Snak

Mere indhold efter annoncen
@Bishop
Jeg er i øvrigt enig med dig i at Bonaventura har gjort det rigtigt fint som venstre midt / wing. Det er dog vigtigt at notere sig at Montella benytter sig at noget anderledes typer på de pladser, end vi var vant til under Mihajlovic.

Det ville give rigtigt god mening hvis tanken var at spille Bonaventura, Montolivo og Diawara på den centrale midt, med Sosa foran dem og Niang og Bacca helt fremme.
Ellers giver et køb af både Sosa og Diawara i hvert fald ikke meget mening.

Mon ikke også at Kucka snart genforenes med Miha, så der bliver plads til nogle af talenterne som Mauri og Zanelatto.
"Der er nu ikke så meget at være enig eller uenig i - det er hvad Montella siger. Hvad du, jeg og andre i dette forum synes, er naturligvis en ganske anden sag."

Nu referere jeg jo også direkte til en udtalelse fra Montella der understøtter at han også ser Jack som en spiller der kan figurere på "wingen"

Så det er noget pjat at opstille det så sort/hvidt som du ønsker, Montella kommer med mange udtalelser der hver især kan tolkes forskelligt.

Correct me if i´m wrong, men Niang har da mere end en gang tidligere optrådt på højre wing, uagtet hvad hans præferencer så ellers måtte være?

"Jeg sidder stadig tilbage med en fornemmelse af at vi ikke (primært) kommer til at spille med wingangribere.
Med den nyligt opståede snak om Diawara (og generalt en ekstra mand til midten), vil der igen være noget der numerisk ikke hænger sammen.
At spille med en 10er og to angribere, ville gavne samtlige spillere i den offensive kæde, pånær Suso."

Nu skal det blive spænderne at se hvad vi ender ud med af spilertilgange, men hvis der bliver hentet endnu en forstærkning til midten frem for en af wing pladserne, så ligner det da unægteligt at vi bevæger os væk fre 4-3-3. Hvis det er planen, så virker det dog mystisk at Montella ikke har forsøgt sig med dette i nogle af træningskampene?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ja præcis. Skulle Diawara blive sikret har vi nærmest en overflod af spillere på midten. Sælger Galliani så Suso til Celta vil ligningen gå op - jeg tvivler dog oprigtigt på at de ser det på samme måde som vi gør.

Der vil ihvertfald være et utal af fleksibilitet i den trup på hvordan man kreeret offensiven.
@Bishop
Niang har bestemt været brugt i højre - dog med meget blandet succes. Da han var i Genoa blev han brugt helt fremme, hvilket også var der Mihajlovic primært brugte ham.
@Lentini
Helt enig - lad os bare komme af med Suso og få lidt penge i kassen.
Med Sosa Niang og Bacca som de tre forreste, vile der være masser af fleksibilitet idet både Niang og Sosa (som du tidligere har skrevet) også kan bruges på begge kanter.
Jeg synes stadig, det vil være fjollet at sende Suso videre med tanke på hans gode sæson i Genoa, hans gode preseason i Milan og så også, at Milan kun vil få håndøre for ham.

Den centrale midtbane er jammerlig, og Milan skulle hellere bruge pengene på en god central midt end på Sosa.

EDIT: Pres Fiorentina for at få Badelj. En midtbane med Bonaventura, Badelj og Kucka vil godt kunne begå sig.
Mojn do!
Tja - ud fra den måde Galliani køber ind, så køber han spillere der fitter til en diamant, hvilket overflødiggør Suso. Men som jeg også skrev tidligere så er det meget muligt at vi spotter en ting, mens Galliani har set noget helt andet (som vanligt).

Sosa må bevise sig. Men pt er jeg mest nysgerrig efter hvordan Montella blander det hele sammen.
Diawara lyder næsten for godt til at være sandt, mon ikke der blevet skrevet om ham i et par dage, og så ender vi med signe El Ghazi, og så er vi tilbage ved en klassik 4-3-3.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@Foggy
Pres Fiorentina for at få Badelj. En midtbane med Bonaventura, Badelj og Kucka vil godt kunne begå sig.

Kucka er vel sagtens den spiller der mindst passer ind i Montellas filosofi. Det ville undre mig meget hvis han var at finde i klubben når vinduet lukker i.
Det tror jeg nu nok Kucka skal være. Men Poli... Jeg vil næsten begræde hans afgang, idet jeg ikke vil have mit yndlingsoffer at smide alt skylden på længere.
annonce