Snak

Mere indhold efter annoncen
Bliver iøvrigt et meget underligt transfervindue.

I Italien åbner markedet først d. 1/7, allerede d. 4/7 starter vores pre-season og blot 5 uger senere (d. 13-14/8) starter sæsonen allerede.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
https://football-italia.net/milan-transfer-news-two-deals-close-scamacca-and-zaniolo-updates/

Fint med Origi og Sanches.

Noa Lang og Scamacca håber jeg ikke på.
Mojn do!
Det er sjovt, Fox. Når indlæg skrives via app´en på telefonen, så fremgår de ikke på kluboversigten. Det er først, når man går ind i tråden, at indlæggene kan ses. Det må bold godt få fixet.
Mojn do!
@Martinovic

Ja, der er meget de burde fixe/rette....

Meldinger fra Italien tyder desværre på at Torinos chef flyver til London i næste uge - for at lukke et Bremer salg til Tottenham.

Det er unødvendigt at pointere vi ikke har en chance mod de økonomiske muskler i PL, men stadigvæk lidt frustrerende, hvis vi går fra Botman, til Bremer til en plan C/D.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Bliver iøvrigt et meget underligt transfervindue.

I Italien åbner markedet først d. 1/7, allerede d. 4/7 starter vores pre-season og blot 5 uger senere (d. 13-14/8) starter sæsonen allerede.....


Serie A holder pause i næsten 2 måneder på grund af VM fra 13. november til 6. Januar så vintervinduet kan lige så vigtigt denne gang.
@Janus

God pointe.

Ingen tvivl om vi nok vil se indkøbene spredt mere ud over de to vinduer.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
...hvis vi går fra Botman, til Bremer til en plan C/D.....

Skal vi ikke starte med at glæde os over, at vi har formået at hente en spiller for €500k og udvikle ham til stamspiller på to sæsoner?

Hvis vi hentede Botman ind (jeg tror ikke på, at Bremer har været et reelt target), ville han givetvis komme til at spille de fleste af de kampe hvor han var klar. Det vil oplagt gå udover Kalulus spilletid og hæmme hans fortsatte udvikling.

Vi skal også huske på at Kjær kommer tilbage, som, af indlysende årsager, har en kæmpe stjerne i Piolis bog.

Med Kalulus himmelflugt synes jeg egentlig, det er en helt logisk beslutning, at man ikke sprænger banken for Botman (eller Romagnolis løn for den sags skyld).

Mit bud er at vi får en habil spiller breddespiller ind, der har det fint med ikke at være starter. En Krunic til forsvaret om man vil.
Der går rygter om, at hvis vi ikke kan hente Botman eller Bremer, uden at gå i budkrig, så vil man istedet hente en ung CB til omkring 10 mio. €. Så i stedet for at sprænge banken for en CB, så fylde på l bredden og stole på Tomori, Kalulu og Kjær, plus en ung mere med potentiale. Dette er jeg også klart fortaler for. Vil meget hellere bruge de midler vi har til rådighed på offensiv midt og højre kant.
Jeg vil sige, det kommer an på formationen. Spiller Pioli stadig 4-2-3-1, som han primært har gjort i Milan, så er det for mange med Bennacer, Tonali, Krunic, Renato Sanches, Pobega og Adli til to pladser. Særligt når vi har Diaz til 10´eren og måske vil hente en starter til den plads.

Med mindre Bremer har givet sit ord til Inter eller måske Tottenham, så få givet Pobega den anden vej i en helvedes fart. Der er ikke tid til at tøve og spille andenviolin. Fattigere er vi heller ikke.

Med Giroud, Origi, Lazetic og Zlatan til 9´eren, er vi fint gearet til den plads.

Leao og Rebic er fint til venstre wing.

Castillejo tager formentligt til Spanien. Jeg tror, vi køber Messias fri. Så har vi ham og Saelemaekers til højre wing, men mangler en starter.

Vi bør kunne få en midterforsvarer, en central midt (Renato Sanches), en 10´er og en højre wing for samlet 100 mio. euro. Igen skal vi kun bruge få midler på en midtstopper, hvis vi bytter Pobega og en pose penge for Bremer. I mine øjne er det ikke nok med Kalulu, Tomori, Kjær, Gabbia og en ung spiller. Det er for sårbart, hvis en af de tre første bliver skadet, som Kjær blev det i efteråret.

Mojn do!
@Rossoneri

Jeg er kæmpe fan af Kalulu, det tror jeg godt du ved - faktisk mindes jeg tidligere at há nævnt at jeg gerne så Botman/Bremer i klubben, så længe det ikke blev på bekostning af Kalulu udvikling.

Dengang skrev du at vi havde brug for én ledertype og du ikke mente Tomori/Kalulu var en optimal løsning pga. manglende lederskab. Det virker lidt til du har ændret mening?

Jeg ved godt jeg skrev det ville være frustrerende med en plan C/D, men det er faktisk kun fordi jeg tror, vi får brug for 4 stærke CBs og Gabbi er jeg ikke kæmpe fan af.

Men den korte sommerpausen, et VM klemt ind og Champions League bliver det en helt ekstremt komprimeret sæson og jeg tror vi kommer til at se endnu flere skader i alle de store ligaer - specielt overbelastningsskader.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce