Snak

Mere indhold efter annoncen
Og det værste er at det sker lige for øjnene af måldommeren.
Rossoneri har vores offensiv fungeret bedst med Bona på midten eller kanten? Jeg vil skide på hvordan han individuelt gør det, men med han nede på midten, så bliver vores offensiv og boldomgang langt bedre. Det er ret tydeligt.
@Fossa
Det er jo et underligt forsøg på en "alt andet lige" konklusion som man selvsagt ikke kan bruge til noget. Så nej, det er på ingen måde tydeligt!

Vores problem i dag er at vi begår individuelle fejl - dette skyldes manglende koncentration hos Kucka og Locatelli. Dertil er vi alt for langsomme i vores boldomgang på midten - det må Kucka først og fremmest klandres for.

Ville Bonaventura kunne have det gjort bedre end Kucka? Tja, det kan man jo formode. Det samme kan man dog formode om Bertolacci, Sosa og Matí.
Med Bonaventura på wingen, er han på den plads hvor han fungerer allerbedst. Efter min mening var han vores bedste spiller hele sidste sæson - netop på denne plads.

Og hvad skal der så ske på venstre wing? Deulofeu viste os at der trods alt er noget vej endnu, til han (potentielt) bliver starter.
Nå, jeg kan se at jeg skal se på et nederlag. Skønt.

Ser godt nok grim ud den på De Sciglio.
Ocampos til lægetjek hos Milan i morgen, men han er jo næppe nok til at vende den negative stime, som vi oplever p.t.
Grande Milan!
Fik set kampen, og hvor er det unødvendigt. Kampen er under total kontrol og så smider Locatelli bolden med begge backs højt i banen. Han er ikke end under pres. Det er en utilgivelig stor fejl!

Så blir vi most ind i sådan noget tilfældighedspis.

Hvorfor Kucka vælge at sætte bolden på spil med De Sciglio udenfor er også svært at forstå. Det tragikomiske er at De Paul skulle være sendt i bad to minutter inden. Det er en decideret svinestreg som i værste fald kan brække anklen.

Dyr dyr kamp. Idiotiske store personlige fejl, et undgåeligt nederlag, og skader til både Jack og De Sciglio. Herre Gud for noget lort..
Hvis jeg var Galliani ville jeg være opmærksom på mulighederne for en defensiv midt.. Hvis der skulle være en mulighed.
Vores forsvar og midtbane er ALT for tynd. Men uden kinesernes penge vil det jo kun være spillere på niveau med Pasalic vi vil hente ind. Så vil jeg hellere undvære.
Grande Milan!
Ja ja, lad os nu se hvor mange penge de kineser de har. Hidtil har de vist sig som nogle fantaster.

Mht. den defensive midtbane har jeg heller ikke et konkret bud. Men jeg ville gerne have en spiller til den position, som rent faktisk er "opdrættet" i den position, så Montella ikke skal lave flere hybrider som fx med Sosa. Uden at han dog var ringe mod Napoli - det er mere ekspertisen i rollen jeg søger.
Der snakkes om Miguel Veloso i krogene. Hvis Hernanes ryger til Genoa, så vil Genoa af med ham, og Milan skulle efter sigende være interesseret. Badelj ville være fantastisk, 12 mil Euro for ham er peanuts i min verden. Tænk at vi ikke engang må/kan bruge 12 mil Euro på en spiller, som vi i den grad har brug for. Der er p.t. ingen led mellem forsvaret og midtbanen (for den sags skyld heller ikke mellem midtbanen og angrebet udover Bonaventura), i hver fald ikke noget der fungerer med de bold mongoler vi har på holdet p.t.Grande Milan!
annonce