Snak

Mere indhold efter annoncen
Milan kan starte med at bruge samtlige kroner og øre, der er øremærket til spillere i januar og næste sommer, på rutinerede forsvarsspillere med kvalitet. Måske der slet ikke skal så meget til, som vi tror.

Vi har udmærkede spillere på de fleste positioner, men vi har intet midterforsvar og ingen 10´er (jeg håber, Menez kan spille den rolle).

Alt for tidligt at fyre Miha.

Mojn do!
Men kan du ikke passe dit hold - så passer vi vores...

Næh, det er en debatside - og jeg er interesseret i emnet og dine og de andres meninger omkring det. Tak for forslaget dog.

Hersker der ikke bred konsensus om, at forsvaret og midtbanen ikke er forstærkede nok i forhold til sidste sæson, rent kvalitativt? Eller læser jeg helt forkert? Det er i og for sig stadigvæk det samme forsvar, der i sidste sæson lukkede flest mål i top ti ind. Angrebet er blevet klart forbedret, midtbanen har fået noget bredde, men hvad nytter det, når man stadigvæk lukker for mange mål ind? Ergo vil jeg mene, at jeres trup ikke er væsentligt forbedret som helhed, hvorfor det selvfølgelig er galimatias allerede at fyre Mihajlovic nu.

Hvem ser du ellers tage over?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Hvilket projekt er det?

Det er det projekt hvor Maldini i flere år har påtalt at der mangler kulturbærere både på og udenfor banen. Art dét i virkeligheden er her hundling ligger begravet.
Det er det samme jeg læser af interviewet med Honda i dag.

Maldini har hele tiden talt om at skabe denne kultur helt nede fra ungdoms-rækkerne.
Milan er ikke længere i en position hvor vi kan hente spillere fra øverste hylde. Derfor skal vi vinde på andre parametre - heriblandt dét at spillerne går på banen med en stolthed over at bære Milan-trøjen. Dét der bragte Gattuso og Ambrosini så langt til trods for en begrænset bold-talent.
Noget som det nuværende Milan-hold viser et decideret fravær af.

Heldigvis er det ikke altid de dyreste fodboldhold der vinder det hele.

Jeg forstår naturligvis godt at det kan være svært at sætte sig ind i den slags ting, når man har valgt at holde med et hold der pr. definition er funderet på nogle helt andre værdier.

Og i skal naturligvis være velkommen til at afhente Mihajlovic tilbage hvis han stadig har så stor en stjerne hos jer.

Jeg forstår naturligvis godt at det kan være svært at sætte sig ind i den slags ting, når man har valgt at holde med et hold der pr. definition er funderet på nogle helt andre værdier.

Rolig nu, sømand.

Så lad mig forstå det her ret: du mener, der ikke er tid til at vente på at katastrofen bliver endnu større, men der er omvendt tid til, at Maldini skaber én eller anden form for klubkultur fra bunden? Og de to ting udelukker tilsyneladende hinanden. Endvidere har du stadigvæk ikke helt taget stilling til hvordan det er Mihajlovic´ skyld, at han ikke kan andet end at stille med de spillere, han har til rådighed. For ej at glemme det signal, det sender til eventuelle erstatninger, at tålmodigheden allerede nu er løbet tør.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
http://www.football-ital…always-same

Når Honda siger systemet, så tvivler jeg på, at han taler om formationen.

Jeg fornemmer, at Honda tænker på klubbens måde at drive klubben på. Det er fint at spendere 100 mio. euro med mål om at komme i Champions League, men reelt er det kun Bacca, der har været en forstærkning denne sommer.

Nye spillere:

Calabria - Bestemt et talent, der er værd at satse på, på sigt.

Rodrigo Ely - Forbandet naivt at tro, at han kan gøre en forskel efter skiftet fra Serie B. Ringeste Milan-forsvarer i mange, mange år.

Romagnoli - Jeg tror, han bliver god på sigt, men nu og her mangler han en forsvarsstyrmand til at diktere. Hvor ville jeg ønske, at klubben havde prioriteret en type som Thiago Silva.

Bertolacci - Kæmpe joke at betale 150 mio. kr. for en middelmådig italiener.

Bacca - Meget dygtig spiller, men han mangler støtte fra midtbanen og backerne til at sætte ham op. Han kan også på egen hånd. Bedste investering denne sommer.

Luiz Adriano - Han var billig, hvilket også er det eneste, der kan forsvare et køb af ham. Han minder om en vis Ricardo Oliveira.

Det er én forstærkning, som kan gøre en forskel nu og her. Det forsvarer sgu ikke, at der er spenderet 100 mio. euro.

Ser vi på resten af truppen, holder Lopez, Menez, Balotelli (når han gider) og De Jong (når han spiller foran forsvaret) også højt niveau.

Spillere som Abate, Antonelli, De Sciglio, Montolivo, Bonaventura, Kucka, Honda og Niang er den bløde mellemvare og bør i mine øjne højst være breddespillere.

Mexes, Alex, Zapata, Nocerino, Poli, Cerci og Suso har intet at gøre i klubben.

Det kræver ikke bare forstærkninger at vende dette forfald. Jeg håber, vi ser klubben på andre hænder og dermed en ny sportschef.


Mojn do!
Spillere som Abate, Antonelli, De Sciglio, Montolivo, Bonaventura, Kucka, Honda og Niang er den bløde mellemvare og bør i mine øjne højst være breddespillere.


Uenig.

Abate er, når han er skadesfri en af de bedste italienske højrebacks. Han har de senere år forbedret sit spil væsentligt. Jack var jeg skeptisk over i starten men han har vundet mit hjerte, mener bestemt ikke han kun er bredde spiller. Antonelli, Monty og Kucka kan være breddespillere.
De Sciglio er blevet givet en alt, alt for stor rolle alt for tidligt. Det er synd for knægten og han er blevet "ødelagt" for tidligt med vores "unge milan" fiasko-projekt.

Honda.. Han sælger trøjer, mere kan han ikke.
"Old Lull Bee"
Jeg er ikke uenig omkring Abate, men det er ikke et kvalitetsstempel at være italiensk landsholdsspiller i disse år.

Bonaventura er måske undervurderet, men nogen profil han ikke i mine øjne, selv om han har været en af holdets bedste indtil videre. Det siger mere om holdets situation.

Honda er en klog spiller, men ikke Milan-materiale.Mojn do!
Hersker der ikke bred konsensus om, at forsvaret og midtbanen ikke er forstærkede nok i forhold til sidste sæson, rent kvalitativt? Eller læser jeg helt forkert?

Nej og ja. Nej, det er der ikke konsensus om og ja du læser forkert.

Forsvaret er forstærket i form af Romagnoli som, i mit univers i hvert fald, passer langt bedre til italiensk fodbold end Rami gjorde. Førstnævnte skal naturligvis have tid til at udvikle sig ved siden af en erfaren spiller. Men nårh nej, Mihajlovic er blevet tøsesur på Mexes.
Ely er ikke en forstærkning men en spændende ung spiller, som Mihajlovic også er godt i gang med at spolere ved at give ham nederlag på nederlag i form at overmatching mod nogle af ligaens bedste angribere.
I Calabria har vi en super spændende højre back, som helt sikkert kommer til at slå sit navn fast over de kommende år.

Så har vi midtbanen hvor vi har fået Montolivo tilbage i noget der ligner storform. Er det Mihas fortjeneste? Det er et svært spørgsmål at besvare, men umiddelbart mener jeg det ikke.
Til gengæld bruger vi vores bedste midtbanespiller på en position hvor han slet ikke fungerer.
Dertil kommer at vi har hentet en af ligaens mest lovende midtbanespillere der var den 8. bedste assist-spiller sidste år.
Ind er også kommet José Mauri som spillede en flot sæson i Parma sidste år.
Til gengæld har vi sagt farvel håbløse navne som Muntari og Essien.

I angrebet har vi sagt farvel til Pazzini og Destro og fået Bacca, Adriano og Balotelli. Jeg vil tro at de fleste trænere ville lavde den handel any day.

Så naturligvis står vi med en markant stærkere trup.

Jeg kan i princippet sagtens bære over med vores pointhøst - eller mangel på samme.
Det er selve kampene som gør at jeg mener man bør handle allerede nu. Mihajlovic synes slet ikke at have styr på sin trup, sin taktik eller at besidde evnerne til at lede et hold af Milans størrelse.

Han er ikke ene ansvarlig for klubbens situation, men han er et af problemerne. Derfor er det bedre at komme af med ham nu, inden han gør mere skade.
Jeg frygter at det ramler fuldstændigt under hans ledelse.
Rolig nu, sømand.

Jamen jeg er da ganske rolig. Jeg konstaterer blot at vi hver især holder med klubber der både i sin oprindelse og efterfølgende filosofi er meget forskellige.
Det har jeg respekt for, men jeg pointerer bare at man i Milan i mange år har haft en ganske speciel kultur. Noget som rigtigt mange spillere der er kommet til klubben har udtalt.
Noget som har båret klubben længere end talentet i truppen egentlig har haft merritter til.


Så lad mig forstå det her ret: du mener, der ikke er tid til at vente på at katastrofen bliver endnu større, men der er omvendt tid til, at Maldini skaber én eller anden form for klubkultur fra bunden? Og de to ting udelukker tilsyneladende hinanden.

Og her forstår du igen ikke ret.
Milan mangler en grunlæggende kultur og hertil hørende kulturbærere. Det kommer naturligvis ikke over natten. Der kræver tid og de rette profiler.
Her har Maldini, meget fornuftigt og naturligt, påpeget at man med fordel kunne bygge klubben op omkring de tidligere spillere der netop var kulturbærere.

Men Maldini og Galliani er som hund og kat. Sidstnævnte er ikke eksponent for samme holdning som Maldini, hvilket tydeligt ses i mange af de indkøb vi gennem mange år har foretaget og i det persongalleri der beklæder ledende stillinger i klubben.

Omvendt så mener jeg kort og godt at Miha på ingen måde besidder egenskaberne til at lede Milan. Derfor skal han på porten. Jeg kan ikke erindre at have set så inkompetent en træner i min tid som Milan-fan. Det har jeg været siden 1987, så den liste omhandler både Oscar Tabarez of Fatih Terim.

Endvidere har du stadigvæk ikke helt taget stilling til hvordan det er Mihajlovic´ skyld, at han ikke kan andet end at stille med de spillere, han har til rådighed.

Det synes jeg nu at jeg har gjort ved flere lejligheder, men lad os da lige tage den endnu engang for dig or arveprins Knud.

Mihajlovic formår ikke at gennemskue de åbentlyse problemer som klubben står i.
Før kampen mod Napoli havde vi lukekt 9 mål ind i 6 kampe. Heriblandt 4 mål i to kampe mod upåagtede modstandere som Palermo og et Udinese-hold i dyb krise.
På trods af dette og et amputeret forsvar, vælger han på ingen måde at prioritere defensiven mod et hold der scorer mål på stribe.
Først da vi er nede med 0-3 vælger han at styrke defensive ved at spille med en mere flad 4-mands midtbane. Det giver jo absolut ingen mening.

Oppe 3-0 mod Udinese laver han en fuldstændig ubegribelig disposition og splitter vores centrale forsvar op, for at smide Zapata ud på en højre back som han slet ikke er fortrolig med. Hvorfor ikke smide Poli ind som ved masser af lejligheder har spillet pladsen?

I to kampe i træk stiller han med de Jong som mezzala. Det er vel evident for enhver at han på ingen måde kan dække den plads. Det var også en tydeligt frustreret De Jong der forlod banen.

Så er der hele Mexes misæren. Jeg er ikke den store Mexez-fan, men han er nu engang en del af truppen. Og i mit univers ville det være indlysende at bringe noget rutine mod en modstander som Napoli, fremfor en spiller der er i truppen primært for at udvikle sig.

Som udgangspunkt var jeg egentlig begejstret for tegn på at han kunne skabe noget disciplin i truppen. Nu synes det bare at han har behov for at høre sig selv råbe.

Alt i alt mener jeg at han er en gedigen fiasko. Vi har ikke råd til at beholde ham.

På spørgsmålet om hvem der skal erstatte ham, ser jeg naturligvis allerhelst Ancelotti. Spørgsmålet er om det er realistisk. I anden række ser jeg Prandelli og Spalletti, med præference for førstnævnte.
Jeg ved ikke om Miha skal fyres, dog kan jeg sige at han aldrig skulle være ansat, nøjagtig ligesom Seedorf og Pippo.

Men nu er han her, og så skal han også have en fair chance, der har i små perioder været spillet noget bold, vi har hungret efter i snart mange år, dels tænker jeg på 10-20 minutter mod Inter og så selvfølgelig første haævleg mod Udinese. Samtidig har han dog også haft nogle uforståelige hjerneblødninger..

Derudover mener jeg nu også at Milan som hold står væsentligt forstærket i forhold til sidste sæson, der er stadig mangler men vi er klart bedre stillet i år. Hvilket selvfølgelig også ligger æidt ekstre pres på Miha..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce