Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår slet ikke snakken om at Lapadula skulle erstatte Bacca. Jeg er, som de fleste nok vil vide, bestemt ikke stor fan af columbianeren. Men førstnævnte har slet ikke niveauet til at starte kampe for Milan. Det har han jo sat en tyk steg under de gange han har fået chancen.

Han er ganske fin til at smide ind og skabe noget ravage mod et træt forsvar i kampens afsluttende fase - men ikke mere end det.

Næste sæson har vi klart behov for at opgradere vores angreb - mange navne byder sig på. Nogle mere eller mindre realistiske.
Kina-gate vil naturligvis afgøre hvad der kan (og ikke kan) lade sig gøre.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så ser vi slet ikke samme kampe.
Lapadula har været meget effektiv i de minutter han har fået: 17 kampe (610 minutter) 5 mål (Et mål per 122. minut), to assist og to fremtvungne straffespark.

Carlos Bacca: 21 kampe (1637 minutter) 11 mål (Et mål pr. 149 minut) og to assist.

Lapadula arbejder desuden langt hårdere end Bacca. Så rent faktisk, så er Lapadula mere effektiv i de minutter, som han får og mere arbejdsom.

Ret let valg hvis du spørger mig.

Han havde også en stime hvor han startede inde i efteråret og var også effektiv.

Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Du understreger jo netop min pointe. Lapadula har fungeret fint som indskifter. Det er i hvert fald det eneste man kan bruge dine tal til at konkludere (eftersom han i snit får 35 minutter per kamp).
De kampe hvor han har startet, har han slet ikke formået at gøre sig gældende.

En angribers fornemste opgave er ikke at arbejde hårdt - den er at score mål.

Jeg kan sagtens forstå romantikken omkring Lapadula. Han kæmper, han har "ild", han arbejder for holdet og han elsker tydeligvis at løbe ind på banen. Som Milan-fan værdsætter jeg naturligvis også det.
Han har (desværre) bare ikke kvaliteten til at være vores førstevalg.
Skrevet af Rossoneri
Skal også lige forstå hvad du mener med "effektiv".
Effektivitet må vel handle om hans udnyttelse af de chancer han kommer frem til. Jeg er ikke lige med på hvordan arbejdsindsats har noget med dette at gøre.

Ser vi på hans performance som starter, har han startet syv kampe - hvoraf kun Roma og Atalanta har være modstandere fra den stærke ende af skalaen. I alt har han score tre mål i disse kampe og ingen mod de "stærke" modstandere.
Og hvis man husker disse kampe, vil de fleste nok være enige i at han ikke just spillede Bacca ud på bænken.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Han fremtvang straffespark i de kampe? Hvad taler du om?

Har Bacca scoret mod gode hold?
Skrevet af Rossoneri
Han "fremtvang" straffe mod Roma - synes i den forbindelse du bruger termen "de kampe" meget løst (for nu at sige det pænt).
Men at der bliver begået et straffe på ham, godkender vel næppe han præstation - eller?
Vores 9er (i Montellas system) er en meget vigtig del af opspillet. Dertil er Lapadulas teknik og spilforståelse simpelthen for dårlig.

Spørgsmålet er jo ret simpelt - hvem er bedst, Bacca eller Lapadula?
Sidstnævnte har, efter min bedste vurdering, bekræftet at han ikke hører til i toppen af Serie A. I så fald kun som indskifter.

Man kunne foranledes til at tro at du har set dig så tilpas sur på Bacca, at du har kastet dig ud i at tale en middelmådig spiller op. Nok bedst eksemplificeret ved at du, i kampens hede godt nok, ønskede Bacca skadet for resten af sæsonen. Det vidner måske ikke ligefrem om et objektivt syn.

Selv efter at han (Bacca) har scoret to mål og er blandt banens bedste, samtidig med at vi vinder 3-1, mener du at han skal på porten...

Jeg tror de fleste er enige om at Bacca ikke er løsningen på sigt. Men det kan aldrig være bedre at smide en dårligere spiller på banen.
Skrevet af Lentini
For at vende emnet tilbage til det trivielle – den evige salgsproces af AC Milan, så er SES og Fininvest igang med nye forhandlingerne. Alene at skrive det ”i gang med forhandlinger” gør fingrene søvnige og sløve. Faktisk nærmer vi os med hastige skridt et 3års jubilæum.

SES har i en officiel pressemeddelelse undskyldt sig med at de ikke har kunnet forudse at China Construction Bank bl.a. trak sig i sidste øjeblik. Og det kan på sin vis være rigtig nok – men det fjerner bare ikke rigtig indtrykket af uprofessionalisme. SES forsøgte at omgå den kinesiske lovgivning, ved at føre fonden til Hong Kong. Men alligevel formåede Kina at hamre CCB så meget oveni hovedet, for at gå med på den manøvre at det kollapsede.

Pt. snakkes der om en gentlemen-agreement, og jeg kan næsten ikke dy mig for at slå mig på låret af grin. Gentlemen-agreement, WTF! Der er nedfældet ekstremt mange bindende kontrakter på papirer, som aldrig er blevet overholdt tidsmæssigt. Men en gentleman-agreement er naturligvis meget mere bindende. Vorherre bevares!

Det som alle medier peger på, er at SES skal have overført 3. depositum på 100mio€ inden denne uges udgang. Nogle enkelte nævner mandag, som absolut sidste dato. Hvis ikke dette overholdes, falder aftalen fra hinanden og så kan Fininvest og SES ellers begynde et juridisk slagsmål om de 200mio€ som pt. står på en konto hos Unicredit.

Hvis aftalen overholdes, altså denne famøse gentleman-agreement, så vil de kontrakter, som er arbejdes på for øjeblikket via rådgivere som Rothschild etc., træde i kraft hvoraf den resterende købssum på 220mio€ + 100mio€ til forretningsplanen skal betales senest en måned efter. Det passer ca. med Derby della Madonnina.

Meldingerne går på at Silvio Berlusconi er meget irriteret over den seneste forsinkelse. Men man kan måske også pege på at han har gjort det vanskeligt for potentielle købere at efterleve hans krav om investeringer, når han har sat beløb på. Suning, som i dag ejer Inter, var faktisk forbi AC Milan først, men de skulle have trukket sig da de havde set den enorme mængde af krav, som Berlusconi havde opstillet til potentielle købere, hvis han skulle afgive Milan til nogen. Derfra vendte de sig mod Thohir, og tyksakken har vel næppe oplevet større glædesrus. Det sætter også lidt i relief, hvor vanskeligt det er at erhverve sig Milan på grund af at Berlusconi står stejlt på sine krav. Pt. skader hans mange krav dog klubben, og har gjort det et stykke tid.

Men på grund af den seneste forfejlede købsaktion, giver det nu frit spil til Galliani & Co. – de skal ikke rådføre eller komme overens med Fassone & Co. Det kan betyde at Milan kan forlænge kontrakten med Donnarumma. Det kunne den nok også inden. Men problemet i nuværende tilstand er at eneste grund til at Raiola vil få Donna at underskrive en kontrakt, vil være imod at han får en større del af kagen ved et fremtidigt salg, fordi den nuværende ledelse ikke kan præsentere et projekt der med sandsynlighed vil plante Milan i top10 i Europa idag. Han skovlede 25% ind af købssummen på Pogba – det er voldsomt to say the least! Den situation vil jeg meget gerne undgå. Galliani har det dog med at lefle for Raiola.

Jeg kan ikke se Donnarumma have en længerevarende fremtid i Milan uden et ejerskifte med en vis økonomisk robusthed.

Berlusconi udtaler dog til Il Tempo at fansene for Milan ikke skal nervøse eller bekymrede. Den tror jeg mange er overhørig. Han tilføjer igen at han vil overlade klubben til kineserne, som vil sikre Milan kan konkurrere igen på højest niveau. Jeg tror alle vil se nogle facts og ikke mindst bindende underskrifter på gældende kontrakter, før man sådan rigtig begynder at tro på. Berlusconis ord, oven på denne lange missære, klinger noget hult.
Skrevet af Rossoneri
Jeg deler helt klart (som alle andre Milan-fans) frustrationen over det der efterhånden har bevæget sig fra farce til en stor græsk tragedie.
Og det er er naturligvis let at udråbe Berlusconi og de ansvarlige i Fininvest som lallende amatører.
Men, jeg synes måske i virkeligheden ikke at det er helt fair.

Med den (in)famøse Mr. Bee kom et asiatisk krak i vejen. Det er vel at mærke svært at forudse og endnu mere svært at bebrejde både den thailandske charlatan eller Berlusconi.

Det samme gør sig egentligt gældende omkring den nuværende situation. Hvad skulle gøre at Berlusconi ikke antog SES for seriøse? Det var oprindeligt et konsortium af yderst pengestærke folk og han kan, med rette, have haft al mulig grund til at tro at de havde/har til hensigt at købe klubben.
Hvorfor skulle de indgå i forhandlinger hvis de ikke var seriøse?

Hvis Maersk stod og bankede på døren og ville købe mit firma, ville jeg da også indgå i forhandlinger i god tro og forventning om at de i hvert fald havde til hensigt at købe.

At dele af konsortiet har været hemmelighedsfulde omkring deres identitet, er der jo intet odiøst i. Mon ikke Berlusconi om nogen (med henblik på tvivlsomme relationer til folk som Putin og Gaddafi) forstår ønsket om dette.

Man kan så diskutere om han skulle have lempet sine krav. Personligt er jeg glad for at vi ikke har fået en Thohir ind der malker klubben for egen vindings skyld.
Det er ikke længe siden de fleste af os rent faktisk var Berlusconi taknemmelige for at sikre klubben gode betingelser efter en overtagelse.

Skal man pege fingre af nogen, må det være styret i Beijing. Og det rager naturligvis dem en pap-and.

Man kan selvfølgelig spørge om Silvio skulle have trukket stikket noget før og forfulgt andre spor. Det er dog svært at gøre sig klog på uden at kende til detaljerne fra forhandlingsbordet.

Det ville i øvrigt være oplagt at tro at den aldrende playboy allerede undersøger andre muligheder. Det forlyder i hvert fald at han langt fra er imponeret og nogle mener endda at vide at handlen reelt er død.

Men lad os nu bare få dette overstået så vi kan komme igang / fortsætte med genopbygningen. Endnu en transfervindue med håndjern, ville være katastofalt.
Skrevet af Magnifico
Da der åbenbart er tvivl om, hvorvidt I kan indløse Deulofeu til sommer, kigger I nu på Tello som alternativ. Go-go-go... Giver pizza hvis det sker.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Pirlo21
Så længe vi ikke ved hvornår de nye ejere tager over, vil der være helt dødt på transfermarkedet hos os.
Så at snakke om mulige tilgange lige pt, ikke aktuelt 😀
Skrevet af Great Milan
Abate bliver desværre ikke klar til kampen på fredag. Susu er stadig usikker på spilletid grundet en muskelskade. Antonelli er langt om længe skadesfri, og får en plads på bænken mod Juventus.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Jeg medgiver at kritikken kan være for hård af Berlusconi og Fininvest, og der kan hurtigt gå sport i den for medierne med at kritisere allermest. La Repubblica lægger jo bl.a. sjældent fingre imellem når noget involverer Berlusconi.

MEN vi nærmer os 3 år snart i denne salgsproces – det er ekstremt lang tid for en overtagelsesproces. Jeg mener gennemsnittet for et sådant salg ligger i omegnen af ti måneder, og der snakker vi fra den spæde start til underskrivelsen af den endegyldige kontrakt. Det bliver en tand for trivielt, når det altid er alle andres skyld at handlen ikke går igennem.

Mht. Bee Taechaubol, så syns det mere og mere tydeligt i kølvandet på den affære, når man læser flere finanstidende igennem efterfølgende at det kinesiske krak blev brugt ganske belejligt, som undskyldning for Mr.Bee, fordi han ganske enkelt ikke lå inde med alle de garantier, som han havde hævdet. Efterfølgende den fiasko, tog Fininvest også konsekvensen af deres egen utilstrækkelige kompetencer indenfor feltet og kontaktede USA´s største og meget velrenommerede indenfor feltet, Galatioto Sports, for at få dem til at finde seriøse pengestærke investorer til Milan.

Det som jeg personligt klandrer Fininvest for nu, er hvordan man har tilladt SES at skabe en fond, hvor investorer kan komme og gå som det passer dem – helt op til få timer inden underskrivelsen. Hvordan kan man tillade en situation hvor køber pludselig står uden 180mio€, uden konsekvens fra parterne som hoppede fra?

Det synes jeg er en sær konstruktion, fordi så har du ingen garantier. Og med tanke på det forløb Fininvest var igennem med Bee undrer det mig meget at Fininvest tilsyneladende ikke har taget højde for det. Men nu har de trods alt også brugt Lazard, Rothschild etc. som rådgiver, så jeg vil formentlig ligne en kæmpe klaphat i en diskussion med eksperter på området.

At investorer foretrækker at have skjult identitet finder jeg ikke odiøst. Men ikke pga. at de skulle være diktatorer eller andet spændende politisk, men nærmere fordi de fleste af dem formentlig er børsnoterede selskaber, som derfor vil være underlagt lovgivning deraf.

Personligt syns jeg det er fint nok at Berlusconi har haft intention om at være ”vanskelig”. Forstået på den måde, at visse krav skulle opfyldes for at man overhovedet fik mindste mulighed for at erhverve sig klubben. Men det bliver for politisk for mig når han smider specifikke beløb på bordet, som fx de 350mio€ over en 3-årig periode. Hvorfor skal han blande sig i det? Og selvom man har den sum af penge, kan de jo forvaltes på forskellige måder, hvorfor beskrivelsen også blev noget a la ”investeringer i holdet” som kan betyde mange ting, ikke bare specifikt mercatoen som jeg, uden at vide det, mistænker for at være Silvios oprindelige mening. Det bliver for politisk i mit hoved, fordi så kan Silvio gå ud og vifte med 350mio-kortet i det offentlige mens han kræver sin hyldest, og det giver jeg ærlig talt ikke meget for. Derudover har Galliani vist hvordan man hurtigt brænder knap 100mio€ af, uden at opnå andet en minimal fremgang selvom han forsøgte at råbe ”med 100mio skal der være forskel” op – det er jo igen forvaltningen af pengene som er vigtigt.

Ellers enig i sidste afsnit. Et salg er nødvendigt for at kunne fortsætte en genopbygning af klubben, og samtidig holde på det fåtal af profiler vi har i klubben for nærværende.
Skrevet af Lentini
I bund og grund vil jeg bare have det salg overstået i en fart og alt er fryd og gammen, mens man kan indstille sigtekornet på de 4 forstærkninger jeg syns Milan skal have.

Det er i øvrigt også trættende at læse og følge op på den forbandede salgsproces.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Mit indlæg var nu ikke ment som en opposition til dit ditto. Jeg er enig i mange af pointerne. Det var snarere lige dele "selvransagelse" og reaktion på de holdninger jeg ofte hører.

Uanset hvordan vi vender og drejer den, har denne (alt for lange) proces, været skadelig for klubbens udvikling. Vi har reelt arbejdet med en blyklods om benene og skyklapper på, de seneste tre år. Alt imens har andre, eksempelvis vores bysbørn, kunne arbejde på et "projekt". Man kan så, i parentes bemærket, stille spørgsmålstegn ved hvor godt dette er blevet forvaltet - men det er en anden snak.

Jeg prøver at tænke hvad jeg ville have gjort hvis jeg var i Berlusconis sted - altså udover at holde mange flere bunga-bunga fester.
Min klub er til salg og jeg bliver kontaktet at en gruppe af købere der synes at have både penge, intentioner og ikke mindst ambitioner.
Jeg ville nok ikke stille spørgsmålstegn ved dette til at starte med. Hvorfor skulle de ellers henvende sig? Det er jo et kæmpe - og ikke mindst omkostningstungt - arbejde at indgå i den slags forhandlinger.

Silvio har jo reelt også sit på det tørre. En handel kan ikke gennemføres før der er enighed om de kommercielle termer og det samlede beløb er betalt. Det han i dette tilfælde har spildt, er hans og hans virksomheds tid.

Konstruktionen omkring køberne, har næppe været kendt for Fininvest tidligt i forløbet. Der har forhandlingerne (efter min bedste overbevisning) været præget af de kommercielle betingelser - næppe om denne gruppe nu også havde midlerne til at gennemføre handlen.
Igen - det må man antage når en potentiel køber henvender sig.

Når så denne investorgruppe senere støder på udfordringer, men indvilliger i at indbetale den nette sum af €200m, som et ikke-refunderbart depositum, så ville jeg nok også stadig fortsætte snakken.
Worst case scenario, så står Fininvest jo med en anseelig sum for ulejligheden.

Nu er det ikke fordi jeg mener Silvio skal gå fri af kritik. Der er flere ting som jeg mener han (og hans firma) ikke har håndteret særligt godt.
Jeg synes at det er direkte amatøragtigt at man har givet kineserne så meget magt - inden handlen er gennemført.
Ikke mindst i det netop overståede vindue, hvor det var tydeligt at handlen kunne løbe ind i problemer og at der var en reel risiko for at den ikke ville blive gennemført.

Hele farcen omkring en skyggeledelse (i form af Fassone og Mirabelli) synes jeg fortjener en gedigen skideballe. Det svarer jo til at jeg hyrer håndværkere til at vælte en bærende væg i en lejlighed jeg ikke har sat min underskrift på. Det giver INGEN mening.
Og det har næppe været en stor motivationsfaktor for Galliani. Det har samtidig efterladt hele ledelsen i et vakuum så bestemt ikke har gavnet klubben - i en tid hvor der er behov for at alle hjælper med at komme op af det hul man er faldet i.

Som du nævner, så har Berlusconis forfængelighed - igen igen - også været et issue. Han har haft et stort behov for at forlade klubben som frelser. Det har selvsagt gjort det svært at finde den helt rigtige køber.
Det er dog svært at sige om den nuværende situation kunne have været afværget - det er jo reelt ikke de overordnede finansielle forpligtelser der har været problemet her. Snarere at den kinesiske regering ikke synes om denne investering.

Imorgen skulle være en skæbnesdag. Endnu et depositum på €100m skal indbetales. Spørgsmålet er om kineserne (dem der er tilbage) er villige til det, hvis de reelt tvivler på om handlen kan gennemføres.
Og spørgsmålet er samtidig om Berlusconi har fået nok.

To be continued....
Skrevet af Lentini
… Ja, kontrakterne skulle være nogenlunde klar så snart de 100mio€ bliver overført. Hvis de da bliver overført.

Det seneste nye, som Corriere della Sera, meldte ud tidligere i dag var at Fininvest havde forlangt større gennemsigtighed fra SES ift., hvor pengene kommer fra. SES har, via deres rådgivere, Rothschild, fundet frem dokumentation til Fininvest og Unicredit(hvor de første 200mio€ står parkeret) hvori der er fuld transparens. Det samme skulle gøre sig gældende for de næste 100mio€.

Dokumentationen der er fremlagt skyder også beskyldningerne omkring hvidvaskning gennem gulvet. Så er den pot ligesom også skudt ud af verdenen.

Men ved guder, hvor vil jeg bare gerne have det overstået. Med en lykkelig afslutning. Jeg er slidt ned af den her overtagelse, og orker næsten ikke at bevæge mig igennem finanssiderne, hvor halvdelen af det skrevne er noget jeg må slå op for at forstå. Det har nærmest været en ekstra uddannelse indenfor finans og økonomi, at følge med i salget af klubben.

Slut med dårlige undskyldninger og sløsede garantier; jeg vil bare drømme lystigt om at slå fingrene i den ”nye” Gündogan(uden skaderne) – Mahmoud Dahoud til sommer mercatoen.

On another note, så kiggede jeg for sjov skyld lige igennem listen med spillere til det italienske U19 landshold, hvori vi er repræsenteret af Plizzari, Llamas, Gabbia og Cutrone. Det er altså nogle seriøse spændende angribere det U19 landshold kan præsentere. Patrick Cutrone, Andrea Pinamonti(Inter) og Marco Tumminello(Roma) – der er sgu mål i skøjterne på hver og en af de tre angribere.

Ift. kampen i morgen på Juventus Stadium, så bliver jeg noget nervøs når jeg læser hvad Montella har gang i. Romagnoli på backen. Pasalic tilbage i startopstillingen sammen med Sosa og Bertolacci. En hurtig vurdering fra hoften, er at det er for dristigt af ham. Vi bliver uhyre lette at stresse i opspillet med Zapata-Paletta konstellationen. Pasalic fylder ikke nok hverken defensivt eller offensivt, og vi har ikke råd til at have blinde passagerer om bord til så svær en kamp.
Skrevet af Pirlo21
Gratis kamp i aften for os. Sådan ser jeg kampen, ingen forventer vi henter points og Juve har vundet alle deres kampe hjemme denne sæson i serie A.
Men alligevel har man da et håb for at vi får et point med hjem, mest baseret på at vi denne sæson har spillet 3 helt lige kampe mod Juve - hvor forskellen virkelig har været lille.
Heldigvis ser det ud til at Suso er klar og ham Deulofeu og Bacca kan bestemt lave revage i Juves forsvar.
På midten ser det ud til at Berto og Sosa starter, imens der er kamp om den sidste plads på midten imellem Kucka og Pasalic. Jeg håber klart Kucka starter pga hans fysik.
I forsvaret ser det ud til at Romagnoli skal spille venstre back, det syntes jeg er ærgerligt da Romagnoli spillede fremragende i center forsvaret sidste weekend. Men på den anden side kan jeg godt forstå at Montella gerne vil bruge sine bedste forsvarspillere der er klar. Personligt havde jeg fortrukket de siciglio på venstrebacken og calabria på højre backen. Med Romagnoli og Zapata som center.
Dog kunne man også gøre sig den tanke at når vi har bolden, så spiller vi mere et 3-4-3 system... hvor De Sciglio deltager aktivt i det offensive spil.

Spændende kamp bliver det, jeg forventer vi spiller lige op imod Juve og rammer vi dagen, tror jeg på vi kan opnå et godt resultat.
God kamp til alle :)

https://m.facebook.com/milandanmark/photos/a.331472566870878.84014.276574962360639/1595039740514148/?type=3&source=48&__tn__=E

Skrevet af Martinovic
TMW: Milan allerede enige med Kolasinac, Fassone og Mirabelli har forhandlet med spillerens agent og er klar til at underskrive en 2-årig kontrakt. Juventus har jagtet Kolasinac i et stykke tid, men Milan har været hurtigst.

Interessant hvis Milan har overhalet Juventus inden om.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
For mig at se virker det KLART som om, at den ligger hos kineserne, at de ikke har styr på deres likdividet.

Berlusconi skal ha ros for at ville sikre sig klubben til gode ejere.
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Interessant hvis Milan har overhalet Juventus inden om."

Det her siger kun én ting for mig, og det er, at Juventus er blevet enig med Milan om at få De Sciglio til sommer. Det lader til, at Milan så har fået fri pas af Juventus til at hente Kolasinac. Nu har jeg ikke set Kolasinac spille, da jeg ikke interesserer mig for tysk fodbold, men efter sigende skulle han være meget god. Så hvis han er så god, som alle for ham til at være, passer det mig fint at skippe De Sciglio for Kolasinac.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Holdopstillingen til Juventus kampen:

Donnarumma - De Sciglio - Paletta - Zapata - Romagnoli - Pasalic - Sosa - Bertolacci - Deulofeu - Bacca - Ocampos

Desværre blev Suso ikke klar, og vi må derfor stille op med Ocampus. Dette er en MEGA svækkelse i angrebet. Montella har igen fået en hjerneblødning, og starter inde med amatøren Pasalic. Så vi stiller altså op 10 mod 11 i aften. Det tegner ikke godt. Locatelli har feber, men Kucka burde starte inde fremfor den søvnige trold. Sidst vi prøvede Romagnoli som back, gik det helt galt, så derfor prøver vi da bare igen .. ja da!

Calabria på højre og De Sciglio på venstre. Hvorfor skal det være så svært Montella???
Grande Milan!
annonce
0