Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
?I wanted to remain because I promised I?d take Milan back into Europe.?

Citat Bacca.

Sagt på en anden måde; din uduelige agent kunne kun få et konkret tilbud frem fra West Ham, og ikke fra alle storklubberne der blev ævlet om fra marts og til nu. Idiotisk kommentar.

Dog fint nok med en god kamp fra ham. Han virkede dedikeret. Men spar os dog for de latterlige kommentarer om nogle løfter han havde givet. Faktum er at han er i Milan fordi agenten er et fjols.
Skrevet af Rossoneri
Vel nok et af de letteste hattrick i mands minde - men det gør intet.
Jeg har selv ønsket ham derned hvor peberet gror. Men jeg er også pragmatisk.
Han er en dygtig angriber og kan han fokusere 100% på at score mål og ikke mindst råde bod på hans adfærd denne sommer, har jeg det fint med at han bliver.

Donnarummas redning kan vise sig at være langt mere end tre point værd. Det kan umuligt overvurderes hvor vigtigt det var at hente en sejr idag.

Der tegner sig et ret tydeligt billede af hvad Montella gerne vil.
Ift tridenten foran, tegner der sig et meget anderledes billede end sidste sæson. Det kan vel i virkeligheden ikke svare sig at tale om wings.
I min optik ser jeg langt flere lighedstegn til Carlettos "juletræ".
I det lys er signingen af Sosa også meget mere logisk. Og jagten på endnu en 8er, findes der dermed også en meget simpel forklaring på. Svaret på hvem det skal være, er dog på i gen måde simpelt.
Galliani har bekræftet at der har været bud på både Paredes og Kovacic - og at disse er blevet afvist.
Det det jo ikke mindre bittert at vi ikke havde manøvrefrihed til at lukke handelen med Zielinski.

Badelj har været på tavlen, men det synes heller ikke at Fiorentina har tænkt sig at slippe ham.

Der er (som altid) rygter om et hav af andre spillere, dog uden at noget er konkret.
Jeg har ærligt talt ikke et godt bud på hvem det bedste bud er.

Forsvaret ser (igen igen) meget shaky ud. Paletta træffer nogle dårlige valg omend straffesparket ikke er eksisterende.

Vi mangler selvfølgelig også noget rytme og noget intern forståelse pga et ret anderledes spilkoncept. Det er jeg dog fortrøstningsfuld omkring.

Skrevet af Pirlo21
Ej gutter. Selv når manden har scoret et hattrick så får han ris herinde. Nu må man sluge den kamel og istedet ros ham for en fantastisk kamp.

Dejligt med 3 points, fortjent. Elendig dommer tilsidst, men heldigvis sejrede retfærdigheden!
Vores sidste 15 min var håbløse og poli og adriano lavede forfærdelige indhops. Vi var iøvrigt meget trætte de sidste 10 min og manglede en leder på midten...
Skrevet af Martinovic
Montella skal have kigget på den midtbane. Alternativt gå over i en 3-5-2 for at gøre midtbanen mere kompakt. Den er simpelthen alt for nem at overløbe.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Næ, som tidligere skrevet. Kan Milan kreere chancerne skal Bacca nok omsætte dem, fordi han er en killer foran mål.

Jeg synes ikke det er så overraskende at centerforsvaret ser shaky ud. Paletta er eneste mand som har kørt kontinuerligt i sommeren. Zapata har været i Sydamerika og blev skadet deraf. Romagnoli har også haft sine skadesproblemer mens Gomez først lige har indfundet sig. Det ville være ekstraordinært hvis en synergi allerede var indtræffet. Så der er stadigvæk noget der kan arbejdes med.

En understudy som vi søger til konkurrence til Montolivo er fint. Så gerne at denne spiller også kan begå sig på en mezzala, sådan at både kvalitet og kvantitet blir opgraderet. Men det er et svært marked, hvor vi iflg bulletinerne afventer eventuelle udviklinger på Paredes eller Kovacic. Dertil har vi fået tilbudt Fernando og Stambouli. Blir interessant hvad vi gør og om vi gør noget.

Ærgerligt nok er Honda ikke speciel varm på Sunderland ideen. Det kunne ellers have været kærkomne transfermidler til den mission.
Skrevet af Duck
Det er svært for alvor at glæde sig over jeres succesoplevelser, men at se Donnarumma redde det straffe, som Belotti havde fremtvunget med sit sædvanlige filmeri. Dét holder. Trods alt.
Skrevet af Great Milan
Pescare - Napoli 2-0.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Aldrig sjovt at starte på udebane mod en oprykker.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forsvaret skal Montella ihvertifald få gjort noget ved, jeg synes offensivt fungerede det upåklageligt. Sinisa er jo også kendt for kompakt betonfodbold, og på trods af det skabte vi chancer. Kan godt lide at have Bonaventura nede på midtbanen, han er i min optik slet ikke hurtig og driblestærk nok til at spille kant. VI har seriøst brug for forstærkninger på 6eren, midterforsvaret og evt en der kan spille offensiv midtbane.

Edit: Birsa er en dejlig mand, 2 mål af ham imod Inter.
Skrevet af Martinovic
Udmærket runde.

Forventede sejre til Juventus og Roma. Lazio imponerer og fører pt. 4-2 i Atalanta.

Inter tabte, og Napoli fik blot 2-2 mod Pescara.

Næste runde er ude mod Napoli, og presset for point vil ikke være helt så stort, som hvis alle andre forventede tophold havde vundet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes at Suso egentlig gav flere spørgsmål end svar i dag.

Han var ude af kampen i store perioder, men har omvendt et par gode afslutninger.

Han indtager en meget anden rolle end Niang, hvor Suso er meget mere klassisk "omvendt" wing (altså placeret i modsatte side af sit favoritben). Til forskel for Niang, tager han dog i langt højere grad sit udgangspunkt ret bredt i banen.

Spørgsmålet er selvfølgelig så om dette er eter "aftale" med Montella, eller om det er fordi han har lidt svært ved at omstille sig til vores nye træners fortolkning.

Rent kvalitetsmæssigt, synes jeg også der var et stykke op til Niang. Man skal naturligvis ikke dømme Suso (eller andre for den sags skyld) baseret på én kamp. Jeg kan have mine bange anelser ift hans (Susos) stabilitet.
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke du er den eneste som har et vågent øje på Suso, og hvad han kan bringe til Milan. Suso står lidt i samme situation som Niang gjorde det, da han returnerede succesfuldt fra et ophold i Genoa.

Mit indtryk er dog at Niang har en ukuelig optimisme indgroet i hans DNA, som gør ham mentalt bedre stillet end Suso, som jeg anser som en lidt mere forsigtig-Per. I kampen viste han sporadisk nogle glimt af hvad han kan, men helhedsindstrykket blev pauvert. Specielt når Niang involverer sig så meget som han gør, og Bacca netter tre gange, så bliver indtrykket noget tyndt.

Tidligere skrev jeg at jeg ikke kunne se Milan skille sig af med Suso, begrundet med det faktum at han koster i omegnen af 10mio€ - hvor vil man finde en erstatning for ham, som ville være nævneværdig bedre? Jeg kan ikke se ham – den mand som Montella angiveligt også ville have, var Cuadrado. En væsentlig dyrere spiller. Og yderligere virker det til at være ret klart at Montella i hvert fald foretrækker Suso en del mere end Honda. Så et eller andet sted tror jeg Montella affinder sig med Suso.

Taktisk kunne det da være meget interessant med en spiller, som har lidt samme bevægsmønstre som fx Niang., og tilbyder det mere fleksibilitet med en stor alsidighed, som skaber en form for uforudsigelighed. Og der kunne Mendes’ klient, El Ghazi, da være interessant. Stort ego, masser af fart og tyren på mål. Men med prioriteringen på markedet pt., med en understudy til Montolivo, tror jeg ikke rigtig på at Galliani fisker så meget efter ham, hvis overhovedet.

Med det materiale vi har lige pt., så kunne jeg godt ønske at se Sosa indtage Susos rolle, bare med en anden taktisk tilgang, hvor Sosa centreres mere, fordi det er der Sosa har været bedst og spillet i Besiktas. Niang vil stadigvæk have sin frihed til at afdække store områder.

Men lad os se – Sosa skal først lige træne ordentligt sammen med holdet før han bringes i spil.
Skrevet af Lentini
Ift. dagens kamp synes jeg flere af målene skyldes uopmærksomt forsvarsspil.

Niang pasnings på 40-45 meter til Abate er fremragende slået. Men bolden er egentlig længe undervejs, hvorfor det er mig helt ubegribeligt at Torinos centerforsvar kan slippe Bacca tæt under mål, så meget som de gør. De kommer jo først tøffende ind i området, da Bacca allerede har headet bolden forbi Padelli.

Romagnoli tager sig en ordentlig koger til 1-1, hvor Belotti (snedigt nok) løber i ryggen på ham, og angriber Molinaros indlæg mere aggressivt og i større fart end Romagnoli. Det er bare ikke specielt godt forsvarsspil af Romagnoli. En mand med hans talent må ikke lade sig snyde af det, specielt fordi Belotti meget gerne søger første stang i mange af sine løb på indlæg.

Bacca andet mål, er så helt i hegnet af Moretti. Han mistimer Niangs indlæg med ca en halv meter(!), hvor bolden så dumper ned i fødderne på Bacca som klinisk sætter den ind. Igen en situation hvor Torino virkede ukoncentreret.

Basellis scoring, hvor han bare løber igennem 2-3 mand på kanten af feltet, var også ekstremt tøvende af Milan. Der blev godt nok gloet noget bold af flere mand der.

Overordnet set spiller vi vel egentlig en fin times tid – 10 minutters dvale, hvorefter vi snorksover de sidste tyve minutter. Men det er egentlig ikke noget som bekymrer mig synderligt, fordi det er et billede som tegner sig hvert år, hvor det lige tager nogle runder før man for alvor rammer den ”rigtige” kampform.

Et eller andet sted synes jeg også Milan skal forsøge at appellere det røde kort til Paletta. Det er tydeligt at de begge har godt fat i hinanden, men det forsvarer jo ikke at Belotti kaster sig tre meter op i luften, og kaster sig overdrevent teatralsk til jorden, som havde Paletta revet rundt i ham.

Jeg vil også være en del mere tryg ved at have Paletta med til Napoli, og det bunder i at jeg helt enkelt kun har set 20min fodbold med Gustavo Gomez imod Freiburg. Det blev man ikke meget klogere af.
Skrevet af Lentini
Galliani fik i øvrigt udtalt at José Mauri ryger afsted efter José Sosa er kommet til klubben. Formentlig på lån. Jeg havde egentlig troet at han først ville ryge, såfremt vi fandt en ny midtbanespiller som altså skal være understudy for Montolivo.

Jeg har dog lidt svært ved at se Kovacic i den rolle, hvor målene Diawara og Paredes har givet lidt mere mening. Måske skulle Galliani vende blikket lidt imod Belgien og Bruxelles, hvor der i Anderlecht løber en mand rundt på 21 år på den defensive midtbane, Leander Dendoncker. Ikke en man hører så meget om fra de kanter, fordi mere ”prominente” navne som Praet(snart Sampdoria) og Tielemans som regel trækker opmærksomheden til sig. Men det er en interessant spiller, som allerede ville kunne gavne nu og presse Montolivo, mens han har et udviklingspotentiale.

Tidligere undrede jeg mig lidt, inden det blev klarlagt hvortil man søgte en spiller specifikt på midtbanen, idet Galliani har haft rigtig travlt med kroatiske spillere denne sommer (Pjaca & Rog), og derfor undrede det mig hvorfor han ikke havde indstillet kornet på den lille unge tekniker, Ante Coric, som også spiller i Dinamo Zagreb. Men da spilleren skulle kunne figurere foran forsvaret, er Coric naturligvis ikke svaret på dette. Han er dog en interessant spiller.
Skrevet af Rossoneri
Tænk sig hvis man havde kunne få Balotelli på "ret køl". Hans spillestil ville jo være perfekt suited til Montellas koncept. En tridente med Bacca, Niang og Balotelli (nu med seriøsitet) ville være ret seriøst.
Skrevet af Rossoneri
Med Gallianis ord omkring Mauri, står det nok ret klart at Sosa skal bruges som 8er.
Hvis vi skal have et seriøst håb om at spille med om de europæiske pladser, mener jeg at det kræver en starter til den plads Suso spillede igår.

Med flere interessante spillere "på vej", ville jeg ikke have noget imod en mere etableret spiller, som vi kan forvente leverer fra første dag.

Talentudvikling er rigtigt fint og ikke mindst et krav for en klub som Milan, hvor vi ikke kan bide skeer med de økonomiske sværvægtere. Jeg håber klart at se Luca Vido udfolde sig på den plads i en ikke alt for fjern fremtid.

Men som sagt, så håber jeg egentlig på en mere etableret spiller i første omgang - ikke mindst fordi Niang stadig er meget ung og der må forventes udfald.
Det skal være en spiller der både kan score mål, drible og have overblik til at finde de to andre angribere.
Måske det bedste bare var hvis vi tryllede Kaká otte år yngre!!

Da det næppe sker, er mine tanker faktisk faldet lidt på Wesley Sneijder. Der skulle tidligere på sæsonen have været lidt løs dialog og spilleren selv skulle have et ønske om at forlade tyrkiet.
Og så passer han rigtigt godt på signalementet.
Det er klart at det ville være en kortsigtet løsning, men der er nok ikke mange i den røde del af Manchester der brokker sig så meget over at have hentet en 34-årig Zlatan.
Skrevet af Pirlo21
Jeg syntes nu Suso efterlod et godt indtryk igår. Jovist var han usynlig til tider, men nøj hvor er han god med bolden og han skaber jo det man må forvente af en kant. Er udfodrende i sit spil, gør sig selv farlig eller sine medspillere (spiller bla Bacca fri) og har flere gode indlæg.

ser man på hans stats ser det osse fint ud:

Suso against Torino:
Shots on goal: 2
Passing accuracy: 100%
Chances created: 3
Take ons: 1
Crosses: 7

Jeg er sikker på at Suso vil vokse med opgaven og jeg tror et gennembrud for ham denne sæson. Mener iøvrigt ikke vi behøver en ny kant, da vi har Honda som backup eller Niang.

Som jeg ser det, er det stadig den centrale midt vi bør forbedre. Hvis Monty ikke spiller bedre end igår, skal han ende på bænken. Men lige pt har vi ingen alternativ til ham!
Sosa tror jeg kommer til at spille på 3 mandsmidten.

NB nogen der ved noget om Bertos skade?


Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Det er nu ikke fordi jeg synes Suso er dårlig (eller var det decideret i går). Jeg synes dog at han var markant mindre synlig og afgørende end Niang.

Men ser man på opbygningen af truppen, så mener jeg at vi har behov for noget stabilitet og nogle der løfter niveauet fra dag 1.
Der synes jeg at Suso falder udenfor beskrivelsen og jeg tror at han ville have godt af at "stå i lære" hos en mere etableret spiller.

Der var træthed at spore i truppen og jeg er fortrøstningsfuld omkring at dette nok skal ændre sig når vi kommer et par uger længere frem.

Omkring Montolivo, så er jeg enig i at han ikke spillede sit livs kamp. Det er dog en position og en rolle som han har vist at han udfylder virkeligt godt. Jeg er sikker på at vi nok skal se en stærkt spillende anfører snarest.

Nu har jeg lige haft nogle timer til at fordøje kampen. Mit overordnede indtryk er egentlig ret positivt.

Vi kontrollerede kampen ret massivt, indtil kræfterne slap op (det må, som sagt, forventes at ændre sig).

Samtidig formåede vi også at skabe kampen mod et hold der primært satsede på defensiven og omstillinger. Lige præcis dét er noget vi ikke har formået i rigtigt lang tid.

Omend ikke alle løftede opgaven lige godt, synes jeg at Montellas ideer skinner ret tydeligt igennem allerede nu. Det må siges at være positivt.

Som Lentini, er jeg dog enig i at Montella skal lære at være en smule mere kynisk. Det kan vi passende ansætte nogle af de gamle koryfæer til at lære ham.

Samtidig mener jeg der er pladser hvor der er behov for en opgradering. Her tænker jeg primært på højre mezzalla (det er formentlig allerede løst med Sosa) og, som skrevet, på Susos plads.
Skrevet af Rossoneri
Det forlyder at Rossi er på vej væk fra Fiorentina. Han kunne bestemt også være et godt bud på en opgradering til tridenten.
Skrevet af Martinovic
Det er svært at pege fingre af offensiven. Jeg synes, alle tre offensive kort gjorde det fortrinligt.

Hvis forsvaret og midtbanen præsterede på samme niveau, ville Champions League ikke være langt væk. Desværre er det langt fra tilfældet.
Mojn do!
annonce
0