Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Summa summarum er, kan vi dog vel stadig blive enige om?, at hele nedenstående indlæg;

Det åbner dog for pæne muligheder (såfremt vi styrker truppen markant) ift CL pladser.

Napoli synes (igen igen) at være et galehus og der er tydelige stridigheder hos Inter.

Roma må i mine øjne ses som første-udfordrer, men derefter bør vi kunne blande os (igen med forbehold for en markant styrkelse af truppen).


er fuldstændig skudt ved siden af. Og det var immervæk også min oprindelige anke.
Og jo, jeg er godt klar over at du skriver "med forbehold..."
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke længere på at vi får et budget til denne mercato. Der skal sælges før der kan købes.

Derfor skal Bacca sælges hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om Musacchio og Zielinski.

Aftalen ser jeg dog som ikke i fare i og med at der skal betales en bøde på 100mio? på hvem end der trækkes sig fra aftalen. Så er man nok lidt mere åben end principiel.
Skrevet af Lentini
Iflg franske kilder og Greniers agent er vi i forhandlinger med denne. Det samme er Torino.

Har været meget skadet de senere år. Forholdsvis alsidig, rimelig stor fysisk og med fin teknik. Derudover en sublim frisparksskytte med inspiration fra the late Juninho.
Skrevet af Pirlo21
Lentini sådan en aftale er jo ikke skrevet under endnu, derfor kan begge parter trække sig uden økonomisk klask.
Når det er sagt så tror jeg stadig på at klubben sælges, kineserne virker meget mere seriøse end bee og de har pengene. Det nyeste er at de nu vil købe hele klubben nu. Når det er sagt tør jeg ikke konkludere noget.

Ang Bacca var Montella jo ude at udtale at ønskede han blev for Milan ville savne hans mål, så det rygte om at montella ikke ønskede Bacca i klubben var en and... Igen rygter rygter og atter rygter som pressen koger suppe på!
Skrevet af Rossoneri
@OC
HAHAHAHAHA
Hvad end du er på, så tager jeg to af dem!

Hvad fanden snakker du om?

Selvfølgelig er vi da ikke enige om at det er skudt ved siden af??!!Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Det understreger dog historien om at Bacca selv har bedt om et skifte. Sådan en spiller kan vi selvsagt ikke have rendende.
Skrevet af OC
Selvfølgelig er vi da ikke enige om at det er skudt ved siden af??!!


Så glæder jeg mig til at se Zielinski og José Sosa bære jer til Champions League.
La prende Vecino.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri det syntes jeg nu ikke det gør. Men ingen tvivl om at Bacca gerne vil en CL klub hvis muligheden er der, da han som os andre kan se det kommer til at tage tid med at få Milan tilbage i CL.
Igen vil jeg gerne understrege at jeg sagtens kan leve med et salg af Bacca, da vi nok ikke har råd til at beholde ham... På den anden side syntes jeg det er meget uambitiøst at sælge sin eneste topspiller i det offensive!
Skrevet af Rossoneri
@OC
Nu tager jeg diplomatiets vej, og prøver lige at gøre min holdning klar endnu engang.

Under forudsætning (dette er meget vigtigt at holde fat i) af en række forstærkninger i indeværende transfervindue, ser jeg det realistisk at vi vil være udfordrer til en CL plads.
Bemærk i øvrigt at jeg på intet tidspunkt har anset os som favoritter til dette.

Det er klart at overtagelsen har enorm indvirken på omfanget af transferbudgettet. Jeg kan dog forstå at vi er meget uenige i mulighederne for at Milan bliver afhændet til et kinesisk konsortium indenfor en nærmere fremtid.

Skulle det ske at Milan ikke skifter ejer, mener jeg under alle somstændigheder at Milan i kommende sæson er bedre rustet end i flere år.

For det første synes der nu at være konsensus mellem den sportslige ledelse og træneren mht spillestil og indkøb.
Bacca passer ikke ind i Montellas planer. Han (Montella) taler godt nok om at man kommer til at savne hans mål - men det skal han jo sige for at maksimere hans salgspris.
Med pengene fra salget af ham samt evt. Kucka og Suso eller Honda, bør vi have penge til at hente Musacchio/Mustafi samt en god midtbanemand (formentlig Zielinski).

Det vil i hvert fald give os en ganske god start 11er, med et par interessante folk at smide ind fra bænken.
Det vigtigste er dog at få de enkelte spillere til at præstere på et niveau der er værdigt for dem. De fleste må vel være enige om at det ikke har været tilfældet de seneste år.


Ser vi på de andre bejlere til 3. pladsen (jeg anser som nævnt Roma som en oplagt førsteudfordrer til Juventus), så ser jeg en del slinger i valsen.

Der er ballade i Lazio og det forventes at to af deres bedste spillere (Candreva og Felipe Anderson), snart er fortid i klubben.

Det samme gør sig gældende i Napoli, hvor det er ret tydeligt at der er store uenigheder internt i den sportslige ledelse.
Man har allerede åbnet for et salg af Huguain, hvilket uden tvivl vil får nogle af de største klubber op af sædet.

I Inter er der tvivl om hvorvidt Mancini bliver og han har selv udtalt at han smutter hvis han er uønsket. Under alle omstændigheder synes der ikke at være den bedste kemi mellem ham og de nye ejere, hvilket må forventes at have en negativ effekt.
Inter har dog pt. en stærkere trup (på papiret) end os.


Tilbage står dog at jeg ser den kinesiske overtagelse som yderst sandsynlig og dermed også præmissen for det eg skrev.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
I det samme interview, nævner Montella at Bacca ønsker at spille i CL. Det tolker jeg som at det er ham (Bacca) der presser på for en transfer.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Kan være muligt det er jeg som har læst forkert omkring sanktionerne i tilfælde af no deal - og at det først bliver tilfældet ifbm underskrivelse af den præliminære kontrakt.

Men jeg er enig med dig i at handlen skal nok ske - det er bare pænt irriterende at forudsætningerne konstant ændres så det trækker ud hele tiden.

Mht Bacca synes det nu ganske klart at manden har fået lov til at lede efter en anden klub. Montella kan i en situation som denne dårligt sige noget andet end det han gør.

Problemet for Bacca og agent er at de har skudt langt over målet. Alle de her storklubber de har ævlet om siden start-marts har ikke vist sig. Han er kun et alternativ til de pgl klubbers drømmesigninger.

Jeg kan godt forstå at Galliani indkalder agenten til møde. Nu har man snakket løs i lang tid og fået et konkret bud fra... West Ham! Det valgte man at sige nej til. Den anden mulighed Atletico har offentligt proklameret at man ikke vil have Bacca. Den sum Bacca ville indbringe fra West Han kan finansiere Zielinski og Musacchio. Det er på tide at Bacca og agent viser lidt mere konkret istedet for at snakke løs i tide og utide uden der kommer konkrete bud på tavlen. Det er agentens arbejde, så derfor skal Galliani naturligvis gå til ham nu og bede ham om at levere istedet for at snakke hele tiden.
Skrevet af Rossoneri
Der tales om et snarligt forestående møde med Greniers agent. Grenier ventes at koste €5-6m hvilket jeg synes vil være et rigtigt fint bud på en rotations-spiller.

Omkring Bacca, så håber jeg virkeligt at Arsenal bider til bolle. Jeg er så godt som sikker på at de ikke har tænkt sig at indløse Higuains frikøbsklausul, så Bacca er mere realistisk. Han ville i øvrigt nok passe rigtigt godt ind hos Arsenal.
Skrevet af haraltidret
Det samme gør sig gældende i Napoli, hvor det er ret tydeligt at der er store uenigheder internt i den sportslige ledelse.
Man har allerede åbnet for et salg af Huguain, hvilket uden tvivl vil får nogle af de største klubber op af sædet.


Jeg ser nu stadig Napoli som klar førsteudfordrer til Juventus. Holdet har allerede forstærket sig med dygtige spillere, og selvom der muligvis er noget uenighed i den sportslige ledelse tyder intet på at man har tænkt sig at sælge Higuain. Men manden har tilsyneladende en frikøbsklausul på 700 mill kr så derfor kan Napoli jo blive tvunget til at sælge, men jeg tør godt garantere at man ikke sælger medmindre en klub indfrier frikøbsklausulens fulde beløb. Jeg tvivler stærk på at det kommer til at ske for en spiller der fylder 29 år til december. Eventuelle bejlere skal jo udover at betale 700 mill kr i transfer sandsynligvis punge ud med minimum 50 mill kr årligt i løn, det er en voldsom stor investering i en spiller der måske kun har 3-4 gode år i sig endnu.
Skrevet af Gustenv@rius
Hvordan har Napoli præcist åbnet op for et salg?

De har da netop udtalt flere gange at de ikke ønsker at sælge, men grundet frikøbsklausulen er sagen reelt ude af deres hænder, hvorfor de selvfølgelig heller ikke kan afvise at han forlader klubben.

Men det er ikke det samme som at åbne op for et salg.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det samme gør sig gældende i Napoli, hvor det er ret tydeligt at der er store uenigheder internt i den sportslige ledelse.
Man har allerede åbnet for et salg af Huguain, hvilket uden tvivl vil får nogle af de største klubber op af sædet.


Nu syntes jeg lige du overkonkludere, det er vist gjort temmelig klart at Napoli ikke har intentioner om at sælger Higuain for under frikøbsklausulen, altså er der rimelig meget konsensus om at man som udgangspunkt vil beholde ham, men Napoli ved jo godt at smider en klub beløbet på frikøbet og er i stand til at finde en aftale med Higuan, er der intet de kan gøre for at fohindre det. Det er nok mere deri at man er "åben" for et salg

Så åbningen i salget ligger nok mest til grunde i en form for realitetssans blandt visse dele af den sportslige ledelse. For i øvrigt vil der jo altid være uenighed i en hvilken som helst ledelse, men nogle gange har medierne en tendens til at blæse det ud af proportioner især her i sommer "heden"

I Inter er der tvivl om hvorvidt Mancini bliver og han har selv udtalt at han smutter hvis han er uønsket. Under alle omstændigheder synes der ikke at være den bedste kemi mellem ham og de nye ejere, hvilket må forventes at have en negativ effekt.
Inter har dog pt. en stærkere trup (på papiret) end os.


Skal vi nu ikke lige, den smule gnidder der har været på linjen er blæst fuldstændig ud af proportion af Sports journalister der ikke har bedre ting at skrive om. Inters ledelse har gjort det klart hver evig eneste gang, at Mancini bliver, så der burde slet og ret ikke opstå en tvivl om dette. Men det er vel åbenlyst at der ved en hvilken som helst overtagelse skal findes et fælles fodslag og at træneren skal finde ud af hvor han står, samt hvad den nye ejerkreds intentioner er.

Jeg synes der har været i fuldstændig disproportionel snak i medierne i forhold til de reelle udfordringer og de nye vinde. Det er en storm i en espressokop.

Derfor er det mildest talt langt ude at konkludere at der er alvorlige problemer på linjen mellem Suning og Mancini.

Det samme ser man med Icardi, Inters ledelse har sagt utal af gange at han IKKE er til salg, alligevel falder medierne for Wandas medie stunt, hvis hovedformål er meget klar, nemlig en mere lukrativ kontrakt.

Så hos hverken Napoli og Inter er der sket noget der gør dem svagere i forhold til CL pladserne, men Roma har derimod mistet en af deres vigtigste offensive omdrejningspunkter, jeg tror dette er langt værre end den snak om uro på linjen der er i de andre klubber, som formentligt fordufter som dug for solen når sæsonen starter.

Milan har haft mindst ligeså meget fnidder på de interne linjer
Skrevet af Stankovic
Inter har dog pt. en stærkere trup (på papiret) end os.


På papiret?

Så de 10 points forskel i sidste sæson er simpelthen blevet fjernet ved indkøbene af den 26 årige angriber fra Serie B i Gianluca Lapadula og en 29 årig venstreback fra River Plate med hele 4 landskampe for Argentina over de sidste 7 år.

I øvrigt glemmer jeg ikke at en bruger herinde lovede mig en trøje, hvis Zlatan transferen til jer slog fejl sidste sommer ligesom at Fossa del Leoni var 100% sikker på at det vil ske. Jeg kan derfor endnu engang kun støtte op om den gamle traver med at sælge skindet før bla bla er skudt.

Jeg må i øvrigt lige præcisere at jeg så sandeligt håber på, at Berlusconi langt om længe får trukket højrehånden ud af røven for at kunne bruge den til at skrive under på overtagelsespapirerne, da et stærkere Milan vil være for ligaens bedste.
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt glemmer jeg ikke at en bruger herinde lovede mig en trøje, hvis Zlatan transferen til jer slog fejl sidste sommer

Var det legenden, der er Great Milan? Ham savner jeg godt nok, og især hans fabelagtige teorier om "dominoeffekten", "fem-seks spillere fra den øverste hylde", "Kongerne af Asien" og jeg ved ikke hvad. Jeg længes efter at fortælle ham, at jeg stadigvæk "ryster i bukserne".

@ Rosso

Du skal have ros for, at bringe en sjælden set enighed blandt os Interfans ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Promo
Var det legenden, der er Great Milan?
Det kan næsten ikke være andre.
Entusiasme i spandevis, men det der med at tage højde for virkeligheden var der godt nok ikke meget af.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Geddar , moderator
Det skulle ikke være første gang fjolset smutter fra et væddemål.

Skyklapperne sad nærmest BIF-tæt på ham!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@Stankovic
På papiret fordi det jo ikke nødvendigvis betyder at man vinder.

Jeg vil jo fx mene at vi (på papiret) har en væsentlig stærkere trup end Sassuolo. De formåede bare at få mere ud af det materiale de havde til rådighed sidste år.
annonce
0