Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Beklager, der er ingen der lovede mig en trøje; Jeg huskede det godt nok som om at Great Milan lovede mig en trøje, men efter at have søgt i tråden ved hjælp af Google og et par stikord viser det sig, at det var Fossa dei Leoni som nævnte at han vil købe en Inter trøje hvis transferen med Zlatan slog fejl.

GM stil? Nu overdriver du. Flere store medier rapportere at det er næsten som done deal, alt kan ske. Men hvis du har læst og fulgt med så ved du også at den er næsten sikker. Jeg køber en Inter trøje, hvis Zlatan ikke er Milan spiller den 1. September. Det ikke for at lyde arrogant, men det er bare det der bliver meldt om på diverse nyhedssite. Men skulle Zlatan ikke komme er det ikke en katastrofe, da vi er fint dækket ind på angrebet.


http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=608659&start=13130

Jeg mindes dog også at Great Milan i bedste pubertetsstil kom med en lige så idiotisk udtalelse i samme uge som ovennævnte blev skrevet, men jeg kan ikke støve det op i denne tråd. Der skal derfor lyde en beklagelse til Great Milan, som på trods af sine utallige stupide garantier om Zlatan, Kondogbia osv alligevel tilsyneladende ikke fik skidt så meget i nællerne.


På papiret fordi det jo ikke nødvendigvis betyder at man vinder.

Jeg vil jo fx mene at vi (på papiret) har en væsentlig stærkere trup end Sassuolo. De formåede bare at få mere ud af det materiale de havde til rådighed sidste år.


Vi er vel enige om at de to indkøb som i indtil videre har hentet officielt ikke har rykket det helt store i forhold til jeres chancer? Postulatet må betyde at Milan er på samme niveau kvalitetsmæssigt som Inter når man ser væk fra papiret, hvor vi vel og mærket sammenligner med Milan som ikke har oprustet sig nævneværdigt mens Inter har hentet tre spillere som alle figurer omkring start-elleveren. Det må derfor resultere i at Milans trup ersåvel nu som sidste sæson ligeså habil som Inters er pt.? Godt nok er jeg Inter mand, men den har jeg så sandelig svært ved at være enig med dig i.
Skrevet af Flying Dutchman
GM er og bliver en fucking bold.legende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Enig. Det er især godt gået med sine bare 307 indlæg.

Har man i øvrigt aflyst skolernes sommerferie i år siden man ikke støder på et statement som dette herinde;

"Milan vinder Serie A indenfor 2 år og CL. indenfor 3 år. Så er jeg ligeglad om UEFA giver os en bøde på 450 mil. kr. Det overlever vi nok oven i al den succes."

http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=3238784&start=8550&vis=
Skrevet af Lentini
Det er ikke just opløftende meldinger Skys Peppe Di Stefano kommer med.

Ift salg af klub har kineserne fremlagt to forskellige bud på bordet til Silvio. 80% med opkøb af de eksisterende aktier over en 3-årig periode. Eller 100% her og nu. Di Stefano er sikker på at der bliver underskrevet en aftale næste uge - either way så blir Berlusconi som ærespræsident i 3år.

Det som dog er det bekymrende er at man ved den preliminære kontrakt IKKE får adgang til de 100mio euro som er afsat til mercato. Det sker først ved endelig overtagelse i slut september. Altså lang tid efter markedets lukning.

Der vil blive givet 20mio euro hvoraf de 10 ryger til Berlusconi pga Lapadula-købet. 10mio(!) til Galliani til markedet... (Held & lykke).

Så snakker Di Stefano noget om en fond jeg har hørt italesat af flere omgange, hvor der er en pulje penge hvori man kan finansiere noget mercato.

Men umiddelbart tyder det ikke på en stor omgang vask i Milan. Snarere tværtimod bliver det konservativt. Specielt hvis man ikke kan få afsat det colombianske tudekor.

Galliani vil virkelig skulle hive sit A-game frem for at levere en trup som matcher de forventninger og krav Montella behøver.
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, Stanko - eller hvad med: "Jeg personligt forventer køb af Martinez,
Zlatan, Kondogbia, Savic og Miranda. Men der kommer flere endnu - tålmodighed."

Det er over ét år siden...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Satte man næsen op efter Martinez, Zlatan, Kondogbia, Savic og Miranda, for så at få;

Luiz Adriano, Bacca, Kucka, Rodrigo Ely og Romanogli

Ja, så forstår jeg godt at aktivitetsniveauet er dalet noget.

Konklusionen må være at man skal trække vejret dybt inden at man lader rygterne om klubsalg gå til hovedet.
Skrevet af Rossoneri
@Stankovic
Måske vi har forskellig opfattelse af begrebet "på papiret".
Som jeg nu flere gange har skrevet, anser jeg Inters trup som værende bedre end vores pt.
Men nu er det heldigvis (også) sådan i fodbold at det ikke altid er favoritterne der vinder.
Der er masser af andre parametre der spiller ind.

Måske jeg er fejlinformeret omkring tingens tilstand i Inter - set udefra synes der dog at være krusninger på vandet. Noget som potentielt har indflydelse på præstationerne på banen


Samtidig ser jeg salget af klubben (Milan) som værende en "formalitet".
Når du (og andre) skriver ting som "...at man skal trække vejret dybt inden at man lader rygterne om klubsalg gå til hovedet", må jeg bare trække på skuldrene og smile.
Ingen er kommet op med fornuftige argumenter for det modsatte, udover henvisning til "fadæsen" omkring Bee Taechaubols bud.
Det bliver lidt trættende at gentage sig selv, men det er åbenbart nødvendigt. Ingen ved deres sansers fulde formåen, kan vel pege fingre at klubbens (Berlusconis) ageren ift at et asiatisk konsortium pludselig ikke kunne genneføre handelen grundet det asiatiske krak.

Det er jo samme krak som formentlig har tvunget Thohir til at sælge sine aktier i Inter, og ikke mindst har fået ham til at malke klubkassen til trods for et tab på €74m sidste år.

Berlusconi har siden da, arbejdet på at finde en seriøs køber til klubben. Det sker jo ikke over natten, hvorfor jeg igen finder det dybt useriøst at pege fingre. Regner I med at man blot smider en annonce på DBA?!
Jeg antager at de fleste Inter-fans ville ønske sig at Moratti havde gjort sig lige så umage med at finde sin efterfølger, fremfor at sælge til en nul-bon som Thohir.

Og så tilbage til mit oprindelige argument. Med forventede forstærkninger, som følge af det forventede salg af klubben, forventer jeg at Milan vil være en seriøs bejler til 3. pladsen.

Og skulle nogen være i tvivl, så betyder dette IKKE at jeg afskriver andre i kampen om den famøse 3. plads (eller andre pladser ford en sags skyld).
Skrevet af Stankovic
Måske vi har forskellig opfattelse af begrebet "på papiret".


Det har vi åbenbart. De faktorer som falder udenfor papiret, såsom holdånd, filosofi og taktik burde ikke være rykket sig da man stadig har de centrale spillere i Inter, den sportslige ledelse er den samme såvel som manageren og dennes taktik. Man ved derfor hvad man har at gøre med langt hen af vejen.


Måske jeg er fejlinformeret omkring tingens tilstand i Inter - set udefra synes der dog at være krusninger på vandet. Noget som potentielt har indflydelse på præstationerne på banen.


Den har jeg svært ved at se. Mancini har naturligvis sagt at han gerne forlader klubben hvis de nye klubejere har en anden filosofi end ham. Icardi sagen er naturligvis ikke det mest optimale, men der skal noget mere til før at kortspillet falder sammen.


Samtidig ser jeg salget af klubben (Milan) som værende en "formalitet".


Det var det også da Mr. Bee var på banen. Samme historie var ved at udspille sig da den Kinesiske præsident blev rygtet som ny klubejer. Denne gang kan det fejle igen i sidste øjeblik i stil med hvad det tilsyneladende gjorde med denne Bee.


Det er jo samme krak som formentlig har tvunget Thohir til at sælge sine aktier i Inter, og ikke mindst har fået ham til at malke klubkassen til trods for et tab på €74m sidste år.


Det postulat må du gerne redegøre yderligere for. Hvad jeg ved har han ikke malket kassen.


Jeg antager at de fleste Inter-fans ville ønske sig at Moratti havde gjort sig lige så umage med at finde sin efterfølger, fremfor at sælge til en nul-bon som Thohir.


Lad mig gøre det klart at jeg ikke er fan af Thohir og aldrig har været det. Hvad man dog må erkende er at klubben under hans ledelse har rykket sig i forhold til hvor den til sidst stod under Moratti. I det sidste år under hans ejerskab hentede man spillere som eksempelvis Campagnoro, Andreolli, Mundigayi, Botta, Taider, Kuzmanovic, Rocchi og Schelotto. Sammenlign med hvad man har at gøre med i dag og man kan ikke undgå at være tilfreds.

Ser man ligeledes på spillermaterialet i Inter og så hvordan det ser ud i Milan pt så ved jeg i hvert fald godt på hvilken jeg vil sætte mine penge. Hvad han har fejlet på er udover hans økonomiske formåen ligeså meget hvor lidt der er sket på stadionfronten. Her har han dog været så tåbelig at sætte alt ind på at man skulle finde en løsning sammen med Berlusconi, hvilket af naturlige årsager faldt fuldstændigt fra hinanden. Det er ligeledes hellere ikke optimalt at en gruppe kinesere (Suning) nu har måtte redde hans kastanjer ud af ilden, men i det mindste har klubben rykket sig under hans ejerskab i modsætning til jeres.
Skrevet af Lentini
Rykket sig? Han har forgældet lortet til op over alle øre. Han nåede vel knapt at læse kontrakten igennem før blækket var tørt fordi han havde sat klubben i en yderste vanskelig situation med (meget dyr) gældoptagelse ved GS. Han kunne vel knapt tro sine egne øjne da Suning kom med et fordelagtigt tilbud, og kunne rede kastanjerne ud af ilden.

Han har gamblet stort og tabt - heldigvis for ham er Suning kommet han til undsætning. Thohir er en katastrofe og nok kan man more sig over Berlusconi, men Thohir havde ikke rykket Inter nogen som helst steder hen end nærmere afgrunden.
Skrevet af Flying Dutchman
I høj grad enig med Lentini her. Thohir har/havde helt sikkert hjertet på det rigtige sted, men han vidste ikke jack-shit om at drive en fodboldklub, da han gik i gang. At vi står (stod?) i gæld til GS, er jo ikke videre fedt, og siger meget om Thohir naive tilgang til tingene. Her ser kineserne noget mere... kølige ud.

Thohir havde en masse fede idéer og på mange punkter var han ikke værre end Moratti (der dog også er produkt af sin egen tid), men det har ikke ubetinget været en dans på roser, ej heller er vi rykket vanvittigt meget, hverken frem eller tilbage. Jeg var egentlig positivt stemt overfor manden i begyndelsen, men realiteten er, at det ikke har været en succeshistorie - i hvert fald ikke økonomisk set.

Men kan kun håbe, at Suning Group, der trods alt er i en hel anden økonomisk liga, kan rykke os i den rigtige retning. Det er under alle omstændigheder positivt, at de har købt en stor del af vores skyld.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Stankovic
Det postulat må du gerne redegøre yderligere for. Hvad jeg ved har han ikke malket kassen.

Det gør jeg naturligvis gerne.
Thohir har ydet lån til Inter på lidt over €100m. For ulejligheden, hentede han en rente på 9,75%.
Det er, mig bekendt, meget atypisk ift normal praksis. Berlusconi (eller teknisk set Fininvest) har fx dækket Milans underskud - ikke ydet lån.
Skrevet af Lentini
Hvis vi skal vende tråden tilbage til noget så irrelevant som AC Milan, er det mest spændende for mig pt., hvordan Galliani får redet trådene ud. Materialet in hand er ikke just skræddersyet til Vincenzo Montellas form for fodbold.

Der er et helt åbenlyst problem i det centrale forsvar. Som det er nu står valget imellem Zapata og Paletta – begge to duelstærke, men ingen af dem slår vel nogen som særlig dygtige i pasningsspillet. Musacchio identificeret, og nøglen dertil er tilsyneladende et salg af Carlos Bacca. En del medier kæder Bacca sammen med Arsenal, men endnu har jeg til gode at se en historie, hvor der rent faktisk er angivet en kilde.

Men Musacchio kan spille fodbold, dække op og har tilmed nogle lederegenskaber som vil være gavnligt for vores prospect, Romagnoli, i hans videre udvikling. Han skal nok ramme verdensklasseniveauet en dag – no doubt.
Centerforsvar: Musacchio, Romagnoli, Zapata, Paletta & (De Santis) = godkendt.
Backs: Abate, De Sciglio, Antonelli, Vangioni = meget godkendt.

Nu udleder jeg måske en overdreven masse af venskabskampen imod Bordeaux, men jeg synes det var nogle interessante valg som Montella foretog. Jack i en playmaker-rolle på den venstre mezzala, og har Bertolacci rykkede ned som en regista i fraværet af Montolivo. Jack gav positive svar – Bertolacci (som vanligt) knap så gode svar, men det efterlader dog en med tanken om Montella anser Bertolacci på den position også, eller om det bare var en ”tilfældighed”.

Men han mangler en mand til den højre mezzala - en B2B-spiller, identificeret i Zielinski. Jeg undrer dog over om Grénier er et alternativ hertil eller om han i virkeligheden er et alternativ til Sosa, som jeg stadigvæk ikke rigtig kan placere ind på en position i Montellas 4-3-3. Jeg håber lidt på det sidste, for trods skaderne synes jeg Grénier passer bedre ind i de roller, som bliver dannet på midtbanen under Montella, og tilmed kan han tilføje lidt fysisk højde og drøjde, som jeg personligt mangler lidt i Montellas fiksering på lette ben og teknisk kunnen. Grénier vil sagtens kunne tilpasses i ”Borja-rollen” på 8’eren og kan også spille en 10er såfremt Montella skifter i løbet af kampen. Den lidt mere fysiske B2B-rolle har jeg lidt vanskeligere ved at se ham udfylde.

Tilføjelser af Zielinski og Grénier er egentlig okay med tanke på den status Milan pt. har som klub, selvom ordet ”uambitiøst” meget gerne vil skrives på tastaturet. Midtbanen vil være okay forstået på den facon at man i hvert fald har typer med gode nok kompetencer til Montellas boldbesiddende stil. Ikke prangende – ikke dårligt, og lidt at arbejde med for Montella.

Angrebet er pivhamrende svært at blive klog på. Enten ved man meget præcist hvad man vil, eller er man sat skakmat af egen uløst ejersituation. Pjaca kiksede, men endnu har jeg til gode at se alternativet til ham – hvem er det? Med de rolle-fordelinger der var i Bordeaux, hvor Niang var skubbet helt frem (lidt overraskende for mig) indtog Ménez rollen som venstre angriber. Den rolle/position troede jeg, inden kampen i Bordeaux, var skræddersyet til Jack – men man har ganske givet set Pjaca til denne rolle, som er præcis den han har indtaget i Dinamo Zagreb. Derfor tror jeg heller ikke Milan har den store fremtid planlagt for Ménez og ydermere har han kontraktudløb næste sommer. Så skal vi hente penge på ham, skal han afsted denne sommer.

The one million dollar question er så hvad alternativet til Pjaca er? Jeg kan ikke rigtig se mig Papu Gomez som alternativet – han er for lidt angriber og for meget wing til at være et naturligt alternativ til Pjaca. Rygterne har dog også været lidt sporadiske på det punkt. Jeg giver heller ikke meget for de påståede kontakter til Pavoletti idet jeg slet ikke kan se ham blive nogen succés i Milan under Montella – kig på Gomez/Fiorentina matchet og jeg har underbygget min pointe ret kraftigt.

Der er dog yderligere ubekendte udover Ménez. Ikke mindst Carlos Bacca, og ham har jeg givet min mening omkring. Men også tilbagevendte Suso, som var glimrende i Bordeaux – hvad vil man med ham? Honda passer slet ikke ind i min verden, og han vil ikke være reserve og kontrakten udløber som Ménez’ også næste sommer. Jeg synes et salg er på sin plads. Slutteligt har man Luiz Adriano, humørsprederen i truppen, som arbejder stenhårdt og faktisk indeholder mange af de ingredienser som Montella søger i sin spidsangriber.

Jeg kunne håbe på at man satsede på Suso, Niang og Luiz Adriano(Lapadula suppleret hertil, selvom jeg ikke kender ham), og så finder et skræddersyet alternativ til Pjaca – gerne et yngre et af slagsen, fordi vi har også en trup hvor bemærkelsesværdigt mange er 29, 30 år gammel. Her handler det også om den rette blanding, så vi ikke havner i en situation hvor der pludselig skal sluses enormt meget ud og ind – det har vi ligesom prøvet en gang før. Hvilken succés det var…
Skrevet af Lentini
Ift de udmeldinger som kom fra Di Stefano igår dannes min bekymring omkring at vi ikke udvikler, men står i et vakuum. Det er utopisk at nå Juventus lige nu, men afstanden bliver endnu større fordi de udvikler fra et meget solidt grundlag.

Yderligere ligger både Roma, Napoli og Inter på ift sidste sæson. Ingen udskiftning på trænerposten og skal dermed ikke starte fra scratch som Milan nu skal igen under endnu en ny spillestil. Pippo havde ingen stil. Sinisa arbejdede ud fra omstillinger og hård defensiv disciplin for at vi nu går helt over i den anden grøft til boldbesiddende boldmassage.

Selvom Napoli skulle miste Higuain til Juventus hvilket jeg tror sker hvis Pogba ryger som en rigtig fin fed fuckfinger til det syditalienske, så vil Napoli stadigvæk have et solidt fundament og en økonomisk ressource at bruge af. Hvis de da ikke fucker alle handler om med uenighed omkring image rettigheder.

Inter og Roma begrænses af FFP, men egentlig mangler begge hold ikke meget for at stå stærk til kommende sæson. Inter mangler noget til højrekanten mens Roma mangler noget rent defensivt.

I Firenze har Corvino endnu ikke forstået at han er sportsdirektør for førsteholdet og ikke Primaveraen og de virker ærlig talt noget uambitiøse i deres gerninger på markedet hidtil. Men det kan stadigvæk vende - hvis ikke er jeg spændt på om Sousa kan tolerere det en gang til.

Lazio er et stort kæmpe kaos med udeblevne spillere og trænere der alt sammen er Romas skyld. De kan næsten kun overraske ovenpå en sådan start.

Faktum er dog at Milan igen befinder sig i en position hvor vi igen skal starte på et nyt spil, filosofi og med en trup hvor flere ikke synes at have evnerne til Montella fodbold. Yderligere handicappes vi af ejersituationen.

Umiddelbart vurderet syns CL utopisk på alle leder og kanter. Der skal ske noget stort og Montella skal minimum have de 4 forstærkninger han vil have(1CB, 2 CM og 1 angriber). Det vil jeg stadigvæk sige ikke er nok.

Et håb om EL-kval i næste sæson må være håbet og målsætningen.
Skrevet af Kardinalen
@Lentini

Bestemt enig. Vi træder vande, og ser på at de andre bevæger sig.

Det jeg læser mig til er, at der bliver tilført penge når kontrakt er endelig underskrevet.

Det betyder at selv om der kommer underskrift på preliminær aftale - den som der forhandles om nu, så bliver der først tilført penge når kontrakt er endeligt underskrevet, hvilket vil ske i september.

Transfervinduet lukket desværre med udgangen af august, hvilket betyder at der skal sælges før der kan købes, og desuden også at der er begrænsede midler at handle for.

Jeg krydser fingre for salg af Bacca, og at Lapagol lever op til sit øgenavn.
"..."
Skrevet af Rossoneri
@Kardinalen
Den endelige aftale forventes underskrevet senest med udagnegen af juli. Forsinkelsen skyldes at Berlusconi nu ønsker at sælge hele aktieposten (snarere end 70-80% som var udgangspunktet).

Det giver os en hel måned at handle i, hvilket jo ikke er umuligt.

Man kunne selvfølgelig have ønsket sig at handlen var gennemført tidligere, så vi kunne rykke på Zielinski, Musacchio m.fl.
Skrevet af Kardinalen
@Rossoneri

Fint med mig, hvis vi får lukket den endelige aftale tidligere, men jeg læser stadig mange steder at det vi forhandler om lige nu er "letter of intent". Hvis det kun er den preliminære aftale der bliver lukket i juli, så er der ikke nogle penge at handle for, da der først bliver overført penge ved underskrift af den endelige aftale (ifølge det jeg læser mig til).

Hvis det er den endelige aftale vi lukker ved udgangen af juli, så er det fantastisk!
"..."
Skrevet af Rossoneri
@Kardinalen
Der har nu i over omkring to måneder været en eksklusivaftale mellen Fininvest og det kinesiske konsortium.

Man har gennemført due diligence og forhandlingerne har tilsyneladende trukket i langdrag pga uenig om hvordan de resterende 20-30% skulle købes. Derfor er det yderst positivt at man nu taler om at få solgt hele klubben.

Jeg tænker at det måske er eksklusivaftalen som disse kilder henviser til, men den har som sagt været effektueret længe.

Efter som man har gennemført due dilligence, ville det umiddelbart heller ikke give så meget mening at lave en aftale om at lave en aftale (uden dog at være ekspert i corporate finance).

Og det ville give endnu mindre mening at kineserne skulle overtage en klub, men afskære sig muligheden for at agere på transfermarkedet før om godt et halvt år.

Jeg føler mig overbevist om at handelen snart er gennemført og der bliver stillet betydelige midler til rådighed.

Om vi så missede bussen mht en eller flere af de nuværende transfermål (Zielinski, Musacchio, Kovacic m.fl.) må tiden jo vise.

Nu er de jo heldigvis ikke de eneste spillere på markedet.
Skrevet af Lentini
Det er bare den præliminære kontrakt som underskrives. Den endegyldige aftale ligger i slutningen af september.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini el. Kardinalen
Vil en af jer ikke lige sende noget litteratur på det? Det er i hvert fald første gang jeg hører om det og jeg synes ellers jeg har holdt mig rimeligt ajour med situationen.
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Det står egentlig mange steder. Men du kan bl.a. søge efter Skys Peppe Di Stefano, som er Skys mand der følger Milan tæt.

Jeg er ikke uddannet jurist, så jeg ved, ligesom dig, heller ikke hvad den store forskel på forhåndskontrakten og den endelige kontrakt er. Men forskel er der tydeligvis, som gør at Galliani kun har 10-15mio euro at lege med + overskuddet fra El Shaarawy/Lapadula og salget af Verdi til Bologna.

Den gamle er dog ind ovre den hedengangne West Ham deal nu. West Ham skulle ha forbedret deres bud til 32mio alt imens de tilbyder en større lønpakke til Bacca også. Det er fint nok at Galliani forsøger at sætte Barilla i en skruetvinge, nu når han og Bacca så aktivt har forsøgt at finde en anden klub. Bordet fanger om man kan sige det sådan.
annonce
0