Snak

Mere indhold efter annoncen
Forskellen på Milan og Inter første halvdel af sæsonen er at inter har været mere kyniske, set på spillet synes jeg ikke vi har været dårligere, heller ikke set på statistikker.


Når du siger "spillet", så fraregner du af en eller anden årsag alt der har at gøre med defensiven, ikke? Godt og vel 50% af et fodboldhold? Så har du naturligvis ret.

Jeg er dog enige i dine konklusioner om nutiden, og jeg tror også i vinder lørdag. Forholdsvis komfortabelt.
La prende Vecino.
Citat: Barbara Berlusconi 28/1 2016

Hvad siger i til det?


Europa League er fint for Milan. Vi er et stykke efter Juve og Napoli, men forskellen på Milan, Inter, Roma og Fiorentina er ikke så stor igen.

Milan mangler stadig at finde den rette balance. Vi mangler en stærk makker til Romagnoli, den rette sammensætning på den centrale midt og en højre kant.

I modsætning til Milan har Mancini, Sousa og Spalletti styr på, hvilken formation og hvilke spillere de vil bruge.

Jeg er dog enige i dine konklusioner om nutiden, og jeg tror også i vinder lørdag. Forholdsvis komfortabelt.


De derbys har deres eget liv, og de sidste mange kampe har Inter været mest kynisk.
Mojn do!
De derbys har deres eget liv, og de sidste mange kampe har Inter været mest kynisk.


Ofte pga. gejsten og intensiteten. Inter-spillerne og deres træner har i onsdags vist sig, ikke at være for fine til at bøje sig forover og lade sig røvpule af holdets historisk-største rival i en semi-finale.

Hvorfor det skulle være anderledes mod Milan, kan jeg ikke se.
La prende Vecino.
@ Viola

Synes faktisk det er en okay udmelding fra Ladyen. Så vidt jeg husker, og det er svært med de fygende skiftende meldinger fra Casa Milan, så har Ladyen ofte sagt at Milan skal ramme europæiske kvalifikation til næste sæson. Som minimum Uefa Cuppen - det var vidst mere transplantfrisuren og den skattesnydende lefler som brølede løs om Champions League sidste maj/juni, midt i en politisk valgkamp. Og der fanger bordet som sagt.

Ladyen er som sædvanlig eneste realistiske person på Casa Milan.

Det begynder at bekymre mig at Mammana er nær Fiorentina og Jemerson desuden er et skridt fra dødssejleren, Monaco. Så er der i min optik ikke mange spændende centrale stoppere tilbage, udover min gamle ven, Marlon fra Fluminense.

I øvrigt meget stille transfervindue, hvilket er fornuftigt nok, selvom det som tilhænger er en anelse kedeligt.
"Når du siger "spillet", så fraregner du af en eller anden årsag alt der har at gøre med defensiven, ikke? Godt og vel 50% af et fodboldhold? Så har du naturligvis ret."

Nej-
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
16mio for Niang tilbudt af Leicester.

Kilde: Sky Sport

Så flyder det ellers over med Ladyen idag i aviserne.
16mio er for lidt, han er en usleben diamant der konstant viser fremskridt, og netop nu som holdet stille og roligt begynder at blive bedre kamp for kamp, så er det ikke utænkeligt at han vil score endnu flere mål i sidste halvdel af sæsonen. I mine øjne skal der et bud ind hvor der også bliver betalt for potentialet, som vi selv har gjort med Romagnoli og Bertolacci. +25mio ellers så skal han blive i folden.

Edit:

Jeg forstår ikke at man ikke er mere aggressive i medierne, når det kommer til egne spillere. En kommentar som, den og den spiller, bliver ikke solgt for under 40mio, eller noget i den stil, som ser fra så mange andre sider, der er sgu da ingen skam i at fortælle omverdenen at man er tilfreds med sine spillere og at de koster kassen hvis nogle vil nærme sig.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Tror du ikke det er fordi man er i egentlige forhandlinger mellem klubberne? Der plejer være mere stille i sådanne tilfælde.

Det forholder dag lidt anderledes når der er forespørgsler.

Håber ikke vi laver en Carlo Osti som kaster tilbuddene foran spilleren og beder han acceptere en af den fordi de får for meget i løn. Først Okaka og nu Eder. Ikke specielt elegant.
Det ville jo være helt absurd hvis vi solgte Niang. Han er et af de mest spændende offensive talenter i europæisk fodbold.

Det må forventes at Balo sendes retur til scouserne til sommer og man må også formode at Adriano er tilgængelig på markedet. Tilbage har vi så Bacca og en skadesplaget Menez.

Hvis denne handel går igennem, bør Galliani jo skydes ved daggry!

@Lentini

Jo det kan da godt være, men med aggressiv, mener jeg også at man skal være bedre til at forudse at der kommer bud på de unge lovende spillere, det samme gælder jo Donna. Jeg synes det sender et godt signal til både trup og fans, at man vægter sine spillere højt.

Jeg kan ikke huske hvornår man sidst har set Milan komme med en udmelding der signalere at denne spiller er uundværlig (Det var sikkert Silva, og ham fik da også kassen for). I den anden grøft har man dog været foruroligende gode til at melde ud at man gerne betaler MAX for de spillere man gerne vil hente.

Edit:

Et eller andet sted er det jo også med til at understøtte at holdningen er helt gal fra toppen af. Hvis man ikke udstråler top klubs mentalitet fra ledelsens side, hvordan skal man så nogensinde få den ind i knolden på spillerene på banen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce