jeg ikke betegne som trequartistas, og derfor kunne jeg sagtens se for mig at Emery vil anvende Niang I en hängende angriber-rolle.

Jeg forstår I övrigt ikke rygterne omkring Emery og PSG – har PSG ikke fornylig forlänget kontrakten med Laurent Blanc? Det ville väre absurd, hvis de forlänger hans kontrakt denne ene måned for derefter at fyre ham måneden efter.

Der skal dog en starter til det central forsvar – en starter til den centrale midtbane og en starter til höjre-kant(jeg er uenig I at Honda skulle väre start-materiale).

Men der findes jo ekstremt mange muligheder, alt efter hvordan man prioriterer. Vil man have hardhittere i det centrale forsvar? Eller vil man have lidt mere boldspillende forsvarsspillere? Serie A-erfaring? Eller vil man hente spillere som måske ikke lige med det samme skal väre startere? Jeg har selv noteret mig i alt 87 navne, der hver og en kan väre en mulighed på den ene eller anden måde.

Fx til det centrale forsvar kan jeg komme i tanke om flere emner, med hver deres styrkeområder, som kunne väre interesserante; Mustafi, Benatia, Maksimovic, Engels, N’Koulou, Marlon, Christensen, Garay, Oliveira eller Mammana, for bare at nävne nogle stykker.

På midtbanen kan man eventuelt kigge efter et färdigt navn, Witsel, eller satse på en upcoming man, såsom Bazoer eller Tielemans. Vil man eventuelt prioritere en midtbanespiller som også kan fungere som en dynamisk offensiv midtbanespiller, kan man kigge på Sissoko og Wijnaldum.

Af offensiv spillere kan man eventuelt kigge på skräddersyet spillere som Calhanoglu eller Saponara, eller mere fleksible spillere, Vazquez eller Meyer. Vil man også prioritere fremtiden har man nogle sydamerikanske spillere som er interessante i Gabriel, Gabriel Jesus, Gonzalo Martinez eller Lo Celso.

Det sväreste til väre at finde en ny hit-man, skulle Bacca smutte. Bacca kan sagtens anvendes, men det vil også betyde at der skal väre boldfaste og kreative spillere på de to wings og 10’eren, hvorfor Bacca bare skal true dybt og afslutte – de to ting han rettelig kan på meget höjt niveau. Og det vil väre meget svärt at finde en angriber, som også kan true dybt og som er tilgängelig. Jeg kan bare komme i tanke om Batshuayi.

Men det er jo en masse prioriteringer, som skal diskuteres imellem träner, sportsdirektör og Galliani, hvor der også vil väre nogle preferencer som der findes alternative lösninger på.
Skrevet af Lentini
Di Marzio skriver Galliani skal have forhandling med Zamparini omkring Vazquez efter d.15.juni.

Ham har jeg også på min personlige liste skulle Emery blive træner.
Skrevet af Gustenv@rius
Samme kilde skriver at Emery forhandler med PSG.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gustenv@rius
https://twitter.com/SerieAchannel/status/740259221447528451

Det er den slags man som Milan-fan må rykke sig i skægget over med tanke på hans historik omkring skader uden for banen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Ja, studenterhuen trykker nok ikke voldsomt på Niang. Der er dog krummer i den knægt der, og han skal meget gerne være en del af holdet næste år.

Det dejlige nølen med salget af aktier gør nu også at 2 primære mål synes væk på markedet. Først og fremmest Emery der skal til Paris. Et sært forløb de har haft der i den franske hovedstad. Og dernæst Kovacic som ligner mere og mere en ny Juve-spiller som et led i en Morata-handel. Jeg har lidt svært ved at se hvor kroaten passer ind der(pånær bænken) i den konkurrence han skal mosle med. Allegri har godt nok en forkærlighed for dynamiske spillere på 10eren, men alligevel... Hvis Pogba skulle sælges og han er afløseren skal psyken hos den unge mand opgraderes en del idet han virker en anelse skrøbelig.

Så mangler vi bare at Vazquez ryger til Spurs og endnu en bænk.

Godt Milan altid gør noget med rettidig omhu...

Selv med et salg og nye cash skal Galliani godt nok finde nogle esser ud af ærmet og satse på noget han ikke er særlig god til selv - spotte fremtidens talenter eller spillere som mangler fornyet motivation for at opgradere deres evner.
Skrevet af Lentini
Nå boys - 15.juni nærmer sig og tid til en quiz i ventetiden:

1) Bliver Milan solgt?
2) Hvem er træner næste sæson?
3) Hvem er CEO 1.september?(dobbelt-point for korrekt svar).
4) Bliver der ansat en teknisk direktør? I så fald hvem?(dobbelt point for korrekt person)
5) Hvem er sportsdirektør i Milan 1.september?
6) Bliver Bacca solgt?
7) Er Mancini stadigvæk et fjols 1.september?
8) I tilfælde af ejerskifte - hvilke selskaber/personer indgår i det kinesiske konsortie?(dobbelt pts på korrekte navne)
9) Kommer Zlatan tilbage?
10) Dan en 25-mands trup til næste sæson på hvem man tror kommer til og hvem der smutter.
Skrevet af MILANMILAN
1) Bliver Milan solgt?

JEP!

2) Hvem er træner næste sæson?

Pellegrini

3) Hvem er CEO 1.september?(dobbelt-point for korrekt svar).

Nicholas Gancikoff

4) Bliver der ansat en teknisk direktør? I så fald hvem?(dobbelt point for korrekt person)

Nej

5) Hvem er sportsdirektør i Milan 1.september?

Maldini

6) Bliver Bacca solgt?

JA

7) Er Mancini stadigvæk et fjols 1.september?

JA

8) I tilfælde af ejerskifte - hvilke selskaber/personer indgår i det kinesiske konsortie?(dobbelt pts på korrekte navne)

Jack Mas Alibaba Group, Huawei, Robin Li/Baidu, Kweichow Moutai

9) Kommer Zlatan tilbage?

JA!

10) Dan en 25-mands trup til næste sæson på hvem man tror kommer til og hvem der smutter.

MM: Donnarumma, Gabriel, Agazzi

DEF: Abate, Calabria, Romagnoli, Zapata, Paletta, Martin Caceres, Agger, Vangioni, Antonelli

MID: Montolivo, Bonaventura, Bertolacci, Honda, José Mauri, Kovacic, Yarmolenko

ANG: Zlatan, Niang, Luiz Adriano, Vazquez, Jesé Rodriguez, Cutrone
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jack Mas Alibaba Group

Hvis det bliver tilfældet så vil Milan og Inter dele ejerkreds!

Alibaba ejer 20% af Suning der som sagt har aktiemajoriteten i Inter. Hvilket kan resultere i samme ejerkreds af de to klubber, jeg håber ikke for nogle af os at han også er involveret i jeres projektet!

Skrevet af Bishop
Det vil da kun være passende med Inter som rugeklub for Milan :)

Det sagt, så behøver der jo ikke være interessekonflikter mon ikke ikke at Alibaba group har gang i en masse prosjekter? uden at de af den grund er med i bestyrelser og ledelsesgrupper, og på den måde har indflydelse i hvad de respektive firmaer investere i.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hvis jeg ikke husker helt forkert er Ma også en del af Evergrande.
Skrevet af Rossoneri
1) Bliver Milan solgt?
Ja

2) Hvem er træner næste sæson?
Pellegrini

3) Hvem er CEO 1.september?(dobbelt-point for korrekt svar).
Gancikoff

4) Bliver der ansat en teknisk direktør? I så fald hvem?(dobbelt point for korrekt person)
Ja - Maldini

5) Hvem er sportsdirektør i Milan 1.september?
Sabatini

6) Bliver Bacca solgt
Nej

7) Er Mancini stadigvæk et fjols 1.september?
Ja +10%

8) I tilfælde af ejerskifte - hvilke selskaber/personer indgår i det kinesiske konsortie?(dobbelt pts på korrekte navne)
Robin Li (Baidu), Huawei, Hui Ka Yan, He Xiangjian

9) Kommer Zlatan tilbage?
Ja

10) Dan en 25-mands trup til næste sæson på hvem man tror kommer til og hvem der smutter.

MM
Donnarumma, Agazzi, Gabriel

FOR
Abate, Calabria, Romagnoli, Zapata, Benatia, Caceres, De Santis, De Sciglio, Antonelli

MID
Bonaventura, Montolivo, Fernandinho, Locatelli, Mauri, Honda, Vangioni, Bertolacci, Vazquez, Poli

ANG
Zlatan, Bacca, Niang, Adriano, Cutrone

Note:
Kursiv = transfers
De Santis og Cutrone er registreret som "under 21"
annonce
0