Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Al Jazeera har fanget farmand Maldini, Cesare, til en kommentar. Og den gamle Maldini bekræfter at Paolo allerede har accepteret Barbara Berlusconis forslag om at indtræde i en ledende rolle i Milan. Ud fra Cesares kommentarer tyder det på, at det springende punkt mellem Barbara og Galliani har været Paolo Maldini. Hun har ønsket ham i en fremtrædende ledende rolle, noget som Galliani ikke har kunnet accepteret. Det må så tolkes således at Barbara har stået fast på sin beslutning, og derfor er Galliani på den måde blevet tvunget ud. Iskold er luften mellem Barbara og Galliani, men det må den så sandelig også være mellem Maldini og Galliani, siden Galliani slet ikke kan tolerer en indtrædelse af Maldini.

Det kan også nemt være at Barbara har stået fast på Maldini, ikke bare af den grund at hun ønsker Maldini ind, men at hun ligeså meget ønsker Galliani ud, og at hun vidste at hendes insisteren på Maldini i sidste instans ville tvinge Galliani ud af klubben pga. dennes fjendskab med den tidligere stjernespiller.

Om Barbara ønsker Maldini som enehersker, synes jeg stadigvæk er uklart, eller om hun pønser på at tage flere folk ind. Jeg tvivler lidt på Ariedo Braida, da han er Galliani-mand, og jo kom til klubben sammen med Galliani fra Monza tilbage i 1986. Dengang blev Galliani ansat pga. sit kendskab med Berlusconi, som han havde arbejdet med i 79’, og Braida blev godkendt af Galliani pga. deres samarbejde i Monza. Det kunne meget vel betyde at Barbara også slynger kniven over ham, for at udrydde Galliani-tro ledere, og samtidig starte helt fra en frisk. Barbara har desuden kritiseret transferkampagnerne over de senere år voldsomt, og der er Braida altså en medansvarlig.

På den anden side, har vi et transfervindue om en måned, som er vigtigt for Milans fremtid. Det skal udføres skarpt. Derfor kan det meget vel betyde, at man lader Braida sidde lidt længere og guide Maldini igennem. På den anden side, hvis man allerede har en afløser klar, og denne er tilgængelig nu, kan en fyring af Braida også komme på tale.
Skrevet af Gasbarroni
Hvad ønsker I, der skal ske på ledelsesgangene? Hvem skal have de forskellige roller?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af payableondeath
Jeg er egentlig ikke helt sikker på jeg ved hvad der helt nøjagtigt er årsagen til den kolde luft mellem Maldini og Galliani? Vil en eller anden lige udvide min horisont.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Skrevet af Lentini
Årh, den synes jeg er svær at svare på, Gas.

Uagtet at jeg har været noget træt af de altid kryptiske meldinger og varm-luft-taler fra Galliani, synes jeg han var dygtig og snu på transfermarkedet. Det er en kæmpe viden, der går tabt. Man kan sige at Braida også må besidde stor viden, og det gør han formentlig også, men hans evner synes ikke så udstrakte som Gallianis var. Og personligt, har jeg aldrig været specielt vild med Braida.

Galliani fyldte jo meget. Vicepræsident, Bestyrelsesmedlem, Drifts-ansvarlig og tilmed inde over transferdelen i høj grad. Det er mange hatte, og han har fyldt meget. Men måske har alle de hatte og medfølgende ansvar, gjort at der er blevet slækket lidt hist og her. Vi kan jo ikke prale af at have en veldrivende forretning. Den står han til skud for, selvom han har gjort et dygtigt arbejde i at skære ned på omkostningerne, der var skyhøje. (Jeg synes så at det var en fejl, at man i sin tid skar voldsomt ned på MilanLab, som man nu har geninvesteret i) Og pga. det har vi skullet se på sløje forretninger på transfermarkedet, som han også drages til ansvar for.

Så et eller andet sted kan jeg godt forstå Barbara Berlusconi. Men jeg ved ikke om Maldini skal varetage alle de embeder selv. Jeg er jo selv stor fortaler for at få Leonardo tilbage i folden. Han besidder en stor viden ligeledes, kender mekanismerne på ledelsesgangene i Milan. Jeg kunne godt tænke mig ham i en fremtrædende rolle i et slags samarbejde med Maldini, men hvordan det skal skrues sammen, aner jeg ikke. Jeg er ikke et organisatorisk talent indenfor ledelsessammensætning.

Som det forlyder pt., så overtager Barbara dag-dag driften, mens Maldini overtager Gallianis rolle. Jeg har som sagt, svært ved at Braida, danne trekløver med Barbara og Maldini. Alene billedligt talt, ser det underligt ud. Så jeg forventer nok, at man ser en ny sportsdirektør.

Samtidig ser jeg også Allegri, som færdig i Milan, for sure(Hvornår han er færdig, er så en smule tåget pt.). Hvem der skal overtage, står hen i det uvisse. Jeg håber ikke at Clarence Seedorf, grundet sit rigtige gode venskab, med netop Barbara, bliver manden der skal overtage tøjlerne. Så er jeg hellere til Pippo. På den anden side forlyder det at Maldini og Prandelli nærer stor respekt for hinanden, og man er tilmed imponeret over den måde, som han tøjler vores stjerneangriber, Mario Balotelli.

Et eller andet sted, kunne jeg godt ønske mig, at man allerede nu og inden transfervinduet har en nogenlunde klar aftale med en ny træner, så transfermarkedet kan blive brugt til at arbejde op imod den nye træners ankomst til sommer. Det kan så underminere Allegri, og så er spørgsmålet om hvorvidt det så er smart han bliver, eller om han har lyst til at være en del af det, og om hvordan truppen håndtere det.

Edit:
Pay,
Jeg mener at det har noget at gøre med, da Maldini stoppede sin karriere, hvor der var ultras som piftede af ham sidste kamp på San Siro. Jeg kan ikke huske lige nøjagtig hvordan og hvorledes Galliani fik sig smurt ind i det, men det var ikke videre sympatisk, smart eller særlig veludført. Galliani magtede ikke at tage afstand fra de få ultras, der ødelagde det for Maldini. Den var Maldini ikke glad for, og de senere år har han også offentligt kritiseret Milans beslutninger, når han syntes de har handlet fejlagtigt, hvilket tydeligt har irriteret Galliani, når han er blevet spurgt til det.

Fiorentina derimod, med Prandelli ved spidsen dengang, gav jo en meget respektabel afskedssalut til Maldini. Efter 89 minutter stoppede de med at spille, og klappede istedet af Maldini. Og det var selvom, vi førte 2-0 i en altafgørende kamp for CL-deltagelse sæsonen efter. Meget flot gestus fra Viola og Prandelli, og måske også derfor der er den store gensidige respekt mellem Maldini og Prandelli.
Skrevet af payableondeath
Arh, tak for svaret Lentini! Kendte iøvrigt heller ikke til den lille anekdote om afskedssalutten fra Fiorentina.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Skrevet af Lentini
Så lidt Pay, lidt positivt er der trods alt at nævne om de lilla fra Toscana.

I går havde man også et 4 timer langt møde, mellem Silvio Berlusconi og Adriano Galliani. En Bruno et-eller-andet var også tilstede, som er personlig rådgiver for Berlusconi. Agendaen for mødet er jo ganske klar i kølvandet på udtalelserne fra Galliani. Noget som tilsyneladende har irriteret Berlusconi, som jo har nok at se til i disse dage med hans eksklusion fra det italienske parlament, og deraf manglende immunitet overfor retsforfølgelse.

Berlusconi så gerne at Galliani gjorde sit arbejde færdig, og blev til sæsonens udgang som tilsyneladende også var udgangspunktet fra start, efter Barbara proklamerede ændringer på ledelsesniveau i Milan. Men det har Galliani ødelagt ved hans offentlige udmeldinger om sin exit fra Milan. Han skulle i øvrigt have lagt sig ud med flere i bestyrelsen, udover Barbara. Man må vel konkludere at de ligeledes har den opfattelse, som Barbara, at der skal nyt blod ind på ledelsesniveau.

Silvio Berlusconi vil besøge Milanello, og her vil man komme nærmere ind på hvordan fremtiden ser ud for Milan. Han skulle angiveligt have forsøgt at overtale Galliani til at blive året ud, inden man foretager de ændringer som Galliani vil have foretaget allerede i de nærmeste dage. Jeg tror samtidig at de 30mio€, der blev nævnt i kompensation er pure opspind.

Demetrio Albertini er desuden også et velkendt navn, som bringes op til yderligere tilgang til ledelsen. Også en interessant herre.
Skrevet af Sheriffen
Jeg har det lidt ambivalent med Zio Festers afsked, men vi må også konkludere, at der i høj grad trænger til fornyelse på ledelsesgangen.

Milan har jo aldrig været drevet som en professionel virksomhed men derimod som Berluscas hygge projekt.

Derfor er det nok meget godt, hvis man får kigget organisationen igennem og får foretaget de nødvendige tilpasninger.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Aske K
hvad går albertinis nuværende rolle i figc ud på?
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Lentini
Sherif,
Jeg er egentlig enig med dig. Man bliver en smule sentimental med Gallianis afgang, men på den anden side skal der nogle forandringer til. Jeg er dog spændt på hvordan Barbara vil klare regnskaberne, nu når hun selv har været ude med den heftige kritik.

Aske,
Jeg er faktisk ikke sikker på hvad Albertinis rolle i FIGC er. Jeg mener han er teknisk direktør eller vicedirektør, men er langt fra sikker.

---------------------------------

Hvis vi skal tage et blik på det nært forestående transfervindue til januar, og for en gangs skyld, ikke inkluderer vores forsvar, er der stadigvæk nogle brikker som kan/skal flyttes. Vi har nogle spillere der er utilfredse med deres nuværende status.

På midtbanen handler det om Nocerino, Cristante og Saponara, mens det i angrebet omhandler Niang.

Sidste vinter havde Nocerinos agent travlt med at slikke røven på Napoli og Bigon, for bare at se sin klient afvise et bytte med Dzemaili. Selvsamme agent har, i lidt mindre udstrækninger, igen snakket lyserødt om napolitanerne. Spørgsmålet er så om Nocerino vil sige nej igen, jeg tvivler. Hans status i Milan er uforandret siden sidste vinter. Han har ikke præsteret tilfredsstillende, og Milans ledelse synes at have ham på kornet til afsending. Alligevel har han interesse fra Torino, Napoli og Roma. Nocerinos prisleje ligger omkring de 5-7mio€, også set ud fra hvilke spillere man ser på som hans erstatning. Marco Parolo(Parma), Blerim Dzemaili(Napoli) og senest Granit Xhaka(Gladbach) er navnene der nævnes som erstatninger. Alle spillere er aktuelle for det forestående VM, og derfor kan det måske være en smule svært at lokke dem væk fra deres respektive klubber.

Derudover er Cristantes agent begyndt at røre på sig, fordi den unge midtbanespiller kun har spillet meget få minutter. Det samme er problematikken omkring den unge trequartista, Saponara. Cristante har tyske bejlere, men et forårslån på italiensk grund synes mest sandsynligt. Saponaras bejlere skulle være Parma og Genoa.

Hvis alle tre spillere ryger, skal der forventes to spillere ind udover at man har erhvervet Keisuke Honda, for at man numerisk er besat tilfredsstillende på midtbanen. Montolivo, de Jong, Muntari, Poli, Kaká og Honda er de seks sikre til forårskampene.

Niang ligner desuden en mand, der i vintervinduet ryger en tur på lejemål i Genoa. Milan vil have en ny slags second striker/wing type, og det betyder at Niang bliver kvalt i konkurrencen. Et interessant navn blev bragt op på rygtebørsen sidste dag. Personligt har jeg selv placeret øjnene på Cerci i Torino, men den unge schweizer, Shaqiri i FC Bayern, er seneste navn. Og han ser da også en smule kvalt ud i den offensive konkurrence hos verdens bedste med Müller, Robben, Ribery og Götze.
Skrevet af Lentini
Nu er forvirringen i øvrigt total. Silvio Berlusconi har i en officiel udmelding sagt at Galliani bliver på sin post, og at denne var meget lettet efter deres fire timers lange møde igår.

Der er ingen tidshorisont på hvor lang tid Galliani bliver.

Hvad vil Barbara sige til det?

Og hvad med Paolo Maldini, som iflg. Cesare Maldini, allerede er enig med Barbara om indtrædelse i Milan-ledelsen?

Det kunne måske være smart, hvis Berlusconi familien rent faktisk drøftede disse ting sammen.

Edit: Berlusconi kunne i øvrigt ikke møde op på Milanello, fordi hans helikopter ikke kunne lette grundet tåge... tsk tsk.

Edit2: El Shaarawy er desuden med til Sicilien, og iflg. Allegri er han ikke med for at holde ferie, men for at blive bragt i spil, skulle det være nødvendigt.
Skrevet af Aske K
ja, far-silvio "redder dagen" eller noget. jeg synes halvhjertede beslutninger er blevet hverdagskost hos milan, både på banen, i ledelsen og på markedet
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af MILANMILAN
Så kender vi os og Bonera igen. Utroligt han lige skal fucke det fuldstændig ufarlige skud up, ved at kaste sig foran Gabriel. Ufatteligt!!!!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af MILANMILAN
Endelig viser du lidt, Montolivo! 1-1
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Sheriffen
Bonera har altid været en katastrofe.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MILANMILAN
Han spillede fint mod Celtic.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Sheriffen
Det var held.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Borger Louis
Hey mand. Bonera er pisse loyal og klager aldrig. Lissom.
Skrevet af Sheriffen
Det gør ham ikke mindre uduelig. Med hans løn har han heller intet at klage over.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MILANMILAN
Han løber som én der har haft 5-6 korsbåndsskader i træk.

Urby er så pisse ringe, og det er en bedrift i sig selv at være så usynlig som Nocerino.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Sheriffen

Urby er så pisse ringe, og det er en bedrift i sig selv at være så usynlig som Nocerino.Amen. Jeg forstår heller ikke, hvorfor folk bliver ved med at sige, at vores hold ikke er så ringe igen.

Hvis man kigger på hele forsvarskæden samt det uendelige antal af ligegyldige boldflyttere på midtbanen, så er det et ret skræmmende billede, der tegner sig.

Det er imponerende, at vi har de næsthøjeste (er vist efter Juve nu) lønninger i Italien.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0