Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis ikke Berlu er ansvarlig og skal holdes ansvarlig for hvordan Milan som fodboldklub og forretning er drevet, hvem skal så?

Han er årsagen til at Milan historisk set er en storklub, men han er samtidig også ansvarlig for at klubben økonomisk og sportsligt er milevidt fra toppen af europæisk fodbold.

Du kører en form for helgardering i dine indlæg, hvor du delvis anklager mig for a være tåbelig fordi jeg diskutere Berlusconis ledelsesstruktur og samtidig siger du at han ikke udpræget er en god leder.

Du kan jo se dit sidste indlæg hvor du i starten skriver at han ikke er problemet, men skal man konkludere ud fra slutningen af dot indlæg så er han problemet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Bishop: hvem siger han ikke er ansvarlig? Jeg siger bare, så længe manden betaler gildet... Så er han ikke AC Milans store problem.
Endvidere jeg anklager ikke dig for at være tåbelig. Jeg siger bare selve diskussion er tåbelig, da Berlu er = med Milan. På godt og ondt.
Endvidere jeg skriver på intet tidspunkt at berlu er en god leder m.m. Jeg slår bare fast, at man til hver en tid kan leve med berlu - fordi han betaler gildet! Og fordi han betaler gildet, så ser jeg ham ikke som
Milans store problem. Tværtimod mener jeg vi skal være glade for at vi har en rigmand som elsker klubben.
Jeg syntes altså du tolker noget voldsomt og drejer mine ord.
Dybest set, tror jeg alle Milans fans er bekymret for holdet økonomi. Tror de fleste ønsker at Milan får mere styr på økonomien. Men samtidig ønsker folk også at man har et sportsligt stærkt hold. 2 ting der bare ikke rigtig harmonere. For skal Milan have en bedre økonomi nu og her så kræver det CL og på sigt sit eget stadium. Men for at komme i CL skal truppen styrkes, hvilket berlu gjorde i sommers. Men når man investere voldsomt, vokser gælden også. Det samme gælder et nyt stadium med mere.
Jeg har læst mange fans der ønsker at berlu trækker sig og en ny kommer og overtager klubben. Men hvem kan det? Italiensk fodbold er desværre ikke så attraktiv som engang, det har noget med kulturen, manglende penge, gamle stadiums og meget mere.
Min pointe er bare, der ingen let løsning.
Alt i alt anser jeg ikke berlu som problemet da han trods alt betaler gildet, som jeg nu har skrevet mange gange. Derfor syntes jeg også at selve diskussionen omkring berlu er lidt tåbelig. Man skulle hellere diskutere hvordan kommer klubben videre!?
Måske klubben kunne komme videre, hvis Berlu overlod beslutningerne til de eksperter han helt sikkert har omkring sig. Og så vil det nok også hjælpe så snart at Milan kan blive helt fri for at være et politisk værktøj. De sidste 5 år har været ganske forfærdelige at være vidne til, se bare Juventus, det kan altså godt lade sig gøre at drive en fodbold klub i Italien.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg anser Berlusconis ejerskab som dybt problematisk.

Han bruger klubben til egen vinding. Det har vi bla. set med Forza Italia/ Milan skal udelukkende bestå af italienere. Eller da han lovede alt og alle at Ancelotti kom til klubben ifbm. et valg.

Et ejerskab skal ikke kun bestå af "en der betaler gildet" uagtet om han har gjort det indtil videre. Et "ægte" ejerskab og en "ægte" kærlighed til klubben burde også vises med de valg der bliver truffet. Det gør han ikke.

Hvis han var en god ejer, havde han vist rettidig omhu og fyret Galliani istedet for Braida.
Hvis han var en god ejer, havde indsat en reel direktør istedet for at køre hardcore nepotisme og ansætte sin datter.
Hvis han var en god ejer, havde han ikke smidt Maldini, Pirlo osv. på porten med en kuglepen i hånden, men givet dem en værdig afsked.
Hvis han var en god ejer havde han allerede forudset den nødvendighed der ligger i at eje sit eget stadion.
Hvis han var en god ejer havde han en reel bestyrelse til at køre klubben og ikke en samling marionetdukker.
Hvis han var en god ejer ville han ikke give Galliani en aftrædelsesbonus på alt, alt, alt for mange penge.

Man kan sige tak for alt, men at bruge "han betaler gildet" er simpelthen totalt ude i rummet. Han er i den grad problemet med Milan anno 2015.

Iøvrigt er der mange internationale fans som deler den holdning, bare kig i div. fora. Selv Milantifosidk er der ikke god stemning mht. Berlu
"Old Lull Bee"
Bishop
Hvem er ikke bitter over en fyring. Det sætter bare ikke lighed med en dårlig behandling. Inzaghi var orienteret om at klubben forsøgte at hente carlo, og når ikke inzaghi siger andet, så behøver vi jo ikke hæve det yderligere op. Jeg tror oprigtigt at de ventede med fyrringen til de var sikre på at finde den rette, og skulle det ikke lykkedes kunne han være fortsat. Seedorf var på kant med holdet, assistent træneren og åbenbart også ledelsen, derfor er det nærliggende at tro at han bar sin del af skylden for at bruddet blev hårdt. Allegri og ancelotti havde begge gnidningsfrit brud, hvilket igen peger mod at seedorf bar stor del af skylden. Når du snakker om fornærmelse af vores 2 legender, lyder det næsten som palermo tilstande hvor zamparini jo har været en skændsel, og så har jeg ihvertfald bare et helt andet syn på milan og ledelsen .
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Seedorf var på kant med holdet, assistent træneren og åbenbart også ledelsen,


Seedorf blev ofret pga. den splid der var internt med Barbaras ansættelse og Galliani der blev pige fornærmet. Hvis Berlu havde været en kompetent leder havde han løst den sag ordentligt.

Seedorf havde en ustabil trup. De havde en selvforståelse af et de fortjente chl. selvom de spillede af h. til. Det har så lige taget 1 1/2 sæson at fatte at det ikke kommer af sig selv,

Det er heller ikke nemt når sportsdirektøren modarbejder en.

Inzaghi modarbejdede allerede Allegri dengang. Kan du huske det håndgemæng der opstod i sommeren før Allegris fyring? Det er totalt uacceptabelt at det sker, noget siger mig at Pippo kørte dobbeltspil hele den sæson. Tassotti er en anden sag der er værd at tage op.

Blev det ikke forventet at han skulle gøres til træner? Hvorfor fanden sætter man en spillende manager (der kun har været det i 1/2 år) til at være storklubsmanager midt i en sæson? Hvorfor bruger man ikke en "care-taker" resten af sæsonen som kender klubben og endda har arbejdet under legenden Carlo, alt imens man scouter/sætter truppen rigtigt op?

I retrospekt står Galliani og Berlu med den store skurkerolle. Det der er foregået, nærmest siden Kaka og Sheva er blevet solgt, er slet og ret dårlig ledelse!
"Old Lull Bee"
Det er meget svært at være uenig i at måden Milan har/bliver drevet på ikke er hensigtsmæssig. Der har ganske enkelt manglet visioner – eller i hvert fald som det mindste, handlingsplaner for hvordan alle idéerne(propagandaen) skulle udføres i det virkelige liv. Selvom Lady B sidder i sin til via sit efternavn, er der i det mindste sket nogle tiltag i den kommercielle del efter den har været henlagt til støvet de sidste mange år. Ja, man har vel aldrig gjort noget seriøst ud af Milans kommercielle værdi inden hun kom til.

Klubben, AC Milan, har stort set altid fungeret som et pr-værktøj for Silvio. Dette værktøj blev anvendt mere og mere i takt med at hans politiske engagement steg betragteligt hos Forza Italia, og som i perioder gjorde ham til ministerpræsident. I sommers var igen et meget godt billede af hvad Milan bliver brugt til. Et fodboldgalt land, med nationaliserede undertoner, bliver proppet med et rent Milan-hold fyldt af italienere. Ud med immigranterne og udlændige, der tilsyneladende alle sammen kommer via både fra Nordafrika. Et omgang vås fra højeste hylde.

I takt med at man ikke har kunnet finde ud af en plan, eller har lavet en ”lappeløsning” på en serviet, der er blevet brugt til at tørre rødvinsskægget af fra en Amarone på Guerrini, så har man tyet til ”tilbage til de gamle dyder”, hvor man har forsøgt at smække træneremblem på urutinerede trænere fra egne geledder; Leonardo, Clarence og Pippo i håbet om at lave en ny Capello.

Glemt er fuldstændigt at Sacchi afleverede verdens bedste klubhold med et væld af italienske og internationale stjerner til Capello, der dog viste sig at være ganske dygtig alligevel om end jeg personligt aldrig blev/bliver vild med ham, og heldigvis er Roberto Baggio i samme båd. Leonardo er næsten den værste i den samling, fordi man tog en helveds dygtig teknisk direktør og proppede ham i en kasse, han ikke egnede sig til. Yderligere undlod man at ansætte en ny teknisk direktør, og lod i stedet Galliani-emperiet udvide sig, som en ondartet kræftsvulst, i Milans organisation, der med sine fedtede lange fingre grådigt greb om sig efter mere magt.

Generelt set ser jeg det ikke som et problem at Silvio prædker 4 forsvarsspillere, 3 midtbanespillere og 3 angribere, og Milan skal være underholdende. I min verden er det faktisk et krav han skal stille og en identitet han skal forsøge at pålægge klubben. Problemet er at hans højre hånd sejler rundt i valget af trænere og spillere, der rent teknisk matcher ind i denne identitet Silvio gerne vil pålægge klubben. Det er i min verden fyringsgrundlag, fordi man afviger fra den identitet og DNA, man gerne vil ligge klubben. Og det skal den sportslige ansvarlige fandeme lægge sig ind under, ellers er det ud af vagten(hvilket bliver lidt svært med en 100mio€ fratrædelsesklausul).

Det er dog et problem, når han begynder at diskutere systemer og specifikke spillere med træneren. Det er mangel på rettidig omhu. Det er en lidt anden snak træneren skal kaste sig ind, fordi det er med ejeren og ikke sportsdirektøren, han skal tage den diskussion. Og normalvis er der en sparring mellem træner og sportsdirektør på dette punkt - en hver anden sportsdirektør ville nok også føle sig undermineret fordi ejeren pludselig gør hans arbejde. Det er dog ikke tilfældet hos Galliani. Det kræver sin elegance som træner, at skulle manøvrere i et sådant minefelt, fordi jeg tror egentlig ikke Silvio tager den snak fordi han surt pådutter træneren alle sine ”fremragende” idéer, men han kræver at blive hørt i og med at han er ejeren. Carlo ejede den elegance at danse med Silvio. Faktisk synes jeg Sinisa hidtil også danser fint med Silvio.

Derudover er det for mig også problematisk, når ejeren udtaler sig kritik i det offentlige efter et nederlag. Den skal tages internt, og jeg kunne godt forestille mig, at det nogle gange har gjort vores trænere gråhåret når de skal høre på Gammelnok ævle løs om der skal flere angribere ind på banen, efter et nederlag. Jeg tror dog ikke det fjerner integriteten hos træneren, fordi spillerne har selv mødt vores flamboyante ejer, som også ynder at give spillerne råd med på vejen. Hans seneste kommentarer til Bertolacci ser endda ud til at have virket, fordi han er da en helt anden spiller pt., ligeledes med Ménez, som også leverer mere slutprodukt end tidligere. Dermed ikke sagt at Silvios få ord har gjort underværker, men der var da en påvirkning hos spillerne efterfølgende. I øvrigt tror jeg de nyder hans besøg, fordi nok er han all-over-the-place, men han har en stor karisma og er altid lunefuld, når han valser rundt som Kongen af Milanello med et nypoleret Colgate-smil og hårtransplanten sat i skarpe linjer.

Men hans beslutninger omhandlende Milan vidner om at han ikke tager det som en seriøs forretning. Hvilken anden ejer, havde ladet Galliani sidde i stolen så længe? Hvem havde udstyret pågældende med en 100mio€ klausul? Hvem havde ladet en sportsdirektør køre økonomien helt i sænk(Zlatan & Robinho) efter det var blevet pålagt ham at svinge sparekniven i klubben? Hvem ved sit fulde fem havde lavet en split-decision mellem Ladyen og Galliani da de havde deres magtkampe, og tvunget to mennesker, der overhovdet ikke bryder sig om hinanden, til at arbejde sammen? Og dette er jo bare et udsnit af mærkværdige beslutninger fra Silvios side. Hans højre hånd, Galliani, har en hel horde af idiotiske beslutninger samt udtalelser bag sig, som vidner om en mand, der må være wanted hos den nærmeste psykiatriske afdeling.

P.S. Den næste der bruger ordet evident i denne tråd, står til kølhalning samt (forhåbentlig) 2 måneders karantæne fra sitet.

P.P.S. I øvrigt har jeg lige læst nogle beretninger fra Amelias tid i Milan. Han burde hentes tilbage på evighedskontrakt, efter som jeg har læst mig til at han havde klasket Bonera en knytnæve engang, og han var ikke stoppet hvis ikke adskillige holdkammerater havde lagt sig imellem. Han gjorde det alle vi andre har drømt om flere gange – Legend!
Ift. kampen mod Atalanta forventer jeg egentlig at Sinisa holder sig til sin 4-3-3.

Den defensive organisation har nu i flere kampe i streg(7-9-13) set solid ud. Men naturligvis giver det Sinisa nogle panderynker at han skal finde erstatninger til Aléx, Bertolacci og Bonaventura.

Ligesom andre i tråden forventer jeg også at Mexés spiller i stedet for Aléx. Det ville være en mærkværdig disposition om han valgte Zapata eller for den sags skyld, Ely.

Her tidligt på ugen skyder de fleste medier på at Nigel indtager en position på midtbanen i stedet for en skadet Bertolacci. Umiddelbart tror jeg mere på at Poli starter inde – han havde et fornuftigt indhop imod Lazio, som vel egentlig burde berette ham til en startplads, selvom det ikke huer mig. Faktisk så jeg helst José Mauri på den position, men med Jack ude også, vil det nok betyde en for ”grøn” venstreside.

Medierne skyder også på at Honda starter inde, men den tror jeg nu ikke meget på. Cerci har succes på højre kant, og det ville være idioti at fjerne ham fra en position han rent faktisk fungerer på. Og Honda er ikke særlig dygtig på højre kant, og formodentlig slet ikke som venstre kant, da han her ikke vil kunne trække ind i banen. Jeg læner mig mest imod at Niang allerede får en startplads, og han vil formentlig kunne gøre et bedre arbejde, trods rust, end en harmløs Honda.

Mit bud, såfremt der ikke sker flere skader til træningen;

4-3-3; Donnarumma; De Sciglio, Mexés, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo©, Poli; Cerci, Bacca, Niang.
Di Marzio melder at vi over en periode har været i samtale med Palermo vedr. Vazquez. Det anslås at summen er et sted mellem 15-20mio€.

Trequartistaen er ikke glemt eller fejet af bordet. Med ham ville man kunne spille en diamant eller en anden variation af 4-3-3. Det åbner for en fleksibilitet.
Jeg kan ærlig talt heller ikke se det store problem i at spille med en trequartista, det giver i mine øjne langt mere mening end at rode sig ud i en 4-4-2

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce