Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Promo
Jeg mener det vil være 3. runde grundet jeres tidligere meritter i Europa og koefficient-point fra det.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Martinovic
Det giver håb om, at vi kan nå gruppespillet.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
2-0 Napoli. God hjælp vi får.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
3-0. er vist lukket den kamp.
Skrevet af Martinovic
Som det flere gange er blevet nævnt, så har vi ikke fået en sejr, siden de nye ejere tog over.

Kan det måske skyldes, at spillerne er usikre på deres egen situation - om de er købt eller solgt?

Vi skal bare have den sejr i morgen, efter Fiorentina tabte til Napoli.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi gik ligeledes fem kampe i januar uden sejr, så det er ikke nødvendigvis der hunden ligger begravet.

Det er generelt nok svært at finde én årsag. Jeg anser helt klart mangel på lederskab og en vinderkultur som stærkt medvirkende faktorer.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg må indrømme at jeg synes midtbanen i langt højere grad giver mening end angrebet.
Som jeg ser det, kunne vi egentlig (forudsat at Kessie er på plads) ret let lukke den "sag".

DM: Montolivo, Locatelli, Sosa
VM: Bonaventura, Bertolacci, Montolivo, Sosa, (Zanellato)
HM: Kessie, Pasalic / Kucka, (Gabbia)

Jeg tvivler i den forbindelse på at Chelsea skulle gøre store krumspring for at modsætte sig et salg af kroaten. Skulle det blive et problem, kunne vi beholde Kucka som backup.


Ja – det er jeg så ikke enig i. Jeg mangler den kapacitet, som udover Jack kan kreere noget kreativt på den sidste tredjedel, fra centralt hold. Vi har været lammet på den sidste tredjedel rent offensivt centralt i banen siden Jacks skade, fordi vi udover fraværet af Jack har en colombiansk boldmongol på toppen der ikke kan holde i en bold om så hans liv afhang af det.

Jeg ser ingen af de nævnte kunne agere i den rolle, hvori Jack både i det defensive presspil samt offensive spil var afgørende, og hvor vi havde noget struktur i vores presspil fra den centrale midtbane, samtidig med at vi faktisk spillede fin offensiv fodbold i perioder. Sosas præstationer som mezzala har desuden været et sted mellem usynlig og rædderlig.

Bertolacci er jeg i øvrigt i tvivl om hvad man vil gøre med. 20mio€-investeringen har indtil videre leveret en rædderlig første sæson, fulgt op med en skadesplaget sæson 2.

Både Sosa og Bertolacci er dog spillere jeg sagtens kan leve med blive, men som krav, at deres tilstedeværelse ikke skal være på den bekostning af den ekstra centrale midtbanespiller som jeg mener vi har brug for, så vi ikke er så forbandet handicappet hver gang uheldet er ude.

Gabbia synes jeg er farlig at definere, fordi man synes at være i tvivl om hvordan/hvor man skal skole ham. I år har han spillet alle positioner på en diamantmidtbane, alt imens han også har ageret flere gange i det centrale forsvar. På ungdomslandsholdet spiller han dog på midtbanen. Jeg savner en klar plan på hvad Mattia Gabbia skal skoles som – indtil den er synlig mener jeg ikke han skal være aktuel for Serie A-mandskabet. Derudover er han 99’, så der er i hvert fald et års tid endnu på U-niveau at køre på.

Jeg ved så ikke om du til midtbanen medregner wingbacks, i tilfælde vi spiller med tre mand i backkæden (?). Men her mener jeg så også at vi er meget godt dækket ind (igen forudsat at vi får papir på Rodriguez).

VWB: Rodriguez, Antonelli, (Felicioli)
HWB: Abate, Calabria, (Bellanova)


Nej, jeg medregner ikke wingbacks som en del af midtbanen. Nu er vi så oppe på fire U-spillere; Sportelli, Gabbia, Felicioli og Bellanova, du vil indlemme i A-truppen. Det synes du ikke er lidt meget ?

Tager vi derimod angrebet, kan vi stå i den "voldsomme" situation at ingen af de nuværende spillere er der når det kommende transfervindue lukker. Det er ikke overvejende sandsynligt, omend heller ikke utænkeligt.

Jeg ser det som sikkert at Deulofeu og Ocampos er væk. Det samme gør sig selvfølgelig gældende med Honda.

Det ville også være en overraskelse af de større, hvis ikke Bacca fandt sig en ny arbejdsgiver.


Jeg er ikke så skråsikker på Deulofeu, som du er. Der har været lidt snak frem og tilbage, men faktum er også; hvem er det lige Deulofeu skal forholde sig til ? Barcelona har ingen afklaring på trænerfronten endnu. Indtil de får en løsning på den situation, tror jeg det kommer til at være stille omkring Deulofeu. Når situationen så løser sig bliver det store spørgsmål så; vil Deulofeu tage til Barcelona og spille andenviolin hele sæsonen? Det tror jeg ikke nødvendigvis han vil. Men der er mange faktorer som spiller ind, hvor kun tiden vil vise.

Som du nævner, er Cutrone et bud på en spiller der skal lånes ud - omend jeg selv håber han bliver og får chancer hist og her.


Jeg synes casen Cutrone er rigtig rigtig svær. Fordi der findes rigtig gode pointer ved både pros and cons. Men han er 98er, så der skal tages stilling til hvad man gør med ham. Plus at han har kontraktudløb i 18’.

Lapadula kunne også nemt være på vej væk. De fleste vil nok være enige om at han bare ikke besidder formatet til at spille for Milan. Navnlig ikke hvis (når) det klare mål er er Top4 (og dermed CL kval).


Det lidt underlige med Lapadula er at hans stats faktisk er ganske acceptable taget i betragtning de spilminutter han får. Jeg synes bare han ofte spiller som en elefant i et glashus, og det irriterende trimmede smalle overskæg er som en rød klud i hovedet på mig. Få det væk !

Og så er der Suso. Som jeg nævnte, kunne jeg egentlig godt se ham som trequartista. Jeg har også svært ved at se klubben aktivt søge at sælge ham.


Jeg tror heller ikke klubben vil sælge ham. Mit tidligere indlæg omhandlende Suso, var en irritation rettet imod ham, fordi jeg syns kravene, til hans forlængelse, er lige friske nok når man har været en vigtig spiller i én sæson og pludselig også vil se mercatoen lidt an, som var man lidt højt på strå. Som om han overhovedet er i en position, hvor Milan skal tilfredsstille ham. Han er ikke et talent i Donna-klassen. Så han skal knytte sylten og skrive under på de 2.5mio€ han havde aftalt med Galliani i første ombæring, og så præstere yderligere.

Jeg ved godt du gerne vil se ham som 10er i et 3-5-2, og den er jeg modstander af. Det handler for mig om at have et udgangspunkt og søge imod rum – det kan han, og gør han rigtig godt fra sit udgangspunkt i højre.

Derimod er han lidt handicappet af sine medspillere, fordi spillere som Kucka ikke er kvikke nok, når han søger mellemrummet inde i banen eller Zapata ikke tør slå en længere flad pasning op på ham, så derfor er der også room for improvements.

Derudover viser hans heatmap fra Bergamo, hvor han fik et udgangspunkt centralt at han har en overvejende tendens til at søge ud mod kanten – faktisk i høj grad, som den tryghedsnarkoman han er. Han skal imo lægge meget på, både offensivt og defensivt hvis han nogensinde skal komme i en betragtning som 10er på et mandskab i Serie A med ambitioner om Top 4. Kravene til dagens 10ere er meget mere vidtgående end i de gode gamle dage, med Baggio, Kaká, Totti and what not som ikke lavede dagens gode gerning i den forkerte retning.

Også selvom man fx skulle lade Vido være en del af truppen og at Cutrone "får lov" at blive og kæmpe for sin chance.


Det irriterer mig noget, at jeg ikke kan finde det interview jeg læste for en måneds tid siden med Vidos agent. Fordi jeg syntes der var noget med, at han i næste sæson også er at finde i Cittadella. Og for mig er det helt fint, hvis han bliver der i næsten sæson(fordi vi også har en tilbagekøbsklausul på ham), fordi han er endelig begyndt at bide sig mere fast og har scoret fire mål indenfor en kort periode. Kan han lægge på yderligere i næste sæson, er vi endnu et skridt tættere på at forløse hans talent.

Men uanset hvordan vi vender og drejer den (og hvad formationen bliver), ser jeg at vi skal finde to 9ere, der har kvalitet til at starte.
Det er desværre hverken let eller billigt at finde det.


Nej – det er absolut ikke let. Alene det at få fingrene i ”stjerneangriberen” bliver svært nok i sig selv.
Skrevet af Martinovic
3-5-2 er på tapetet igen i dag. Mon det er en eksperimenterende Montella, der tester til næste sæson?

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg vil da håbe det er med øje på at vinde kampen med den opstilling, nu når vi har matchbold nr.21 idag.
Skrevet af Rossoneri
Jeg mangler den kapacitet, som udover Jack kan kreere noget kreativt på den sidste tredjedel, fra centralt hold.

Enig. Jeg har dog en eller anden tro på at Bertolacci kan være til nytte her. Det kunne, i den forbindelse, se ud til at han får muligheden for at vise sig frem på pladsen i dag.
Og så mener jeg, som du også er inde på, at angrebet gør det det svært at være kreativ midtbanespiller. Det bliver der forhåbentlig også lavet om på.

Faktisk ville jeg også være interesseret i at se Zanellato få noget spilletid på den plads. Vi ved jo at han har en forholdsvis stor stjerne i Montellas bog.

Nu er vi så oppe på fire U-spillere; Sportelli, Gabbia, Felicioli og Bellanova, du vil indlemme i A-truppen. Det synes du ikke er lidt meget ?

Jo. Og det kan også meget vel blive for meget. I det spil ser jeg klart Bellanova som yderste mandat. Jeg vil bare være ked af et indkøb af fx Conti, idet det nok vil betyde meget begrænset spilletid til Calabria, som har en rigtigt stor stjerne i min bog. Ikke mindst i en rolle som wingback (læs: færre defensive pligter).

Dét sagt, så ser jeg egentlig også i højere grad disse fire som værende Primavera-spillere der kan hives op i tilfælde af skader og/eller karantæne.

Jeg er ikke så skråsikker på Deulofeu, som du er.

Her tænkte jeg faktisk snarere på om vi ønskede at beholde ham.
For det første, mener jeg ikke at han har gjort noget for at overbevise om at han er værd at satse på. Han mangler simpelthen at få noget ud af sine anstregelser.

Dertil kommer at jeg ikke ser ham passe ind i en 3-5-2. Der går snak om at Montella vil bruge ham som HWB, men det er næppe en langsigtet løsning.

Jeg ved godt du gerne vil se ham som 10er i et 3-5-2, og den er jeg modstander af.

Her skal jeg nok lige præcisere mig lidt.
Jeg ser ikke Suso som en klassisk playmaker. Det ligger 3-5-2 i virkeligheden heller ikke op til.

Derimod ser jeg gerne ham i en fri rolle bagved / ved siden af 9eren.
En rolle hvor han kan "forsvinde" lidt fra modstandernes midterforsvar, skyde fra distancen, løbe i huller, trække forsvaret skævt osv.
Skulle jeg sammenligne med en type, er Cassano nok det jeg kommer tættest. Eller måske Robinho.
Skrevet af Great Milan
Foggy

"3-5-2 er på tapetet igen i dag. Mon det er en eksperimenterende Montella, der tester til næste sæson?"

Det er det bestemt. Det er heller ikke første gang han gør dette her på det seneste. Det er ikke alt for kløgtigt, når man har så vigtig en opgave (EL plads) at spille for. Kloge trænere gør den slags i træningskampene op til sæsonstart, når man har alle spillerene (også de nye) på plads. Igen en klar og tydelig træner mangel hos montella. Han har bare at hente 3 point i dag mod elendige Bologna. 3 point i de seneste 5 kampe er ikke ligefrem imponerende.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Der er forhåbentlig ingen der er så dumme a tro at Montella ikke stiller med det hold (og i den formation) han finder giver den bedste mulighed for 3 point i dag.

Man kan da diskutere om det er det rigtige tidspunkt at skifte formation, men selvfølgelig er Montella ikke i gang med at "eksperimentere".
Skrevet af Martinovic
Selvfølgelig stiller han med det hold, han tror, kan vinde kampen. Det undrer mig blot, at han stiller med et tremandsforsvar her i de afgørende kampe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ja, naturligvis. Jeg forstår ganske fint dit argument og min kommentar var sådan set ikke henvendt til dig.
Som jeg også selv skriver, kan man stille spørgsmålstegn ved om det er det rette tidspunkt.

Der var dog en anden bruger herinde, der mente at Montella var i gang med at øve sig på formationen med henblik på næste sæson. Det er selvsagt en gang nonsens.

Når det er sagt, så må man klart forvente at Bologna står helt dybt i dag. De er sikret overlevelse og skal bare hjem med æren i behold.
Derfor skal vi ud og skabe kampen - noget vi har været utroligt svage til. Og det er i hvert fald navnlig i disse kampe at vores wings har været helt ude af spillet.

Derfor bifalder jeg klart at vi stiller med to deciderede angribere, hvilket så gerne skal give bedre plads til fremadstormende wingbacks og skud fra distancen fra vores midtbane.
Da vi også må forvente at Bologna bliver sjældne gæster i vores felt, har jeg heller ikke de store betænkeligheder ved at tre-mands forsvaret ikke er 100% sammenspillet.
Skrevet af Great Milan
Foggy


"Når det er sagt, så må man klart forvente at Bologna står helt dybt i dag. De er sikret overlevelse og skal bare hjem med æren i behold."

Som du kan læse her, er argumentet for 3-5-2 at Bologna skal stå dybt i dagens kamp. Hvad så med 3-5-2 i sidste uge mod Atalanta, var det også fordi Atalanta stod dybt kan man så spørge det dumme væsen om".

Og i øvrigt hvorfor dælen skulle man tro Bologna graver sig ned og står dybt, når de intet har at spille for? De vil da bare spille deres eget spil endda mere frit og antistressende.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Enig. Jeg har dog en eller anden tro på at Bertolacci kan være til nytte her. Det kunne, i den forbindelse, se ud til at han får muligheden for at vise sig frem på pladsen i dag.

Fair nok. Jeg er uenig i at Bertolacci vil være svaret på det, fordi jeg synes det er en væsentlig kvalitetsnedgang. Imo vil det optimale scenarie være en der rent faktisk kan true Jack på sin position, og dermed også true en VW, som Jack også kan besætte. En sådan optimering på 8eren vil kunne give kvalitetsfremgang på to positioner pga. Jacks alsidighed, og den ville jeg søge hvis jeg sad som DS.

Og så mener jeg, som du også er inde på, at angrebet gør det det svært at være kreativ midtbanespiller. Det bliver der forhåbentlig også lavet om på.


Den her forstår jeg ikke helt ?

Jo. Og det kan også meget vel blive for meget. I det spil ser jeg klart Bellanova som yderste mandat. Jeg vil bare være ked af et indkøb af fx Conti, idet det nok vil betyde meget begrænset spilletid til Calabria, som har en rigtigt stor stjerne i min bog. Ikke mindst i en rolle som wingback (læs: færre defensive pligter).

Dét sagt, så ser jeg egentlig også i højere grad disse fire som værende Primavera-spillere der kan hives op i tilfælde af skader og/eller karantæne.


Enig - og i særlig grad enig omkring den påståede Conti interesse. Det ville være enormt mærkeligt at gå helhjertet efter den. Mon Mirabelli har glemt at det er Inter, som har væsentlige større backproblemer?

Her tænkte jeg faktisk snarere på om vi ønskede at beholde ham.
For det første, mener jeg ikke at han har gjort noget for at overbevise om at han er værd at satse på. Han mangler simpelthen at få noget ud af sine anstregelser.

Dertil kommer at jeg ikke ser ham passe ind i en 3-5-2. Der går snak om at Montella vil bruge ham som HWB, men det er næppe en langsigtet løsning.


Hm, jeg har ikke set at der er dannet konsensus i tråden omkring Deulofeu. Men så vil jeg modsætte mig det, fordi jeg vil gerne beholde ham. Også selvom han er usleben diamant - jeg er ikke blind for at han savner noget slutprodukt stadigvæk, lidt i assistsspillet og en del mere i hans afslutninger.

Men han er en overordentlig håndfuld for modstanderen at håndtere, bare alene ved hans fart. Han ligger på niveau med Papu Gomez og Salah i keypasses helt i top af ligaen, og i hans en-mod-en dueller er han kun overgået, marginalt, af Felipe Anderson og vores egen, Bonaventura, hvilket fortæller mig at han er en spiller som via sin individualisme kan skabe overtal på den sidste tredjedel.

Jeg nævnte i kølvandet på Jacks skade i Udine at det ærgrede mig, fordi jeg ville rigtig gerne se Jack på hans mezzala med Deulofeu og Suso på hver sin kant, fordi der er rigtig meget fart og kreativitet gemt i de tre spillere. Kunne man så bare supplere med en angriber, der havde flere evner end bare at afslutte, så...

På papiret anvendte Montella Cuadrado som HWB i sin florentinske 3-5-2. Og jeg forventer mig at det bliver noget lignende, hvor vi i den defensive organisation skubber lidt rundt hvor Vangioni glider ned på backs, mens Zapata skubber ud modsat, så vi rent faktisk står i to 4-linjer i organisationen.
Skrevet af Rossoneri
@GM
Du sænker åbenbart aldrig tempoet i din iver på udstille din totale mangel på intellekt og forståelse.
Du har åbenbart også store problemer med bare at læse og forstå. Det skal man naturligvis ikke gøre nar eller pege fingre af, men det kunne jo være du skulle overveje om du ikke skulle holde din fucking kæft.

Her er hvad jeg skrev: "Derfor bifalder jeg klart at vi stiller med to deciderede angribere, hvilket så gerne skal give bedre plads til fremadstormende wingbacks og skud fra distancen fra vores midtbane."
Jeg ved godt du har lidt vanskeligheder ved at forstå hvad der står på de ovenstående linjer, men jeg kan da afsløre at det udelukkende omhandler offensiven.

Der kan der være masser af argumenter for at spille med et tre-mands forsvar. Det er bare ikke det der er relevant for ovenstående.
Men igen, det rækker din sparsomme intelligens (desværre) bare ikke til at forstå. Men så vil jeg da håbe at du ville tage imod ovenstående råd.
Skrevet af Great Milan
Som du jo ved, så gider jeg ikke spilde et sekund på det lort der kommer ud af din mund. Men når du angriber personligt (kalder andre dum), som du jo har vane for. (Det er dit varemærke). Ja, så må du også affinde dig med at blive stemplet som du er - dum.

Montella eksperimenterer netop 3-5-2 de sidste kampe, fordi han har tænkt sig, at dette skal være Milan´s formation den kommende sæson. Det er jo tydeligt for enhver, der følger Milan. Men ikke tydeligt nok for dig. Så Foggy har ramt plet ved hans antagelse af montella og hans eksperimenter. Nå men ikke mere fra mig til dig.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg gav mig også lidt tid til at studere lidt stats på vores angribere, og studsede noget over at Carlos Bacca står noteret for 1.7 SpG – skud pr. kamp. Jeg synes det lød en del lavere end forventet, men faktisk er det et gennemgående tema for Bacca i de seneste 4 sæsoner fordelt på 2 sæsoner hver i Milan og Sevilla.

For egen regning havde jeg gået og bildt mig selv ind, at billedet ville være anderledes i Sevilla, men i begge sæsoner i Sevilla er han havnet på 1.9SpG, hvor han faktisk ramte 2.0 i Milan i sidste sæson.

Man kan rose for Bacca for at være uhyre skarp på de relativt få afslutninger han faktisk får sendt afsted. Omregnet til de kampe han har deltaget i, ift. de mål han har lavet rammer han 3.92 chancer pr. mål – det er faktisk kun overgået af Mauro Icardi i Inter. Modsat kan man også skose ham for ikke at komme til flere afslutninger end tilfældet er, da han er suverænt sidst i afslutninger af starterne indenfor top 10 i Italien.

Faktiskt er det kun Defrel, Inglese, Pucciarelli og nogle Pescara-angribere, af vanlige startere i samtlige Serie A-klubber, som kommer frem til mindre afslutninger end Carlos Bacca.

Jeg synes faktisk det bevidner hvor endimensionel han er. Og jeg tror også vi, den milanesiske fanskare, ikke har vidst hvor endimensionel han faktisk har været i sit spil. Så der har været en skævhed i afstemningen af forventninger til vores 30mio€ indkøb. Fordi Milans fans, har forventninger som formentlig afstemmer af historiske bedrifter af tidligere angribere, som Bacca er blevet sidestillet med ift. hans indkøbsssum. Han skulle være afgørende, men faktum er at alle andre omkring ham er nødt til at være afgørende før han kan give sit say til det.
Skrevet af Rossoneri
Den her forstår jeg ikke helt ?

Den helt store kritik at Bacca (og Lapadula for den sags skyld) er at de ikke har formået at deltage i det offensive spil.
Derfor er det også svært at imponere når man bringer bolden frem, men ens muligheder er yderst begrænsede.

Vores modstandere har generelt været dygtige til at lukke vores wings ned. For at få indflydelse på spillet trækker de (wings) ofte ofte ned i banen og modtager bolden med ryggen til mål og med en direkte modstander i ryggen.
Derfra får mezalla´en tit en kort pasning tilbage og hvad så derfra....?

En pasning til den anden mezalla er ofte også en pasning til en spiller der ikke har sine forcer i boldomgang og tit er det gået i stå. Det gør sig gældende for både Kucka og Pasalic.

Ellers kan man spille tilbage i banen til regista´en. Det er der heller ikke meget målsøgende fodbold i.

Så kan han forsøge en dyb stikning, men med en tæt markeret 9er, har dette også været med begrænset succes.

Dermed håber jeg også at vi med en ekstra central angriber, kan skabe flere muligheder for vores midtbanespillere. Og i særdeleshed for den kreative af slagsen.

Hm, jeg har ikke set at der er dannet konsensus i tråden omkring Deulofeu.

Nej, det er nu også udtryk for min egen mening.

Der er selvklart også mange antagelser forbundet med dette. I mine betragtninger, har det været forudsat at vi (som udgangspunkt) går væk fra at spille med wings.
Skal vi spille med wings, synes jeg det giver bedre mening at beholde ham (afhængigt af prisen).
annonce
0