Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Rygterne siger, at vi skulle være i dialog med PSG omkring Stambouli. Umiddelbart synes jeg han er bedre end Montolivo, men hvem er ikke det.
Grande Milan!
Skrevet af paolomaldini
Drømmen til midtbanen er vel stadig Paredes, som Roma dog ikke lader til at ville slippe. Dog minder situationen meget om da vi hentede Romagnoli, så der er vel stadig et spinkelt håb. Han er, efter min mening, den ideelle spiller vores midtbane med mange af de samme kvaliteter(?) som Montolivo - dog en stor opgradering, trods hans unge alder.
Forza Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg er uenig i at Montolivo er ringe. Godt nok var det en pose blandet bolscher han leverede i går – problematikken fra sidste år hang sammen med det overflødighed af dårlig kvantitet vi havde på midtbanen. Selv en dårligt præsterende Montolivo var at foretrække, fordi der ikke var nogen anden der kunne agere distributør i et eventuelt fravær. Montolivo døde sammen med Jack pga træthed, og ydermere ramte Niangs skade Bacca ufattelig hårdt. Baccas præstationer var nævneværdigt ringere, da Niang blev skadet. Der var ganske enkelt for stort niveauforskel fra vores 11 startende til reserverne. Kuckas skadesfravær kan også nævnes, fordi vi ikke vandt tilnærmelsesvis samme antal bolde på midtbanen i hans fravær.

Jeg er dog enig i at Benjamin Stambouli pt. virker som bedste realistiske mulighed. Hvis Milan vil erhverve sig spillere som Leandro Paredes eller Mateo Kovacic på lån, kræves det at der bliver indskrevet en obligatorisk købsklausul, og den virker Milan ikke parat til at skrive ind i kontrakten. Hvorfor kan man kun gisne om? Jeg finder det en anelse mærkværdigt, når Milan har kunnet hælde ca 25mio€ ud på Gomez, Sosa og Lapadula. Men det er minimumskravet hvis Milan vil hente spillere med stort uopfyldt talent til midtbanen.

Stambouli var i hvert fald stærkt kørende i Montpellier inden han røg til Spurs, hvor han faldt igennem. Det er dog ikke nødvendigvis diskvalificerende i sig selv, da en spiller som Étienne Capoué også floppede i London, og han er nu heller ikke helt ringe. Såfremt Stambouli bliver tilføjet vil jeg anse det som en solid her-og-nu tilføjelse, men vil ikke tro at det er en lejehandel, som er meningen til at blive permanent. Fordi så vil man lukke eventuelle tilføjelser i vinter eller til næste sommer.

Nu er Stambouli så røget i overskud, efter Emery er ankommet til Paris og har vendt trekanten på midtbanen samtidig med at han har taget en verdensklassespiller som Krychowiak med sig også. Det er hårde vilkår for Stambouli, og derfor meget naturligt at han er blevet tilbudt til andre klubber, såsom os.

Mht. Rossi vil jeg ikke se ham i Milan. Han er ganske enkelt et for stort et gamble i mine øjne med de kontinuerlige skadesproblemer han har haft, som ganske øjensynligt har taget hans topniveau fra ham. Og deraf synes jeg han er et no-go. Jeg beholder langt hellere Luiz Adriano fremfor at erhverve os Rossi.

Derudover har vi barberet ca 10-11mio€ netto af vores lønninger, og mig bekendt har Rossi en ganske fin løn i Firenze. Så satser jeg hellere på en mand som El Ghazi, som har et udviklingspotentiale og skal have væsentlig færre € i løn – hvis vi vel og mærke skal rotere rundt i forreste geled.

Der er dog mulighed for at shuffle, om man vil. Spørgsmålet er om man vil, udover at hente en konkurrent ind til Montolivo.
Skrevet af Lentini
Jeg sad i går aftes og kiggede på Inters kamp imod Chievo, og de havde ligeledes problemer rent fysisk. Spillerne bebrejdede den dårlige planlægning, hvor man skulle deltage i en turnering i USA. Den turnering deltog vi også i, og ligeledes havde vi i går problemer med at holde dampen oppe. Det kan naturligvis komme som udkast af at vi først lige skal finde kampformen, som i en enhver anden sæson. Men alligevel var ligheden slående i den fysiske forfatning.

Jeg mener at have læst et sted at Milan bare ved sin deltagelse i USA modtog en betaling på 3-4mio€. Altså en sum der mig bekendt overstiger ”deltagelses-gratialet” i Europa League, som ligger lige under 3mio€. Der var i slutningen af sidste sæson (typiske) konspirationsteorier i at Milan med vilje undgik 6.pladsen i ligaen, fordi det ville kræve at man skulle spille kval-kampe til EL lige oveni turneringen i USA; hvilket selvsagt gjorde vores deltagelse i den turnering umulig og derfor ville vi ikke få de 3-4mio€.

Jeg tror ikke på at man har ladet sig falde med vilje i slutningen af sæsonen, selvom forskellen på indsatserne i ligaen og den i Coppa-finalen var mærkbar anderledes.

Yderligere er det et meget godt blik på hvordan penge styrer meget i dagens fodbold, fordi spillerne i Inter mener ikke USA-turen har givet dem optimale betingelser i opstarten - man har altså vægtet økonomien fremfor spillernes forfatning til turneringsstart.

Det er næsten også et grotesk scenarie at Milan kan hente samme sum(endda lidt mere) ved en træningsturnering i USA, som på deltagelse i EL-gruppespil, hvor der dog er mulighed for ekstra summer ved TV-indtægter, billetindtægter, og indtægter ved vundne point. Alligevel synes jeg dog det siger en del - ikke mindst om den økonomiske svaghed en turnering som EL tilbyder.

Men gad vide om Montella syntes deltagelsen i USA var god eller forstyrrende for Milan? Da jeg anser Montella som en gentleman får vi nok aldrig svaret på det spørgsmål.
Skrevet af Magnifico
Som Lentini, er jeg dog enig i at Montella skal lære at være en smule mere kynisk.

IMO... Det lærer han aldrig. Det ligger ikke i hans DNA. Vi råbte også alle efter lidt mere kynisme i de fire Viola-år. Det skete bare aldrig. Men det vidste Milan vel godt, da man hvervede ham. En kalkuleret risiko.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Spørgsmålet er, om Montella overhovedet er tiltænkt som en langsigtet træner. Jeg tror det næppe. Han er billig, og Milan har ikke råd til de store trænere p.t. Desuden vil de store trænere heller ikke træne Milan med det hold vi har i dag, derfor var Montella en kærkommen mulighed. Lad os se, om han er der om 2 år.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet er, om Montella overhovedet er tiltænkt som en langsigtet træner. Jeg tror det næppe.

Hahahaha - du er jo virkeligt morsom! De ting du skriver giver jo absolut ingen mening - men det er (til tider) meget underholdende.

Skulle Montella være en billigere løsning end at beholde Brocchi?!

Og hvorfor skulle kineserne investere op mod en milliard euro, for så at ansætte en discount træner?!

Du kan vel da forhåbentlig se at det ikke rigtigt giver mening....(?)
Skrevet af Great Milan
Troede sgu du var skarpere end det du skriver der Rossoneri.

Hvem har overhovedet nævnt Brocchi? Han viste efter ganske få kampe, at han ikke havde niveauet til Milan, så selvfølgelig skulle han videre. Når jeg siger billig træner, tænker jeg i forhold til Mourinho, Ancelotti, Guardiola, Conte osv..

Kom nu ind i kampen.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Di Marzio melder at efter afvisningerne fra hhv Roma og Madrid, går vi nu udelukkende efter Stambouli.

Montella har sagt god for handlen da han tilsyneladende allerede ville have ham dengang han var i Fiorentina og Stambouli tørnede ud for Montpellier.

Håber vi får en hurtig afklaring så vi kan vende fokus 100% mod turneringen.
Skrevet af Rossoneri
Det du skriver er fuldstændig blottet for indsigt (noget du i øvrigt har gjort til dit varemærke).

Montella blev jo netop hentet fordi han var repræsentant for den slags fodbold kineserne gerne ville se i klubben - underholdende, kontrollerende og offensivt.

Kineserne har i øvrigt givet udtryk for de ønsker et italiensk-præget hold, hvor talentudviklingen også skal være et målepunkt. Igen noget Montella har været disponent for.

Hvis du tænker dig lidt om, kan du vel godt regne ud at det ikke er en super stærk business case at ansætte en træner og dertil købe spillere ind til dennes system og filosofi, for efter to sæsoner at fyre ham og hente et "stort" navn ind. Alt sammen for at spare lidt penge på løn til træneren... Come on!!

Klubledelsen har givetvis en forhåbning / forventning om at Montella (på samme måde som Ancelotti) kan komme og definere et spilkoncept - og naturligvis bringe klubben tilbage i titelkamp og CL.

Og når du nævner de navne ifm Milan, så er det jo ikke et spørgsmål om at komme ind i kampen. Du aner jo ikke engang hvor kampen spilles.

Det virker ærligt talt som om dit eneste formål er at provokere ved at bræge op med udsagn der er helt i skoven.
Virkeligheden er bare at det lynhurtigt bliver frygteligt kedeligt og irelevant.

Alle har naturligvis ret til en holdning, men jeg tillader mig omvendt at påtale når tingene bliver decideret latterlige.

Når det er sagt, så er der jo ingen der ved om Montella rent faktisk bliver en succes.
Men det holder jo ikke at sige at han skulle være en interim løsning.


Skrevet af Great Milan
Personligt vil jeg hellere have Badelj, så håber de kan overbevise Fiorentina inden transfer vinduet lukker i. Stambouli er en okay spiller. Han har et stort løbepensum, presser meget boldholderen, men han laver også mange frispark. I øvrigt så siger rygterne, at Sabatini er villig til at sælge Paredes, men Spalletti vil helst holde på ham. Paredes ville være kanon til Milan midtbanen. Bliver spændende at se, hvad det hele ender med.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeps - har læst rygterne omkring Paredes og den interne situation. Problematikken er at vi skal lægge penge for ham/dem, og det er også derfor jeg skriver Stambouli som bedste realistiske mulighed, fordi vi kan leje ham mod option. Det har ikke været tilfældet i de andre tilfælde.

Jeg vil blive overrasket hvis man formår at hente Paredes. Glædeligt overrasket men jeg anser det ikke som vanvittig realistisk.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri, nu foretrækker jeg ikke at være personlig ligesom dig. Med de spillere vi har i truppen i dag, kan du ikke tiltrække en træner der er ret meget bedre end Montella. Spillerne er på niveau med Montella og omvendt. Kineserne har købt Milan for 740 mil. Euro, men de har kun brugt 15 mil. Euro på spillerkøb.

Jeg tror Montella er tænkt som en "lad os nu prøve ham af" træner. Han har den spilforståelse, som kineserne ønsker, og så vil de da gerne give ham chancen. Men dette udelukker ikke et exit af Montella om 2 år, hvis han ikke leverer varen. Her tænker jeg ikke kun på resultaterne men også på spillet på banen. Jeg siger det igen - personligt tror jeg Montella er fortid hos Milan om 2 år. Det samme gælder flere af de spillere der er på Milan holdet i dag. Om jeg får ret, og du sluger dine ord, må tiden vise.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Kineserne har købt Milan for 740 mil. Euro, men de har kun brugt 15 mil. Euro på spillerkøb.

Der er flere aspekter i dette der ikke er korrekt. For det første har kineserne ikke købt klubben endnu.
Det bringer os videre til næste del, som er at de ikke må/kan investere i klubben endnu.
Kineserne har jo forpligtet sig til at bruge €350m på investeringer i truppen (det kan betyde flere ting). Første del (€100m) skal gøres tilgængelig ved afslutning at handelen.
I det lys, er det meget svært at forestille sig at argumentet for at hente Montella, skulle være at han er "billigere".
Samtidig så må det også være evident at det reelt ville være en ekstremt dyr model.

Men dette udelukker ikke et exit af Montella om 2 år, hvis han ikke leverer varen. Her tænker jeg ikke kun på resultaterne men også på spillet på banen.

Nej - naturligvis ikke. Det gør det jo ikke og nogen klub. Det kan man fx spørge Capello og Mourinho om i Real Madrid.
Men det har vel heller ikke noget med diskussionen at gøre.
Skrevet af Rossoneri
Inter skulle arbejde på at sende Jovetic videre for omkring €14m.
Han ville i mit univers være et rigtigt godt bud på vores tridente også.

Til trods for udeblivelsen af den store succes hos bysbørnene, synes jeg stadig han er en rigtigt dygtig spiller. Montella kender ham også fra deres fælles fortid hos Fiorentina.
Skrevet af Lentini
Rosso, find så nogle spillere der ikke er mentalt udfordret eller har kontinuerlige skadesproblemer :)

Det er lidt en bét at Schalke kommer vælgende ind fra venstre og gerne vil betale penge for Stambouli.

Desperationen fra Chelsea og Conte har også spredt sig nu, da de har smidt et bud på 35mio for Romagnoli der blev pure afvist. Jeg undres over det, fordi i Gladbach har de en meget spændende ung dansker løbende rundt som er ligeså talentfuld som Romagnoli. Hvorfor splashe ud med penge for Romagnoli? En anelse mærkværdigt.
Skrevet af Bishop
Jeg er også færdig med, Prince, Balo, Cassano, Torres, Kaka v2 typerne, der enten en gang eller i glimt har vist sig fremragende men som ellers har været i en længergående nedadpegende spiral. Nej tak, nogle gange er man måske heldig som f.eks. Med Menez der bestemt spillede en god sæson, men alt i alt har spillere som førnævnte været med til holde holdet i stampe da man har låst en masse lønkroner, på spillere der måske kan gøre det godt. Selvom at vi måtte punge ud for de 3 store signingss sidste år, så må man alligevel erkende at 2/3 har vist sig at være alle pengene værd. Hellere betale stort for et ubestridt tallent som Romagnoli, og en brandvarm Bacca, der var/er i sit livs bedste form.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Enig, Bishop. Det skal være slut med at kaste penge på middelmådige spillere eller spillere som er en stor satsning. Vi er kun i begyndelsen af et stort kinesisk eventyr, og naturligvis tager det tid at bygge et helt nyt hold op. Dog kan det ikke nytte noget at blive ved med at bruge pengene på 2. og 3. rangs spillere. Bertolacci har været et af de ringeste køb i nyere tid. Dels har han spillet mildest talt elendig siden hans ankomst, dels har han spildt vores 20 mil Euro. Det er jo sindsygt, at man smider 20 mil på en spiller som ham, når man kan få noget der er langt bedre for de penge. En anden spiller der har kostet kassen er Romagnoli. Han har heller ikke været pengene værd, men han har dog været betydelig bedre end Bertolacci, man hvad siger det egentlig?! Intet. Romagnoli skal virkelig virkelig virkelig oppe sig, hvis han skal blive til noget stort. Sidste sæson var en meget svingende omgang fra hans side. Igår spillede han en udmærket første halvleg for så at falde helt igennem i anden halvleg. Det har vi simpelthen ikke tid eller penge til. Han skal have at vide, at Milan har satset stort på ham, og at han skal tage sig alvorligt sammen. For de penge vi gav for Romagnoli kunne vi sagtens have fundet en bedre midterforsvarer. Så det der med at bruge pengene rigtigt i Milan, er en by i Rusland. Vi har brug for en mand med hjerne til ledelsen - Maldini.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Romagnoli er simpelthen ikke pengene værd?!? Sikke en omgang vrøvl. Find en 21årig som er bedre end ham - eller nej; find flere i hans aldersgruppe der er bedre.
Skrevet af Great Milan
Jeg er sådan set ligeglad med hans alder, så længe han ikke leverer varen. Han har ikke spillet op til 70% af hvad han kan. Derfor er han ikke pengene værd endnu. Men han kan blive bedre med tiden, hvis han tager sig sammen vel at bemærke. En anden ting jeg ikke kan lide ved ham er, at han konstant skal brokke sig til dommeren ved nærmest hver kendelse. Laver dumme frispark og får unødvendige kort. Det så du jo aldrig med Nesta, Maldini, Cafu eller Stam. Og hvis Romagnoli er udset til at styre Milan´s midterforsvar i mange år, så er det okay at sammenligne ham med disse verdensklasse spillere, selv om han i min verden aldrig kommer i nærheden af dem.
Grande Milan!
annonce
0