Snak

Mere indhold efter annoncen
Suveræn flot anden halvleg, hvor vi bare viste vores kvaliteter og udspillede dem de første 25 min af anden halvleg. Dejligt

Spændende hold Salzburg har, især deres offensiv er crazy hurtig og fysisk stærk, os derfor tomori og Kjær så lidt rustne ud - tænker jeg.
Vigtigt for vores pengepung, vores selvforståelse at være blandt de bedste 16 hold i Europa igen. Og fedt med et fyldt stadium igen.
Nu er der 3 vigtige serie a kampe igen, inden VM - de skal vindes.
Forza Milan
4 spillere med absolut top klasse i aften. Bennacer, Theo, Kalulu og Giroud. Den halve time vi spiller i anden halvleg er lige præcis det vi har savnet på det seneste. Højt pres, duelstyrke, direkte angrebsspil. Også vinder vi en hel røvfuld anden bolde, som er resultatet af det flotte pres. Dejligt at se Milan dominerer på den måde i en CHL kamp. Det skal overføres til den hjemlige liga.
Jeg læste i går, at Maldini ikke når at tale forlængelse med Leao inden VM. Det er sjusket og ikke godt nok. Tiden går, og pludselig ender han som de andre, der smuttede på en fri transfer.

Det er det samme med Bennacer, der er tæt på lige så vigtig. Med kvalifikationen til knockoutfasen må der være lidt mere i godteposen, så få nu forlænget med dem!
Mojn do!
Mon ikke at de allerede har snakket med ham og agenten rigtig mange gange. Og mon ikke grunden til at der ikke er skrevet under endnu, ikke skyldes Maldinis og Massaras ønsker om forlængelse, men nærmere Leaos og agentens høje krav.

Min pointe er blot at det er meget nemt at pege fingre af Maldini bare på baggrund af den ene udtalelse.
Må man spørge hvad der skete med brugeren Rossoneri?
Han deltager stadig indimellem, men læser nok bare mest med. Han lavede et indlæg for halvanden uges tid siden.
Mojn do!
https://football-italia.net/chelsea-and-manchester-city-ready-to-fight-for-milan-star-leao/

Bare rygter, men hvor er det dårligt arbejde af Maldini og co. Jeg kan forstå det, hvis Leao har fortalt dem, at han vil prøve noget nyt, men ellers er der ingen undskyldninger. Slet ikke efter Redbird har taget over. Inden deres overtagelse blev en realitet, var det et spørgsmål om tid, før en forlængelse kom i hus.

Uden Leao kan vi ikke true Napoli, og det bliver en kamp for at komme i top4.
Mojn do!
Hvis vi vil vinde CL så skal vi bruge spillere af Leaos kaliber. Vi kan ikke gå ud og købe en spiller der er ligeså god indenfor vores budget og forvente at vedkommende leverer fra dag 1. Se bare på CDK - måske bliver han god, men det tager min. 1,5 sæsoner før han er på Leaos niveau.

Kessie kunne man måske forsvare, men ikke Leao. Få nu lavet den kontrakt.
Spændende med CL lodtrækning.

Af de hold vi kan trække er det vel kun City og Bayern vi ikke kan slå. Real bliver svære men ikke umulige. De resterende muligheder ser bestemt fornuftige ud. Vi er ikke nødvendigvis favoritter i nogen af kampene, men der er gode chancer imod begge portugisiske hold og Tottenham.
En must win kamp her til aften, Pioli roterer igen. Napoli forsætter med at vinde alt, selv når de ingengang imponerer spillemæssigt - vinder de!
Nå, håber vi får en sikker sejr, vi har 3 must win kampe nu inden VM og så må vi hvor vi se på hvor vi ligger i tabellen derefter.
Forza Milan
annonce