Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes også jeg har læst, at Caio skulle have erhvervet sig italiensk pas. Er dog ikke sikker. Han bliver helt klart en stor gevinst. Elsker den vilde måde han går ind i tacklingerne på. Kaster sig bare hensynsløst ned. Minder mig om en vis Paolo. Glæder mig.
Grande Milan!
Ja, fordi hvis der er ét ord, jeg og mange andre forbinder med Paolo Maldini, så er det ikke "elegant", "gentleman", "fandensdygtigadhelvedetil", "énafdebedstevenstrebacksnogensinde", men netop "hensynsløst".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
P.S.: Om vi har overbetalt Bertolacci. Vi har betalt 20 gange mere end det han réelt skulle koste. Penge lige ud af vinduet.
Grande Milan!
Ha ha der er vist en der har ondt et vis sted efter 1-1 mod Palermo, men hey er han ikke kommet galt afsted... hører han ikke til i den blå/sorte afdeling.
Grande Milan!
Ja, jeg har så utroligt meget ondt i røven, at jeg er nødt til at rette Verdens Største Milan Fan (C), når denne tager fejl i sin egen klubs største spiller nogensinde.

Jeg gør dig bare en tjeneste. Så du kan blive ved med at være Verdens Største Milan Fan (C). Du ved?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Grande Milan!
Det er jo bare hensynsløs tackling efter hensynsløs tackling efter hensynsløs tackling. Manden tog ingen hensyn. Overhovedet.

Godt du har styr på dine legender.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Shit mand bliver sgu nødt til at hive en længere video frem efter at have set det korte klip :) Nøj hvor var han vild... Grande Paolo!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2eb5s08r-ag
Grande Milan!
Jeg tror, du leder efter et andet ord end hensynsløs, GM.
Mojn do!
Ohh bliver helt nostalgisk nu :( Savner sgu den gode Maldini... Håber han bliver en del af ledelsen, når kineserne overtager.

https://www.youtube.com/watch?v=E-UqLN53JVg
Grande Milan!
annonce