Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Men for ikke at mudre tråden med denne debat længere, så synes jeg vi skal fortsætte den over en øl og en Milan kamp i stedet for.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hvordan skal det forstås?

Her er hvad du skrev:
...hvofor skulle de ikke være objektivei forbindelse med deres bedømmelse af Suso frem for andre Milanspillere?

Jeg har på intet tidspunkt antydet at de ikke vurderede alle ens. Jeg siger at jeg ikke kan bruge deres ratings til noget som helst, idet det blot er udtryk for deres personlige holdning. Det gør hverken deres ratings bedre end dine eller mine.

....Hvorfor det om jeg må spørge, eller er det kun når de ikke er enige med dit synspunkt?

Med fare for at gentage mig selv. WhoScoreds ratings er udtryk for deres holdninger. De har ikke en højere sandhedsværdi end dine eller mine. Det er da ganske fint at du er enig - det gør bare ikke din holdning mere rigtig.
Som Lentini skrev tidligere - han har Romagnoli som sæsonens bedste. WhoScored har ham som 6. bedst.
Ingen har ret - ingen tager fejl. Det er udtryk for en personlig holdning.

Nogle gange kan man overveje at hvis man er uenig med flertallet så tager man måske fejl?

Hvor er det du mener vi er så uenige? Jeg synes vi skal beholde Suso - det gør du også. Jeg mener at Suso stadig mangler at vise stabilitet i sit spil - det gør du også.
Vi kan måske være lidt uenige om i hvor stor udtrækning vi kan forvente at hans talent udfolder sig - men det er naturligvis gætværk fra os begge.

Goddag mand økseskaft, hvad i alverden ævler du om? Ja jeg mener at han med henblik på hvad han har vist indtil nu fint kan blive solgt i vinterpausen, men i sagens natur har han et par måneder til at ændre min holdning, jeg mener ikke at man skal opløse hans kontrakt pr dags dato, og har aldrig ytret således.

Jeg reagerede på Fossas kommentar omkring at Sosa var et fejlkøb og at vi skulle sælge ham til vinter.
Det mener jeg personligt er for tidligt at konkludere. Sjovt nok der var der bred enighed om at Montella absolut skulle have meget mere tid, da nogen (GM tror jeg) sagde at han skulle på porten.

Du har nu sagt at du mener han skal skal sælges og at han skal have chancen indtil jul (det siger sig selv at man ikke river hans kontrakt i stykker). Men de to holdninger er i direkte modstrid. På den ene side komnkluderer du at han skal videre. På den anden at han skal have tid til at bevise sit værd - altså at det er for tidligt at vurdere.

Du må da kunne se at det kan være svært at forstå hvad du mener om det der var diskussionens udgangspunkt.
Skrevet af Rossoneri
Øl og Milan kamp lyder som et glimrende forslag :)
Skrevet af Rossoneri
Flere medie, inkl. Calciomercato, melder at Bacca meget vel kan være på vej ud til vinter.
Jeg kan ærligt talt ikke sige at jeg ville være ked af det. Men det giver satme godt nok den sportslige ledelse noget af en opgave når vinduet åbner.
Skrevet af Lentini
Hvordan det? Afløseren løber jo rundt for Il Toro. Nu skal det heller ikke gøres sværere :) Alternativt Zaza på leje..
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Du har ret, ingen grund til at gå over åen for vand :)

Desværre tror jeg hans prisskilt kan gå hen og blive for stort.

Et alternativ kunne være at hente Depay på lån med option og smide Niang op som 9er.
Med hans (Niang aka Nis G) bevægelighed, er han reelt en angriber meget mere efter Montellas tanker.
Skrevet af Lentini
Det er absolut en mulighed at Montella kunne finde på at skubbe Niang frem til forreste position. Det virkede også til at være hans reelle plan i sommers, da Bacca skulle sælges til højestbydende storklub – omstændighederne ændrede sig dog, da ingen ville købe Bacca på nær West Ham. Nu er der så lidt ugler i mosen igen med Barilla, der igen snakker om de her hungrende storklubber, der ikke kan få deres liv til at fungere uden Carlos Bacca i truppen. Men vi må vel vente og se på hvad der rent faktisk konkret materialisere sig i vintervinduet.

Depay vil jeg dog hjertens gerne være fri for…

Netop omtalte Niang, har været syg hele ugen, og har ikke trænet siden kampen mod Pescara. Derfor overvejes det at bænke ham til kampen på Renzo Barbera. Jeg synes slet ikke det skal være en overvejelse, fordi Niang virkede bleg og lidt energiforladt imod Pescara – jeg vil mene det er unødvendigt at tage ekstra chancer med ham, når han er så fundamental for vores hold og offensiv.

Såfremt at Niang bænkes vil Jack blive skubbet op i angrebet. Lidt ærgerligt i min optik, efter den fremgang han har vist de seneste kampe på mezzala-positionen. Ikke desto mindre er han som alternativ klart at foretrække fremfor aparte løsninger som Luiz Adriano. Derudover virker Pasalic til at have overhalet José Sosa indenom til træning, og skulle rokaden forekomme kan han se frem til en startplads på midtbanen sammen med Kucka & Locatelli. Yderligere er Montella i overvejelse om at spare De Sciglio i kampen, og give plads til Luca Antonelli. Så er der desuden skiftende meldinger, alt efter hvilket medie man læser, om hvorvidt Bacca starter inde eller Lapadula skulle få nikket.

Paletta træder (heldigvis) ind i det centrale forsvar igen, efter endt karantæne ovenpå hans alt for voldsomme tackling imod Genoa, som gav ham et klokkeklart og fortjent rødt kort.

Alt i alt en 3-points kamp. Vi kan ikke rigtig bruge andet, og tilmed er det en must-win-match, mod et imø, svagt besat Palermo mandskab.
Skrevet af Bishop
I og med at der er landskampspause efter næste kamp, så håber jeg ikke at der bliver sparet mere end der hvor det er højst nødvendigt.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Kampen imorg, er selvfølgelig yderst vigtig. Efter kampen er der landskamppause, så vigtigt vi holder pause med yderlig 3 points på kontoen.
Med pausen i mente, er der heller ingen grund til at spare spillere. Så håber Montella stiller i stærkest opstilling!

Kigger man på Palermos form så har de tabt 4 kampe i træk med en målscore der hedder 4-13.
Så var jeg Montella ville jeg fokusere på at defensiven skal være på plads samt balancen. Har vi styr på vores defensiv, føler jeg mig overbevist om at vi nok skal vinde. Palermo er maks presset og har ingen tro på egne evner lige pt. Det skal vi selvfølgelig udnytte.
Håber holdet er sat maks op og beviser at der er klasse forskel på de to hold. Vi skal selvfølgelig gå efter de 3 points, men intet er en selvfølge med vores hold og holdet skal være 100 procent fokuseret.
Spændende bliver det og jeg tager intet for givet!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Det er jeg ikke lige sikker på at jeg forstår.

Hvis vi står overfor en modstander med en tandløs offensiv og en defensiv der er hullet som en si, hvorfor skulle vi så fokusere på vores egen defensiv?

I mit univers bør vi være maksimalt offensive fra start og satse på et hurtigt mål for at knække deres moral.
Ét point vil helt sikkert være en lille sejr for Palermo og jeg er sikker på at de vil have meget fokus på deres egen defensiv.
Skrevet af Martinovic
Håber Milan kan spille en udekamp med fokus på at holde nullet og så ellers være skarp, når der opstår chancer i den anden ende.

Uden Niang bliver omstillingerne ikke det samme, men alt andet end tre point vil være skuffende i den nuværende situation.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Palermo kommer til at stå og pakke sig. Derfor giver det ikke den store mening at komme til kampen med et defensivt udgangspunkt.

Niang meldes definitivt ude.
Det betyder med al sandsynlighed at Bonaventura rykker ud på wingen.
Udfra at vi meget gerne skulle have alle tre point, kunne det give god mening at vende trekanten om.
Locatelli og Kucka (alternativt Pasalic) centralt og Sosa foran dem. Det ville kompensere for at Bonaventura ikke har det samme offensive drive som Niang.
Skrevet af Lentini
Det er ikke De Zerbis stil at pakke sig. Han er snarere naiv lig med Oddo - derfor min forhåbning om at han ikke fik med øksen inden vi skulle møde dem.

Fornylig har han bl.a. også proklameret at han ikke komme ændre sig med henblik på den måde han ønsker sit hold spiller fodbold på.
Skrevet af Rossoneri
Han har nu ellers udtalt at han har stor fokus på defensiven.
Bl.a. Mod Juventus (som dog er nogle runder tilbage) sagde han at han ville komme med et meget defensivt udgangspunkt.

Og mon ikke også at han kan se st der er behov for at stabilisere defensiven. Han kan jo se de samme tal som @Pirlo nævnte tidligere.

Men lad os nu se hvordan tingene ser ude.

Uanfægtet Palermos indstilling, så bør vi være et bedre hold og diktere kampen.
Skrevet af Martinovic
At have fokus på at holde nullet betyder ikke, at man ikke kan satse den anden vej. Udekampe mod mindre hold i Italien kan være den rene gift. Skal undgå at få et omstillingsmål imod sig.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Min pointe er enlig bare at har vi styr på vores defensiv i dagens kamp, så tror jeg vi vinder.
Vi skal selvfølgelig tage styringen på kampen m.m, men først og fremmest skal vi stå godt på banen, så skal vi nok komme til chancer mod deres svage defensiv.
Skrevet af Lentini
Udover de 3 pts kunne jeg godt tænke mig en overbevisende præstation fra holdet, så mine bekymringer omkring træthed kan steppes en smule ned.

Hvis jeg et kort sekund skulle sætte mig i De Zerbis stol ville jeg instruere mit hold til at komme ud de første 15-20min med forholdsvis højt aggressivt pres, fordi der synes jeg vi har set sårbare ud i andre kampe. Vi har endnu ikke bare gået ind og dikteret et kamp fra start.

Jeg kunne håbe på ovenstående scenarie, hvor vi så til gengæld rent faktisk har blod i pæren fra start, og spiller os igennem.

Jeg har dog svært ved at se De Zerbi parkere bussen foran eget felt fra minut 1-90+, som fx dinosaurer som Del Neri og Iachini kunne finde på, fordi de skal bare have et point.

Generelt set synes jeg Palermo har et tvivlsomt materiale, og når GDS liner en forventet backkæde op som følger; Posavec; Morganella, Vitiello, Rajkovic & Aleesami, så skal vi sgu kunne skabe et pænt antal muligheder.

Så er jeg i øvrigt spændt på Pasalic fra start. Håber det bedste.
Skrevet af Lentini
Palermo (4-3-3): Posavec; Cionek, Andelkovic, Rajkovic, Aleesami; Hiljemark, Gazzi, B. Henrique; Embalo, Nestorovski, Sallai.

Milan (4-3-3): Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Pasalic; Suso, Bacca, Bonaventura.

Officielle opstillinger; GDS ramte noget skævt på Palermos hold, for at sige det mildt. Sådan ca halvdelen.
Skrevet af Rossoneri
Fornøjelse at se hvor aggressive vi er i presset.
Skrevet af Lentini
Jaaaa!!!
annonce
0