Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes Niang er et oplagt valg. Det kan meget vel være at han er et kvaj når han forlader Milanello. Men han har leveret varen på banen.
Skrevet af Lentini
Montella udtalte på pressemødet igår at han synes Niang er meget spændende, og så frem til at få snakket lige med ham. Men han forekommer mig heller ikke helt som typen der klinisk smækker +15 mål ind.
Skrevet af Lentini
Noget der har set nogle udmeldinger fra Curva Sud? Der var bare 300mand til første træning og curvaen var umiddelbart ikke tilstede.
Skrevet af Martinovic
Niang er hurtig og kan udfordre, men han er bestemt ikke en afslutter. Ham på toppen er jeg ikke tilhænger af. Så hellere på en kant, hvis Montella vælger 4-3-3.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg tror du skal se de tre forreste som meget fleksible i sine positioner.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det er da bedre end de 11 der dukkede op til Romas første træning :)
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg forstår ikke hvorfor al den negative omtale imod Niang, i så jo selv hvor elendigt vores offensiv blev uden ham. Selvom han kommer til at lave nogle dumme ting engang i mellem, så er der noget at arbejde med og han arbejder altså også ganske solidt på banen.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/87032/milan-have-no-pjaca-deal

Hvis prisen er 28 mio. euro, er det måske fint nok at kigge andetsteds.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Men ifølge Milans danske facebook-side:

"Den kroatiske avis, Sportske Novosti, hævder at Milan har lukket handlen med Pjaca. De betaler €20M + €5M i bonusser."
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-87055&menu=news-all

Gider ikke se den lille diver i Milan og slet ikke betale så meget for ham.

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-87057&menu=news-all

Cirkus med ham Pjaca. Jeg håber stadig mest på, at klubben overrasker og henter Pastore.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke der er så meget cirkus med Pjaca. Jeg tror mere det er medierne som ser en duel, som de ved mange følger, hvor de ændrer lidt på overskriften men hvor indholdet reelt er det samme. Han har fået to gode tilbud og skal tænke sig om hvad der er bedst for ham. Faktisk er det vel ret simpelt.

Pastore kan jeg ikke se i Milan. Sportsligt er vi ikke attraktive nok.
Skrevet af Martinovic
Han har tidligere talt om et tilbagevenden til italiensk fodbold og har siddet meget på bænken i PSG. Måske det ændrer sig med en ny træner, men det vil være værd at prøve.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, det kan man da. Og det skulle undre mig meget om ikke Galliani har forhørt sig. Det skal han dog også for at holde sig opdateret, men prisen vil være latterlig og så er der igen om motivationen er der til et skifte. Det tvivler jeg på. CL og penge slår alt i nudagens fodbold.

Men som sagt; så afventer vi en afklaring fra Pjaca. Både Milan og Juventus har gjort deres yderste for at få signaturen, så nu må vi se hvad han vælger. Jeg vil naturligvis blive påtalt at være farvet, men jeg kan bedre se ideen for Montella i at erhverve sig Pjaca fremfor Allegri.

Galliani skal til Spanien for at få klarlagt handlen med Musacchio, som jeg ihvertfald forventer går igennem.

Yderligere har vi smidt 4mio euro for Jose Sosa. Besiktas har bedt om dobbelt op, mens Sosa har bedt tyrkerne om at lytte til Milans tilbud. Jeg har stadigvæk svært ved at forene mig med tanken om Sosa i Milan - han er ikke god nok som starter. Han er dog en alsidig spiller, men 31? Jeg er ikke imponeret. Gad godt vide hvem der har peget på ham.
Skrevet af Lentini
Vores gamle "ven" Jackson Martinez vil tilbage til Europa. Jeg har ikke ondt af ham, siden agentfjolset Pompeo nærmest gjorde grin med Maiorino og Galliani sidste år, hvor vi først ikke kunne få lavet lægetjekket i Colombia og sidenhen var Pompeo umulig at få fat i, fordi han lå og guffede den på Atletico.

Gad vide hvem der gider smide penge efter Jackson? Han blev solgt for 42mio til Evergrande.
Skrevet af Maldinini
Martinez vil jeg meget gerne slippe for at se hos Milan.
Skrevet af Maldinini
Hvordan er status med Mussachio i øvrigt?
Skrevet af Lentini
Musacchios agent har mødtes med Galliani, hvor han blev fremlagt er tilbud som spilleren har nikket ja til. Umiddelbart forlyder det at Villarreal vil have 25mio euro, mens vi indleder med noget omkring de 20mio euro. Så der burde være grobund for at finde hinanden.

Med Musacchio vil vi også allerede have den defensive blok på plads; Donna, Romagnoli, Musacchio og Montolivo. Det er ganske fin kvalitet også med tanke på at backs er Abate og De Sciglio. Det lige før jeg er begejstret.. Lige før..

Skrevet af Rossoneri
Martinez vil være så langt fa billedet af en "Montella-spiller" at jeg har meget svært ved at tage det rygte seriøst.

Omkring Pjaca, så tror jeg faktisk sadig på at han kommer i hus. Juve er ude efter Quadrado hvor vi efter sigende også skulle have meldt os på banen. Jeg tror det ender med at klubberne imellem (Milan og Juve) bliver enige om at dele byttet imellem sig - Pjaca til Milan og colombianeren til Juve.

Jeg ser stadig et par ubalancer i truppen (udover de spillere vi mangler at tilføre).
Vi står med tre venstre backs af en vis kaliber. De Sciglio er helt sikkert ikke tænkt til at spille andenviolin for Abate på højrekanten. Så afviser man ikke seriøse bud i intervallet €15-20M. Og da slet ikke når man har en spændende spiller som Calabria rendende.

Eftersom både De Sciglio og Antonelli er udprægede backs, må det vel nødvendigvis være Vangioni man skal omplacere.


Montella er en super pragmatisk træner og jeg havde lidt håbet at han ville fortsætte med 4-4-2, som jeg mener truppen pt er bedst tilpasset til.

Det centrale forsvar skal forstærkes uanset, så lad os holde det udenfor.

Den centrale akse på midten kunne passende bemandes af Montolivo og Kovacic.
Venstre midt af Bonaventura og højre af Honda.
Alternativt kunne man sælge Honda og købe et stort navn til højrekanten. Faktisk kunne Vazquez (som der generelt er blevet lidt stille omkring) være et ganske glimrende bud her.
På venstrekanten, kunne Vangioni så bruges i rotation.

Jeg har længe grublet over anvendelsen af Bertolacci og jeg er kommet frem til at det kunne være et interessant "eksperiment" at prøve ham af som højre midt, hvor han kan få lidt mere plads og trække ind i banen med sit venstreben.
Når det er sagt, så er det ikke så revolutionerende en tanke, da han allerede er testet af der.
Dertil kommer at vi har en spændende spiller i Felicioli, der har gjort det godt på netop den position for Primavera holdet.

Helt fremme har vi en spændende konstellation med Lapadula og Niang, hvor begge med deres bevægelighed passer rigtigt godt ind i vores nye træners verdensbillede. Pjaca ville kunne yde rigtigt god konkurrence og der skulle nok blive masser af minutter til dem alle.


Det vil også spare os for at skulle finde en trequartista. Som Milan-fan (og generelt calcio-fan) bliver jeg naturligvis selv helt nostalgisk når snakken falder på den klassiske trequartista.
Alt fra Gianni Rivera (som jeg dog trods alt ikke er gammel nok til at have set spille) til Baggio, Totti og ikke mindst vores egne Rui Costa, Gullit og Kaká.
Men omvendt har jeg i de senere år også haft svært ved at få øje på hold der med stor succes benytter denne rolle (i en 4-3-1-2 konstellation). I hvert fald større "kampskabende" hold - som vi vel stadig må betegne os som.

Og så ved jeg at det er en mindre dødssynd herinde, men jeg ville faktisk ikke blive super ulykkelig hvis Montella forsøgte sig med 3-5-2.
Skrevet af Martinovic
Monty og Kovacic er for tyndt centralt i mine øjne.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
For tyndt ift hvad?
annonce
0