Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Nu digter du vist.
Jeg har blot skrevet at der er mange stærke navne til hans plads. David Luiz var vel også en nøglespiller men blev solgt til trods.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg tror lige du skal læse dine egne indlæg....
Luiz var ikke en nøglespiller som Verratti. Og han ville selv væk, og tilbage til Chelsea. Sammenligningen er ikke specielt oplagt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Luiz var ikke en nøglespiller som Verratti.

Den lader vi lige stå et øjeblik....
....og så tilbage til virkeligheden.
David Luiz havde, i ligaen, 4 kampe sidste år hvor han var tilgængelig, men ikke blev brugt. I de 25 ligakampe hvor han rent faktisk startede inde, var der kun tre kampe hvor han ikke fik fuld spilletid.
Alle fire kampe han måtte tilbringe på bænken, var pudsigt nok umiddelbart før en CL kamp.
Man kan i øvrigt også undre sig over at Emery bruger ham i alle tre kampe i Ligue 1 i år inden hans skifte. Emery har efterfølgende udtalt at han meget ønskede at Luiz blev.

Pas nu på at du ikke kommer til at opdigte "fakta" for at understøtte dit argument. Navnlig når det er så let at skyde ned igen.

Omkring Verratti, så var Ventura ude og sige at han havde opfattelsen af at han (Verratti) ikke var glad i PSG under Emery, grundet at han blev brugt på en plads der ikke passer ham (som 10er).
Glemte i øvrigt også lige at Emery har taget Krychowiak med fra Sevilla. En af Emerys darlings, som klart også må forvente at få spilletid.
Skrevet af Rossoneri
Og så gentager jeg lige mig selv igen.

Verratti ses helt sikkert som en vigtig spiller af både Emery og ledelsen i PSG. At hente ham er mere usandsanligt end det modsatte.

Skulle han ønske at skifte væk, vil andre klubber stå i kø for at hente ham. Heriblandt Juve.
Real Madrid var også yderst interesserede i sommer, men de skal ikke bekymre sig så meget om det de næste to vinduer.
Skrevet af Geddar , moderator
Haha. Så fordi han var fast spiller var han ligefrem nøglespiller? I så fald var der en del nøglespillere.

Krychowiak er helt oplagt afløser for Motta. Han er slet ikke samme type som Verratti.

Du må i øvrigt have misforstået noget ift de kommentarer du nævner. Emery er først lige trådt til denne sommer, hvor Verratti har været skadet i optakten, og først nu på vej mod fuld kampform.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Hvilke andre seniorspillere har Emery haft tilgængelig i det centrale forsvar? Marquinhos returnerede i dag. Alternativt er Kimpembe en lige så stor profil som Luiz, i Emerys øjne. Han har vist spillet fuld tid i alle kampe denne sæson.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
Du argumenterde at Luiz ikke var nøglespiller. Det er naturligvis noget vrøvl.
Selvfølgelig er en fast mand i det centrale forsvar en nøglespiller.

Krychowiak er helt oplagt afløser for Motta. Han er slet ikke samme type som Verratti.

1 - det ville være et lidt pudsigt move at gøre Motta til anfører for så at smide ham på bænken.

2 - igen, du må forstå at jeg på intet tidspunkt har argumeteret at Verratti ikke er vigtig i klubben. Det burde efterhånden være helt tydeligt for dig - omend jeg kan se at det kniber lidt. Jeg konstaterer blot at den kære polak selvfølgelig er købt ind til at få væsenligt spilletid.
Med en midtbane foruden bestående at Matuidi, Motta (anfører), Rabiot, Matuidi og Verratti der til sammen skal kæmpe om to pladser, er det vel klart at de ikke alle nogle må forvente at sidde ude.

Du må i øvrigt have misforstået noget ift de kommentarer du nævner. Emery er først lige trådt til denne sommer, hvor Verratti har været skadet i optakten, og først nu på vej mod fuld kampform.

Der er ikke så meget at misforstå. Det er Venturas udtalelser.

Verratti har været involveret i alle fem af PSGs ligakampe i indeværende sæson - inkl. kampen mod St. Etienne her til aften.

Vs. Lyon: Verratti bliver skiftet ind for Di Maria og bytter plads med Pastore der rykker på venstre kant. Altså Verratti spiller som 10er.

Vs. Bastia: Verratti bliver skiftet ind i et direkte bytte med Pastore. Altså igen som 10er. Det kan i øvrigt nævnes at der blev skiftet ud på den centrale midt, hvor det var Matuidi der erstattede Motta.

Vs. Metz: bytter med Lucas. Igen ryger Pastore på kanten (højre) og sidstnævnte bliver lidt efter skiftet med Ben Arfa. Desuden kan det her også nævnes at Matuidi erstattede Rabiot på den centrale midt. Og endnu engang tager han (Verratti) plads på 10eren.

Vs. Monaco: Verratti starter som 10er og spiller hele kampen der. Motta og Matuidi udgør den centrale midt.

Vs. St. Etienne: Verratti spiller hele kampen som 10er. Motta og Matuidi som central akse.

Så den gode Ventura har i hvert fald ret i den del af hans udtalelse om at Verratti ikke bliver brugt på det der anses som hans bedste position. Resten kan jeg naturligvis ikke udtale mig om sandhedsværdien i.

Edit: rettelse. L´Equipe skriver at PSG spillede 4-3-3 i aften med Verratti som 8er.
Skrevet af Rossoneri
@Bosse
Hvad er din pointe?
Skrevet af Geddar , moderator
Nu bliver det simpelthen for søgt. Nej, man er ikke automatisk nøglespiller fordi man er fast mand. Heller ikke i midterforsvaret. Verratti har derimod været omdrejningspunktet i spilopbygningen - og der er få i verden der er bedre til det end ham.

Ang. Krychowiak, så handler det selvsagt om Mottas alder og det faktum at han har kontraktudløb næste år. Det er langt fra første gang afløseren er købt et år før tid, for at sikre en god indkøring. Endvidere ville der ved at vente være risiko for at en anden klub sikrede sig Krychowiak. Selvfølgelig er han Mottas afløser.

Ok, hvis Ventura virkeligt har sagt det, og så på baggrund af så få minutter, hvor Verratti skulle køres forsigtigt i gang efter en lyskenskade, er han en idiot. I øvrigt kan jeg se at både Emery og Verratti har udtalt de har talt sammen, og at der ikke er noget problem. Og igen, med det og forlængelse in mente er der ikke meget der tyder på at han selv ønsker at smutte. Det er ønsketænkning fra din side.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Nu bliver det simpelthen for søgt. Nej, man er ikke automatisk nøglespiller fordi man er fast mand. Heller ikke i midterforsvaret.

Stop nu inden det bliver alt for dumt.
David Luiz er, med sin transfer til PSG, verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde. Samtidig er han PGSs 2. dyreste indkøb nogensinde - kun overgået af Di Maria der blev hentet for €75M (Luiz blev kostede €62).

At påstå at David Luiz ikke skulle have været en nøglespiller for PSG, er jo helt hen i vejret.

Verratti har derimod været omdrejningspunktet i spilopbygningen - og der er få i verden der er bedre til det end ham.

Nu må du stoppe med at opfinde "fakta" der passer til dit argument.

For det første har Verratti fået under en tredjedel af de potentielle spilleminutter set over sidste sæson og indeværende. Derfor holder det per definition naturligvis ikke at kalde ham en nøglespiller.
Desuden har han ikke været brugt som spilfordeler - det har Motta. Det underbygger stats også hvor Motta har det største antal pasninger per kamp.

Emery har rigtigt nok udtalt at han har talt med Verratti og at han (Verratti) er tilfreds med sin position. Dette ville også være mærkeligt hvis han sagde andet adspurgt.
Dette er direkte linket til at at den unge italiener jo netop er brugt som 10er - en position han selv flere gange har udtalt ikke passer ham.
Dermed igen validiteten i det Ventura siger. Ventura har så en anden version af Verrattis tilfredshed med hans nye position. Det må henstå i uvisheden hvem af de to der har ret.

Ang. Krychowiak, så handler det selvsagt om Mottas alder og det faktum at han har kontraktudløb næste år. Det er langt fra første gang afløseren er købt et år før tid, for at sikre en god indkøring. Endvidere ville der ved at vente være risiko for at en anden klub sikrede sig Krychowiak. Selvfølgelig er han Mottas afløser.

Det er han givetvis på sigt.
Men mon dog at Emery har taget netop en nøglespiller med sig fra sin tidligere klub og bedt sin nye klub om at betale €35m for ham, for derefter at lade ham være bænkevarmer indtil Motta (formentlig) er fortid i klubben næste år?
Når vi taler om søgt...

Og det ændrer jo ikke på præmissen. At Motta synes at være klart førstevalg. Dertil har man så Matuidi, Krychowiak, Rabiot og Verratti der skal kæmpe om den sidste plads. Matuidi kan dog meget vel blive taberen i dette spil, hvilket giver bedre muligheder for Verratti.

Franske medier synes bestemt også at vide at sommerens dyreste indkøb naturligvis er hentet for at spille, ligesom de ser Rabiot få en del spilletid.

Ok, hvis Ventura virkeligt har sagt det, og så på baggrund af så få minutter, hvor Verratti skulle køres forsigtigt i gang efter en lyskenskade, er han en idiot.

At Ventura udtaler sig om hvordan en af hans spillere trives, er der vel ikke noget idioti i. Jeg har svært ved lige at se hvorfor du skulle mene det...

Ventura udtaler sig også om Verrattis position. Og pointen er jo netop at Emery (med en enkelt undtagelse) har brugt Verratti på en plads som både spilleren selv og de fleste der kender til ham, vil påstå ikke er hans foretrukne.
Det drejer sig ikke om mangel på spilletid.

Og igen, med det og forlængelse in mente er der ikke meget der tyder på at han selv ønsker at smutte. Det er ønsketænkning fra din side.

Det "sjove" er at vi jo reelt er stort set enige. Jeg har hele tiden sagt at jeg anser det som usandsynligt.
Du begyndte blot med dit nonsens om at Luiz ikke var en nøglespiller og at hele PSGs hold var bygget op omkring Verratti.

Skulle man dog alligevel våge sig ud i nogle scenarier hvor en transfer kunne komme på tale;

- at Verratti bliver træt af ikke at spille på sin foretrukne position eller ikke at få nok spilletid.

- at han (Verratti) skulle blive overbevist om et projekt hvor han netop var udset en nøglerolle på sin favoritposition.

- at Milan smider så mange penge på bordet at det bliver interessant for PSG.

Og for lige at understrege det endnu engang. Jeg ser det IKKE som sandsynligt at vi henter Verratti. Det er, som du siger, ønsketænkning fra min side. Jeg mener dog ikke det er et utænkeligt scenarie - som fx at vi skulle hente Harry Kane.

Men lad os nu se tiden an. Om fire til fem måneders tid er vi alle meget klogere på hvad de nye ejere og den nye sportslige ledelse har tænkt sig og ikke mindst hvordan Verrattis position er i PSG.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er lidt underordnet at han i sin tid var så dyr. På det seneste har han været en usikkerhedsfaktor i defensiven. Salgsprisen var da også noget lavere end det han blev købt for. Hvis han var en nøglespiller havde man nok kæmpet mere for at beholde ham. Der var da også røg omkring at Emery ikke så noget lys i Luiz, og i stedet ville satse på Marquinhos.

Ang. Verratti, så tror jeg lige du skal tjekke skadeshistorikken fra sidste år. Og ser man på antallet af spilminutter havde Verratti flere pasninger, og markant flere key passes. Og nej, det er så sandeligt ikke opdigtet. Det var sågar temmeligt tydeligt at se han havde dirigentstokken i det opbyggende spil.

"Men mon dog at Emery har taget netop en nøglespiller med sig fra sin tidligere klub og bedt sin nye klub om at betale €35m for ham, for derefter at lade ham være bænkevarmer indtil Motta (formentlig) er fortid i klubben næste år?
Når vi taler om søgt..."

Læs nu hvad jeg skriver. For det første er det ikke unaturligt med en glidende overgang. For det andet var der en overhængende fare for at en anden klub ville snuppe favoritspilleren, hvorfor det ikke var overraskende at han rykkede tidligt.

"At Ventura udtaler sig om hvordan en af hans spillere trives, er der vel ikke noget idioti i. Jeg har svært ved lige at se hvorfor du skulle mene det..."

Fordi det stiller spilleren i en dum situation ift. arbejdsgiver.

Men okay, selv hvis jeg leger med på dine idéer om hvordan PSG har det med et salg, hvorfor skulle han så skifte til Milan? Hvis han overhovedet bliver til salg, mon ikke der er et par giganter der er villige til at matche hvad Milan måtte byde?

Edit: Ja, vi er grundlæggende enige om at han nok ikke skifter. Jeg synes dog du gør det mere sandsynligt end der er belæg for, både hvis vi ser på PSG´s situation og Verrattis.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Milanisti
Til Arsenal drengene@

Koncentrer jer hellere om de spillere, som I aldrig får - fremfor om vores transfermarked. Mon ikke Milan får købt flere og bedre spillere i løbet af de næste transfervinduer end i nogensinde har gjort.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvilket modsvar.... Og held og lykke med at ramme bedre spillere end Henry, Pires, Vieira, Bergkamp, Sanchez og Özil. Jeg tror desværre ikke den italienske subtop er så interessant.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Gustenv@rius
Du mangler lige et "Frygt os!!!" for at fuldende dit GM´ske indlæg.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Er Thiago Silva skadet?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Besynderlig Verratti diskussion.

On another note; vi ser ud til at have fundet vores nye DS. Chefscout i Inter, Mirabelli, skulle iflg diverse medier blive udnævnt som ny DS. Jeg kender ikke noget til ham, men chefscouten plejer jo at have et meget nært samarbejde med DSen, hvilket jeg også forestiller mig han har haft med Ausilio i Inter.

Et interessant (og måske endda nytænkende) valg af Fassone, fordi her får vi en mand som har været ansvarlig for det netværk som skal sondere terrænet, og derfor har haft fingrene nede i mudderet på egen hånd. Modsat er han grøn på dette område, som beslutningstager, som kan være en ulempe. Men alt i alt synes jeg det er et spændende valg.

Hvad der ikke er et spændende valg er hvis Montella spiller Poli fra start mod Udinese. Det er vel næsten fyringsgrund.
Skrevet af Lentini
Mirabelli er blevet løst fra sin kontrakt i Inter. Den er vidst så godt som sikker nu.
Skrevet af Rossoneri
http://www.football-italia.net/91221/montella-milan-response-udinese

Er jeg den eneste der ikke forstår denne artikel? Den taler om hvorvidt Montella sovervejer at skifte TIL 4-3-3. HVad i al verden vil man kalde det vi spiller i dag?
Skrevet af Bishop
Mon ikke det bunder i at han overvejer at flytte Jack op på wingpladsen og så er der sket lidt bøvl i oversættelsen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Og Antonelli har igen overhalet De Sciglio i ugens løb og forventes at starte inde imod Udinese.

Ift Mirabelli så overgår han med det samme i en konsulentrolle for Sino, for at forberede det kommende vintermarked. Det blir et eller andet sted interessant at følge, fordi vinteren er meget svær men man har overordentlig god tid til forberedning. Særligt fordi Mirabelli pt ikke vil skulle være til rådighed for Montella 24-7. Han kan udelukkende fokusere på markedet. Det skal Galliani nok blive fornærmet over..

Det eneste navn jeg sådan rigtig kan blive hooked over er Bernardeschi i Firenze. Harry Kane er ligegyldig idet vi har Bacca. Hvorfor splashe ud på det? Nej - lad os nu for en gang skyld bruge hjernen et kort sekund istedet for at forsøge at lave trademarks handler der skaber overskrifter.

Målet for kommende marked begrænser sig dog til en def-midt og muligvis en ny central stopper.
annonce
0