Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jeg er mest målløs over at Barzagli vinder en sprint over Lapadula...
Skrevet af Rossoneri
Vigtigheden af aftenens sejr kan ikke overdrives. Det er så meget mere end tre point.

Læg dertil at Locatelli afgør kampen og Donnarumma disker op med en verdensklasseredning i sidste sekund.
Skrevet af Martinovic
Jeg er mest målløs over at Barzagli vinder en sprint over Lapadula...


Lapadula er en snegl og boksspiller på en og samme tid.

Der blev fightet med mandshjerte derinde og for en gangs skyld ingen assister fra Abate til modstanderen i de her store opgør.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Kamp 7 med Paletta-Romagnoli konstellation i centerforsvaret og der er kun lukket 4 ind. Det er værd at tænke over. Syns vores forsvarslinje rent defensivt var ekstremt stærke.

Higuaín må have fået flødebollens træningsprogram. Han løber vel knap over 3km idag og ingen er i sprint.
Skrevet af Flying Dutchman
Mange gange tillykke, gutter!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg læste en statistik på den danske Milan Facebook i dag, hvor de skrev, at Romagnoli inden aftenens kamp ikke havde begået et eneste frispark i sæsonen. Det er vanvittigt som midterforsvarer.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Tusind tak, Flying! Milano klubberne viser lige, hvem der bestemmer i Italien (Forhåbentlig)!
Skrevet af Flying Dutchman
Lad os nu se - men i det mindste får Juventus ikke lov til bare at spadsere til endnu en Scudetto.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Milanisti
Hvor er det sindssygt. Det kører virkelig for os lige nu.

Det er lige før at det er synd at risikere at ødelægge denne udvikling med nye spillere til vinter. Spillerne bliver bedre og bedre.
Skrevet af Martinovic
Det er lige før at det er synd at risikere at ødelægge denne udvikling med nye spillere til vinter. Spillerne bliver bedre og bedre.


Når Poli er 1. reserve, så jo. Så skal der hentes forstærkninger :)
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Milanisti
Det er måske lige at stramme den.
Jeg synes at vi mangler alternativer i de forreste rækker.
Suso var usynlig og Honda er ikke i Montellas planer.
Jeg kunne virkeligt godt tænke mig en starter på højre wing og så lade spanieren kæmpe om pladsen.

Skulle den toppes, fik vi en stærk to-vejsspiller til midten. En med bedre boldfærdigheder end Kucka.

Forsvaret skal vi ikke rode med lige nu. Vi kunne dog sende Gomez afsted på lån og finde et alternativ med bedre perspektiv.
Skrevet af Rossoneri
Og vi mangler naturligvis også et alternativ til Niang.
Skrevet af Pirlo21
Helt fantastisk aften i dag, man blev sku helt rørt. Sikke nogle unge talenter vi har fået og sikke et mål :-)

Spillet var ikke kønt, men klogt og med stor passion. Og man må sige Montella endnu engang havde sat taktikken rigtig udfra det vores hold kan lige pt.
Vi startede enlig skidt men blev bedre og bedre som kampen skred frem og efter pausen havde vi rigtig godt styr på Juve. Ingen tvivl om at vi har medvind lige nu og lad os nyde sejren i dag.
Men imorgen gælder det forberedelsen til Genoa kampen på tirsdag, som bliver modbydelig svær!!
Hele Italien heppede på os i dag, jeg tror på at Milan fansene begynder at vende tilbage nu på San Siro. Vores 2 næste kampe bliver dog meget afgørende for vores videre skæbne i dette års serie A.

Tillykke gutter, nyd denne stund og lad os nu glæde os over sejren.
Fuck jeg er glad :)
Skrevet af Pirlo21
skulle man have lyst til at gense kampen, kan det ske på følgende link:
http://www.fullmatchesandshows.com/2...ull-match-3/4/
Skrevet af Rossoneri
Det har været interessant at høre forskellige udtalelser fra spillerne omkring Montellas truphåndtering (i kontrast til Mihas).

Flere spillere har talt om at serberen skabte en masse frygt i truppen og at vrede var hans typiske reaktion når tingene ikke fungerede.
Navnlig de unge spillere skulle have følt sig presset over dette.

Alle der har haft med ledelse at gøre, vil også vide at en opsang til tider kan fungere. Men det er sjældent at det løser problemet at hidse sig op.
Med Mihas personlighed som spiller in mente, er det dog ikke den store overraskelse at dette også er taget med over i trænergerningen.

Montella derimod, skulle være meget konstruktiv i sin kritik. Det nævnte bl.a. Donnarumma havde været en stor hjælp for ham og de andre unge spillere.

Romagnoli udtalte følgende efter kampen i går: "Montella did well to turn us into a united group. He gave us a sense of calm and you can see it."
Det kunne bestemt vidne om at der var splittelse og ikke altid den bedste stemning i truppen sidste år.

Vi har mange gange talt om at holdet (på papiret - hvis man da på nogen måde kan tale om det) var bedre end resultaterne.
En god stemning i truppen er bestemt med til at højne det spillemæssige niveau.

Den gode Montella fortjener respekt og jeg er rigtigt glad for at han er begyndt at modbevise de forbehold jeg havde i starten af sæsonen.
Skrevet af Lentini
Jeg tror alle milanistas er vågnet med et stort bredt smil i dag, og det er alle vel forundt med de tider fanskaren, spillerne og klubben, har været sendt igennem i lang tid. Galliani var ligeledes i ekstase i går, og journalisterne kunne vel knap stoppe mandens talestrøm og alle de superlativer han øsede nedover de unge spillere, efter en præstation, der i mine øjne illustrerede mandsmod og karaktér.

Kigger man kampen igennem igen, sker der også noget vitalt og afgørende i min verden efter en halv times spil, da Paulo Dybala må udgå med en skade. Juventus havde et overtag der, og det er efter min bedste overbevisning med Dybala som tungen på vægtskålen. Han er ekstremt dygtig til at finde de små rum, selv når der ikke synes plads, og han har med tiden i Juventus også udviklet et ’playmaker-gén’, som gør ham farlig både som kreatør og afslutter. En helt unik spiller på sin position. Han er af vital betydning for Juve, når Pjanic er så bleg som tilfældet og Higuaín tilsyneladende har fået antipati mod at bevæge sig bare en smule.

Et meget sigende eksempel, er hvor Dybala starter et angreb op, som går over venstre hvor Alex Sandro får smidt en bold i feltet, som Dybala halvflugter lige på Donna. I sit løb overhaler han den fladfodet gumpetunge Higuaín på vejen.

Efter han går ud med en skade, får vi stille og roligt helt styr på deres spil fordi det bliver ekstremt forudsigeligt og tempoforladt. Det er reelt kun efter dødbolde at Juventus bliver farlige på enten selve dødbolden eller returbolden derefter.

Det må og skal også krediteres den balance vi har på holdet. Hold nu op, hvor var man disciplineret i sine returløb og man gav sig ekstra meter, hvis sidemanden havde brug for det. Og derudover spiller vi med en defensiv central akse der har en gennemsnitsalder på 21,5 (Donna, Paletta, Romagnoli & Locatelli) hvor Paletta ganske givet trækker meget op i alderen, men også i niveau. Han får virkelig dirigeret sine unge holdkammerater på plads, og styret Romagnoli i et meget stærkt centerstopperpar.

Locatelli gør mange fine ting, og mange unødvendige ting = ung upcoming spiller. Det vigtige er dog at hans store fejl ikke kostede, og han formentlig(forhåbentligt hurtigt) lærer at orientere sig noget bedre. Det er lidt for meget, at han bliver fanget 3-4 gange på baggrund af at han ikke orienterer sig inden han modtager bolden. Men det er nok også en fin afspejling i forskellen fra Primavera til Serie A. I Serie A skal han allerede have orienteret sig inden han får bolden, og have en plan for hvorledes førsteberøringen skal rettes hen imod. Det gør han ikke de gange han bliver fanget, hvor han modtager bolden og først derefter vil orientere sig. Det har man bare ikke tid til. Holdkammeraterne skal naturligvis også hjælpe ham ved at være verbale, hvilket de nok ikke behøver at være med fx Montolivo.

Men når Locatelli bliver retvendt har han en dejlig vision i spil. Han tør og har evnerne til at spille den frem i banen, og jeg tæller 5 situationer hvor han finder en mand mellem kæderne(forsvar/midtbane) hvor vi er retvendte mod mål, men der bliver så ikke det store ud af det.

Dejligt forudset af Montella var det også, at han forventede at Juve ville lægge sig helt op når vi havde målspark. Han smed Kucka op på Hernanes, så Donna havde en at sigte efter på den lange bold. Den vandt Kucka 8 af 10 gange med sin rå fysiske power. Vi var bare alt for dårlige til at samle bolden op. En af gangene fik Bacca(tror jeg det var) dog fanget den, og det endte med 20 sekunder senere at Suso fandt Locatelli som tordnede den op i det lange hjørne.. Der må falde en del kredit også til vores kære træner, for at lave det matchup i duelspil mellem Kucka og Hernanes i luften.

Dermed er ikke alt perfekt dog. Vi mangler nogle valgmuligheder i det rent offensive. Suso blev totalt ædt op af Benatia og Alex Sandro. Niang ramte heller ikke helt dagen, og var for inkonsekvent når han endelig fik pladsen til at udfordre Barzagli på sin fart. Et par gange stoppede han endda op, da han havde sat ham(!) WTF. Begge gav dog deres bidrag til både presspil og det defensive arbejde, og det er dejligt at se alle i fronttrioen give sig fuldt ud i alle aspekter til holdets bedste.

Men vi mangler kvalitativ bredde i angrebet, og det må være en klar prioritet til vintervinduet. Medmindre vi hiver Luca Vido op og han pludselig også blomstrer...

Nu må de holde et hvil i dag, have armene op over hovedet før vi indstiller os på en svær opgave på Marassi mod Genoa. De fik et slag i Lanterna stik imod formkurverne, hvilket bare viser derbys lever deres eget liv. Ikke desto mindre har de fået en rigtig god indledning på sæsonen under ny træner, Ivan Juric.
Skrevet af Lentini
Hvordan er karantæne mulighederne egentlig? Pjanic har været så smart at smide et billede af Rizzoli iført en Milantrøje op på sin Instagram. Var det ikke noget med at det skete i England med Howard Webb og pgl spiller fik karantæne?

Nu fik han jo heller ikke rødt igår selvom han prøvede ihærdigt.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini er meget i enig i din fine analyse af kampen.
Dog syntes jeg folk måske skal se anden halvleg igen. Se mit tidligere link. Der spiller vi virkelig klogt og udover vores defensiv, syntes jeg Jack, Locatelli og Suso træder i karakter og spiller sig væsentligt op.
Suso spiller virkelig mange intelligente bolde i dyben efter pausen og laver stort set ingen fejl med bold efter pausen. Jeg syntes han spillede en flot første halvleg mod Chievo og en rigtigt flot anden halvleg mod Juve.
Når det er sagt så er jeg enig i at vi trænger til et alternativ til kanterne, da jeg ikke ser Honda som rigtig brugbar, primært fordi han mangler fart.

Idag skal vi nyde serie A og håbe at merde Inter taber i Atalanta. Torino mod Lazio bliver også spændende at følge.

Vores 3 næste kampe hedder Genoa (ude) Pescara (hjemme) og Palermo (ude). Derefter kommer derbyet mod Inter. Puha det bliver spændende at følge holdet. Håber og tror på vi kan holde dampen oppe.
Skrevet af Martinovic
Man kan forstå Pjanic´ frustration, men derfor behøves han ikke være en klovn. Hans svinestreg på Donnarumma kunne sagtens have kostet et rødt kort.

I øvrigt iøjnefaldende at Juves bedste spiller som flere gange før var Barzagli. Meget stabil og uden fejl.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det med dampen kan godt gå hen og blive et problem sammenfattet med skader. Vi er utroligt smalt besat – mest nævneværdigt på kanterne. Med smalt mener jeg både kvalitativt, men også typemæssigt. Vi har vel de første 4-5 centrale midtbanespillere som har samme styrker og svagheder. Det er for skævt sammensat. Man kan jo naturligvis rokere lidt rundt med Jack i tilfælde af skader til hhv. Niang eller Suso – jeg synes bare ikke det er en optimal løsning.

Selvom vi er ”forskånet” for europæiske deltagelse er vi nødt til at udvide bredden kvalitativt i vintervinduet. De mest udsatte områder er på kanterne, en 6er, samt konkurrent til Kucka som indeholder lidt samme karakteristika.

Vi har jo allerede set udslaget i vores centerforsvar når en af Paletta eller Romagnoli har været udenfor. Straks har der været kæmpe uro, og vi har i de to opgør indkasseret 7(!) mål. Det er jo helt til hundene.

Og selvom vi skal være optimistiske, og der er god grund til det nu pt., er det ligeså vigtigt at være varsom fordi det hele er stabiliseret på et tyndt grundlag, hvor træthed og skader meget hurtigt kan give os problemer.
Genoa-kampen er vital, og ja jeg lyder næsten som en hakket grammofonplade da jeg næsten har benævnt alle kampe som vitale hidtil, men efter den venter der favoritopgør, hvor vi skal have 6pts mod hhv. Pescara og Palermo. Og det er så to kampe, hvor vi vil være kæmpemæssige favoritter, og det bliver da interessant at se hvordan holdet kan klare det. Det virker dog til at Montella allerede har gjort det dem klart i talen i omklædningsrummet efter sejren i går. Alt imens at Galliani løb rundt dernede og uddelte kindkys til alle.

Barzagli er bare et bæst. Bacca havde nævnt ham op til kampen også. Pt. skal vi dog bare være glade for at vi har to selv, som spiller med meget høj klasse.
annonce
0