Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Under et døgn til Madonnina, og det mest interessante er om Romagnoli når at blive klar nok til at spille kampen. På nuværende tidspunkt virker det sandsynligt, og er han 100% fit er det en verden til forskel end hvis vi skulle have smidt nervøse Gomez på banen eller en meget rusten Zapata.

Jeg er dog meget overrasket over modstanderens, Inter, opstilling hvis Gds’s opstillinger holder vand. Men inden vi når til det mener GDS at vi stiller med Montellas foretrukne start 11’er:

Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Bonaventura; Suso, Bacca & Niang.

De eneste tvivlsspørgsmål er iflg GDS om hvorvidt Romagnoli spiller hvorfor de har en 55-45 i Romagnolis favør ift. Gomez, samt at de er mere sikre på at Bacca starter fremfor Lapadula, 65-35%.

Inter derimod skulle stille med følgende i en 4-3-3;

Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Medel, Ansaldi; Brozovic, Joao Mario, Kondogbia; Candreva, Icardi & Perisic.

Her er tvivlen rettet imod Ansaldi(55-45 vs Santon) og Brozovic(55-45 vs Banega).

Det jeg dog hæfter mig meget ved er at Pioli skulle smide Gary Medel ind i det centrale forsvar ved siden af Miranda, mens Murillo og Ranocchia bænkes. Det vil være lidt af en ”artig” overraskelse, og jeg har svært ved at gøre mig klog på bevæggrundene bag det træk, skulle det realiseres. Murillo har godt nok spillet som nat og dag(meget Zapatask), mens Ranocchia er blevet alles prügelknabe i Inter, men alligevel…

Yderligere relancere han Kondogbia, men med den 3er på midtbanen, som de er stillet op hos GDS, kan jeg se problemer omkring balancen på deres midtbane.
Jeg overraskes, såfremt det skulle være virkelighed, fordi jeg havde forventet mig et meget mere stringent aftryk. En mere kontrolleret opstilling, fordi Inter har haft enorme problemer med at afveje balancen hele sæsonen. Samtidig har jeg aldrig haft det indtryk af Pioli er en gambler eller er specielt dristig. Men det indtryk må op til revidering såfremt han gør virkelighed af den opstillede start 11’er i morgen aften.
Skrevet af Rossoneri
Ræsonnementet omkring Medel må vel være at vores 9er - uanfægtet hvem det starter - på ingen måde er en trussel i luften. I realiteten et rimeligt "gratis" gamble af Pioli.

Omkring de tre på midten, så er de måske forholdsvis offensive. Omvendt er Joao Mario og Brozovic begge ret løbestærke. Mit bud er at tanken er at stresse både Kucka og Locatelli når de er på bolden.
Man kunne så mene at Medel havde været endnu mere brugbar længere fremme.

Jeg skal være ærlig og sige st jeg har en rigtigt dårlig fornemmelse omkring kampen imorgen. Først og fremmest fordi jeg mener at Inter har en stærkere trup. Dernæst har været dårlige når vi skulle skabe kampene.
Forsvaret bekymrer mig en del. Romagnoli ville ikke være 100%, Gomez har slet ikke forstået spillet i Italien og Zapata har ingen kamptræning.
Sidst men ikke mindst så er Pioli en snu træner.

Jeg håber naturligvis at mine bekymringer bliver gjort til skamme og Inter fortsætter med ikke at kunne spille som et hold. Men dette ville desværre være den perfekte affyringsrampe for deres sæson.

Skrevet af Lentini
Hvis Inter gør virkelighed af den midtbane, har jeg noget svært ved at få øje på balancespilleren på den midtbane. Kondogbia er nok den som kommer nærmest, men ligger iflg. GDS til venstre på midtbanen med Joao Mario som en dyb playmaker. Joao Mario er dygtig med bolden, men at kunne binde tingene sammen med forsvar-midtbane? Har han overhovedet spillet det før? Han minder på mange måder om Clarence Seedorf(pånær tordenfoden) på den måde han spiller fodbold, og Clarence havde intelligensen til at spille den position(gjorde han bl.a. i et derby mod Inter, hvor Pirlo var skadet og vi vandt). Men er Joao Mario en så intelligent spiller? Som Brian Laudrup altid siger; Det får vi at se i aften.

Karakteristika på de tre inviterer også mere til et højere pres på Milan – og det kan meget vel være de vil forsøge det. Men at placerer den snegl langsomme hobit, Medel, i centerforsvaret i tilfælde af kontraer? Jeg synes det er en mærkværdig disposition, skulle Pioli gøre det valg. Medel er desuden ikke mere end middelmådig på den position. Men Pioli får da chancen for at modbevise mig i aften, om end det ikke skal lykkes ham.

Jeg forstår ikke rigtig hvor du er bekymret over at vi skulle skabe kampen. Vi skal ikke skabe noget – det er Inter, som har noget at jagte. Og uagtet at Pioli alligevel ikke gør virkelighed af et højere pres, skal vi nok få mulighed for at skabe chancer, fordi så er jeg af den overbevisning at Pioli har smidt forkert materiale på banen til en mere kontrolleret gameplan.

Og så er jeg i øvrigt uenig i at Pioli skulle være snu.

Men ikke desto mindre så SKAL Romagnoli være klar til i aften. Ikke alene fordi hans bare tilstedeværelse gør defensiven meget stærkere, den centrale akse meget stærkere og ikke mindst så har vi også en mand til at spille bolden op fra bunden af. Mon ikke at Inter inviterer Paletta til at gøre den del, mens de stiller sig højt på vores målspark. Der skal bolden så bare klippes mod Kucka, fordi han er en overlegen fysisk duelspiller.
Skrevet af Lentini
Great! Romagnoli skulle have fejlet sin fysiske test... Hello Gomez(gys).

Nu ligger vi ikk 3er pga af bredden men snarer på trods af bredden.
Skrevet af Rossoneri
Ja, der er vi nok uenige. Jeg ser ikke Inter komme ud og kontrollere kampen.

Qua placeringen og hjemmebane, må der nødvendigvis være større forventninger til os. At der er uendeligt meget på spil for Inter er en anden sag.
Skrevet af Lentini
Jeg køber ikke den præmis at pga placering i tabel og (slet ikke) "hjemmebanefordel", så er det os magtpåliggende at skulle diktere spillet. Det vil være usandsynligt naivt/dumt med tanke på Perisic og Candreva spidskompetence indenfor kontraspillet.

Jeg tror det kommer til at blive som altid. En kamp som står og tipper frem og tilbage, og hvor holdene er særdeles omhyggelige med ikke at lade sig rive med. Så kan man forsøge at overraske de første ti med et heftigt pres højt på banen, for at se om det giver gevinst.

Tror begge tager en indstilling omkring kontrolleret offensiv med stor defensiv disciplin. Jeg mener bare at Poili vælger forkert jvf GDS opstilling til den type match.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Godt for os, at Pioli vælger forkert. Derbies lever deres eget liv og uden Romagnoli er den maks 55% i vores fordel. Men gutter overvej lige, hvis vi vinder: Andenplads og sejrer over Juventus og Inter i det her efterår, det ville være ekstatisk. Jeg tror dog, at vi snubler.
Skrevet af Pirlo21
Så pak nu de pessimistiske tanker væk gutter.
Har man fuldt Inter bare lidt denne sæson, så kan man konkludere at de ligger hvor de fortjener i tabellen. De har på papiret et rigtig godt hold, men de har på ingen måder præsteret denne sæson, pånær mod Juve. Deres formkurve er dårlig og selv med ny træner ved deres side - så tror jeg næppe han kan nå at ændre på deres mentalitet på så kort tid.

Så hvorfor ikke tænke positivt om aftenens kamp, vi ligger i tabellen hvor vi fortjener, vores form er fornuftig og vi har generelt været bedst mod de gode hold denne sæson (pånær Napoli ude).
Vi er ikke et hold der kan skabe en kamp i 90 min, men det behøver vi heller ikke idag.
Vi skal stå godt på banen, være god med bold og ligge et højt pres på Inter i perioder af kampen og være skarpe på vores omstillinger.
Jeg glæder mig som et lille barn og tror på et godt resultat.
God kamp til alle og hav nu noget tillid til holdet
Skrevet af Lentini
Start 11eren som forventet hos både Milan og Inter.

Gomez kan vel kun overraske positivt.
Skrevet af Acheron 3
Flot mål. Ikke videre fortjent men det tæller.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af MaggiMagg
sådan. lige før halvleg. hep hey.
Skrevet af Rossoneri
Fantastisk flot mål. Præcis dét Suso mestrer så flot.
Men sandheden er vel samtidig at Inter skulle have sat mindst én ind.
Hjerneblødningerne fra Gomez er udeblevet indtil videre. Lad os håbe det kan blive ved.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt fin gestus til Berlusconi - det er klart på sin plads.
Skrevet af Pirlo21
Fantastisk at vi er foran, sådan Suso. Klasse klasse mål og jeg syntes virkelig vores lille spanier er fremragende med bold.

Når det er sagt, har Inter været bedst. Deres høje pres har virkelig gjort ondt på os og når Kucka bidrager med så lidt som han gør pt på midten, både med og uden bold så er det svært at få kontrol. Jeg ville kraftigt overveje at tage Kucka ud.
Selvom vi har holdt Inter fra helt store chancer, så har de jo haft nogle tilbud. Jeg syntes vores midtforsvar gør det godt, men både Abate og de sciglio har ikke altid forsvaret godt og været tæt nok på deres markering.
Locatelli fylder godt defensivt, men skal blive bedre på bold og turde at sætte spillet lidt mere.
Jack er en nydelse at følge, han er vores styrmand og kan accelerer mellem kæderne og sætte tempo. Han vinder også mange bolde og er bare så fandens god med bolden.
Niang startede super, men er senere forsvundet meget. I flere situationer er han søgt meget ind mod Bacca, hvilket ikke har været ret godt - da vi har manglet ham ude på kanten. Niang skal i gang, hans fart er dødbringende og vi må forvente flere omstillingmuligheder til os efter pausen.
Bacca gør det godt, kæmper alt hvad han kan og kommer chancen slår han til ellers må lapadula komme ind og lukke opgøret.


Kom så, vi skal have bedre fat - men stadig kørt hårdt på vores omstillinger.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg tror, at vores andet mål kommer via en fejl fra Inter, hvor vi straffer dem. Gå efter 2-0 målet!


Edit: Der bliver vi straffet. Jeg synes ikke, der var frispark der.
Skrevet af Fossa dei Leoni
HVEM MENTE AT SUSO IKKE VAR GOD NOK!?!?!?
Skrevet af saglighedens_portal
Dagens mand i Susovs.
Skrevet af Acheron 3
Fed kamp og intensitet. Havde frygtet en taktisk langgaber, men begge hold vil fremad. Vi har ikke set det sidste mål endnu.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er enig, det er en overraskende god kamp i forhold til det her derby. Vi er klart kommet bedst ud i anden halvleg, det næste Milan mål bliver scoret på en kontra.

Suso lavede iøvrigt mannequin* staves? challenge på Miranda der, haha.
Skrevet af Fossa dei Leoni
HOLD NU FAST I BOLDEN! VI ER FOR SLØVE
annonce
0