Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Magnifico

Badeljs agent siger utrolig meget. Så med alt respekt så tager jeg det med et gran salt når han også har ævlet løs om CL fodbold.
Skrevet af Rossoneri
Flere medier melder nu at vi er i "pole" til at hente Zielinski, hvilket jeg synes er ret interessant.

Den sportslige ledelse er i hvert fald sendt i byen specifikt efter ham. Dermed ser vi Montella få et hold som er sat udfra hans filosofi, hvilket alt andet lige, vil give de bedste betingelser for succes.

Samtidig tales der stadig om Kovacic.

Udfra dette, tegner der sig et billede af en midtbane med Kovacic, Montolivo og Zielinski mens Bonaventura og Lapaudula tager sig af wings og Niang helt fremme.
Skrevet af Lentini
Shitty attack i så fald. Tror heller ikke vi komme til at spille med decideret wings. De blir vandrende rundt i den fleksibilitet Montella vil have.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er Lapadula seriøst købt ind til startopstillingen?
Skrevet af Rossoneri
Synes nu at det er der Bonaventura er bedst. Jeg har ikke set så meget med Lapadula, så det kan jeg ikke udtale mig om.

Det sagt, så tror jeg bestemt det bliver meget fleksibelt.

For mig er det vigtigste kreativiteten fra midtbanen, hvilket er det der i stor stil har manglet. Der ser jeg yderst positivt på Kovacic og Zielinski.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Det er også der Jack er bedst. Ift den måde som Montella normalvidenskab spiller på, vil han dog formentlig ikke bede Jack om at parkere sig selv ude på kanten. Han får lov til at vandre, og det tror jeg også behager ham. Han får en frihed under ansvar i det offensive.

Generelt kan jeg godt lide mange af se linjer som Montella arbejder ud fra. Jeg er bare hamrende uenig med ham i at bolden skal varmes så meget - men det er en anden snak (temperaments spørgsmål formentlig også).

@ Fossa

Aner det ikke. Ingen ved det vel. Lapadula har dog en historik hvori han også har spillet kantangriber(hvis man kan kalde det det) så umiddelbart tyder det på en bevægelig angriber selvom jeg aldrig har set ham. Noterer mig dog at han foruden sine 26mål lavede 12assists også i Pescara, så umiddelbart en spiller der også kan link-spillet. Men niveauet? No idea.

Man frygter lidt Cuadrado er alternativ til Pjaca i øvrigt... Robinhos colombianske cirkus fætter.

Jeg er faldet over en italiener i øvrigt - Gabbiadini. Han kunne ikke være helt tosset at få fingrene i. Tilbyder næsten samme alsidighed som Pjaca.
Skrevet af Lentini
Normalvidenskab = normalvis. Satans ordbog man har på telefonen..
Skrevet af Lentini
Det er dog et gennemgående problem at den kinesiske aftale ikke er gået igennem endnu, fordi så kan vi i realiteten ikke lukke nogle aftaler. Pengene kommer derfra - så de må gerne få sig nosset færdig. EM slutter idag, og så vil markedet for alvor gå igang.
Skrevet af Lentini
Så er der forlydender om yderligere forsinkelser i klubsalget. Det er ubegribeligt hvordan de kan strula så jäkla mycket hele tiden. Så bliv dog færdige for fanden!

Jeg er næsten også overbevist om at såfremt de ikke sad på hænderne konstant i forhandlingslokalet var Pjaca præsenteret i Milan. Nu mister vi så ham... Det er genialt!

Galliani kan ikke gøre en skid andet end at tilrettelægge handlerne frem til underskrift. Det har han med både Pjaca, Zielinski og Musacchio. Og endda ret hurtigt, men fordi der sidder en blanding af amerikanske, kinesiske og italienske båtnakker kommer vi ingen steder. Det er godt nok en omgang frustrerende gang lort.

Og tilmed kommer Mr.Bee ud af det blå med nye investorer der vil opkøbe 48% hvor han hævder det kan ordnes i løbet af to uger. Han virker ærlig talt som en fantast fyldt med luftkasteller - hvor var det henne de sidste 15mdr.? Men han kan da fint tilslutte sig de numbnuts som forhandler pt.

Vi er snart i midt juli og der er stadigvæk ikke styr på noget. Andet end de er enige om at udsætte konstant.
Skrevet af Pirlo21
Er ikke i tvivl om at klubben nok skal blive solgt før eller siden. Men når det er sagt er jeg ikke særlig imponeret over de spillere vi bliver kædet sammen med!
Jeg syntes vi har fundet en kvalificeret træner og valero rygtet er jeg også glad for ellers må jeg sige at jeg er meget lunken ved de spillere vi bliver kædet sammen som fx lasagne m.m

Endvidere ser det udtil at vi sælger Bacca, har svært ved at se hvem der så skal lave mål. Forhåbentlig sælger vi også adriano. Vil 100 procent hellere satse på niang, vores nye mand end fx en Pelle, immobile...
Håber iøvrigt Montella kigger på truppen generelt hvor vi har spillere som Suso og Menez, paletta... Spillere som jeg sagtens leve med fik en sæson mere.

Tålmodighed er vist ordet lige pt...
Forsat god sommer til alle 😎
Skrevet af Rossoneri
Med Pjaca i Juventus, er Ljajic nok et godt bud på den næste offensive signing. Han skulle i hvert fald have trukket stikket på potentielle transfers til både Celta Vigo og ikke mindst Torino hvor Miha har haft ham på sigtekornet.

Efter sigende har Ljajic selv sat næsen op efter et skifte til os og mon ikke der har være noget dialog med Montella, til trods for at vi officielt ikke ville blande os i Mihas transfers.

På den positive side har Ljajic et rigtigt højt topniveau, er meget alsidig og så er han håndplukket af Montella.

Omvendt så har hans disciplin altid været et problem og han synes heller ikke at have et bundniveau.

Skulle vi hente Ljajic, er der vel snart grænser for hvor mange flere offensive spillere vi kan hente før vi skiller os af med nogen.

Et andet bud kan være at Montellas udtalelser omkring tre midtbanespillere, faktisk kan tolkes i lidt forskellige retninger.

Eksempelvis har han jo tidligere været glad for 4-2-3-1 (hvor 10eren kan tolkes som en midtbanespiller). Det giver i hvert fald noget mere plads til offensive spillere.

Omkring midtbanen, så skulle Zielinski handlen være på plads og han forventes at signe en af de kommende dage.
Skrevet af Martinovic
Jeg finder det vanvittigt at betale 150 mio. kr. for Zielinski. Håber det er en and.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi taler om en ret ombejlet herre der både har været på tavlen i Juve, Napoli, Liverpool m.fl.

Generelt set er han vel i en pulje af de mest spændende unge spillere på kontinentet.
WhoScored (ikke at de er en eviggyldig autoritet) ratede ham som den 19. bedste spiller i liagen sidste år.

De €18-19M der tales om, er i øvrigt, som jeg forstår det, transferens samlede værdi. Dvs inkl. potentialle bonusser.

Derudover er beløb i omegnen €15-20M jo ingenlunde ekstravagante i dagesn marked. I dag læste jeg at Inter arbejder på at hente João Mário til €50M (!).
Skrevet af Martinovic
Ja, det læste jeg også lige. Sindssygt, men også kun et rygte. Inter betaler ikke så meget for én spiller.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Det har vi heller ikke råd til, ift. FFP. Det forlyder dog, at Suning FC henter Joao Mario til de bebudede 50 mio. €, og lejer ham ud til os. Personligt synes jeg lidt, det er en ulækker fremgangsmåde, men det er vel det, moderne fodbold er på vej til.

Zielinski til 18-20 mio. € lyder i øvrigt ingenlunde odiøst. Han har fanme været god for Empoli her de sidste par sæsoner.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeps, og det er sammen med vores Primavera akademi chef. Det rygtes at begge skal assistere vores gamle angrebsstjerne, Andriy Shevchenko, der skal være, eller er blevet, ukrainsk landsholdstræner.

Jeg savner sgu Sheva... Komplet angriber.
Skrevet af Lentini
Det er muligt at vi har en principiel aftale med Udinese – det hjælper bare ikke fandens meget, når vi ikke har nogle penge. Lapadula blev finansieret igennem salget af El Shaarawy til Roma – Galliani må håbe på at Carlos Bacca snart tilslutter sig ”storklubben” West Ham United for at kunne agere bare lidt på markedet. Pjaca er gledet af hænde, og Zielinski har flere bejlere som er villige til at imødekomme Udineses salgspris. Men selvom vi er presset på nogle fronter, ville jeg foretrække at Galliani får forsvaret færdiggjort med det samme i form af en tilgang af Musacchio. Så har man den defensive blok samlet allerede, og Montella har dem at arbejde med.

Jeg er dog ikke videre imponeret over Zielinski eller José Sosa, som vi er i forhandlinger med. Jeg er på nippet til at kalde det uambitiøs - ihvertfald lettere kedeligt. Og det er sagt, mens jeg udmærket er klar over at vi ikke bare kan plukke løs fra toppen af træet på nogen måde. Positivt om de to kan siges, at det er målscorende midtbanespillere, som i den grad har manglet på vores hold gennem flere sæsoner.

Kun useriøse medier har meldt om vores interesse i Gabbiadini, og jeg kunne håbe på at den kan blive virkelighed på et tidspunkt selvom han formentlig vil være pebret at hente i Napoli. Største frygt er Cuadrado…

Derudover har vi fået et nyt problem på hånden idet Zapata er ude med en skade i 3mdr., som han selvfølgelig tilegnede sig imens han deltog ved Copa America.

I mit eget forskruede hoved, skal vi have yderligere 6-7 tilgange udover Lapadula og Vangioni, som er stødt til holdet. Den centrale stopper giver sig selv, og ligeledes en reservemålmand(Amelia?) Ift. Montellas spillestil skal vi have hentet minimum to 8’ere, mens der yderligere skal bruges en alsidig alt-mulig-mand på midtbanen til aflastning(dette kunne godt være José Sosa). Begge 8’ere skal være teknisk funderet – jeg har dog lidt et problem med Montella fordi jeg synes han vejer for meget mod teknisk kunnen og letbenede typer. Han kunne godt vise sig lidt alsidig med en lidt mere fysisk robust spiller. Det udelukker ikke at den type, rent faktisk også har en teknisk kunnen, som fx Roberto Soriano i Sampdoria. Dermed ikke sagt at det skal være ham. Han understreger dog min pointe, og var første navn der poppede op i erindringen.

To ekstra offensiv strenge at spille på, skal der også til. Pjaca virker desværre som en drøm pt., hvor mit forslag til en alsidig type er Gabbiadini – Cuadrado er faktisk også alsidig, men for fanden….. Vi afsøger også markedet efter en lidt mere decideret wingtype, og har sat kornet på Papu Gomez. Spørgsmålet er dog om der skal en mere rendyrket angriber ind? Jeg foretrækker egentlig at beholde Luiz Adriano, mens hvis han sendes videre i teksten skal der hentes en ekstra. Jeg anser det dog som unødvendigt, såfremt Luiz gerne vil blive i Milan.
Skrevet af Rossoneri
Mere og mere siger mig at Montella hælder mod 4-2-3-1.

Overordnet set er det naturligvis bare brikker på en taktiktavle. Men faktisk mener jeg at det ændrer en hel del ift hvilke spillere der bruges på de respektive positioner.

I en 4-3-3 drejer det sig om at have deciderede wingangribere, der trækker ind i banen og kan udfordre sin direkte modstander 1:1. I denne udgave kunne jeg egentlig sagtens se Lapadula fungere som højre wingangriber. Omvendt har Honda haft store problemer idet han 1:1 ikke har imponeret (for nu at sige det diplomatisk).
Omvendt kræver opstillingen typisk også en agriber med en vis fysisk tilstedeværelse, da han bliver opspilsstation. Dette diskvalificerer samtidig Lapadula som 9er. Niang vil være bedre egnet til denne rolle.

Skifter man til 4-2-3-1, får de to wings typisk en lidt anden rolle, hvor de i lige så høj grad skal levere assists.

På den centrale midt, får man to mere holdende midtbanespillere, der ikke nødvendigvis er så dynamiske. Her er Montolivo rigtigt god, da han både er god i pasningsspillet samtidig med at han er forudseende i defensiven (har en af de højeste ratings i liagen for interceptions). Sammen med ham, kunne jeg sagtens se Kovacic.
Foran dem ville valget så formentlig stå mellem Zielinski og Bertolacci, som både har til opgave at være spilstation i offensiven og trække med ind i feltet for at score mål.

Jeg tror at Montella vil satse på mere bevægelige angribere der kan fungere i samspil med 10eren. Her er både Lapadula og Niang gode bud på pladsen helt fremme.

Med de indkøb vi bliver kædet sammen med, synes jeg i hvert fald at meget peger i retning af at dette bliver udgangspunktet. Som vi alle ved er Montella en træner der varrierer meget, så vi kommer helt sikkert til at se en række konstellationer.

Mit eget bud på resulatet af sommerens mercato (foruden dem vi allerede har hentet):

IND
Musacchio
Kovacic
Zielinski
Ljajic
Candreva
Paletta (lån retur)
De Santis (primavera)
Vido (Primavera)


UD
Kucka
Mauri (lån)
Bacca
Menez
Ely (lån)
Matri


Skrevet af Rossoneri
Noget kunne tyde på at Benatias transfer til Juve ikke er helt sat i sten. I hvert falder melder flere medier (inkl. DiMarzio) at vi har intensiveret jagten. Det giver også en god forklaring på hvorfor der har været ret stille omkring Musacchio på det seneste.

Personligt vil jeg foretrække Benatia.
annonce
0