Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Men Bisp, det ændrer jo stadigvæk ikke på, der har været en del polemik og uro omkring klubsalget, både i dette og i forrige vindue. Jeg siger ikke, det én eller flere parterne skyld, eller at Berlusconi ikke gjorde klog i at være forsigtig - men der har da været en stor mængde tvivl og usikkerhed, netop på den baggrund, hvilket selvfølgelig også spiller ind hos de pågældende spillere beslutninger, når disse skal vælge mellem Milan og andre klubber.

Inter f.eks. er da langt mere kaotisk

Tænker du på trænerskiftet? På direktionsgangen har det nu været ualmindeligt roligt, også i forbindelse med salget. Det var relativt hurtigt overstået. Jeg synes ærligt talt, at Inter har haft en noget roligere sommer end Milan, set over det hele.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Men Bisp, det ændrer jo stadigvæk ikke på, der har været en del polemik og uro omkring klubsalget, både i dette og i forrige vindue. Jeg siger ikke, det én eller flere parterne skyld, eller at Berlusconi ikke gjorde klog i at være forsigtig - men der har da været en stor mængde tvivl og usikkerhed, netop på den baggrund, hvilket selvfølgelig også spiller ind hos de pågældende spillere, når disse skal vælge mellem Milan og andre klubber."

Det kunne sikkert have gået mere smidigt, men jeg kan ikke se at at der skulle have været decideret kaos. Og nej jeg må erklære mig lodret uenig i, at det føromtalte kaos, hvis du insistere på at det er det vi skal kalde tilstanden i Milan, har haft nævneværdig indflydelse på hvilke spillere der er hentet. Det handler 99% om pengene.


"Tænker du på trænerskiftet? På direktionsgangen har det nu været ualmindeligt roligt, også i forbindelse med salget. Det var relativt hurtigt overstået. Jeg synes ærligt talt, at Inter har haft en noget roligere sommer end Milan, set over det hele."

Ja det synes du vel :)

At skifte træneren ud en uge før kampstart trumfer det meste, og måde han blev skiftet ud på vidner vel netop om at der ikke har været så roligt på direktionsgangen som du ellers vil give udtryk for. Men det til trods har Inter været i stand til at hente rigtig gode spillere, hvilket jo netop understreger min point med at uro i en klub betyder knap så meget som pengene på bordet.

Havde Milan haft et ordenligt transferbudget fra da vinduet åbnede, så havde man også været i stand til at hente gode forstærkninger ind, det er jeg slet ikke i tvivl om.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
"Det kunne sikkert have gået mere smidigt, men jeg kan ikke se at at der skulle have været decideret kaos. Og nej jeg må erklære mig lodret uenig i, at det føromtalte kaos, hvis du insistere på at det er det vi skal kalde tilstanden i Milan, har haft nævneværdig indflydelse på hvilke spillere der er hentet. Det handler 99% om pengene."

Tja, stemningen herinde har da nærmest tangeret det tragikomiske, da salget/ikke-salget stod på. Fair nok til det sidste.

"At skifte træneren ud en uge før kampstart trumfer det meste, og måde han blev skiftet ud på vidner vel netop om at der ikke har været så roligt på direktionsgangen som du ellers vil give udtryk for. Men det til trods har Inter været i stand til at hente rigtig gode spillere, hvilket jo netop understreger min point med at uro i en klub betyder knap så meget som pengene på bordet. "

Tjaeh, jeg vil hellere vende det om, og sige at det netop vidner om is i maven og en klokkeklar strategi, at man tør skifte en træner ud, der tydeligvis er utilfreds og ikke på linje med fremtidsvisionerne, og erstatte denne med en træner, der opfylder den profil, klubben gerne vil have ind. Det eneste kaos, der har været i Inter henover sommeren, var netop omkring Mancini. Det sagt, så udelukker vores kaos jo ikke, at I ikke har haft kaos. Opstarten har selvfølgelig ikke været optimal hos os, men jeg under ingen omstændigheder have byttet med den limbo, I har befundet jer i henover sommeren.

"Havde Milan haft et ordenligt transferbudget fra da vinduet åbnede, så havde man også været i stand til at hente gode forstærkninger ind, det er jeg slet ikke i tvivl om."

Det havde nok ikke skadet, nej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Det sagt, så udelukker vores kaos jo ikke, at I ikke har haft kaos. Opstarten har selvfølgelig ikke været optimal hos os, men jeg under ingen omstændigheder have byttet med den limbo, I har befundet jer i henover sommeren."

Det påstår jeg heller ikke, jeg påstår at kaos, hvis vi absolut skal kalde det det ( i den grad som den hærger i Milanoområdet), ikke har den store, hvis nogen overhovedet, indflydelse på hvilke indkøb der bliver gennemført.

Problemet for Milan er at der har været udsættelser og at ting er blevet trukket i langdrag, i forbindelse med købet. Alt det sportslige har jo været på plads, træneren har været med fra starten af, Galliani havde, eftersigende, flere aftaler klar på skrivebordet, og ventede blot på "order to go". Og det er jo i min verden et sundhedstegn. Havde Kineserne bare en bedre timing, havde det nok set lidt lysere ud.

Mht. Inter så kan man vel roligt sige at holder De Boers ord stik og at man først ser det rigtige Inter efter vinterpausen, og at mange spillere er i dårlig form, så har problematikken med Mancini været en "dyr" omgang for Inter.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Mht. Inter så kan man vel roligt sige at holder De Boers ord stik og at man først ser det rigtige Inter efter vinterpausen, og at mange spillere er i dårlig form, så har problematikken med Mancini været en "dyr" omgang for Inter.

Tjaeh, det vides jo ikke endnu. Kan vi holde trin med konkurrenterne indtil da (læs. Napoli og Roma), så behøver det ikke at være en katastrofe, eller sågar dyr. Målet for sæsonen er klokkeklart: kvalifikation til CL. Mesterskabet er umuligt, og det var det allerede inden startfløjtet af første kamp. Det giver i og for sig også en god ro. Såfremt spillet mod Palermo er noget at gå efter, så er jeg - og mange af mine fæller - relativt optimistisk. Den yderst gode mercato hjælper også i det henseende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Tjaeh, det vides jo ikke endnu. Kan vi holde trin med konkurrenterne indtil da (læs. Napoli og Roma), så behøver det ikke at være en katastrofe, eller sågar dyr. Målet for sæsonen er klokkeklart: kvalifikation til CL. Mesterskabet er umuligt, og det var det allerede inden startfløjtet af første kamp. Det giver i og for sig også en god ro. Såfremt spillet mod Palermo er noget at gå efter, så er jeg - og mange af mine fæller - relativt optimistisk. Den yderst gode mercato hjælper også i det henseende."

Goddag mand økseskaft :)

Hvis Inter ligger nr 3 når sæsonen er slut, så har det selvfølgelig ikke været dyrt, men så har Inter givetvis også fundet rytmen inden vinterpausen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Goddag mand økseskaft :)

Haha, hey jeg bruger bare dine egne argumenter, men tager det positive syn på det ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Nu var præmissen jo at Inter var i problemer pga. det sene trænerskifte, hvilket understreges af pointhøsten på 1 point efter mødet med 2 bundhold. Vi kan vel godt blive enige om at Inters dårlige start højst sandsynligt kan plantes på Mancini problematikken? Og hvis så tager De Boer en halv sæson at få holdet til at preforme, så bliver der langt op til top 3. Og dermed har det været dyrt at De Boer overtager et hold i dårlig form lige inden sæsonstart.

Hvis De Boer derimod er i stand til at sætte sit præg og holde trit med toppen, så er det selvfølgelig en anden sag, men igen det var ikke det tesen gik på.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
"Vi kan vel godt blive enige om at Inters dårlige start højst sandsynligt kan plantes på Mancini problematikken?"

Det er jo umuligt at konkludere - jeg tror dog, at kun Chievo kampen kan tilskrives den noget korte opstart, De Boer har haft, og så også kun delvis. Palermo kampen var ren og skær utur. Taktisk set gjorde De Boer alt rigtigt der, og spillerne udførte taktikken til UG. Det var bare én af de der kampe, hvor vi ikke kun score. Det er jo det, der ind i mellem sker, og det synes jeg ikke kan lægges foran De Boers dør.

Hvorfor jeg også tror, vi har gode chancer for at holde trit med Napoli og Roma, indtil De Boers taktiske idéer for alvor slår rod. Kan vi spille, som vi gjorde mod Palermo, så skal det nok blive til et hav af point og så skal vi nok være at finde i eller tæt på top tre, når vi rammer 19-kamp skellet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Højst sandsynligt" synes du virkelig det er at strække den for langt? Jeg mener hånden på hjertet mon ikke at De Boer havde været i stand til at hive 2 sejre hjem, mod de to bundhold, havde han haft holdet at træne med hele sommeren? Selvfølgelig kan man have "utur" i den, også når man møder bundhold, men for et top 3 hold, så betyder det jo oftes blot at man kun vinder 1-0 i stedet for 3-0.

Jeg har slet ikke lyst til at spå om hvordan det går Inter, jeg vil ikke udelukke hverken det eller andet, jeg har blot bidt mig mærke i De Boers udtalelse.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg mener hånden på hjertet mon ikke at De Boer havde været i stand til at hive 2 sejre hjem, mod de to bundhold, havde han haft holdet at træne med hele sommeren?

Muligvis Chievo kampen, men pointtabet i Palermo kampen havde intet med De Boer og dennes taktiske dispositioner at gøre, ej heller hvor meget forberedelsestid han har haft. Statistisk set sad vi så tungt på den kamp, som man kunne sidde: 69% boldbesiddelse, 22 skud, hvoraf langt de fleste enten var på eller snert forbi målrammen, alt i mens Palermo blev holdt til én chance og så et afrettet skud, der går ind. Det kan man som træner gøre meget, meget lidt ved. Jeg vil til enhver tid vove den påstand, at hvis vi skulle spille den kamp 99 gange mere, med de samme præmisser, og så bare lidt mere skarphed, så ville vi vinde de 99 af dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"og så bare lidt mere skarphed, så ville vi vinde de 99 af dem."

Og så bare lidt mere skarphed, og så bare lidt mere skarphed, ja nu kan du nok godt regne ud hvad jeg tænker. Havde Inter højst sandsynligt været bare liiiiidt mere skarpe havde De Boer haft mulighed for bedre forberedelse.

Man ved det selvfølgelig ikke, men jeg tænker mit....

Anyway. Tilbage til den vigtige klub.

Transfer tilføjelserne har rigtig nok været tæt på sølle, men man har hentet spillere efter Montellas hoved, og det kan jo vise sig at give bonus. Man kan jo sige at vi efterhånden har breddespillerne der skal til. Så hvis vi ellers kan holde trit med top 5 indtil vinterpausen, så bliver det jo spændende at se om kineserne ikke åbner op for pengeposen. Fordelen er jo så at Montella har en god portion kampe til at se spillerne an, således vi får konkretiseret præcist hvor der skal investeres. Lige pt tænker jeg dog at vi i hvert fald har brug for 2 spillere der kan sætte sit aftryk, en i forsvaret og en på midten.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Roma ikke laver for mange f*ck ups under Spaletti, så bør de tage 2. pladsen. Jeg kan ikke se hvem, der skulle true dem. Napoli har solgt Higuain, så jeg tror de maks slutter som 3.er
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Jow, men nu stiller du også selv en masse hvis´er op.

Palermo kampen var ren utur - som i, en anomali i forhold til hvordan de fleste kampe med de samme præmisser udvikler sig. Det var under alle omstændigheder ikke taktikken, der fejlede, hvorfor pointtabet mod dem er svært - læs: umuligt - at klandre De Boer eller den korte forberedelsesperiode for.

Chievo kampen? Måske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Gandinis fremtid ligger i Roma.

Han har været til snak med Fassone omkring strukturen i Milan.

Sabatini rygtes igen til som DS. Det forventes at der investeres til januar i truppen. Lorte tidspunkt. Priserne er gået helt amok og kan snildt forestille mig hvor latterligt det bliver til det notorisk svære vinter marked.
Skrevet af Lentini
Vinduet er klasket i, og en lille status på markedet. Meget kan siges om dette transfervindue – let blev det ikke for Galliani pga. den interne uro kineserne imellem som forstyrrede markedet på et yderst kritisk tidspunkt. Galliani har ellers rykket hurtigt, og stod klar med Pjaca, Musacchio og Zielinski, men fik en kontraordre fra Arcore. Formentlig omkring uenigheden blandt det kinesiske konsortie. Derudover kommer signingen af Lapadula til at virke forfejlet og nytteløs, når det så samtidig ikke lykkedes at komme af med bare én af Carlos Bacca og Luiz Adriano.

Jeg skrev tidligere på sommeren at Galliani virkelig skulle hive sit A-game frem. Det gjorde han ikke. Holdet er et mærkelig misk mask af underlige sammensætninger. Vores kære træner skal dog ikke slippe i den sammenhæng. Han fi Gustavo Gomez, og numerisk er vi plads – hvad skal han bruge en ekstra forsvarer til? Han har et af de to største italienske forsvarstalenter og hans egen udpegede vare, Gomez. Hvorfor pludselig en ny dertil?

Jeg rynker også lidt på næsen over hans trang til en ekstra defensiv midtbane, hvortil Galliani fejlede med at finde den rette person dertil pga. slunken klubkasse. Jeg vil næsten påstå at Montella kunne placere hvem-som-helst i den rolle, og det ville have en minimal effekt. Problemet er snarere hans koncept, som mangler balance. Pgl. spiller skal pt. være rigtig teknisk dygtig og samtidig dække et ualmindelig stort område defensivt – rent faktisk leder han efter den perfekte defensive midtbanemand. Nu må han nøjes med hvad der er – i stedet skulle han bruge store dele af sine træningspas på træne organisationen ret heftigt, så man rent kollektivt forbedrer sig markant i de perioder man ikke har bolden.

Jeg har desuden noget svært ved at tyde de sidste to signings. Hvad de skal gøre godt for, når ingen forlod os? Mario Pasalic og Matí Fernandez. Vel udset til at skulle spille nogle 8er-roller, hvor vi faktisk vil have 8(!) spillere til de to positioner; Bertolacci, Kucka, Poli, Pasalic, Locatelli, Sosa, Matí & Bonaventura. Hvis vi skulle spille en diamant kunne det give bare lidt mening, men så passer brikkerne i angrebet ikke sammen, fordi man så ville neutralisere Suso som har fået en rigtig flot start på sæsonen.

Dermed bliver det en omgang juks, hvor det er svært at finde hoved og hale i, hvad pokker de sidste to midtbanespillere egentlig skal i Milan.

Bare en lille status til illustration:

Målmænd: Donnarumma & Gabriel.
Højre back: Abate & Calabria.
Centerforsvar: Romagnoli, Gomez, Paletta, Zapata & Ely.
Venstre back: De Sciglio, Antonelli & Vangioni.
Defensiv midtbane: Montolivo.
Mezzala: Bertolacci, Kucka, Poli, Pasalic, Locatelli, Sosa, Matí Fernandez & Bonaventura.
Second strikers: Suso, Niang & Honda.
Central angiber: Bacca, Luiz Adriano & Lapadula.
Skrevet af La Mir!!
Bare rolig, de første 10 spillere han henter, er unge konfirmander fra Argentina & Uruguay.

Ham Kevin Mendez, som Roma smed penge efter, ved jeg ikke engang, hvor han er i verden.
Daje!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Havde ejerskiftet været på plads, så ville Galliani have måske nok sit bedste vindue, med de rette spillere hentet ind. At han så hentet middelmådige spillere til en alt for dyr løn er noget andet, men han er nok fortid forlyder det vel?
Skrevet af Lentini
Det virker sådan, indtil videre selvom det bare er noget man kan gisne om. Jeg har dog meget svært ved at se en sportslig direktion med plads til både Galliani og Maldini.

Jeg kan et eller andet sted, omend mit kendskab er begrænset, godt lide at kineserne har valgt en erfaren mand indenfor italiensk fodbold som ny CEO. Det gør mig mere tryg ift fx Gancikoff. Fordi Fassone kender sgu gamet i italiensk topfodbold. På den anden side bringer han formentlig ikke nogle revolutionære ideer som jeg personligt godt kunne tænke mig lidt engang imellem i italiensk fodbold, der til tider er hovedrystende konservative.

Derudover har det jo været ret tydeligt de senere år hvor stolt en personlighed Galliani er. Vil han virkelig tage til takke med en mindre rolle end CEO, vicepræsident etc.? Min holdning er; nej.

En rolle som DS burde slet ikke være på tale heller den anden vej, selv hvis Galliani skulle have lyst til en nedgradering, fordi det er ganske tydeligt at Galliani slet ikke besidder det kompetencesæt til at sætte sammen en trup på egen hånd. Galliani kan forhandle men udpege specifikke spillere og give modstand til træneren, magter han ikke. Sandsynligvis grundet manglende fodboldviden. Altså sætte spørgsmålstegn ved trænerens præferencer magter han ikke, bl.a. illustreret i dette vindue hvor fucking Mati F. blir hentet ind på Montellas request. Naturligvis skal man sikre sig de type spillere træneren skal bruge, men man må også ha en smule sund fornuft og Fernandez bringer nothing, garnichts, ingenting.

Så er der mellemledet som teknisk direktør som skal tegne de store linjer i den sportslige sektor. Men det ligner altså en rolle som er udset til at være en genkomst til en af koryfæerne såsom Maldini eller Albertini. Begge mennesker jeg har respekt for, fordi de har deres mening og forsøger ikke rigtig please nogen. De har en naturlig aura over sig og tilbyder samtidig en ekstrem viden omkring det at være en del af AC Milan. Begge er også intelligente, og var det også som spillere og kan dermed også give en god modvægt, og positive kritiske briller på spillerfronten sammen med en DS.

En DS er nok mindste problem. Der findes mange dygtige rundt omkring. Også i Italien. Men hvis jeg var Fassone ville jeg først og fremmest forsøge at tegne butikken ovenfra og ned. Altså anskaffe sig en teknisk direktør inden anskaffelse af en DS, fordi den tekniske direktør vil have lagt mere at gøre med en DS i dagligdagen end Fassone fx vil. Og det vil være vigtigt at der er en god synergi og gensidig respekt som fx Leonardo og Braida havde det.

Dermed ikke sagt at jeg farer i flint over at en DS blir udnævnt først fordi det kan meget vel være at kineserne og Fassone venter med en offentlig udmelding ved den endegyldige overtagelse, fordi det ville give ekstrem goodwill blandt fanskaren hvis man samtidig præsenterede eksempelvis Maldini eller Albertini.

Sådan en situation skal udnyttes på bedst mulige måde.
Skrevet af Rossoneri
NU var det blot en træningskamp, men interessant er det da at Montella startede med både Suso, Niang, Adriano og Lapadula.
Jeg har ikke set kampen, men antager at det tog sig ud i en 4-2-3-1 (?).

Men det er næppe noget der bliver relevant for sæsonen - idet vi har otte centrale midtbanespillere (og her skal der naturligvis lyde applaus og trompetfanfare til den sportslige ledelse). Kampen om spilletid kan vel bedst sammenlignes med en flok værnepligtiges kamp en enlig kvindelig bartender på en provinsbodega - sent på aftenen.

Det er fair nok at Montella ønsker sig en af sine darlings. Men hvorfor fanden skiber man så ikke nogle af de andre afsted (udover Mauri)?
Både Kucka og Poli må jo klart forvente at se sæsonen fra tribunen. Da der ikke er det store udviklingspotentiale i nogle af de to herrer, giver det meget lidt mening at lade dem sidde og blomstre.
Jeg tror bare ikke rigtigt Galliani gider mere, da han ved at han er fortid om få uger.
annonce
0