Snak

Mere indhold efter annoncen
Milan Fans @ The release clause in Donnarumma´s contract will only be valid in case Milan failed to qualify to the Champions League in a certain season.

Det lyder egentlig fair, selv om jeg synes, det måske er strengt at kræve CL-deltagelse til hver sæson.
Mojn do!
Lad os nu lige se hvordan kontrakten rent faktisk ender.
Lige nu glæder jeg mig over at der ser udtil at der er fundet en løsning.
Lønnen er dog alt for høj for en 18 årig, men når det er sagt. Så tror jeg på at donnarumma udvikler sig til verdens bedste målmand.
http://www.football-italia.net/104150/milan-raise-belotti-bid-%E2%82%AC80m

Milan har tydeligvis ikke opgivet Belotti.

Det begynder at ligne en 3-5-2, hvis vi får en ekstra midtstopper eller to.

http://www.football-italia.net/104148/milan-get-biglia-discount

Biglia rykker også tættere på.
Mojn do!
Belotti-Silva
Rodriguez-Bonaventura-Biglia-Kessie-Conti
Romagnoli-Ny mand-Musacchio

Det ser ikke tosset ud, selv om vi mangler en spiller til den måske vigtigste position.

Køb Bonucci.

Mojn do!
@Foggy
Tror egentlig at Musacchio ville være den centrale styrmand i en tre-back kæde.

Men du har helt ret. Det kræver minimum ét indkøb. Noget kunne også tyde på at Mister er blevet træt af Palettas manglende disciplin.
Så hedder de to nye navne. Det er dog nok lidt lettere pladser at besætte.

Flere engelske medier har meldt at Zouma skulle være på vej væk fra Chelsea. Det ville være et spændende bud.
Ellers ville jeg rigtigt gerne have Tonelli fra Napoli.
Min personlige holdning til Donnarumma har ændret sig drastisk efter den respektløse opførsel han fører overfor klubben, som har gjort ham til det han er i dag. At der befinder sig en klausul, der betyder, at han kan skride, når det passer ham, bryder jeg mig ikke om. For det første vidner det ikke om en spiller, der har tiltro til klubbens projekt og ambitioner. For det andet vidner det ikke om, at han er besynderlig tilknyttet klubben, som han ellers i flere omgange har givet udtryk for.

Men men men.. vi skal se på situationen, som den er her og nu. Vi skal hurtigst muligt komme i CL, så hele projektet får et godt "go" fra start af. Kvalificerer vi os til CL anno 2018, kommer der højst sandsynligt bedre tider for Milan. Men lige nu er vi nødt til at holde på vores bedste spillere hermed og Donnarumma. Jeg vil nødig og jeg mener nødig se ham skifte til Juventus. Sker det, har de sikret sig den nye Buffon for de kommende 20 år. Det må under alle omstændigheder ikke ske!

Jeg ønsker Donnarumma bliver, men jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg er meget skuffet over hans opførsel overfor Milan. Om jeg nogensinde kommer til at tilgive ham for dette, ved jeg ikke. I min verden kommer personlig opførsel og karakter overfor ens klub før alt - her tænker jeg på respekten for klubben og dens fans. Det kan godt være, at Donnarumma bliver den nye Buffon på banen, men udenfor banen bliver han formentlig aldrig en Buffon. Om det er hans unge alder der gør alt det her, skal jeg ikke kunne udelukke. Det er trods alt en ordentlig mundfuld at stå i en så gunstig situation som ham i en klub som Milan som blot 18-årig. Håber han ændre sig med alderen.

Jeg håber og tror på, at Fassone og Mirabelli gør det der er bedst for klubben - med eller uden Donnarumma.
Grande Milan!
Han er ikke den første spiller klamme Raiola fordrejer
@Maldinini
Det kan du naturligvis have ret i.

Men Donnarumma er voksen nok til at have store sportslige ambitioner (hvilket jeg har fuld respekt for). Dermed må han også være voksen nok til at tage ansvar for sit valg af agent.
Nej. Og sådan er det. Forhåbentlig skal vi ikke bruge mere tid og unødige kræfter på den saga resten af sommeren. Det har været et tumultarisk forløb som nu gerne skulle være ovre.

Mon ikke ultras skyder skylden på Raiola i en fornægtelses stund. Og den påvirker lige præcis nul på den mand.
Gustavo Gomez: Everton er åbenbart blevet forelsket i flere af vores spillere. De er nu også interesseret i Gomez.

Kilde: Calciomercato.com
Grande Milan!
annonce