Snak

Mere indhold efter annoncen
Rettidig omhu. Javel, men det er jo uanset hvad stadig sådan at man skal overholde nogle regler og fremlægge nogle realistiske planer for hvordan man har tænkt sig at få rettet resultaterne på bundlinjen til.


Det er der vidst ikke nogen der er uenig i, mig bekendt.

Det er ikke nok bare at komme med nogle luftige ideer her. Det er professionelle mennesker der sidder i CFCB, der er vant til at have med finansverdenen at gøre.
Det handler ikke bare om at man skal have indtægter og udgifter på transferfronten til at gå i nul. Så enkelt er det bare ikke.

Hvem snakker om luftige idéer? Har du set materialet Barbara har fremlagt i Nyon?

Hvis klubberne ikke overholder reglerne, så bliver de straffet. Hvis de så indgår nogle aftaler hvor man forpligter sig til at få balance i tingene over en angivet tidsperiode, og ikke overholder aftalen, så bliver straffen også derefter. Det er meget fint at Ausillo mener at det går skidegodt i Inter, men det er bestemt ikke hvad der er kommet frem på det seneste. Rentebærende gæld for mere end 400 mio. €, hvoraf en del af gælden er til renter langt over almindelig markedspris. De er bestemt ikke ude af skoven endnu. Nøjagtigt ligesom Roma.


Det rager mig en papand hvad Inter overholder og ikke overholder. Ausilios udtalelser var et konkret eksempel på, hvad Inters aftale med UEFA indeholdte, som de har overholdt. Et forlig af en art, som man forhandlede sig frem til – altså sad CFCB ikke tilbagelænet, smurt ind i arrogance, mens Inter for egen regning rejste til Nyon for at tie stille og få tæsk.

At aftalen sandsynligvis indeholder andre parametre er noget andet, men uklart, hvorfor det bare bliver gisninger der ikke kan anvendes til en skid.

Champions League er resultatet af at klubberne og UEFA naturligvis gerne samarbejder. Så længe det giver mening. Det der ikke giver mening, det er klubber der mener at de kan køre enegang og ikke behøver overholde reglerne.
I tilfælde af at klubberne ville sætte hårdt mod hårdt og oprette deres egen liga, kan du være 100% sikker på at UEFA både kunne og ville lukke 100% ned for klubberne med udelukkelse af spillere fra landshold, udelukkelse af klubber fra nationale ligaer, straf til klubber der handler med "piraterne" osv. Champions League overlever glimrende at Bayern München og Manchester United ikke er med, ligesom de nationale ligaer også vil gøre det. Det ved man aldeles glimrende i UEFA og man er i klubberne også glimrende klar over at uden en national turnering overlever man ikke på sigt.


Nu vil det være en sølle liga, omfattede den bare Manchester United og Bayern München. Du blander æbler og pærer ved at nævne klubberne, og dernæst bare United og Bayern.

Naturligvis er det politik og snak for egen vindings skyld, men du tildelte UEFA 100% magt – det har de ikke. UEFA har i høj grad brug for markedsværdien i klubber som United, Bayern, Real Madrid og kejseren over dem alle, AC Milan. Det ved klubberne jo også godt, hvorfor det bliver tovtrækkeri frem og tilbage, med små kampe, men hvor begge parter godt ved at de er afhængige af hinanden.

Den globale økonomiske krise, er nu altså ikke så global endda. Det går eksempelvis ganske glimrende i USA med vækst på lige godt 3%, mens englænderne har vækst på ca. 2%, mens man i Italien reelt befinder sig i en evig spiral af elendighed og negativ vækst, særligt i forhold til inflationen. Den ene mere inkompetente leder efter den anden gennem mere end et halvt århundrede kan ses på alle områder af den italienske økonomi.
Den engelske tv-aftale indikerer i øvrigt heller ikke ligefrem krise.


Nu blev FFP ikke introduceret i år.
Med fare for at gentage sig selv; skuffende!

Vi kan prise os lykkelige for at Candreva bare er en trussel, og ingen slutprodukt, for gang på gang blev Antonelli fanget ude af position, og nogle gange snydt at selv de mest simpel forfinte-løb. Vågn dog op, menneske! Han kogede også fint, så Parolo kunne heade den ind og derudover et uhørt lavt teknisk niveau, kampen igennem med flere førsteberøringer som fløj flere meter fra ham.

Honda viste igen sit helt vildt skræmmende lave bundniveau – decideret forfærdelig kamp! Jeg ventede længe på han blev pillet ud, men Sinisa har formodentligt været mere carefull taget i betragtning den speed som Felipe Anderson repræsenterer. I øvrigt fabelagtig redning af Donna på den kontra Felipe Anderson fik serveret.

Jeg fatter i øvrigt stadigt ikke hvordan Jack kan misse den som Mario smider på tværs. Marchetti er helt væk, Patric ligger ned, så den skal bare styres i mål.

Der mangler den sidste vilje i alt, eller Luiz Adriano gjorde det godt. Skaffer en masse frispark, og er en spiller der kan bruges som opspilsstation modsat Bacca, der bare vil løbe dybt hele tiden.
Hva, Rosso - har du en kilde til den udtalelse du hæfter på Galliani?

Hvis det er den fra Mediaset Premium inden kampen, er det nok at overfortolke en del på det vanlige ævlebævle fra ham af. I min optik kan den udtalelse drejes i begge retninger, og som regel drejer man sådanne udtalelser i den retning man selv håber på. I dit (og den italienske journalistskare) tilfælde i retningen af et exit til vores serber.
http://app.football-italia.net/index.htm#article/footballitalia-81622&menu=news-all
Man må i hvert fald sige at det er noget af en antydning.
Det kan naturligvis tolkes på flere måder. Men jeg mener bestemt at Gallianis udtalelse primært må tolkes i retning af en afsked til sommer.

Jeg skal sige, som jeg tidligere har skrevet i et længere indlæg, at jeg ikke nødvendigvis synes at Miha skal væk.
Jeg påpeger at jeg mener at han har nogle udfordringer rent taktisk - du kunne dog evt løses ved at få en stærkere assistent ind.

Sinisa er naturligvis under pres, og Silvios tvetydige bemærkninger hjælper heller ikke på det, men jeg synes måske man skal passe på med at lægge for meget i Gallianis morfar-snak på det punkt. Selvom alle rygterne peger i retning af en afgang.

Uagtet hvad har jeg noget svært ved at se hvilken bedre træner, der skulle ville tage over såfremt man bestemmer sig for at slutte arbejdet med Sinisa. Det skulle ikke undre mig at der er gået Forza Italia i Silvio, og han nu vil have en træner med et italiensk pas. Problemet for ham, er at de eneste som besidder et italiensk pas og tilmed besidder trænermæssig kapacitet til at spille hans elskede diamant med offensiv toning, er Carlo, Sarri og Allegri.

En dark horse er Prandelli, mens hans navn er i forfald efter VM i Brasilien og hans lidet imponerende tid som træner i den tyrkiske kirkegård, Galatasaray. Donadoni er måske pragmatiker nok, men offensiv? Njah.. Di Francesco sværger til en 4-3-3, og selvom hele støvlelandet er ved at falde på halen over ham, synes jeg han har enorme mangler i sit repertoire. Montella vil være en lang defensiv lidelse at se på…

Så ønsker jeg mig i øvrigt en stærk sportslig kapacitet til at indtræde i en rolle nær Galliani. Rocco Maiorino er en joke. Carli og Sabatini har begge været nævnt, men spørgsmålet er om de vil, når nu Galliani så gerne vil favne bredt.
Du glemmer den konstellation som flere medier melder om - Brocchi / Lippi.

Jeg bed ærlig talt ikke hvad jeg skal tænke om det. Jeg mener bestemt ikke tiden er til at gamble med en uprøvet træner som Brocchi.
Omvendt, så kunne det måske fungere med kyndig assistance fra Lippi.

Ellers ser jeg helst Donadoni. Dels fordi han kommer med en historik, men ikke mindst fordi han eftersigende er formidabel til mandskabsbehandling. Og så har han naturligvis bred erfaring.
Er der nogen der kan be- eller afkræfte dette:

http://www.football-italia.net/81642/menez-mutiny-milan

Det er godt nok vild, hvis det passer, når nu Milan har været så tålmodige med ham og hans skader.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Kan du mærke hvordan vi forsøger at tie det ihjel, FD.

Seriøst - har Menez opført sig sådan er der kun en vej, og det er ud. Jeg ved ikke om de heftige kinesiske bud har steget han til hovedet, ellers kan han jo bare bede om at blive solgt. Det behøves ikke gøres på et kontroversielt set.
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Menez gerne vil til Kina og tjene kassen. Så sælg ham gerne til sommer.
Mojn do!
annonce