Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Flot anden halvleg. Hvor hele holdet beviste de er flere klasser over Empoli. Hele midten spillede sig op og med Jack og Suso i storform. Var det kun et spørgsmål om tid før vi ville score til 1-2.
Fremragende kamp af Jack.
Men Suso var selvfølgelig man of the match. 2 assist og et mål og et meget udfordrende spil, samt sublim boldkontrol. Milan bør have en ny kontrakt klar til Suso i julegave. Fremrangende set af Montella at Suso skulle have chancen denne sæson.

Iøvrigt syntes jeg, vi fik en del svar i dag om vores bredde.

Gomez spillede igen en god kamp og kan blive en god makker til Romagnoli på sigt.
Pasalic gjorde det godt efter pausen.
Lapadula kan gå hen og være en klasse signing af Galliani.

Kampen fortalte os iøvrigt også at Montella kender sin trup godt og har stor tillid til sine reserver.
Skrevet af Bishop
Kucka spillede også en udmærket kamp det synes ganske tydeligt at han er en stabil spiller, så Milan skal være spilstyrende og i boldbesidelse, modsat en kamp som Interkampen hvor Milan bliver presset højt og der ikke er meget tid på bolden..

Anden halvleg idag var fortrinlig, den harmoniske trup viser sit værd, og lækkert at se Abete ved fejringen af andet mål, hvordan han opildner alle til at deltage i fejringen. Man begynder også at forstå Montellas prioriteringer, at han skifter Poli ind ser jeg også som et tydelig tegn på at han tænker på harmonien på holdet, Poli er ved gud ikke nogen fantastisk spiller, men han er fint tilfreds på bænken og giver sig altid 100% Spillere som f.eks. Honda der sidder og mugger på bænken pg tydeligvis tænker mere på sin egen situation end klubbens og derfor sikkert er ligeglad med om Milan vinder eller ej, så længe han ikke deltager, skal bare videre..

Ja og endnu engang var Sosa fuldstændig forbigået.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Flot Bacca, din spade, ja han gidder ikke engang side på sidelinjen og mugge, og i det mindste forsøge at ligne en der giver en fuck.
http://www.football-italia.net/94884/bacca-attends-sevilla-game

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Montella har givet Bacca lov til at rejse:
“I knew Bacca was at the Sevilla game, he got authorisation from me and the club. It was his day off, he can do what he wants and I hope he enjoyed himself at the match. It’s not an issue, players do need some time off occasionally.”
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lad os nu vente lidt med Lapadula, scorer han 10+ mål i sæsonen, har det været en genial signing, ja.
Skrevet af Bishop
jeg synes det er temmilig irelevant at Montella har "givet" Bacca lov til at rejse. Det handler om at Bacca ikke støtter op om sine holdkammerater, det er jo et håbløst signal at sende, at han hellere vil se sine gamle holdkammerater spille, end sine nuværende? Især når man tager alt polimikken omkring hans person med ind i ligningen. Bacca anser jeg som fortid i Milan, havde han et ønske om at blive et ikon for Milan så agerede han ikke sådan.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Milanisti
Hvordan spillede de unge igår?
Skrevet af Pirlo21
Hmm har svært ved at følge dig bishop. Hvad er polimikken omkring baccas person? At folk til tider syntes at han har en trælst attitude på banen, gør da ikke ham til et problembarn.
Bacca havde tydeligvis fået fri og lov til at være i Sevilla. Hvorfor skal det gøres til et stort problem.

Lad os da hellere fokusere på vores anden halvleg igår, som vi iøvrigt vandt med 3 mål. Fandme en lækker omgang fodbold efter pausen og i dag kan man følge med i resten af serie a runden med ro :)

Igen syntes jeg man må rose Montella stort. At belønne gomez gode præstation mod Inter, med en kamp mere fra start er godt set og gomez var virkelig god igår. Pasalic viser han også tillid og jeg syntes pasalic fik spillet sig op som kampen skred frem.
Syntes holdopstilling igår illustrerer meget godt at Montella har tillid til at der er bredde i vores trup og at vores "reserver" har noget at byde ind med.
Skrevet af Bishop
Det er vel snarere hans aitude uden for banen der har været et problem, eller da han f.eks. Blev skiftet ud. Han udstråler en attitude der indikere at han er over holdet, og det huer mig ikke... at han hellere vil være i sevilla og se bold, frem for at støtte sine holdkammerater synes jeg er uakseptabelt, særligt når Milans succes i år netop er bygget på sammenhold og ikke enkeltmandspræstationer. Kan du ikke se det tåbelige i det? Han burde jo stå ude på sidelinjen og juble ligesom f.eks, Paletta.

Det skinner ret tydeligt igennem at du har et man crush på Bacca, du forsvarer samtlige af hans handlinger og har gjort det hele sæsonen og presæsonen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Bishop, ligesom når du har fri fra arbejde - så havde Bacca fri igår og havde fået tilladelse til at tage til Sevilla.
Jeg kan sagtens følge at det ser lidt mærkeligt ud, men samtidig havde han fået grønt lys.
Men du har ret i at det ikke sætter ham i godt lys hos os fans. Men overordnet kan jeg ikke se det store problem, bacca yder 100 procent på banen for os og det forholder jeg mig først og fremmest til.
Paletta var jo iøvrigt med på bænken igår, Bacca er skadet.
Skrevet af Duck
Ingen anfægter jo at Bacca havde fri til at gøre, som han ville. Men som Bishop er inde på, er signalværdien jo katastrofal. Det er en fuckfinger til klub og fans, det kan ikke tolkes anderledes.
Skrevet af Pirlo21
Ej stop nu, det er da på ingen måder en fuck finger. Sikke noget usmageligt noget at skrive!
Hvor var vores andre skadet spillere igår?
Nu må folk slappe af. Er enig i at det ser lidt mærkeligt ud, men heller ikke mere end det.
Skrevet af Bishop
Hvis jeg er sygemeldt fra mit arbejde, så er det ikke acceptabelt at jeg detalger i et møde ved min tidligere arbejdsgiver. Og jeg ville aldrig sætte min chef i en situation hvor han skulle tage stilling til problemstillingen. Og hvis jeg samtidig var ude og søge en ny stilling, så ville det selvfølgelig være det samme som at sende en fuckfinger afsted mod min nuværende arbejdsgiver.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Bacca har ganske rigtigt ikke gjort noget ulovligt og han har også fået tilladelse af klubben.

Når det er sagt, så er jeg helt enig i at det sender et dårligt signal - navnlig når man hedder Carlos Bacca. Både ham og hans agent har voldsomt travlt med at fortælle enhver journalist der gider lytte, hvilke klubber der er interesseret i at erhverve ham.
Han har ingen respekt for klubben og synes at mane at han er alt for dygtig til at rende rundt i Milan.

Jeg er helt overbevist om at han er fortid senest næste sommer - og gerne i det kommende vindue.
Så kan vi bruge Bonaventura på kanten, Niang som 9er og købe Bazoer til midten.
Skrevet af Pirlo21
Armen bishop,
Bacca havde fået lov til at tage til Sevilla af Montella og co. Ret skal være ret.
Signalværdien er jeg enig i er forkert, men så er der heller ikke mere i det.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu må folk stoppe, manden fik lov til at rejse / discussion.

De unge gjorde som resten af holdet, de fik spillet sig op efter pausen. Donnarummas fejl kostede dog et mål. Pasalic var jeg ikke synderligt imponeret over, men han er fin nok at have til bredden.
Skrevet af Lentini
Men det er der jo idet fansenes lunte overfor ham er særlig kort pga historikken, hvor han flere gange har sat sig selv udover fællesskabet. Så er det ikke videre kløgtigt at tage til Sevilla, og fremvise større interessere for en tidligere arbejdsgivers kamp end sin nuværendes.
Skrevet af Bishop
Pirlo, Hvad skulle klubben gøre, nægte ham at tage afsted? hvor svært er det at forstå at det handler om signalværdien i ikke at gide se sine holdkammerater spille, men gerne se på sine tidligere holdkammerater.? Bacca er en klovn når han gør sådan, punktum. Jeg snakker ikke om at klubben skal give ham en bøde, jeg snakker blot om at han er et fjols der tydeligvis ikke ønsker at være en del af fælleskabet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det nytter ikke noget, alle herinde som følger Milan ved også, at han er væk senest til sommer.
Skrevet af MaggiMagg
forhåbentlig fik han snakket sig til en kontrakt i sevilla. så er det bare om de kan betale. væk med klovnen
annonce
0