Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, super lækkert at vi også får den slags mål.

Niang er dog ikke i gang med sin største kamp til dato. Måske Balo skulle bevise at han er værd at satse på.
Jeps, vigtigt at få åbnet kontoen. God insisteren fra både Kucka og Antonelli. 45min fuld koncentration og 3pts med videre så der kan lægges ekstra pres på.
Zapata var klart halvlegens bedste, og viser at det var rigtigt at satse på ham igen. Kucka er også god, men mangler ofte lidt oppe i den farlige ende. Lærer han at afslutte så bliver han en klassemidt. Fortjent føring. Synd Honda ikke score på sit frispark. I grunden underligt at han ikke er fast skytte. Han har ikke sparket mange i sin milantid, selvom han altid har været skarp til netop det. Nu skal vi bare ind og fortsætte, så tror jeg Torino bliver knækket. De har ellers forsvaret utroligt godt indtil nu.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere

Puha vigtig vigtig scoring inden pausen, Antonelli og Kucka - sikke 2 røverkøb galliani har lavet der
Ellers syntes jeg vi er blevet bedre som havlegen skred frem, men som flere herinde påpeger - så gambler vi lige lovligt meget i det defensive. Det skal rettes. Offensivt har Niang og Bacca skuffet, de er kommet i et par gode situationer men har ikke været skarpe nok - dog blev Bacca bedre og bedre og kombinerede bl.a. flot med Jack. Niang kæmper flot, men skal være farligere selv eller iscenesætte sine medspillere bedre.

Honda syntes jeg igen gør det super flot, laver få fejl - udfordre og er kreativ - flot frispark.
Jack blev bedre og bedre.
Kucka hjertet på holdet, begynder virkelig at elske den mand!
Berto, fornuftigt men skal træde mere i karakter uden bold.
Forsvaret rigtig godt, Alex er bare i super form - Zapata vokser, Abate går forrest med sin vilje og løb med og uden bold og Antonelli er bare fremragende. Han burde være sikker starter for Italien til EM.
@Lentini
Jeg er ikke helt enig i din analyse af at vores wings skulle være gjort til playmakere, fremfor den centrale midt. Kigger man statistisk på det, har vores centrale midtbanespillere, imens vi har spillet 4-4-2, i hvert fald haft en pæn overvægt i antallet af pasninger.

Jeg er dog helt enig i at de nu er meget mere involveret i spillet og i højere grad udfordrer deres direkte modstandere eller spiller den hurtigt videre på en central midt eller en angriber der er trukket dybt.

Det er ganske evident at KPB ikke har overblikket til at være spilfordeler. Jeg ser ham som stadig kunne spille en rolle på kanterne med sin arbejdsiver.
Prince har ingen ting at skulle gøre på den bane, og en smule tamt at Niang ikke bliver skiftet ud med en anden angriber, f.eks, Balo.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Princen viser tydeligt hvorfor han aldrig skulle være hentet tilbage. Det er uhyggeligt så lavt et bundniveau den mand har.
Det ligner en efterhånden en typisk kamp, hvor vi indkasserer til sidst og kun får uafgjort. Vi ligner ihvertfald ikke et hold der kan score flere i dag.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Nej det er ikke godt nok, vi har stadig overtaget, og skaber mest, men der blover tydeligvis ikke investeret nok i mål nr 2. Det er for risikabelt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det er heller ikke let at være Balotelli (eller "Balatelli" - hvis man skal tro det gigantisk dræn der kommenterer), når man ikke får et frispark på den slags nedsablinger.
Forfærdelig kamp. Første halvleg var OK, men begge hold var elendige efter pausen.
Mojn do!
annonce