Snak

Mere indhold efter annoncen
Puha Udinese er godtnok vores onde ånd igen i dag.
Vi fik aldrig styr på kampen i dag og man kan kun undre sig over at sosa eller bertolacci ikke kommer ind.
At køre had på Bacca og pasalic idag er ikke retfærdigt. Hele holdet fejler, men da især vores unge Locatelli har stor skyld i nederlaget. Nummer to mål, er det jo også taktisk håbløst at ingen går ned som venstreback. Amatør agtigt og jeg væmmes over at manden som skader de Sciglio og skulle have haft rødt, bliver match vinder. Så klamt.
Vi havde fortjent et point idag, ikke mere. Men sådan skulle det ikke være.
Vi er i krise nu og Montella og co skal tale med store bogstaver. De to mål de får i dag er svære at give forsvaret skylden for.
Næste kamp er imod Sampdoria søndag... forhåbentligt er det ikke alvorligt med Jack og De Sciglio skader!
Sikke noget pis vi har gang i lige pt, men marginalerne er da heller ikke på nogen måder med os!
Det er ikke i nærheden af at være godkendt i dag!

Dårligst af alle, var Kucka der brager gennem bunden af skalaen. Et hav af personlige fejl, dårlige beslutninger og så er han helt ekstremt langsom i tanke og handling. Ofte går spillet helt i stå i omstillinger og Udinese får lov at lunte på plads.

Locatelli (qua hans ansvar for 1-1 målet) dumper også, sammen med Suso, Romagnoli og Donnarumma.

Synes Pasalic er eneste lyspunkt i dag, mens Deulofeu også - i hvert fald momentvis - viser prøver på sin kunnen. Sidstnævnte spiller dog med en meget stor fejlmargen. Det er måske bare noget man skal acceptere hos en spiller der ofte prøver det spektakulære.

Desværre fortsætter Montella sin kedelige tradition med at starte forårssæsonen utrolig skidt.
@Pirlo
I øvrigt helt enig i at Bacca ikke skal være syndebuk i dag. Han får nærmest intet at arbejde med.

Desuden skulle Paletta have århundreders kina-trælår for - gentagne gange - at sparke lange bolde op efter Lapadula. Manden er 1,70 - hvad fanden havde han regnet med.

Det er også tydeligt at vi mangler lederskab på holdet. Der er ingen der for alvor tager dirigentstokken og samler tropperne.
Jeg håber at Montella giver Locatelli en pause på bænken og prøver sig med Sosa i næste kamp, så vi kan få lidt rutine på banen.
Det er bemærkelsesværdigt at HSV har rykket sig så markant opad på trods af at man er så elendigt kørende på banen for gud hvor mange sæsoner efterhånden.

Den liste giver jeg ikke meget for.


For det er jo det primære i brand value. Kan du tænke dig til hvorfor Stoke ligger som de gør? Seneste TV-aftale til Bundesligaen er næsten en dobling af den de havde før og med langt brede eksponering. Når du laver en sponsorkontrakt, gør du det typisk for eksponeringen og for at få lov at bruge klubben sammen med det du sælger. Milan har rodet rundt nede midt i en svagt eksponeret liga, uden at kunne vise sig frem i ChL, hvilket oplagt koster.
Jeg håber inderligt, at Udineses målscorer til 2-1 brækker benet i næste kamp.

Når det så er sagt, så må vi bare konstatere, at spillet ikke er til mere.

Montellas dispositioner er også begyndt at gøre mig ret aggressiv. Hvordan fanden kan Bacca starte inde, når han har lavet lort i de sidste par kampe. Lapadula arbejder og skaber langt mere ved hans arbejdsraseri. Pasalic er Serie As bedste alibi spiller, så synes jeg trods alt, at Bertolacci har bidraget mere. Start dog med Defelou inde og skub Bonaventura ned på midten. Vores offensiv har været god, når Bonaventura er nede på midtbanen og Lapadula i toppen. Alt fungerede for os i efteråret, og derfor har jeg ingen forståelse for hvorfor, at Montella så ikke justere tilbage til det, der virkede.

Kineserne var vidst dem, der sagde nej til Badeji, det lover ikke godt, hvis det er rigtigt, fordi så aner de jo ikke en skid om fodbold. Vi har behov for en driftsikker 6er hele sæsonen.
@Bosse
Der er behov for lige at få styr på begreberne her. Der er forskel på "brandværdi" og "brandingværdi".
Den liste du henviser til, inkluderer klubbernes reelle økonomi. Dermed er der tale om hvad de er værd. Den vurderede værdi af det pågældende brand, med andre ord.
Det har absolut intet med deres branding at gøre.

Ser man udelukkende på den vurderede værdi af at indgå en sponsoraftale med en given klub, siger det jo nærmest sig selv at man ikke kan slå en klub som Milan til hartkorn med Stoke, HSV osv.

Det er vi vel enige om (?).
@fossa de leoni
Faktum er jo at Bacca har scoret 3 mål for os i sine sidste 4 kampe - inden dagens kamp.
Et af dem på straffe, og det andet en heldig flugter, men han laver stadig nul og niks. Vi har ikke behov for dovne divaer.
@Fossa
Hvordan fanden kan Bacca starte inde, når han har lavet lort i de sidste par kampe.

Hvordan vil du have at Bacca score mål, når han praktisk talt ingen service får i dag. Guderne må vide at jeg selv har været på nakken af Bacca, men i dag er det simpelthen ikke fair at pege fingre ad ham.

Pasalic er Serie As bedste alibi spiller, så synes jeg trods alt, at Bertolacci har bidraget mere.

Pasalic var vel vores bedste mand på midten (hvis ikke i det hele taget). Han laver gode drives med bolden og indgår fint i samspil med både Bonaventura og Deulofeu da han kom ind.
Han tager derudover mange "blinde" løb frem i banen, hvilket gør ham til en værdifuld del af de offensive optioner.
Kucka mangler alt dette i dag - det er mig uforståeligt at kritikken skal falde på kroaten.

Vores offensiv har været god, når Bonaventura er nede på midtbanen og Lapadula i toppen.

Problemet i dag er jo ikke Bonaventuras position. Han gjorde det, endnu engang, glimrende som wing.
Problemet er at vi laver for mange individuelle fejl (Locatelli og Kucka) og at spillet er for langsomt (Kucka).
Montella har både Mati Fernandez og Sosa siddende på bænken, som begge må ventes at være bedre end sidstnævnte i boldomgangen.
Der må også lyde en kritisk af vores træner for ikke at agere på det. I stedet spilder han en nyttesløs udskiftning på Bacca/Lapadula.
Jeg frygter at der er lidt for meget Troels Bech over Montella.

Og så kan det jo ikke hjælpe noget at jamre over at vi ikke har Badelj. Vi havde Sosa siddende på bænken, som senest gjorde det fint på pladsen. Måske skulle man starte der i stedet.
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265556_1546643935353729_2904176605527597490_n.jpg?oh=d93f8935bc19f8302ccccb2091e71b85&oe=5946CEE1

Satme ringe dommerniveau. Sådan en tackling bagfra er alle dage til rødt kort.

De Sciglios sæson er måske forbi.

Mojn do!
annonce