Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Stankovic
Hvis du partout skal være så torskedum at høre på, kan du så ikke gøre det over i Inter-tråden hvor der potentielt er én eller to der gider lægge ører til.
Skrevet af Lentini
@ Stankovic

Jeg synes det er fejlagtigt at Montella at ty til en sådan metode allerede. Jeg syns samtidig adresseringen af problematikken er forkert fra Montellas side. Jeg så ikke et hold som havde commitment problemer. Holdet fulgte egentlig den sædvanlige gameplan fra Montella, men manglede fart og bevægelse, hvilket meget vel kan skyldes varmen.

Men når det så ikke fungerer er det trænerens ansvar at forsøge ændre kampbilledet. Det så jeg ikke noget af. Han forsøgte bare at hælde mere på med det samme som ikke havde fungeret - det er til gengæld ikke godt nok, men ikke overraskende når trænerens navn er Montella.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg har aldrig været glad for Montella, han minder lidt om Guardiola. Har en offensiv taktik, har ikke en plan B, også kan han slet ikke coache et forsvar.

@Stankovic: Han har til Januar for at bevise mig, at han er den rette.
Skrevet af Great Milan
Albertini og Costacurta har på forhånd takket nej til at arbejde i den nye Milan ledelse. Begrundelsen her til er, at de ikke vil samarbejde med de tidligere Inter ledere.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ægte klubfølelse, men håber så at Maldini takker ja.
Skrevet af vincevega
"....også kan han slet ikke coache et forsvar."

Pep har konsekvent haft nogen af de bedste defensive statistikker i Europa i den tid han har været træner.

I hans 3 sæsoner i Bayern lukkede han 23, 18 og 17 mål ind i Bundesligaen. Det synes jeg er ganske imponerende :-)
Skrevet af Rossoneri
Hvis rygterne omkring Fabregas til januar er sande, klapper jeg satme i mine små hænder.

Det kan meget vel være at han ikke har haft en kæmpe succes i Chelsea, men det skyldes, i mine øjne, også at man ikke har brugt ham korrekt.

Som regista, kreativ 6er, kald det hvad du vil, er jeg overbevist om at han ville være overbevisende.

En midtbane bestående af Bonaventura, Fabregas og Sosa bør kunne få smilet frem på de fleste Milan-læber.

Så mangler vi lige Caio til det centrale forsvar og at Montella finder sin hjerne frem og begynder at spille med to angribere.
Skrevet af Lentini
Kan vi ikke nøjes med at leje ham et halvt år. Derefter plejer bunden at gå ud på den kære Cesc.
Skrevet af Great Milan
Fabregas er naturligvis velkommen hos Milan. Han er stadig ung, og har et kæmpe potentiale. Han er langt bedre end samtlige vores midtbanespillere. Der er tale om et lejemål med købsoption, så det er perfekt. Hans løn skulle efter sigende ligge på ca. 3 mil. Euro.

Til sommer 2017 kan vi så hente Thiago Silva og Zlatan tilbage. Vi skal bygge et hold op af erfarne verdensstjerner samt unge talenter.
Grande Milan!
Skrevet af Manchester_United17
Zlatan? Hahahahahahahaha. Drøm seriøst lige for dig selv.
Manchester United.
Skrevet af Great Milan
Vi får se :)
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
jeps, lad os bygge hold med spillere over 30 år. det er da meget fremtid i.
Skrevet af Great Milan
Man bygger ikke et vinder hold op af udelukkende spillere på 20-25 år. Der skal stjerner til her og NU.
Grande Milan!
Skrevet af Manchester_United17
Ja, men gider du ikke lige i det mindste at skrive realistiske navne op, og ikke en spiller som Zlatan.
Manchester United.
Skrevet af Great Milan
Kunne ikke komme på et mere realistisk navn end netop Zlatan. Nyd du ham hellere i den røde trøje så længe det varer :)
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Pep kan ikke finde ud af at coache et forsvar, grunden til de lukker så få mål ind, er pga deres possessionspil og deres offensive genpres, når først de ikke har bolden, så falder det hele fra hinanden.
Skrevet af Rossoneri
@MU17
Måske du skulle holde dig lidt ajour med hvad både Zlatan selv og Raiola har udtalt.
Zlatan ønskede selv at komme retur til Milan, som han betegner som den bedste klub han nogensinde har været i - og den eneste han ville vende tilbage til.

Grundet overtagelsen der trak ud, havde vi desværre ikke midlerne til at hente ham denne sommer. Ellers havde han ikke rendt rundt i Manchester i disse dage.

Zlatan har som bekendt en 1-årig kontrakt. Mon ikke det skal ses i lyset af at han har ønsket at spille de sidste år af sin karriere i Milan?

Nu er kineserne kommet til og pengene er der til at hente navne som ham. Så helt enig med @Great Milan her - lad os nu se.
Skrevet af apeescape1992
Det var da egentlig også utroligt så meget larm det kommer fra united fans igen.

Zlatan er i Milan næste år.
Skrevet af Manchester_United17
Hahahahaha. Vi får at se, gutter. ;-) I har måske heller ikke lagt mærke til, at der går rygter om, at United er igang med at forny Zlatans kontrakt med yderligere et par år? .. Tror i, hånden på hjertet, at manden, med så stort et hype om at han er kommet til PL, pludselig efter fucking ét år bare er væk? Nej, vel? Der er en grund til i er så delusioned. Hvor mange år er det nu, at Thiago Silva skulle være tilbage i klubben igen? Han står vel allerede klar med trøjen?
Manchester United.
Skrevet af Rossoneri
@MU17
Hvad i al verden taler du om??!!
Hvem har dog - sæson efter sæson - sagt at Silva skulle vende tilbage. Selvfølgelig håber man på ønskescenarier - ligesom Utd fans håber på at se den falske Ronaldo tilbage. Men det gør jo ikke at det er et realistisk bud.

Der er selvsagt ingen af os der reelt ved om Zlatan er at finde i Man Utd, Milan, Kina, MLS eller noget helt andet næste år.

Virkeligheden er dog at Milan ville have Zlatan - Zlatan ville have Milan, men grundet økonomiske årsager kunne det ikke lade sig gøre. Både spiller og agent har bekræftet at dette er situationen.

Med Milans ændrede økonomiske situation, ville det bestemt ikke være urealistisk at se ham tilbage i trøjen. Navnlig ikke hvis Utd skulle gå hen og blive mester i indeværende sæson. Så har Zlatan bevist sin pointe - at han kan vinde med alle hold i alle ligaer.

Zlatan har vel bestemt ikke hypet sig selv mere med sin ankomst til PL end han har gjort alle andre steder. Vel i virkeligheden mindre.
Havde du forestillet dig at Zlatan kom med en melding om at nu måtte man lige se tiden an...?
annonce
0