Snak

Mere indhold efter annoncen
Det håber jeg godt nok ikke. Så kommer der til af mangle en mand i presspillet.
Omvendt får vi en mand der kan holde i bolden i opspillet. Nu er det i øvrigt heller ikke fordi Giroud er synderligt agressiv i sit presspil.

Personligt havde jeg dog startet med Rebic på toppen, da han netop er ultra-agressiv i presspillet og samtidig kan falde ned i banen og holde fast i bolden.
Jeg håber også på Rebic, men mon ikke det bliver Giroud.
Mojn do!
Zlatan har nu ikke vist at han kan holde på bolden i et godt stykke tid. Giroud kan i det mindste bevæge sig..

Ser også helst Rebic af samme grunde.
Det ventes at 18.000 ud af en kapacitet på 21.500 vil være Milan-fans i morgen.
Vildt. Går ud fra at Sassuolo-fans har solgt deres billetter videre.
Ja, ellers er der bare ikke mange Sassuolo fans der har købt billet.
Jeg tror at de mange straffespark sidste sæson gjorde at Lazio valgte ikke at sænke billetpriserne i forhold til Roma, og derfor kunne Sassuolo fans´ne give deres biletter til Milan-supportere så klubben kunne vinde et mesterskab som i bund og grund ikke var fordi de havde fortjent det, men fordi at alle andre besluttede sig for at underpræstere eller at den pågældende klub overpræsterede i forhold ligaens normale niveau eller dens mangel på samme der så var årsag til at sådan en klub overhovedet nogensinde kunne slippe afsted med et ufortjent mesterskab.

Forza et-eller-andet.
"Old Lull Bee"
Og for klarheden skyld, når jeg siger de så mener jeg milan (med lille m, fordi det er jo en klub der ikke kan måle sige med de rigtige mesterskabskandidater; Inter, Inter, Inter, Juve, Inter og Napoli. Og måske Lazio men ikke rigtig)
"Old Lull Bee"
Hahaha. Det er fandme en skarp late night analyse. Jeg ser frem til flere!
annonce