Snak

Mere indhold efter annoncen
Lopez er tilsyneladende færdig i klubben.
Mojn do!
Niveauet er sørgeligt de første 45 minutter.
Mojn do!
Lopez er ikke helt klar endnu. Tror på han kommer ind om et par kampe. Det er tydeligt at vores trup har for mange som ikke kan bidrage med noget. Fint at vi er kommet ned på en normal størrelse trup, men sommeren bør bruges på at skifte spillere ud der ikke skaber noget. Vi har lidt skader nu, og så skal reserverne være bedre. Poli, balo, boateng, ser jeg gerne byttet med 3 stærke midter, der kan skabe noget og som kan spille på kanterne til aflastning for både honda og Jack, og så en kvalitet centralt, der har et højt bundniveau. Ellers beholder jeg gerne resten af holdet som det er. Håber ikke vi skifter alt for mange ihvertfald.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Sløj indsats, ved ikke om der er varmt i dag - hele holdet mangler energi!!! De skal have noget af en opsang her i pausen. Så sløjt...

Honda, poli, Abate og abbiati kan være deres indsats bekendt, Menez kom bedre med. Resten skal i den grad step up, hvor er viljen og hvorfor er Jack ikke mere toneangivende. Kom nu Jack, du skal skabe chancer og gå forrest offensivt, kom nu mand.

Kan kun blive bedre efter pausen.
Vi skal vinde denne kamp

NB ved godt vi har skader på midten, men nu må holdet sku steppe up!
@Serpente
Lopez er ikke helt klar endnu. Tror på han kommer ind om et par kampe.

Du kan vel næppe seriøst mene at du tror Lopez fortsat er den foretrukne mand i målet?
Det må vel være hævet over enhver tvivl at Donnarumma er førstevalg.

Samtidig kan fravalget i coppa´en og her i dag, næppe tolkes som andet end en "fyreseddel".
I så fald rosso, så fryser de ham ud, og det tror jeg er mere usandsynligt. Jeg siger ikke at han er førstevalg, men når han lige kommer lidt mere i form, tror og håber jeg at han er andet valg. Synes ikke vi skal glemme at lopez samlet set har været utrolig stærk, og vigtig for os. Han er en klassemålmand, og jeg håber at se ham få en værdig sidste tid. Nægter at tro vi bruger abbiati for at fryse lopez ud.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Hvad er det lige Bacca har gjort i denne kamp for, ikke at blive pillet ud? Menez var vel den eneste af jeres profiler, der prøvede at sætte noget op.

Daje!
Menez kan ikke spille en hel kamp endnu, grundet sit lange skadesforløb. Desuden er bacca vores nøglespiller i år, og jeg er sikker på sinisa prøver at give ham snor så han kan få hul på bylden.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
@Serpente
Det er vel ikke nødvendigvis et spørgsmål om at fryse ham ud. Det drejer sig bare om at han ikke er en del af planerne for fremtiden. Det forventes at det også næste år bliver med Donnarumma som førstevalg og Abbiati som reserve.
fantastisk. typisk os
annonce