Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Nu følger jeg ikke italiensk fodbold voldsomt tæt, men hvordan er forholdet mellem Juventus og Milan i Italien? Vi kan også tage Inter med i ligningen.


Had sagt med ét ord..
Mojn do!
Skrevet af Fl@skebøf
Jeg benægter ikke, at Bayern og Juve er dygtige købmænd. Det piller dog ikke ved det andet faktum.


Jeg er enig i det ikke altid er lige sympatisk, men den lille fisk vil altid blive spist af den store osv.
Skrevet af Gustenv@rius
Mindreværd sagt med et andet.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Mr. Juve
Børnehave, sagt med et tredje.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Ja, de andre italienske klubber må misunde Milan for deres mange trofæer i Europa.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Børnehave, sagt med et tredje.

Punktum.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Gustenv@rius
En flot europæisk historie, bestemt. Men det bliver heller aldrig til mere for Milan, end netop det, historie.

Vi vil fortsat vinde titler, mens i fortsat vil sidde tilbage og sige "Husker i dengang?...."
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Jamen, vind I bare det ene billige italienske mesterskab efter det andet.

Så længe I intet vinder i Europa, kan jeg ikke være mere ligeglad.

Og netop i år hvor Juventus har satset alt på Champions League, vil det fryde mig, når I igen igen ikke magter at vinde.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Nu har jeg lige siddet og set målene igen. Abate har jo KÆMPE skyld i målet til 1-0 og 3-2. Mertens prøverjo igennem hele kampen at afslutte med sit gode ben og alligvel gør Abate intet i at forhindre ham.. det er simpelhen ELENDIGT forsvarspil, især ved mål til 3-2 er det meget skuffende at sådan en rutineret back ikke er tættere på lukke Mertens skud ned... skuffende Abate.

Håber De Sciglio og Antonelli næste gang på backs!
Skrevet af Gustenv@rius
Så har du i det mindste noget at glæde dig over, Foggy. Det varmer mig om hjertet, at høre fra en der har det svært.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Hvis det så bare var sådan, idiot.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad forventer man også at en Juventus fan skal kende til en dommer, der dømmer objektivt. De er jo slet ikke vant til den slags. Man skal være godt og grundigt på crack for at mene Milan var heldige med den dommer.

Det kan godt være at Milan ikke er der, hvor vi skal være endnu, men europæisk set har vi, og forbliver vi Italiens stolthed, den er der ingen italienske klubber, der kommer i nærheden af. Med alt respekt for Juventus succes i ligaen, så vandt de Champions League sidst i 96, og vi har været i 3 finaler og vundet 2 af dem i løbet af den tid. Jeg tror langt, at de fleste fans gerne vil ofrer lidt på hjemmefronten, hvis det betyder succes på den europæiske scene, fordi Champions League er det største.

De kan tage de Serie A titler, men hvis de vil for alvor vise, at de er et storhold, så vinder de også Champions League.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg fatter ikke, I bruger så meget energi på Gusten. Hele hans raison d´être på bold.dk er jo klokkeklar: så snart han bevæger sig udenfor Juventus-tråden (hvor han er noget mere saglig), forsøger han at fremprovokere én eller anden voldsom reaktion, og gerne i kølvandet på et nederlag til det pågældende hold. I gør jo nøjagtigt det, han gerne vil opnå med det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Desværre ja FD

@Gusten: Når ja, Inter vandt jo også bekendt i 2010, de kan være deres europæiske præstationer mere bekendt end i kan.

Skrevet af Stankovic
Dommeren gør det rigtige ved at smide både Kucka og Niang ud. De to skal vide, at de spiller for Milan og ikke Genoa! Det er total uacceptabelt det de foretager sig. Korrekt rødt til dem begge.


Det giver jo ingen mening det du skriver, hvis du retterligt mener, at man som Milan spiller har lettere ved at blive sendt fra banen end ditto har i Genoa.
Skrevet af Stankovic
@Gusten: Når ja, Inter vandt jo også bekendt i 2010, de kan være deres europæiske præstationer mere bekendt end i kan.


Vel og mærket en treble-sæson som det eneste italienske hold har præsteret hidtil.

Milan har den flotteste europæiske historie af de italienske klubber, mens Juventus ikke overraskende har fået en masse guld for valutaen i den hjemmelige turnering.
Skrevet af Great Milan
Kan se vi har haft besøg af Juventus fans i Milan tråden i nat. Det kan vel ikke komme bag på nogen efter et Milan nederlag. Ignorer dem og snak Milan i stedet.

Dagen der på...

Milan spillede i går et af de mest sløsede og hovedløse kampe set i længere tid. Ingen disciplin, ingen organisation, ingen idéer og ingen plan B. Var det tilfældigt, at vi sådan faldt fra hinanden? I min optik NEJ!

Lad os lige kaste et blik på truppen. Hvor mange gengangere er der af det elendige Milan vi så sidste år? Mange... nærmest dem allesammen. Hvor fører det så os hen? Til ledelsen og træneren (i første omgang). Når man har haft en sæson, hvor stort set alle spillere udover en 3-4 stykker har underpræsteret, så giver man dem da for dælen ikke genvalg? Der må da være nogen af disse, som skal væk?! Hvordan kan ledelsen ikke se dette problem? Hvis ikke det har konsekvenser for nogen, at man netop har spillet en elendig sæson, så får vi jo netop det Milan at se som sidste år.

Jeg har mange syndebukke at pege fingre af.

1. Ledelsen
2. Træneren
3. Kaptajnen Montolivo
4. De Sciglio, Romagnoli, Abate, Kucka, Niang.


Ledelsen? Det siger sig selv. Man kan ikke finde ud af at straffe de spillere, der ikke yder 100%. Ikke nok med det affinder man sig i det. Man bliver ved med at hente amatører (Gomez, Pasalic, Niang, Suso) osv. De har tilsyneladende ikke lært af deres fejl gennem de sidste mange år. At sælge de uduelige spillere magtede de heller ikke.

Løsningen? Galliani SKAL under alle omstændigheder væk, og det kan ikke gå hurtigt nok. Vores transferpolitik er vel nok den ringeste i Serie A. Ind med nye folk, som ikke finder sig i tåbelige røde kort og mangel på disciplin. Spillerne skal skæres i løn eller sendes til træningslejr dagen efter kampen, hvis de underpræsterer. Ved godt vi gjorde det enkelte gange sidste år, men det er åbenbart ikke nok. Hvad gør man så? Man sælger syndebukkene!

Træneren? Som tidligere nævnt er han en billig løsning i forhold til de helt store trænere. Vi kan jo heller ikke hente folk som Mourinho eller Conte, når vi ikke har et bedre hold, og er med helt fremme, hvor det er sjovest, og hvor der er flere penge at hente som træner. Så igen... Montella må være en midlertidig løsning, da han ikke magter opgaven. Dette har vi set allerede efter 2. kamp. Ingen respekt for træneren. Ingen idéer ingen struktur og organisation. Ingen plan B.

Løsningen? Vi kan ikke blive ved med at fyre den ene B manager efter den anden for så at hente endnu en B manager. Så løsningen er at fortsætte med ham frem til sæson afslutning og så evaluere ham der for hans arbejde og resultater. Men når kineserne begynder at smide penge i klubben, skal han under alle omstændigheder væk. Det er på tide, at Milan får en MAND som træner, ikke drenge.

Holdets kaptajn, Montolivo. Helt ærligt, hvordan kan en klub som Milan have ham som anfører. Det er jo total uacceptabelt. Manden kan jo nærmest intet på en fodboldbane. Han er mega elendig, og så kan han ikke styre sine medspillere på banen. Han fører ikke sit hold frem. Man ser ham aldrig råbe af spillerne "hey vi er Milan vis nu hvad i kan" eller "drenge kom nu ind i kampen". Han har ikke én af de egenskaber, som gør en fodboldspiller til kaptajn på et hold. Man skal have respekt for sin anfører ligesom man havde det med Maldini, Zanetti, Baresi, Matthëus osv.

Løsningen? Tag anfører bindet fra Montolivo og giv det til Donnarumma. På den måde viser man både over for alle de andre svagpissere, at en knægt på 17 år er mere mand og klub loyal end alle andre på holdet. Det vil være et godt signal at sende. Og så vil det være et slag i ansigtet på de andre, så de måske kan se deres egne fejl.

Forsvaret? Samme som sidste år. 43 mål indkasserede vi sidste sæson. 6 mål allerede efter 2 kampe. Vi mangler kun Alex, som rent faktisk var vores bedste forsvarsspiller sidste år. Men han kunne kunne længere grundet hans alder og de mange skader til følge. De Sciglio? Vores eneste landsholdsspiller under Conte´s EM. Manden der var udpeget som den nye Maldini (ja seriøst det var der mange der mente dengang han fik debut). Han har jo været så elendig i Milan de sidste mange år. Det er på tide, at sælge ham og få de der 18-20 mil Euro for ham. For de penge kan vi få en bedre spiller. Abate? Prøver og prøver, spiller sommetider nogle gode kampe, men falder lige så tit ud af kampene, og det er der ikke råd til på dette niveau. Han skal erstattes. Romagnoli? En ung knægt, som ikke altid har hjernen med. Dette kan skyldes hans unge alder, men jeg tror personligt der er mere end blot det. Han koger sommetider over og opfører sig tåbeligt. Han er for svingende til Milan. Vi kan ikke vente 6 år på at han bliver en værdig spiller på højt niveau. En skam Chelsea ikke kom med det høje bud for en måned siden, så kunne vi sælge ham og erstatte ham inden 31. august. Vi må leve med ham nu og sælge ham til sommer til højest bydende. Gomez? Ja, vi kendte ham ikke før i går, men så blev vi da klogere. Han er igen et fejlkøb af tåbelige Galliani. Væk så hurtigt som muligt.

Løsningen? Forsvaret sejler, og der bør sælges og købes nye ind. Gerne allerede til januar.

Niang? Han er et evighedstalent, som aldrig bliver til andet end blot et talent. Han er ung og dum (ikke alle unge er dumme). Han burde aldrig være kommet tilbage til Milan efter endt lejemål. Leichester bød 17 mil Euro for ham. Der skulle vi have slået til. Til jer der mener, at han bliver god engang. Øhhh skal vi vente 6 år på at han bliver god? Han bliver aldrig til mere end det vi ser i dag. Og det finder i også ud af. Han skal helt klart væk til næste sommer.

Konklusion: Vi har ikke midlerne til at ændre ret meget her og nu. Så vi må leve med Galliani, Montella og de underpræsterende spillere lidt endnu. Kineserne har fået noget at arbejde med. Vi ser frem til januar og ikke mindst sommer 2017.

Nu er der landsholdspause og tak for det.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Det er, som Maldini udtalte:

"Du kan ikke erstatte verdensklassespillere med knap så gode spillere og forvente samme resultater".

Det tager sin tid, og hvis forsvaret og midtbanen ellers kan hæve niveauet lidt, bliver det bedre end sidste sæson.

Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy, vi har faktisk et udmærket hold, men det er som om der er noget galt med indstillingen hos nogle af spillerne. Jeg tror meget af det bunder i, at vi har en tøs af en kaptajn på holdet. Man kan jo ikke have respekt for en som Montolivo. Kan du forestille dig ham som anfører for Inter, Juventus, Roma eller Napoli? Seriøst det er langt ude.

Sidste år havde vi ALex i forsvaret, i år har vi erstattet ham med Gomez. Altså er vi blevet ringere.

Vi henter Lapadula for 11 mil Euro. Okay men hvis du ikke har tænkt dig at bruge ham, hvorfor så hente ham for de penge? De 11 mil. plus et salg af Niang ville give 28 mil Euro. For 28 mil Euro kunne man hente en langt bedre angriber.

Vi har spillere på holdet, som vi skal af med. Mauri, Honda, Suso, Niang, Adriano, De Sciglio osv... men vi magter det simpelthen ikke. Som du også er inde på, har Maldini været meget ude med riven overfor Milan ledelsen. Han mener ikke, at dem der sidder de i dag, har forstand på fodbold, og det må man da sige han har ret i (også i dén grad). Ha ha det er jo ligefrem komisk, at Milan har så ringe en ledelsesform. Juventus og Inter må da sidde og grine røven i laser over vores inkompetente ledere :)

Håber kineserne er kloge nok til at hente Maldini.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Inter har vist ikke noget at lade Milan høre for hvad angår inkompetent ledelse.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0