Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Giak ryger til viola. Nå nej, han er 30+ og Corvino har kun øjne for unge.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Pirlo21
Tror bare man må væbne sig med tålmodighed - umildbart virker det til at pressen ved lige så lidt som os fans og kommer med den ene useriøse historie afløst af en anden. Ren spekulation og vi fans må bare væbne os med tålmodighed.
Men det er da hårdt at se Juve købe serie a bedste midt og vi bare er passive selvom vi den grad mangler klasse på midten!!

Heldigvis kan man nyde em lige pt og så må vi håbe at aftalen med kineserne kommer på plads.
Skrevet af Rossoneri
Som du siger Lentini, så vil en ansættelse af Giampaolo ændre på transferstrategien (ift Pellegrini).

Giampaolo er kendt for at have hold der presser over hele linjen. Det stiller bl.a. krav til et forsvar med en vis speed. Det er noget tid siden jeg har set Benatia spille, så er ikke lige up-to-date på hans hurtighed. Til gengæld kan man sige at både Romagnoli og Zapata har ganske fin fart i støvlerne.

Hans 3-mands midtbane er sat lidt anerledes sammen end vi har været vant til i de seneste sæsoner. Nemlig med en mere klassisk 6er, flankeret af to mere kreative spillere.
Vi mangler helt åbenlyst en 6er. MIt drømmescenarie er at Emery bliver officiel i PSG, at han ønsker at på Bacca (for enhver pris) og at vi beder om Rabiot som en del af handlen. Med Matuidi, Verratti m.fl. på den centrale midt, er det nok ikke et helt utænkeligt scenarie.

Med førnævnte midtbanekonstellation, opstår Kovacic igen som et oplagt emne. Jeg ville i hvert fald være ganske tilfreds med Montolivo-Rabiot-Kovacic i start 11eren.

Længere fremme på 10er pladsen, kunne man fint forestille sig at han ville prøve Bonaventura af.

Bacca vil formentlig heller ikke passe ind i hans system, da han ønsker meget bevægelige angribere. Egentlig vil Niang passe rigtigt fint til hans spillestil - hvorfor jeg også håber knægten begynder at tænke sig en lille smule om. Der er ingen tvivl om at han rent spillemæssigt er klar til et gennembrud - det synes jeg i hvert fald at han viste os i den forgangne sæson.
Et oplagt "valg" som hans makker, ville naturligvis være Vazquez som meldes at ønske at blive i støvlelandet.

Heldigvis er det kun Kovacic der er en del af EM - og i parentes bemærket, er der ikke den store udsigt til spilletid. Man kan håbe at de andre får lov at gå lidt under radaren.
Skrevet af Lentini
Rabiot bliver det ikke. Dertil er vores status for sløv pt., og samtidig tror de på ham i det franske selvom hans mor konstant vil have ham spillende.

Bacca er dog netop bevægelig. Hans problem er når han rent faktisk skal spille fodbold. Afslutte, løbe hurtig og bevæge sig de rigtige steder hen til afslutning kan han - alt derudover er en stor omgang spild.

Vazquez rygtet er det eneste vedvarende og tilsyneladende holdbare selvom Suning skulle have blandet sig(dog afvist). Men jeg er i tvivl om han er anset som 10er eller en flakkende second striker som Pucciarelli udfører for Empoli. Fordi det er ingen hemmelighed i det italienske heller at Giampaolos højeste prioritet er Saponara.

Derfor kunne Vazquez godt være en second stroker istedet for Niang hvis fremtid er usikker grundet manglende professionalisme.

Jeg kunne sagtens se for mig at Jack bliver en venstre mezzala. Zielinski er også en offensiv midtbanespiller hvorimod Croce er hårdtarbejdende b2b, hvor der er en vis form for balance.

De andre navne såsom Mustafi, Paredes, Giaccherini osv er nok mere en afspejling af at Galliani tjekker op på hvad der er for bevægelser på markedet, så han er bedst muligt forberedt i den noget specielle situation han står i.
Skrevet af Rossoneri
Rabiot bliver det ikke. Dertil er vores status for sløv pt., og samtidig tror de på ham i det franske selvom hans mor konstant vil have ham spillende.

Jeg er ikke helt enig med dig her. Med et kinesisk "projekt" og ikke mindst udsigt til at spille sig tilbage til toppen, tror jeg egentlig nok at Milan skal kunne tiltrække nogle OK navne.
Med Emery i PSG, vil der være uendeligt langt til spilletid for Rabiot.

Dette er dog naturligvis en ønsketænkning fra min side og ikke den mest oplagte kandidat.
Kunne være interessant at høre hvem andre tænker vi kunne hente til 6eren. Sturaro har tidligere været nævnt, grundet manglende spilletid hos bilfabrikanterne.

Bacca er dog netop bevægelig. Hans problem er når han rent faktisk skal spille fodbold. Afslutte, løbe hurtig og bevæge sig de rigtige steder hen til afslutning kan han - alt derudover er en stor omgang spild.

Enig - min pointe var egentlig at han er en spiller der skal modtage bolden i de rette positioner, snarere end at trække væk fra sin oppasser og udfordre.

Mustafi synes på vej til Napoli, hvilket ikke gør mig det helt store. Jeg ser ham ikke som en der virkeligt kan hæve niveauet.
Jeg håber stadig på Benatia.
Skrevet af Lentini
6er- positionen bliver med statsgaranti besat af Montolivo om så træneren hedder Giampaolo eller Brocchi. De spiller begge gerne med en dybtliggende playmaker og i Giampaolos tilfælde også gerne med en naturlig 10er. Paredes, som rygtes til Milan, besatte den dybtliggende playmaker position, omskolet fra hans position som offensiv midtbanespiller. Jeg ville ikke have noget imod at få ham ind, idet der så er reel hård konkurrence til kaptajnen. Hans prismærke burde dog være fordoblet fra ca 5-6mio til 10-12stk - så mon ikke vi skal rive de +20mio frem til Roma. Som sædvanligt..
Skrevet af Lentini
Jeg er dog enig i at såfremt vi skal have en løsning til det centrale forsvar med det samme, så virker Benatia som bedste(eneste) mulighed. Andre, her iblandt Mustafi, er spillere som på sigt skal udvikle sig bedre gennem spilletid.
Skrevet af Lentini
Mens vi venter på afgörelsen af den omständige langsommelige köbsproces med et kinesisk konsortie, melder Di Marzio minsandten at Milan i näste uge skal möde med hele 3 andre konsortier, der önsker at köbe sig ind i Milan. Det er en underlig timing at denne nyhed skal ”spränges” på nuvärende tidspunkt.

Forlydende fra den nuvärende forhandling er at Finninvest og Galatioto er meget tät på aftalen – de seneste dage, hvor Sal Galatioto selv har deltager, har handlet om de skriftlige garantier Silvio vil have på investeringer mandskabsmässigt hver säson og yderligere hans egen rolle.

Den underlige breaking af disse möder, kan naturligvis tolkes på forskellige måder. Et er at Milan og Galatioto er så langt fra hinanden omkring de to nävnte spörgsmål, at Milan afsöger andre muligheder, og dermed vil Milan gå en tung sommer i möde, med en meget sort sky hängende over hovedet til den kommende säson. En anden måde at tolke det på kan väre at Silvio stadigväk går med håber om at finde minoritetsaktionärer til Milan, så han stadigväk kan vedholde magten over Milan. Den sidste tolkning er naturligvis at historien er plantet i medierne for at lägge pres på Galatioto og det kinesiske konsortie – at man på en måde signalerer at der findes andre muligheder, hvis ikke de accepterer hovedparten af de to nävnte diskussioner. Ved at anvende Di Marzio har man også en journalist/pundit som rent faktisk anses som ganske trovärdig overall set. Men han bliver naturligvis også brugt i öjemed, hvor han kan gavne imod historier fremadrettet omkring transfermarkedet, og generelt set har han väret MEGET passiv under hele forlöbet af Milans overtagelsesforhandlinger.
Skrevet af Lentini
Derudover jeg røvtræt af at høre om Baccas klynk hele tiden. Hvis det ikke var fordi han bliver aller helveds svær at erstatte havde jeg længe smidt ham på porten.

Synes ikke det vrimler med et væld af gode løsninger, som på et eller andet punkt er realistisk som fuldblodsangriber der høvlet dem ind. Umiddelbart er de første som kommer til mig; Batshuayi og Lacazette. Derudover har jeg en svaghed for Zaza men at binde ham op på at lave 15-20mål bliver nok en anelse anstrengt. Jeg frygter seriøst Jackson Martinez går salget igennem.

Det samme gør sig gældende med center forsvaret. Benatia er et fint svar men sandheden er nok også at vi ikke er eneste klub som kigger hans vej. Så har han haft mange skadeskvaler - det gør sig også gældende for De Vrij og Maksimovic hvor særligt førstnævnte er lidt af et gamble med de problemer han har haft. Det efterlader mig med Mustafi(som åbenbart eneste).

10eren er også vanskelig fordi Saponara og Vazquez er eneste reelle kreative mulighed. Ellers bevæger vi os over i dynamiske tonsere såsom Soriano eller Sissoko.

Vietto og Gabbiadini kunne være muligheder hvis Niang sendes til England.

Jeg havde en meget lang liste i starten, men der er godt nok blevet streget nogle muligheder ud med tiden.

En hårdtarbejdende midtbanespiller burde være med større udvalg, men her kan jeg også frygte en som Paulinho. Endnu en kinesisk "gave".
Skrevet af Milanisti
Er Witsel helt glemt?
Skrevet af La Mir!!
Jeg tror, han prisskilt bliver et problem. Hvorfor Roma også har skrottet ideen med ham.
Daje!
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke Witsel er glemt, men når Zenit sætter 20mio på som et krav for en mand der har udløb om et år, bliver det svært.

Il Tempos historie om et bytte mellem Paredes og El Shaarawy kunne være spændende.

Gancikoff har desuden mødt Giampaolo nu og der spekuleres yderligere i at Milan vil hente Empolis DS Carli.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvordan vil i beskrive Gianpaolo som træner?
Skrevet af MILANMILAN
Han har fået flere point end Sarri i denne sæson og har bygget videre på hans spændende spillestil, så det lyder jo ikke tosset. Men der er langt fra hans tidligere jobs og til Milan.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Enig med MM. Han er spændende men noget af et sats, og en anelse speciel. Hans mere direkte stil mod mål tiltaler mig dog mere end boldmassøren Brocchi hvor possession er i højsæde konstant.
Skrevet af Lentini
Der er insisterende rapporteringer på at vi raider Empoli for mandskabsmässige ressourcer. DS Marcello Carli, träner Giampaolo og kreatör, Saponara. Jeg ved ikke om Saponara fjerner Vazquez fra listen – i hvert fald har Palermo pludseligt fået travlt med at snakke om hele England der vil have Vazquez hvorfra eneste reelle bud er kommet fra WBA.

Carli har väret meget dygtig til at finde rette spillere til Empoli de seneste säsoner, mens Giampaolo arbejdede flot videre på Sarris succéshistorie i det toscanske. Det er dog på et helt andet niveau og bevågenheden på Milan er milliarder gange större end Empoli. Leandro Paredes, lejesvend fra Roma til Empoli i netop overståede säson, har også afvist flere udlejningsmuligheder og et tilbud fra russiske Zenit. Angiveligt fordi han venter på at Giampaolo bliver sat i stolen i Milan, hvortil Paredes vil hen.

Så er der jo naturligvis også lige en overtalelsesstund som Galliani skal have med Berlusconi.
Skrevet af Pirlo21
Det er selvfølgelig fint nok med Giampaolo og co. Det kan jeg sagtens leve med, men troede vi ville satse på større navne hvis kineserne kom til.
Dermed ikke sagt at jeg ikke bifalder det. Vi har alt for mange overbetalte spillere som ikke har leveret en skid! Men CL vender vi nok ikke lige tilbage til, lige med det samme! Det kan jeg nu sagtens leve med, hvis der er en seriøs plan for der bliver satset på ungdommen, så vi på sigt kan få opbygget et nyt vinder hold.

Men ellers tror jeg bare vi må tage det helt roligt lige pt. Det meste der bliver skrevet lige pt i pressen er rene spekulationer...

Nogen derved om hvilen tilstand Berlu er i?
Skrevet af Rossoneri
Seneste meldinger tyder på at kineserne ikke har tænkt sig at ansætte Giampaolo. Derimod skulle deres valg være de Boer.

Det betyder så at vi skal til at spille 4-3-3 (igen).

Det forlyder at ny træner meldes ud 1. juli - dagen efter kinesernes eksklusivitet udløber.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvor er det bare grinagtigt, at det skal trække ud. Det er pinligt og kun i Milan, den slags sker. Jeg vil hellere ha Giampaolo end Frank De Boer
Skrevet af Martinovic
Milan er nået til enighed med Pescara om angriberen Gianluca Lapadula, han vil gennemgå lægetjek imorgen. [Sky Sport]


Nogen, der har set ham i aktion?
Mojn do!
annonce
0