Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan vi ikke efterkomme Raiolas krav også sælge Donnarumma året efter uagtet, om vi kommer i CHL. Jeg synes, at det ville være så fedt, hvis vi sluttede i top 4 også alligevel solgte Donnaruma. Jeg har mistet meget respekt for ham.

Han er en 18-årig knægt, der tror, at ham og den fede nar til Raiola kan strongarme klubben. Der skal klubben vise konsekvekns også sende et signal, at det finder man sig ikke i.
Afgange: Som forventet er flere spillere på vej ud af Milan truppen. I dag havde vi besøg af Everton folk, som er interesseret i Lapadula, Gomez og Niang. Lige nu har vi besøg af folk fra Antalyaspor, som har Paletta, Zapata, Kucka og Sosa på tapetet.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Raiola: Flødebollen er ankommet til Milano. Om nogle timer skal han møde Fassone og Mirabelli. Han har også en aftale med folk fra Juventus, hvor der skal tales om Kean.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
@ Pirlo

Jeg så godt de tal som blev kastet gennem æteren fra Il Sole 24 Ore. Men jeg blev ikke frygteligt meget klogere fordi man savner et eller andet at måle op imod siden planen blev anset som urealistisk. Fx hvad indbringer Real Madrid eller Manchester United på det asiatiske marked? Og hvad har de egentlig gjort af kommercielle tiltag for at nå X indtjening? Så er det lidt lettere, for mig ihvertfald, at lave en sammenligning.

Men det er måske også det som savnes i planen, fordi den ikke strækker udover det som andre storklubber i Europa gør på det asiatiske marked. Men det er trods alt bare gisninger.

Ift stadion syns jeg nu det lyder ret ambitiøs at man regner med en fordobling i 2022. Vi ligger på et snit, rundt regner 40.000. Så fra dagens vilkår er det jo en fordobling på tilskuerantallet også minus evt CL-matchday indtægter. Det syns jeg lyder voldsomt hvis man tager de forudsætninger vi har nu ind i ligningen.
Edit: jeg skal lære at læse ordentligt. Bare ignorer det her.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Dialog mellem Fassone og Raiola:

Railoa: Hvis Milan har så meget tiltro til det nye projekt og CL næste år, så har i jo ingen grund til at frygte, at Donnarumma smutter næste år. Derfor kan jeg ikke se problemet i, at klausulen skal hedde 50 mil Euro.

Fassone: Hvis du (Raiola) har så meget tiltro til, at Donnarumma er målmændenes Maradona, så får du jo ikke svært ved at finde en klub, der gerne smider 100 mil Euro efter ham, næste år, hvis vi ikke kommer i CL. Derfor kan jeg ikke se problemet i, at klausulen skal hedde 100 mil Euro.

Grande Milan!
Andrea Poli: Poli er meget tæt på et skifte til Bologna.

Kilde: Gianluca Di Marzio
Grande Milan!
Bedste scenario: Donnarumma forlænger med fem år og fyrer fedberg som agent.

Et OK scenario: Donnarumma forlænger med fem år, og Milan sælger ham næste sommer.

Worst case scenario: Donnarumma forlænger ikke og smutter transferfrit næste sommer.

Vi er simpelthen nødt til at få den kontrakt forlænget, så vi er sikret mange millioner næste sommer - enten via CL eller salg af Donnarumma.

Jeg begræder ikke længere et salg, men jeg bliver pokkers ærgerlig, hvis han smutter transferfrit. Så meget for at få chancen på førsteholdet som 16-årig.
Mojn do!
@Lentini
Jeg læste et sted at det oplæg vi var kommet med omkring merchandise, ville overskygge alle andre klubber i verden. Dét synes FFP ikke rigtigt var sandsynliggjort.
Hvor meget mere det var, meldte historien dog ikke noget om.

Men hvis jeg husker ret, er Milan det 2. eller 3. største brand i Asien (afhængigt af hvordan man måler) når det kommer il antal fans. Utd og Real er de to andre i Top3.
Derfor kan det næppe være grundlaget der stilles spørgsmålstegn ved. Derimod må det snarere være selve udførelsen af en kommerciel plan der mangler detaljer.
Rossoneri

"Men hvis jeg husker ret, er Milan det 2. eller 3. største brand i Asien (afhængigt af hvordan man måler) når det kommer il antal fans. Utd og Real er de to andre i Top3."

Mener vi er nummer 2 efter Man. U.
Grande Milan!
annonce