Snak

Mere indhold efter annoncen
At rai viser en reklame midt kampen med en koalabjørn, siger alt om hvor kedeligt det er. Angrebet er jo fantasiløst, og det er et mønster jeg synes vi ser hver gang balo er på banen. Der er intet der klikker! Men han kan score fra elleve meter, det må man give ham.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
At rai viser en reklame midt i kampen med en koalabjørn, siger alt om hvor kedeligt det er.

Ha-ha-ha, hold kæft en topbemærkning, Serpente...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Hahaha! Her søger man en opdatering og så handler det om koalabjørne - stærkt!
1-0 på et straffespark er sgu klasse over stjerneholdet Alessandria.

Gud fri mig vel. Lige så elendigt som Danmarks resultat mod Sverige.
Mojn do!
Ikke synderligt imponerende. Men trods alt 1-0 ude og en hjemmekamp herefter. I er i finalen. Spændende om det så måtte blive et lokalopgør mod Inter, ville være toppen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Vi vandt 1-0, men det føltes næsten som et nederlag. Det var noget af det ringeste vi har leveret i lang tid. Modstanderen var så ringe at de forære os chancer nok til at vi burde have vundet med 3, men det var kun den ene fra honda vi selv kom frem til. Vores forsvar holdt nullet, og Honda spillede ok. Resten og især boateng på venstre kanten var håbløst ringe. Han viser samme bundniveau som sidst han var het. Havde kampen været mod juve ville jeg kunne glædes over sådan en sejr, men vi møder et amatørhold, og stiller med mange faste. Mauri og poli var ingen succes, men det havde jeg heller ikke forventet. Balo bekræfter mig endnu engang i at han ikke kan andet end at trække gule kort, og score på straffe. Jeg håber han ryger ud til sommer.
Det er bare vildt bekymrende at vi er så ringe uden jack og bacca. Det eneste positive jeg vil tage med er at vi fandt et hold vi kunne holde fra at score.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Ja hvad kan man sige, vi vandt og vores reserver fik lidt kamp tid. Første halvleg var skidt, anden halvleg var elendig. Alligevel burde vi mindst have vundet med 3 mål.
Motivationen manglede, især efter pausen var vi lade i vores boldomgang. Prince, Adriano og Balotelli, greb ikke chancen om at bejle til en start plads mod Inter. Men de fik lidt min i benene og det var fint nok. Havde håbet på at Balotelli var lidt længere fremme med formen, Niang burde starte sammen Bacca på søndag.

Mauris talent syntes jeg også man kan se, men han er altså ikke klar endnu og der er mange foran ham i køen. Et lån ville være oplagt.
Poli, knokler som altid og er en fin backup.

Undre mig lidt over at Honda spiller hele kampen og det samme med Antonelli. Nå men det vigtigste var at vi vandt og ingen skader fik, ellers syntes jeg ikke man skal tænke mere over kampen. Tydeligt at vi var langt bedre, selv på 50 %.

Næste kamp Inter, gid det var søndag :-)
Bemærkelsesværdigt var det at De Jong slet ikke spillede. Man må vel formode han er nær en adgang? Men det er ikke fordi det vælter med rygter omhandlende ham - bare Los Angeles forbindelsen.

Wolfsburg vil gerne have Luiz Adriano på lån med købsklausul på 12mio. Galliani siger nej og vil have penge nu.

Genoa vil ligeledes gerne leje Calabria. Galliani siger foreløbigt nej fordi River ikke har accepteret det beskedne 0,4mio bud på Vangioni.
3-0 til Juve. Så det bliver nok ikke den milanesiske ønskefinale. Satser man dermed hele butikken på Coppa´en eller tror man fortsat på en vej til Europa gennem ligaen?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Vi skal i top6 i ligaen.

Når vejen til Coppa Italia-finalen ligger så meget til højrebenet, skal Milan selvfølgelig satse alt på at vinde den, men Juve slår vi næppe. Derfor er top6 nødvendigt, hvis vi skal i Europa.

EDIT: Det vil også være et stort flop ikke at ende i top6 med det hold, Milan har.
Mojn do!
annonce