Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har aldrig holdt med et hold i Italien men er stor beundre af Milans fodbolds historie og de mange mange mange klasse spiller der har spillet i denne klub og personlig kan jeg ikke lade være med at sidde og heppe på at i bringer den hjem idag.

Good luck der ude til jeres spiller og ikke mindst til jer fans.
- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
Jeg håber, spillerne er mindre nervøse, end jeg er.

Vi kan nok ikke forvente, at Sampdoria tager point fra Inter, og det vil være for risikabelt for Milan at gå efter det ene point. Det kræver noget taktisk snilde at gå efter sejren, men omvendt passe på Sassuolos farlige omstillinger. Der straffede de os i første kamp.
Mojn do!
Vi skal afgøre det i dag, og sassuolo har virkelig nogle spillere der kan gøre ondt offensivt og nogle spillere der gerne vil vise sig frem.
Men fokussen, viljen, en titel og holdets selvtillid samt fansene - vil hjælpe vores hold på vej og give os medvind.
Fuck jeg er spændt
Forza Milan
jeg er ikke så meget nervøs som jeg er spændt. uanset hvad der sker, har vi spillet fantastisk i sæsonen. og hvis det giver et mesterskab, så er det endnu bedre. datteren er milan fan i dag, fordi nogen kom til at love en mesterskabsfest skulle vi vinde. (bliver fest alligevel, far skal jo have snoller).
Held og lykke i aften. Uanset udfaldet er det kun godt for ligaen (og os der hader Juve) at mesterskabet ikke længere havner i Torino pr. automatik.
Forza Viola
Nogen der har læst noget om næste sæsons trøje? De plejer jo gerne at spille i den i sidste runde eller sidste hjemmekamp. Men der har ikke været noget om det i år.

Synes det er de fedeste trøjer vi har haft i årevis.

Der er også rygter om en "grønlig" 3. trøje - det er dog, mig bekendt, ikke offentliggjort.

https://amp.footyheadlines.com/2116063412283171722/

https://www.footyheadlines.com/2021/10/leaked-ac-milan-22-23-away-kit-to-bring.html?_gl=1*npdai0*_ga*YW1wLTZQMXROMjEyY05ubXlheTVnaGZNM1E.&m=1
Hjemmetrøjen er inspireret af 01/02 trøjen. Den får mig altid til at tænke på Rui Costa.
Hahaha. Det er fandme en skarp late night analyse. Jeg ser frem til flere!


Heh. Det kan være at min bold.dk apoteose skal findes på den anden side af midnat krydset med en decideret overskridelse af sundhedsstyrelsens anbefalinger om maksimale indtag af genstande.

Også godkendt at mit andet jeg insisterer på en klarhed i efterfølgende indlæg.

Anyways, sygt spændt. Men samme niveau som under Atalanta, bare mere virkeligt. Jeg ville blive usandsynligt skuffet hvis ikke vi tager scudettoen hjem.

Hvad gør folk egentlig, ser Milan kampen og ingen andre, ser Sass-Milan og dobbeltscreener med Inters kamp, ser Milan og følger med på livescore?
"Old Lull Bee"
@obl
Det har så mange lag og jeg elsker alt ved det. Børn og fulde folk…

Personligt kommer jeg bare til at fokusere på Milan-kampen.
annonce