Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Mit oprindelige indlæg var jo netop også at midtbanen var vores akilleshæl.


Det er jeg tildels enig i – jeg vil dog slå den over på at vores bredde er vores akilleshæl, defensivt som offensivt. I går mod Crotone havde Montella sammensat en midtbane, som ikke har spillet ét minut sammen. Det var til at se ift. positionering og indbyrdes forståelse, rent defensivt. Offensivt glimrede Pasalic ved at være utrolig usynlig, mens Sosa fik slået nogle skæverter trods han forsøgte at tage initiativ. Jeg forstår Montella sparede Kucka med tanke på den upcoming Roma-kamp(den misser han så alligevel) og Crotones niveau, men hverken Sosa eller Pasalic leverede nogle garantier… eller jo – garanti på at de pt. ikke er særlig tæt på at starte inde.

Hvorfor skal det være enten eller? Der er jo ingen som står med en pistol for panden på Montella og tvinger ham til at skulle vælge det ene fremfor det andet. Det kan sagtens være en kombination, og imo. er det en kombi.

Nej - hvem taler om det?
Det er blot min personlige holdning at jeg mener at man enten burde bruge Locatelli i en mere kreativ rolle (jeg er dog ikke overbevist om at hans kompetencer nødvendig ligger her) eller i en mere holdende rolle, hvor han ikke tager så mange løb frem i banen.


Det gør du jo selv, ved at kræve Montella tager den ene eller anden mulighed i brug.

Med de egenskaber vores backs har, kan jeg stadig være fristet til at ønske en formationsændring. Men som jeg tidligere har skrevet, så giver det ikke den store mening at gøre lige nu.
Det er dog vigtigt igen at understrege at jeg jo netop blot nævnte dette som et alternativ ud af flere.


Jeg synes faktisk ikke at vores backs, som hovedreglen er stærkere offensivt end defensivt. Jeg synes klart Abate er bedre defensivt end offensivt. Han tager dog mange døde løb frem i banen – men det er nok nærmere en taktisk disposition for at skabe dynamik omkring Suso. Abate synes jeg desuden er svag til at slå indlægget på første berøring – særligt når han får for meget tid til at tænke over det.

De Sciglio synes jeg er ligeså god i begge ender. Antonelli er for mig klart bedst fremadrettet med en irriterende tendens til at glo bold når han er i defensiven. Calabria er også bedst frem i banen, men imo har han lagt ret meget på defensivt. Specielt siden jeg så ham første gang i en seniormatch mod Reggina for nogle år tilbage i en t-kamp. Mener det var under Pippo.

Så jeg synes faktisk at begge backs indeholder en sammenstemt masse af forskellige kompetencer.
Skrevet af Bishop
"Jeg har konstateret at vi skal være opmærksomme på at mange af vores resultater beror på marginaler og enkeltmandspræstationer."

Hvilket jeg har konstateret er forkert, i hvert fald det med enkeltmandspræstationerne"

"Det må jeg lige forstå. Igår synes jeg at jeg leverede noget statistik der i høj grad taler for at Niang ikke fungerer som wingangriber. Hverken under Montella eller tidligere trænere.
Hvorfor er det at Niang er "selvskrevet" på en plads hvor han ikke leverer varen og hvor han i øvrigt selv udtaler at han ikke er bedst?"

Men hvad betyder statistik når vi har præsteret vores bedste sæson siden mesterskapssæsonen, det med en 10 del af samme profiler på holdet? Det er jo netop det der er essensen, vi har et fantastisk pointgennemsnit, med en gennemsnitlig trup, hvorfor at HOLDET tydeligvis præstere på trods af at den enkelte spiller måske, måske ikke kunne trives bedre på en anden position.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har meget svært ved at se arugumentet for ikke at justere, hvor det må forventes at få et bedre resultat.
Men lad nu det ligge, vi er uenige og det er helt fint.

On another note.
Mirabelli er i Amsterdam og både danske og hollandske medier, melder at det er for at få Bazoer og Dolberg med hjem.
Det ville satme være spændende.

Overmaars skulle allerede for noget tid siden have sanktioneret Bazoers skifte.

Dolberg har udtalt at han gerne vil blive og udvikle sig i Amsterdam en sæson eller to.
Men omvendt må Milan vel være et af de mest attraktive steder for en ung spiller at komme hen lige nu (med den tillid vi har vist talenter i den seneste tid).

Hvis han virkeligt skulle være udset som erstatning for Bacca, ville jeg synes det både er modigt og yderst interessant.

@Flying
Skulle du læse med i "smug", kunne man så få dit bud på validiteten i dette?
Skrevet af Bishop
Bevares Montella har vel netop justeret her og der både i forbindelse med at få styr på forsvaret men samtidig også af nød pga manglende bredde.

Mht Niang som 9´er så synes jeg ikke han er kynisk nok, og iøvrigt så synes jeg som tidligere skrevet, at Niang han gør det godt på kanten ( har gjort det godt). Han skaper en del ravage derude især når det kører for ham, og har da også høstet meget ros fra vores træner, vi skal da heller ikke lang tid tilbage førend at du roste ham og i stedet havde sigtekornet rettet mod Suso. Men men måske jeg bare har en længere lunte end dig?

Dolberg er da bestemt interresant, og skulle han overtales til at skifte så ville Milan nok ikke være et dårligt bud nej.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Niang og Suso skal nok få mere plads og blive mere farlige mod Roma. Hvis man kan tage Niang i forsvar, så lider han, fordi vores kanter trækker mere ud på banen, hvorimod før var de meget tæt på angriberen. Jeg håber lidt, at en driftsikker sekser og Locatelli som otter måske kan stabilisere tingene lidt for at give vores kanter mere frihed til at trække mere ind på banen.
Skrevet af Lentini
Sky Sports melder her til aften, at det som forventet, ikke kan lade sig gøre at få alle rette tilladelser igennem det kinesiske bureaukrati til tiden. Det betyder at salget af AC Milan ikke bliver d.13.december som planlagt, men skydes til slutningen af februar – jeg har set d.28.februar være nævnt. Nogle kinesiske medier hævder midt-januar, men det skulle være et besynderligt tidspunkt at ligge et salg midt i et transfervindue, når man kan undgå det. Det vil give alt for mange forstyrrelser internt, hvor ingen rigtig vil vide om de er købt eller solgt. Så jeg anser de kinesiske mediers bud for urealistisk.

Endvidere hævder Sky at Fininvest sammen med SES kommer med en fælles pressemeddelelse omkring det som vi allerede ved. Det betyder også at plan B iværksættes hvorfor SES overfører endnu 100mio€ til Fininvest og Berlusconi. Igen er det meget vigtigt i den henseende, at forstå at de 100mio€ er endnu en delbetaling af selve klubben, hvorfor Berlusconi naturligvis ikke poster 100mio€ i markedet; det er vigtigt at understrege. Det kommer simpelthen ikke til at ske. Derfor kan man skyde en hvid pil efter alle de flotte navne, som sportsektionerne i diverse aviser og tidninger, disker op med, dag ud og dag ind.

Så det bliver formentlig et marked a la det som vi så i sommers, hvilket Galliani også forklarede medierne forleden dag; Ingen penge og der skal krydstjekkes i hoved og røv ved begge parter konstant.

Det kan vise sig fatalt i længden for Montellas tropper. Fordi vi er særdeles sårbare imod skader eller formnedgang ved et få antal af spillere. Som tidligere nævnt mener jeg vi skal have en kvalitets midtbanespiller og angriber ind på holdet, for at kunne holde skruen lige i vandet. Den opgave bliver meget svær at fuldføre til vinterens marked – der skal findes kvalitet til spotpris eller fordelagtige lejeaftaler på outcasts.

Jeg kunne godt se Milan gå død engang i slut-januar eller februar pga. manglende tilførsel af kvalitet, hvorfor de få spillere med niveau vi har for nuværende, ganske enkelt brænder ud rent energimæssigt.
Skrevet af Rossoneri
Så det bliver formentlig et marked a la det som vi så i sommers, hvilket Galliani også forklarede medierne forleden dag; Ingen penge og der skal krydstjekkes i hoved og røv ved begge parter konstant.

Det betyder i hvert fald at der ikke bliver postet "nye" penge i investeringer.

Med en række salg, ville der dog nok alligevel kunne blive til at opgradere truppen.

Skal man tro medier, så er både Valencia, PSG og Arsenal interesserede i Bacca. Det burde kunne kaste omkring €30m af sig. Så er der Adriano som burde kunne indbringe ca. €5m.
Med det rette bud, tror jeg egentlig også at Kucka kunne være til salg. Hans pris ville formentlig ligge i omegnen af €6-8m.
Det ville alt i alt kunne frigive noget der ligner €35-40m - give and take.

Det burde række til både en 6er/8er der er skabt mere i Montellas ånd og en styrkelse af offensiven.

I et tilfældeaf et Bacca-salg, mener Calciomercato at vide at vi ikke erstatter ham 1:1. Montella skulle have Niang i tankerne som 9er og Bonaventura som wing.

Det må dog være en prioritet for Montella at bygge på bredden i de forreste rækker.
Skrevet af Bishop
Kucka bliver ikke solgt, uanset hvor meget du end ønsker det :) Hvilket selvfølgelig også ville være tosset. I de kampe hvor vi skal stå for det offensive og være spilstyrende har han vist sig at være meget brugbar, og høster tit top karaktere. han giver så god balance at vores offensive spillere får langt større frirum end når han ikke er med.

Bacca derimod, ham anser jeg også som fortid, men jeg frygter at det bliver svært at få 30 mio for ham. Men uanset så bytter jeg meget gerne Bacca for en opgradering på midten, således at spillere så Poli, Sosa og Pasalic ikke skal udsættes for andet end en reserverolle.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Det er nu ikke så meget et ønske at han bliver solgt. Det er mere de rygter der florerer. Han skulle have bejlere i flere lande.
I et overordnet perspektiv, er han dog ikke en Montella-spiller.
Derfor forestiller jeg mig at han kunne være til salg hvis det rette bud kommer ind.

Han har klart været en nyttig brik i visse kampe. Jeg synes dog faktisk st det er i kampene hvor vi skal styre spillet, at han har været dårligst.
Hans begrænsning er helt klart hans teknik, pasninger og generelle boldomgang.
omvendt har han været rigtigt stærk i kampe hvor vi skulle slås om at vinde midtbanen.

Poli bør vi i øvrigt også sende videre. Der er absolut ingen grund til at have siddende som 3./4. reserve. Der er det bedre at give Zanellatto chancen.

Lånet af Pasalic undrer mig egentlig også en del. Det er helt klart en udviklingsspiller. Men det er svært at se ham få mere end 10 kampe i sæsonen.
Vi har, mig bekendt, ikke option på ham, så hvad skulle det til for?
Skrevet af Krook
Det er nok ikke Arsenal i skal sætte jeres lidt til, hvis I vil af med bacca for €30m (eller i det hele taget).

Har Valencia de penge til bare at spendere? PSG kunne måske have behov for noget gardering.
Skrevet af Bishop
Skovt, det er ellers de kampe hvor Kucka høster de bedste ratings, og netop mod både Juventus og Inter synes det problematisk for Kucka at skille sig af med bolden, når han blev presset højt og havde dårlig tid med bolden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Odds på upcoming statistik debat, og deres uenighed i brugen af statistik mellem Rosso og Bishop;

Ja: 1.05
Nej: 12.00
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Du har ret - i de kampe er han også besværet.
Mod de mindre hold udgør han dog en "indirekte" ulempe fordi der er behov for at flytte bolden hurtigt og præcist rundt, for at rykke ved det det meget solide udgangspunkt modstanderen som regel kommer med.

Men omvendt har han bedre tid på bolden og kommer sjældent under stort pres.

Det kommer an på hvordan man anskuer hans rolle. Og jeg har ikke lyst til at gå ind i hele rating-diskussionen igen.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Puha - den blev dyr ;)
Skrevet af Lentini
Har endnu til gode at se nuværende rygter om interesse i Kucka. For nogle måneder siden var der noget om Leicester. Men som Bisp, tror jeg slet ikke han kommer på tale til et salg. Han er vigtig pt., og med tanke på hvad han kan indbringe er det tvivlsomt vi kan finde et bedre alternativ.

PSG har lukket ned utallige gange for Bacca selvom jeg ikke tvivler på at Barilla(agenten) gerne sutter den hårdt på Emery. Den historie er også kun blusset op igen i kulørte blade fordi Kluivert har udtalt at man skal have en backup til Cavani. Arsenal blir det ikke...

Valencias økonomi har jeg ikke styr på - de kan nok spæde ud men ift FFP regulativer finder jeg det tvivlsomt. Men med Baccas fablen om CL er en spansk nuværende bundklub næppe svaret derpå. Ergo tror jeg ikke vi kommer af med ham.

Luiz Adriano kan nok finde en fin kontrakt andetsteds og har nogle meritter fra Donetsk og CL som jeg godt kunne se nogle klubber bide på til 5-6mio.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/95304/milan-want-badelj-and-gomez

Kunne være to fine forstærkninger i januar.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
IF IT AIN´T BROKE DONT FIX IT.

4-3-3 har virket helt optimalt med Niang og Suso ude på kanterne, som jeg har fortalt så mange gange før. Så er kanterne blevet mindre farlige, fordi de trækker mere ud på banen, hvorimod før træk de ind.

Bonaventura kommer også med noget offensivt pondus fra midtbanen, hvilket vi har manglet i den grad. Kucka bringer noget balance og stabilitet, det kan godt være, at han ikke er teknisk dygtig. Men han er stadig vigtig, fordi han er fysisk stærk og arbejder stenhårdt begge veje. Eller så skal man ha Badeji ind på sekseren og skubbe Locatelli ud på otteren.

Vi er på en delt andenplads med Roma, jeg kan ikke se nogen grund til at justere på systemet så længe, at vi vinder kampe.


Vi er tyndt besat oppe foran og på midtbanen, det skal der gøres noget ved.
Skrevet af Rossoneri
Der er ingen tvivl om at Kucka er den mindst sandsynlige afgang af de nævnte. Og det hele er en større kabale.
Såfremt vi finder en mere defensivt orienteret 6er (det synes at være det Montella sigter efter), kunne man dog forestille sig at Kuckas egenskaber i højere grad blev overflødige.

Det bringer os så til Bacca, som er nøglen til hele den kommende mercato.
PSG er næppe en synderligt oplagt destination.
Èn ting er i hvert fald så godt som sikker - han bliver ikke hentet som backup for Cavani. Uruguayeren bomber løs og det kommer på ingen måde på tale at sælge ham.
Eneste spinkle mulighed, skulle være hvis Emery pønser på at skifte til en ultra offensiv udgave af sin tidligere så ufravigelige 4-2-3-1 opstilling, med Bacca placeret bag Cavani.
Det er dog meget lidt plausibelt.

Mit bedste bud på et salg af Bacca, går i retning af Arsenal. Wenger skulle have haft snøren ude efter ham allerede sidste sommer. Dertil kommer at Arsenal, sædvanen tro, mangler en 9er på internationalt niveau. Det har de vel næppe haft siden van Persie (og Bendtner selvsagt).

Poli burde bare få løbepas og €5-6m for Adriano, ville være ganske fint. Det rykker dog lige præcis intet, hvis ikke Bacca ryger afsted.

Uden salg af Bacca, ser vi nok på lånemarkedet igen, som vi (på den positive side) efterhånden må være verdensmestre i.
Skrevet af Rossoneri
4-3-3 har virket helt optimalt med Niang og Suso ude på kanterne, som jeg har fortalt så mange gange før.

Det var dog det vildeste nonsens.
Vores offensiv har jo på ingen måde fungeret optimalt. Niang startede sæsonen fint, men har været en skygge af sig selv i de seneste kampe. Udbyttet af hans indsats er også derefter. Suso er inde i en rigtigt god stime, men vi skal jo ikke langt tilbage for at han også var genstand for heftig kritik.
Bacca passer som type ikke ind i systemet, til både hans egen og trænerens store frustration.

Det med blot at lukke øjnene og regne med at i morgen bliver som i går, er decideret useriøst.

Skrevet af Lentini
Arsenal er vel totalt udelukket. Wengér har begyndt at bruge Alexis som spidsangriber med Giroud som super-sub, og et alternativ i den anden grøft. Yderligere hentede de La Coruña-topscorer, Lucas Perez, i sommers, og Wengér giver pr tradition lang snor til sine nyindkøb.

Jeg kan ikke se hvorfor Arsenal pludselig skulle beskæftige sig med et køb af fumlerik Bacca, der ej heller ejer teknikken til den type spil Arsenal praktiserer, hvor alle skal deltage i spillet, og hvor Bacca ikke kan stå som ”fisker” oppe foran.

Den virker overordentligt søgt fra mediernes side.
annonce
0