Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
Men Kakas tilstedeværelse lader da til inspirere Ladyboy´en en smule.
Skrevet af Bishop
Det kunne være friskt at hive Birsa ud og sætte Balo ind. Vi mangler noget tyngde oppe foran, og samtidig kunne Robinho få lidt mere spillerum.

Constant er en evig trussel, men det er svært lige at se hvem man skulle smide ind i stedet for. Urby vil også komme på glatis.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Urby er dog væsentligt hurtigere. Men ja, det er nok pest eller kolera.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Haha så kender vi ham igen
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Gad vide hvad han tænker på. "Jeg må ikke score to mål".
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Jeg tror han tænkte. Der er måske større chance for at den går i mål, hvis jeg ikke rører bolden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Borger Louis
Lidt af en youtube video, der kan laves over den mands brændte chancer, når karrieren er forbi.
Skrevet af Martinovic
Sgu fint med et point og vel også ret fortjent med en pointdeling.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Ja helt fortjent, utroligt Barca ikka kan mere mod dette ringe forsvar. Constant formådede dog at spille nogenlunde i anden halvleg. Andenpladsen i gruppen er nu inde for rækkevidde. Og spændene skal det blive at se Kaka i de næste par kampe.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
http://www.youtube.com/w…w6ik2G9TemM
Vil nogen være så venlig at klone en version af ham her - gerne da han var 28.

Legend
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt et glædeligt gensyn med 4-3-3 formationen (omend i en meget defensiv udgave).
Kaká var i særdeleshed imponerende og det virkede som en god position for ham hvor han kan trække ind i banen og udfordre sin direkte modstander. Han viste at han stadig har fin fart i støvlerne og er skarp in sine udfordringer.

Det var også en fornøjelse at se Robinho. Jeg vil dog advokere for at han, generelt set, ville gøre sig bedre på højre kant. Gazzetta´en har ham også som Milans bedste spiller igår.

Såfremt SES bliver ofret af økonomiske årsager, mener jeg bestemt det kunne være interessant med en 4-3-3 med de Jong på den defensive, Montolivo, Poli, Muntari (og formentlig Honda) i rotation på de to midtbanepladser. Dertil et andreb bestående af Kaká til venstre, Robinho til højre og selvfølgelig Balo helt fremme. På wings har vi Saponara og Niang som backups, mens vi desværre pt må døje med Matri som backup for Balo (forhåbentlig er Pazzo snart retur).
Skrevet af Martinovic
Italienske og franske medier melder, at Honda blot mangler underskriften, før en aftale er i hus.

Dernæst må Galliani gerne finde en venstre back, der ikke giver en lange løg, når der skal forsvares, og bolden skal spilles rundt.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Men på den anden side kunne De Sciglio jo sagtens vise sig at være den venstreback vi skal bruge, og med de pengeproblemer vi har i Milan, kan man nok ikke forvente bedre erstatninger på bænken end Constant og Urby.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Så må vi bare håbe at Hondas tænder er i orden ;)
Skrevet af Lentini
Sgu egentlig lidt sjovt at læse tysk rygtebørs hvor Dortmund er interesserede i El Shaarawy og vi tilsyneladende kigger på en venstre back, med det sublime navn, Marvin Plattenhardt. Er U21-landsholdsspiller for Tyskland og gør sig til daglig i FC Nürnberg.

Edit: Nå ja, og Honda har stadigvæk intet at gøre på en central midtbane. Og forhåbentlig er Robinho væk til sommer når den sidste motivation er brændt af denne sæson mid VM i hjemlandet.
Skrevet af Martinovic
Haha hvor grimt.

Gider ikke have nogen back fra tysk fodbold, med mindre det er Lahm eller Alaba, og det sker aldrig.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg skal være helt ærlig og sige at jeg aldrig har hørt om ham eller set ham spille. Men med den talentmasse der vælter frem i tysk fodbold kunne det være jeg skulle se en kamp med Nürnberg, selvom det godt nok lyder tamt.
Skrevet af Rossoneri
Nå ja, og Honda har stadigvæk intet at gøre på en central midtbane. Og forhåbentlig er Robinho væk til sommer når den sidste motivation er brændt af denne sæson mid VM i hjemlandet.

Med Honda´s dynamik, arbejdsiver og gode pasningsevner er han vel et godt bud til midtbanen.

Robinho har været blandt vores bedste i denne sæson. Jeg mener bestemt han er en brugbar spiller. Hvad endnu vigtigere er, så kan han spille i alle de tre systemer som pt er i spil i klubben - 4-3-1-2, 4-2-3-1 og 4-3-3.
Skrevet af Lentini
Ja, derfor skal Robinho skydes af til sommer alligevel, når han efter VM ikke har mere motivation overhovedet og bare skal malke os for penge. Deraf var kontraktforlængelsen håbløs efter to elendige sæsoner fra den humørsyge brasilianeske cirkusklovn.

Du burde se lidt kampe med CSKA før du konkludere at Honda har arbejdsiver. Og nok af det til at fungere som box-box med hele offensive spillere foran sig. Monty og de Jong skal saftsusme på overarbejde. Desmere spiller Honda off midt, second striker i Moskva. Tildels har han førhen spillet med udgangspunkt i højre grundet skader

Jeg kan egentlig bar konkludere at vi ikke bliver enige om noget som helst. Jeg kan også undre mig noget over begejstringen for 4-3-3 når du før har talt stort op om 4-3-1-2, særligt når Prandelli bliver diskvalificeret for at skifte system.
Skrevet af Rossoneri
Du burde se lidt kampe med CSKA før du konkludere at Honda har arbejdsiver. Og nok af det til at fungere som box-box med hele offensive spillere foran sig. Monty og de Jong skal saftsusme på overarbejde.

I 4-3-3 er der primært én arbejdshest - det er 6´eren (i vores tilfælde de Jong). På 8´er positionen vil en spiller som Honda fungere glimrende - på samme måde som Christian Eriksen gør det.

Jeg kan egentlig bar konkludere at vi ikke bliver enige om noget som helst.

Det er vel hele pointen med et forum - at man kan udveksle meninger. Det ville ikke være meget bevendt hvis vi alle var enige. og hvem ved - måske kan man nogle gange få rykket, eller i hvert fald udfordret, sine meninger.

Jeg kan også undre mig noget over begejstringen for 4-3-3 når du før har talt stort op om 4-3-1-2, særligt når Prandelli bliver diskvalificeret for at skifte system.

Hvorfor?
Jeg mener at vi skal vælge ét system som udgangspunkt. Vi gik væk fra 4-3-3 sidste år. Jeg mener også at det havde sine mangler i den form Allegri spillede det, med en kreativ spiller foran forsvaret og to "bølgebrydder" typer foran. Det gjorde at vi tit manglede kreativitet fremad banen og mange angreb bestod i en lang bold op mod Balotelli (Pazzini før det). I den klassiske hollandske udgave med en decideret defensiv midt og to mere kreative 8´ere foran, mener jeg at det er et glimrende system.

Jeg mener sådan set også at 4-3-1-2 er et fint system. Både Balo og Robinho har vist sig at fungere fint i det system. Vi ved at Kaká kan spille i det. det samme med Montolivo, de Jong og Poli.

4-2-3-1 systemet synes jeg også er fint omend jeg kan have min tvivl om at Montolivo´s kreative kvaliteter kommer nok i spil. Min holdning til at han ikke var defensivt stærk nok til systemet, måtte jeg revurdere.

At man kan se fordelene i ét system betyder vel ikke at alle andre ikke fungerer - eller?

Overordnet mener jeg at vi skal have en ny træner ind mens der bliver taget beslutning om ét koncept.
annonce
0