Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
@Lentini

Det var en super oplevelse. Vi havde en stor lokal fan af Milan med. Det var ham, der bookede billetterne for med de restriktioner der efterhånden er for at købe billetter, der var det godt at have en lokal til at hjælpe til. Helt sikkert også ham der sørgede for at vi kom til at sidde i Curva Sud enden.

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/cdd006d50130efc25993be803d02e80d-44311-1477162379.jpeg

Jeg tror vi sad ved "benet" af n´et længst til højre, så det var ganske fine pladser vi havde fået.

Italieneren havde allerede sagt at ´i´et manglede, da vi var på stadion, men jeg gad da egentlig godt at vide hvorfor....
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Magnifico
Italieneren havde allerede sagt at ´i´et manglede, da vi var på stadion, men jeg gad da egentlig godt at vide hvorfor....

De italienske medier har moret sig lidt over, at der manglede et "i" i Milano. Nogle mener dog, at det bragte held (!). Men ingen har indtil nu kunnet give en rimelig forklaring, udover at det nok var en menneskelig fejl. Curva Sud har, mig bekendt, ikke selv kommenteret på sagen. Nogle der kender til en forklaring?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Jungletrommerne talte sandt og både Honda og Poli starter inde.
Som jeg tidligere skrev, kan det både blive en dreng og en pige med Honda. Bliver interessant hvor meget han har taget del i holdets opblomstring.
Vi må jo ikke glemme at han faktisk på sine gode dage er en ganske glimrende fodboldspiller.
Skrevet af Lentini
Jeg kunne godt håbe på at med Genoas 3-4-3 at Montella lader både Niang og Honda drifte lidt indad i banen, mens backs skubber højt for stadigvæk at holde bredden for stadigvæk at holde kant samt wingback beskæftiget. Eller ihvertfald giver dem frihed til at søge ind i banen.
Skrevet af Lentini
By the Way så havde jeg slet ikke opfanget det manglende i.. Pulsen var nok allerede i højsæde der.

Ift talentsnakken kan man da håbe at de herrer De Santis og Felicioli snart får noget spilletid. De Santis sidder limet til bænken i Catania, mens Felicioli fik første optræden for fuld tid i weekenden for Ascoli på venstre back og hvor Ascoli gjorde noget så sjældent som at vinde og holde buret rent.

Jeg er efterhånden ved at være modstander af at sende de unge spillere på udlån fordi de bliver sgu parkeret på bænken. Sigende for Donna, Calabria og Locatelli er at ingen af den har været udlånt.. Det får da en til at tænke.

De mest interessante for mig er Zanellato, Vido og Cutrone. Zanellato er ikke videre hurtig så skal optimere sin placeringsevne for at gøre op med den manglende hurtighed. Har lidt en statur a la Rabiot.

Vido og Cutrone høvler bare mål ind på samlebånd. Men at slå igennem som målscorer i støvlelandet er vanvittig svært fordi man er så fokuseret på statistikken for angriberne uden hensynstagen til alder og rum for forbedring. Du skal lave mål med det samme ellers er du et flop og parkeres yderst på bænken. Håber Milan slår fold om de to - Vido er særligt en de italienske ungdomstrænere er imponeret af.
Skrevet af Lentini
Håber vi scorer først. Genoa spiller jo nærmere 5-4-1 end 3-4-3 hvis man kigger på typerne af deres kantspillere.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Poli har været højreback i 11 minutter og har lige kostet et mål. Jeg fatter virkelig, at vi ikke har bedre alternativer?
Skrevet af Lentini
FUCK... Nu blir det sgu svært.

Elendig opdækning af Poli.
Skrevet af Rossoneri
Er imponeret over hvordan Montella har formået at forbedre spilforståelsen og samarbejdet på holdet.
Så snart en aflevering er slået, bliver der løbet i en spilbar position.
Skrevet af Lentini
De er skadet Fossa. Eller Abate er træt.
Skrevet af Rossoneri
Ja - det er satme skidt af ham.
Skrevet af Rossoneri
Nå, nu må vi vise hvad vi er lavet af.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad med argentineren Vagioani? *staves?
Skrevet af Rossoneri
Vangioni.
Ja, han kunne principielt være et bud med De Sciglio i højre.
Det synes dog at han ikke er i nærheden af Montellas planer.
Skrevet af Rossoneri
Og han er i øvrigt ikke på bænken idag.
Skrevet af Lentini
Vangioni skulle også være skadet.

Vil gerne have at Montella vender den trekant med Jack som 10er for at kunne støde frem i presset. Så skal Bacca lukke midten så Jack ved hvilken side han skal presse op i.
Skrevet af Rossoneri
Offensivt ligner det rigtigt meget en 4-4-2
Skrevet af Rossoneri
Offensivt ligner det rigtigt meget en 4-4-2
Skrevet af Lentini
Genialt Poli. Får bolden i fart. Går helt ned i tempo og afslutter vattet ind i en blokade.
Skrevet af Rossoneri
Og det er naturligvis også svært når Kucka ikke kan tæmme en hjørnesofa.
annonce
0