Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Nu er det selvfølgelig nemt for mig, der hele tiden har været positiv over for Montella, at sige, men Montella virker i den grad som et godt match til vores unge urutineret, men stadig talentfulde hold. Det er helt ambivalent når jeg tænker på de store forstærkninger kineserne måske kaster af sig, for på en vis er der så meget talent på vores nuværende hold, at det kunne være interessant at se hvad Montella kunne få ud af det på sigt uden at skulle få plads til 3-5 stjernespillere.

Det forlyder dog at Kineserne ser det som et langsigtigt projekt, og det er da betryggendene. Spillere som Locatelli og Niang skal have tid og plads til at udvikle sig, selv om at de i et, nu og her projekt, blot burde være indskiftere.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi mangler "stjernespillere" på: Makker til Romagnoli, en 6er og en kreativ playmaker, samt en hurtig målfarlig dribler.
Skrevet af Lentini
Jeg er på nippet til at give dig ret, selvom det forekommer mig besværligt at give personer bosat i Norge, ret. Og jeg vedkender gerne at Montella hidtil at gjort mine bekymringer omkring hans naivitet, slemt til skamme. Gradvist har han korrigeret til det bedre – men vi er fortsat kun 8 kampe inde i sæsonen. Vi lægger dog på hele tiden, med små skridt.

Og man må i øvrigt gerne gøre opmærksom på når man har haft ret, Bisp. No harm done, der.

Selvom kineserne skulle komme og svinge rundt med den store pung til vinter, forventer jeg ikke der sker noget revolutionært. Snarere forventer jeg en oprydning i marginalspillere, som vi nærmest har i hobetal – specifikt central midtbane.

Jeg savner dog konkurrence til Niang og Suso – de er begge stadigvæk en smule ukonstante i det de foretager os, og samtidig har aparte Luiz Adriano-forsøg ikke været løsningen. Vi ser svage ud breddemæssigt på den front, og hvis vi skal være ambitiøse skal der en spiller ind til at presse dem begge. For the greater good, so to speak.

Skulle jeg opremse en ønskeliste på stående fod ville det være følgende;
En offensivspiller der kan presse Suso og Niang. Niang kan yderligere supplere Bacca, hvorfor vi kan skaber større bredde blandt vores offensivspillere. Luiz Adriano og Honda er tæt på ubrugelige pt. Noget Baldé Keita, Bernardeschi eller Nabil Fekir kunne være enormt spændende. Hælder naturligvis imod italieneren…

En central stopper, højrefodet. Ganske enkelt for at toppe niveauet defensivt endnu mere. Ikke fordi jeg vil af med Paletta, men er vi ambitiøse, kan vi toppe den her – både ved at styrke start 11’eren samt bredden. Thiago Silva er en kæmpe drøm, men nok urealistisk.

En central midtbanespiller som er en blanding af 8er og 6er. En til at konkurrere med Kucka, samtidig med at han kan fylde ud positionen på 6eren fordi Montolivo er langtidsskadet og fordi det er utrolig stort pres at smide på skuldrene af Locatelli. Har ikke noget specifik drøm – det er dog ikke Cesc Fabregas.

Og få så luget ud i Matí Fernandez, Pasalic, Poli, Honda etc.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Montellas ideer bliver helt klart mere og mere tydelige. Ikke at det har været uklart hvad han gerne ville - nu begynder holdet bare også at vise det.
Jeg har selv været en smule lunken ved ham. Men jeg er jo også først lige flyttet til Norge - du har et godt forspring på den gode luft og medfølgende klarsyn ;)

Han skal helt klart have ros for at stå ved sit koncept og fortsætte med at arbejde med det.

Én ting er imidlertid hvad træneren gerne vil, en anden er hvad holdet præsterer.
Vi scorer igen i dag på to enkeltmandspræstationer samt ved et lykketræf.

Jeg synes stadig man kan stille spørgsmålstegn ved succes´en på vores midtbane. Montella vil gerne spille boldbesiddende. Det formår vi ikke rigtigt.

Det er for lidt spil der går igennem det tre centrale og det gør at vi igen kommer til at slå mange lange bolde.
Det er bare svært for de offensive folk at få meget ud af det, når de kæmper med minimum fem mand i modstanderens bagerste kæde.
Her synes jeg (som jeg nævnte før kampen) at Kucka er det svage led - omend han spiller en rigtigt god kamp set på nogle andre præmisser. Derfor er tingene naturligvis ikke så sort/hvide og med hans pragtmål har han naturligvis en stor aktie i det flotte resultat.

I den forbindelse er det også værd at se på Lapadula. Det var ikke forfærdeligt meget der lykkedes til aften, men jeg synes heller ikke han har gode forhold at arbejde under.
Han skal have ros for at arbejde stenhårdt og personligt ser jeg ham gerne fortsætte i klubben som backup for Bacca.

Så er jeg helt på linje med ønsket om flere muligheder til de offensive pladser. Det er simpelthen alt for tyndt hvad vi kan stille op med (at Poli kommer ind som højre wing, fortæller vel hele historien).

Suso spillede en hæderlig kamp i dag, men det blev aldrig helt godt. Og ser man på de seneste kampe han har deltaget i, er det vel rimeligt at sige at han ikke er bestået.

Fassone og Mirabelli har været i London - nærmere betegnet Chelsea - hvor de efter sigende skulle tale transfers. Alle peger i retning af Fabregas, hvilket på ingen må giver mening for mig.
Først og fremmest fordi Montella har sagt at han bestemt ikke ser Fabregas som 6er (underforstået erstatning for Montella). Og hvad skulle vi dog bruge endnu en 8er til lige nu?

Personligt ville jeg håbe på at man talte om Oscar. En spiller der giver mange muligheder, hvor han både kan bruges som wing, 10er og 8er (såfremt der er mange skader).
Han er en spiller med et super højt niveau og jeg ser at han kunne bliver en kæmpe gevinst - i første omgang som starter på højre wing.

Og så kunne de passende lige runde Amsterdam på vej hjem og få papir på Dolberg - han ser satme spændende ud.
Skrevet af Rossoneri
Apropos transfers, så melder en del medier om at vi skulle være meget tæt på en aftale med Depay.
Det ville sgu også være lidt af et scoop.
Han har muligvis ikke været den store åbenbaring i Manchester, men det er en spiller der passer rigigt godt ind i Montellas filosofi.
Skrevet af Martinovic
@ Lentini

Vil du allerede af med Mati Fernandez?

@ Rossoneri

Jeg ser ikke det store lys i Depay. Han har et vis talent, men jeg vil ikke vælge ham over Niang til venstre kant.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Nej, jeg vil bestemt heller ikke bænke Niang. Det kunne dog være en ide at smide Niang til højre og Depay til venstre.
Som sagt vil jeg helst have Oscar.
Skrevet af Bishop
Jeg synes det ville være ærgerligt at fjerne Kucka fra startopstillingen, han leder mine tanker hen på Gattuso, en spiller der på sin vis er malplaceret på holdet, men samtidig bringer noget ingen andre på holdet gør. Jeg er helt med på at han har sine klare mangler når det kommer til hurtig teknisk spil, men han har et højt bundniveau, det er uhyre sjældent at han er blandt de dårligste på banen, og så arbejder han bare som en gal, og har jo rent faktisk noget der minder om et godt spark.

Jeg er på linje med dig Lentini, en spiller der kan gå ind og dække Niang og Sosu, ville være godt, og så er det også nødvendigt med en 6´er. Kvaliteten af denne må så afgøre om Monto skal forvente at få sin plads tilbage, Locatelli skal der i hvert fald være plads til, ikke nødvendigvis som starter, men 3 valg skal han ikke blive.

Paletta har overasket mig, han har været helt på niveau med Romagnoli, og flere gange bedre. Med Zapata tilbage er jeg faktisk ok tilfreds med vores backkæde.

Angrebet er faktisk et sted hvor jeg er på nippet til at der gerne må kastes en formue efter en ny starter. Lapadula og Adriano kan vi fint sælge, og Bacca kan så blive reserve. I starten af sæsonen var jeg meget pro Bacca, men jeg må give jer ret, han er malplaceret i Montellas system, og fylder alt for lidt. Jeg sider i hvert fald med følelsen af, at kampen igår havde set nøjagtig lige sådan ud med ham på holdkortet i stedet for Lapadula.

@Rosso hvor har du bosat dig heroppe?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Vi bor oppe på Holmenkollen (lige bag ved skibakken).

Jeg er helt enig i at Kucka bringer noget andet. Jeg kan også godt forstå sammenligningen med Gattuso - i hvert fald ift en spiller der har helt andre kompetencer.
Omvendt så havde holdene Gattuso spillede på så ekstremt dygtige kreative spillere.
Der er vi slet ikke på samme niveau i dag, hvorfor jeg mener at vi (til tider) kommer til at lide under manglende kreativitet.

Som tidligere skrevet, er tingene naturligvis ikke sort/hvide og det handler også om at se på modstanderen.

Omkring 9eren, så er det helt klart at de til tider har det meget svært. Igen så vi en Suso der ligger alt for langt væk fra Lapadula. Og vi er også tilbage til at vi spiller alt for mange lange bolde frem.
Man skal ikke være geni for at se at Lapadula (eller Bacca for den sags skyld) kommer til at vinde mange dueller med ryggen mod mål og oppe imod tre forsvarere.

Jeg ser derfor manglende boldbesiddelse på midten og Suso som udfordringen.

Bacca bør helt sikkert blive - han er klinisk foran mål og vi får ikke en bedre afslutter.
Montella burde i højere grad sikre at hans wings var tættere på angriberen.

Det synes også at have været Montellas tanke - i hvert fald så jeg en et interview hvor han refererede til en samtale med Berlusconi. Ved hans (Montellas) ansættelse havde Berlusconi spurgt hvilke to angribere han havde tænkt sig at spille med, hvortil Montella havde svaret "hvorfor ikke spille med tre?"
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Jeg forstod ikke signingen af Mati i første ombæring. Jeg synes heller ikke han er god nok - eller kan bringe noget vi ikke har i andre spillere.

Jeg er dog heller ikke specielt varm på Memphis. Der er for meget trickster og for lidt produkt.
Skrevet af Bishop
"Omvendt så havde holdene Gattuso spillede på så ekstremt dygtige kreative spillere.
Der er vi slet ikke på samme niveau i dag, hvorfor jeg mener at vi (til tider) kommer til at lide under manglende kreativitet."

Nej det har du ret i, men her tænker jeg så ikke nødvendigvis løsningen er at pille Kucka ud, for måske har holdet bare brug for en "Gattuso" og så er det nærmere spillerne omkring ham der skal kigges på? Altså hvis man ikke er kreative nok på midten, så er det bedre at skifte dem der fejler i sin rolle, som f.eks. Jack når han har en dårlig dag, eller købe en rigtig god 6´er f.eks. og så udfase Montolivo.

Men velkommen til heroppe, er det med en deadline på hjemkomstdato eller?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Det kan du have ret i. Det er måske bare en lidt mere langsigtet løsning. De skal spilles ind på holdet osv.

Og tak - vi har ikke nogen udløbsdato, så vi er hastigt i gang med at integrere os :)
Skrevet af Bishop
Med barn nr 2 lige rundt om hjørnet så ser vores ophold også ud til at være mere eller mindre permanent. Men vi er nu også begge to glade for at bo heroppe. Kanskje vi kan nyde et par øl over en Milan kamp en dag :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
@Bishop
Selvfølgelig er der en stor forskel på om man bruger Lapadula eller Bacca fra start!!
Er Bacca på banen er der automatisk en kæmpe respekt omkring ham både fra medspillere, men da især også hos modspillerne.
Endvidere score Bacca stort set altid, hans medspillere kender hans dybeløb m.m. Bacca er også meget bedre teknisk samt fysisk meget bedre.
Lapadula giver noget andet, en stor vilje og noget vildskab.
Kan iøvrigt ikke forstå hvordan man kan mene Bacca er fejlplaceret, i Sevilla var han alene på toppen og gjorde det til UG, det samme er han også denne sæson for os og han gø det iøvrigt også til UG.
Der hvor vores offensiv kan forbedre sig er at Niang og Suso til tider er for langt væk fra Bacca.

Ang transfers, så giver jeg ikke meget for de rygter der florere. Depay er da en spændende spiller men også en meget dyr spiller - er han det vi mangler... jeg tvivler, prisen skal i hvert fald være rigtig - jeg tror iøvrigt ikke på at vi jagter ham.

Fabregas har Montella jo allerede være ude at udtale sig om, en afløser for Monty er han ikke. Jeg tvivler på igen på rygtet. Men stod valget mellem Depay eller Fabregas, ville jeg klart vælge Fabregas. Han har kun været i store klubber, kender til presset og hans kvaliteter kan man ikke sætte spørgsmåltegn ved og han er i sin bedste alder! Men som Depay rygtet, så tror jeg ikke en meter på det.

Personligt gad jeg godt vi gav chancen til Alejandro Gomez. Han virker klar til at få chancen i en stor klub, kender serie A, kan dække begge kanter og har masser af fart. Sig farvel til Honda i januar vinduet og hent Gomez som afløser, det ville være en rigtig god handel for os.
Hvem vores tilføjelse til midten skal være, ved jeg ikke helt. Det kommer lidt an på hvordan Locatelli, Sosa og Mati gør det inden transfervinduet åbner.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Det synes jeg lyder som en rigtigt god ide :)
Skrevet af Rossoneri
Rygtemøllen kører på højtryk og seneste varme navn skulle være Erik Lamela.

Det kan givetvis være fordi at vores sportslige ledelse har været et smut i London og dels fordi vi rent faktisk mangler en type som ham.

Personligt ville jeg rigtigt gerne se ham i trøjen - kunne være en spændende tridente med ham, Bacca og Niang.
Skrevet af BoroDane
Vil lige høre om nogen herinde kan hjælpe. Jeg har en kollega der i weekenden skal til Milano. De skal tre mand afsted og hendes knægt har så fundet ud af at Milan spiller hjemme. På hjemmesiden ser det ud til at folk uden nogen form for medlemsskab skal af med 200 euro for en billet. Det synes hun naturligvis er lige i overkanten, da ingen af dem er Milan fans, men bare gerne vil give knægten en oplevelse. Viagogo tør hun simpelthen ikke bruge.

Er bedste bud at møde op på kampdagen ved stadion, og så ellers håbe på, at man kan være heldig?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Lentini
No Way vi får fat i Lamela. Han er en profil på et Spurs hold der skal/kommer til at blande sig i mesterskabsstriden.

Prøvede igår at identificere mulige targets der rammer et anstændig realisme niveau. Hovedparten af dem har den fællesnævner at de alle er unge spillere fra 20-25 og endnu mangler et rigtigt internationalt gennembrud trods et åbenlyst talent.

Så er der lige afdanket goods i form af Cesc som kan blive tvunget ud i London, har et navn men hvor hans lønramme samt niveau gør at ingen klubber rigtig finder ham interessant.
Skrevet af Bishop
@BoroDane

200 euro er vist kun for de dyreste billetter, men så vidt jeg ved så har de kun et begræset antal til salg på nettet i hver prisklasse, hvorfor at det sagtens kan være at de billige er "udsolgt" på nettet. Især nu når de skal møde Juventus

Jeg ville nok tage ud og besøge besøge Casa Milan så snart muligheden bød sig, der kan man også købe billeter.

Edit: når jeg går ind på hjemmesiden, så ser jeg at det stadig er muligt at købe billetter til 30 Euro også uden medlemskab.
https://www.acmilan.com/en/landing-tickets
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Lamela er muligvis en profil, men det synes ikke at han er sikret en startplads.
Han har spillet flere forskellige positioner og kæmper på, hans foretrukne, højre wing med både nyindkøbte Sissoko og Eriksen der også har spillet en række kampe der.

På vesntre wing, hvor han også har haft nogle optrædender, må det forventes at Heung-Min Son er tiltænkt som starter. Han er da også startet som lyn og torden med fire mål og to assists i fem kampe.

Det bliver nok ikke en let manøvre at hente Lamela, men med tilbuddet om ca €25M (som der tales om) er det vel ikke utænkeligt at Tottenham vil lade en spiller der ikke er fast starter gå.

Men lad os nu se. Der er rigtigt lang tid til januar og vi bliver givetvis kædet sammen med samtlige spillere på kontinentet inden da.
annonce
0